HardwareZone Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δεν το κατέστησες σαφές προηγουμένως
Avatar_GR Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Μ'αρέσει που έχουμε μερικούς φανατισμένους εδώ μέσα με συγκεκριμένα crypto.... χαχαχαχα Σε λίγο θα πλακωνόμαστε και στο ξύλο για το πιο crypto είναι καλύτερο!!!
kostakis81 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 ρε παιδια θα ηθελα καμια συμβουλη για να αγορασω 4-5 φτηνα altcoins αλλα που να ειναι ευκολο να τα παρω εστω και απο καποιον εδω μεσα διοτι τα antalakthria moy kanoyn κολπα (δεν υποστηριζουν μικρα coins )
liakos18 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Έχει πιάσει τα 16€ ευρώ το Binance Coin (BNB)! Είχα πάρει μόνο 2.5 όταν είχε 7€ περίπου με το σκεπτικό να το χρησιμοποιώ για τα fees ώστε να μη μένει dust και είναι από τα λίγα νομίσματα μου που είχαν τέτοια αύξηση
fastnq2 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 34 λεπτά πριν, kostakis81 είπε ρε παιδια θα ηθελα καμια συμβουλη για να αγορασω 4-5 φτηνα altcoins αλλα που να ειναι ευκολο να τα παρω εστω και απο καποιον εδω μεσα διοτι τα antalakthria moy kanoyn κολπα (δεν υποστηριζουν μικρα coins ) Το cryptopia έχει καμία 500ρια νομίσματα και δεν θέλει ταυτοποίηση μέχρι 5000nzd αλλά δεν ακούγονται και τα καλύτερα οπότε αγόρασε και στείλτα σε πορτοφολι κατευθείαν. Τα άλλα ανταλλακτηρια η έχουν κλείσει εγγραφες η σου βγάζουν την πίστη με ταυτοποίησεις η δεν έχουν πολλά νομίσματα.
Bspus Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, HardwareZone είπε Αυτή τη στιγμή just a hunch, βραχυπρόθεσμα, πιστεύω στο ethereum και τις δυνατότητές του, οπότε και να μην ανέβει άλλο τώρα, είμαι σχεδόν σίγουρος πως σε 1-2 χρόνια θα παίζει μπάλα στα 3-4-5k €. Έχω ήδη κάνει στην άκρη και HODLάρω 10 eth. Τώρα κάνω ένα μικρό diversification στο HODL πορτφόλιο μου. Αν όπως πιστεύω στα επόμενα 1-2 χρόνια παίξει στα 3-4-5k€ το ethereum, τα 10 που έχω ήδη στην άκρη μου αρκούν και μου περισσεύουν θαρρώ. Δηλαδη πιστευεις οτι συντομα θα πλησιασει το market cap του bitcoin και σε 2-3 χρονια θα το ξεπερασει κιολας? Εκτος αν πιστευεις οτι το bitcoin θα παει 50k εκεινη την εποχη. Εχε υποψη σου επισης οτι σε αντιθεση με το bitcoin, το eth αυτη τη στιγμη δεν εχει ανωτατο οριο στο supply. 2
HardwareZone Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Το τι θα έχει κάνει τότε το bitcoin προτιμώ να μην μπω καν στον κόπο να κάνω πρόβλεψη (δεν παίζει πιο απρόβλεπτο cryptocurrency). Το ότι θα πάει πάντως minimum στα 2k το Eth κόβω τον τέτοιο μου. 1
ADHD Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δεν υπαρχει πιο απρόβλεπτο crypto από το bitcoin?? 2
blade-17 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Απο το πρωι προσπαθουσα να βρω χρονο να αγορασω Ripple και δεν εβρισκα τελικα βρηκα γυρω στις 2.30 και το αγορασα στο 1.70$ τωρα βλεπω πηγε sto 2.14$. Το παρακολουθω καιρο χωρις να αγορασω και νομιζω οτι ακολουθει την πορεια του etherium με τα ανεβα-κατεβα εννοω.
zio10 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Το kucoin τι λέει; Βλέπω κάνεις εύκολα εγγραφή χώρις χαρτιά κλπ.
liakos18 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Θα 'χει πλάκα να ανέβει κι άλλο το Ripple και να μην μπορώ να πουλήσω λόγω πεσμένου Kraken...
zio10 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, liakos18 είπε Θα 'χει πλάκα να ανέβει κι άλλο το Ripple και να μην μπορώ να πουλήσω λόγω πεσμένου Kraken... Μπορεί να είναι για καλό, να μη μπορέσεις να πουλήσεις και να ανέβει κι άλλο! Είπαν μέχρι πότε θα είναι πεσμένο;
thomasG4 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Avatar_GR είπε Μ'αρέσει που έχουμε μερικούς φανατισμένους εδώ μέσα με συγκεκριμένα crypto.... χαχαχαχα Σε λίγο θα πλακωνόμαστε και στο ξύλο για το πιο crypto είναι καλύτερο!!! Δεν είναι θέμα φανατισμού. Αυτή η είδηση είναι μεγάλη και θα έχει αντίκτυπο σε όλη τη κοινότητα των crypto. Θα πιέσει περισσότερο τα υπόλοιπα νομίσματα να δουλέψουν σε use cases και να μην επαναπαύονται στη niche χρήση που έχουν τώρα. Επίσης θα έχει επίδραση στους επενδυτές που θα ψάχνουν νομίσματα με πραγματικά use cases και όχι science projects.
zaico Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτό με το Kraken τώρα το είδα ..κλαψ και από εκεί κάνω όλες τις κινήσεις ( μετατροπή σε BTC και μεταφορά σε άλλο ανταλλακτήριο) . Παιδιά έχετε άποψη για το HitBtc από πλευράς αξιοπιστίας? Είμαι ήδη σε 5 exchanges γραμμένος και πάλι δεν μπορώ να πάρω όποια coins θέλω ... to e toro δεν το υπολογίζω γιατί αν και γραμμένος λόγω ληστρικών προμηθειών και μιν 1000 $ deposit δεν το έχω τιμήσει. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από zaico
thomasG4 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για όσους θέλουν να αγοράσουν Ripple και το bitpanda το πρόσθεσε και μπορεί να γίνει αγορά απευθείας με ευρώ. https://www.bitpanda.com/trades/buy/XRP Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από thomasG4 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις