Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Bspus είπε

Εσυ βλεπεις το eth στα 5000 σε 2-3 χρονια. Ο McAfee βλεπει το bitcoin στα 500000 σε 2-3 χρονια.

Και οι 2 κοβετε τον τετοιο σας, ο McAfee μαλιστα λεει θα το φαει κιολας σε live streaming.

Ελπιζω και οι 2 να τον διατηρησετε :P

Τον αυγουστο το ΕΤΗ θα ειναι στα 3κ!

Ριξτε καμια ιδεα.. Πως κρατατε τα νουμερα απο τον αριθμο των νομισματων και την αξια τους? Υπαρχει καμια ετοιμη εφαρμογη?

Μεχρι τωρα τα εχω περασει σε excelακι , με τιμη αγορας ποσοτητα κτλ

Επεξ/σία από argosixna
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zaico είπε

Αυτό με το Kraken τώρα το είδα ..κλαψ και από εκεί κάνω όλες τις κινήσεις ( μετατροπή σε BTC και μεταφορά σε άλλο ανταλλακτήριο) .

Παιδιά έχετε άποψη για το HitBtc από πλευράς αξιοπιστίας?

Είμαι ήδη σε 5 exchanges  γραμμένος και πάλι δεν μπορώ να πάρω όποια coins θέλω ...

to e toro δεν το υπολογίζω γιατί αν και γραμμένος λόγω ληστρικών προμηθειών και μιν 1000 $ deposit δεν το έχω τιμήσει.

Αυτο το προβλημα παει να λυσει η εταιρεια που εχει το QASH, γι'αυτο το πιστευω τοσο πολυ και το εχω σε loooong term. Ηδη εχω κερδισει 2x και ειναι στην αρχη της αρχης.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, thomasG4 είπε

Για εφαρμογή σαν το blockfolio, δείτε και το Delta. Είναι πιο eye candy απο το blockfolio.

Εντελώς τυχαία χθες έπεσα και εγώ πάνω στο Delta ψάχνοντας στο playstore γιατί το blockfolio κολλάει πολύ τις τελευταίες μέρες και η φράση που χρησιμοποίησες για να το περιγράψεις είναι ακριβώς αυτό που ένιωσα χθες όταν το δούλεψα!!:) to the point!  

Δημοσ.

Μόλις έριξα 80 ευρώ σε ένα pump and dump νομισματακι στο KuCoin. Υποτίθεται ότι σε λίγες ώρες με το άνοιγμα των Ασιατικών αγορών θα ανέβει πολύ. AIX λέγεται για όποιον θέλει να το μελετήσει.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, argosixna είπε

Τον αυγουστο το ΕΤΗ θα ειναι στα 3κ!

Ριξτε καμια ιδεα.. Πως κρατατε τα νουμερα απο τον αριθμο των νομισματων και την αξια τους? Υπαρχει καμια ετοιμη εφαρμογη?

Μεχρι τωρα τα εχω περασει σε excelακι , με τιμη αγορας ποσοτητα κτλ

χωρίς να είμαι γνώστης , ψάχνοντας 2-3 μέρες

αν θες υπάρχουν Plugin για chrome

σελίδες π.χ.

altpocket.io (δηλώνεις και πόσο τα πήρες για να βλέπεις καλύτερα αν είναι πάνω κάτω κλπ)

coin.fyi (μου άρεσε πιο πολύ από το alt αλλά δεν έχει να γράψεις πόσο τα πήρες)

οι εφαρμογές που είπαν για android 

η εφαρμογή που ανέφεραν πιο πριν για windows (από το store)

crypto chart

προφανώς και άλλα καλύτερα ίσως που δεν ξέρω

Δημοσ.
Στις 1/6/2018 στις 8:40 ΠΜ, Heybro είπε

Thanks! Το excel , το δουλευα παλια αλλα δεν θυμαμαι τιποτα! Περναω εξοδα για ρευμα , και εχω και γραφηματα με ROI οποτε δυσκολα το αλλαζω..(εχω και το "to the MOON" καπου , που ειναι ο στοχος για το 2019!!) Αλλα ωραιο το altpocket , πολυ ευκολο να το χρησιμοποιησεις!

Qsp , data , lend 420% profit!! 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, project.breeze είπε

Μόλις έριξα 80 ευρώ σε ένα pump and dump νομισματακι στο KuCoin. Υποτίθεται ότι σε λίγες ώρες με το άνοιγμα των Ασιατικών αγορών θα ανέβει πολύ. AIX λέγεται για όποιον θέλει να το μελετήσει.

Ωραίος, μπορεί να ακολουθήσω!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, project.breeze είπε

Σε ποιο ανταλλακτήριο βρίσκετε τόσο πολλά alt coins?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GoS είπε

Σε ποιο ανταλλακτήριο βρίσκετε τόσο πολλά alt coins?

Για μένα εάν είσαι καινούργιος παίξε με coinbase και bittrex μην μπλέκεις με πολλά.

Τα νομίσματα που έχει το bittrex είναι υπεραρκετά και είναι από τα πιο ασφαλή

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, MySql είπε

Για μένα εάν είσαι καινούργιος παίξε με coinbase και bittrex μην μπλέκεις με πολλά.

Τα νομίσματα που έχει το bittrex είναι υπεραρκετά και είναι από τα πιο ασφαλή

Δεν είμαι και financial expert αλλα ασχολούμαι λίγο καιρό και είμαι σε kraken, Coinbase (το οποίο παράτησα λόγω fees), Binance.. αλλα παρακολουθώ τα σχετικά γνωστά alts 

11 λεπτά πριν, project.breeze είπε

Λογικά μεταφέρω ltc/btc/eth και αγοραζω ε;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...