ADHD Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, fastnq2 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Χαχα έλα ρε τώρα που να τον βρεις από 10000nl ξεκινάει τώρα Συμφωνώ με τα περισσότερα, όντως τα βιντεο τα κάνει για πλάκα, απλά λέω ότι συνηθίζει να κράζει τα alts οπότε μαζί με τα χλωρα καίγονται και τα ξερά.Εννοειται το βίντεο που σχολίασε ήταν απαράδεκτο, ένα μάτσο πιτσιρίκια που νομίζουν ότι πιασαν τον παπά από τα.. Spoiler Τον ειχα πετυχει στο 25NL νομιζω, ωραιες εποχες 2008 καπου εκει, ε εδω και χρονια που αρχισε το HU ξεφυγε υπερβολικα εφτασε top tier απο το 0. Καλος τυπακος ηταν ομως και πλακα ειχε και τρολλαρε τους παντες. Καλα και εδω ο cryptonick που κραζει συνεχεια δεν ξερει τι ειναι το Public key ειναι 17 χρονων και εχει 200k subs, ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν και αρκετοι αλλοι τετοιοι που πιθανοτατα το κρυβουν καλυτερα.. 1
Sartiv Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, NT1G είπε Ethereum καλά κρατάει πάνω από €1000. Η προβλεψη μου ειναι οτι θα πεσει. Οταν ξανασπρωξουν το χρημα σε bitcoin και altcoins. 1
HardwareZone Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, Sartiv είπε Η προβλεψη μου ειναι οτι θα πεσει. Οταν ξανασπρωξουν το χρημα σε bitcoin και altcoins. Πιο πιθανό να χτυπήσει τα 2k€ σε λίγες ημέρες παρά να πέσει όπως λες.
Sartiv Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, HardwareZone είπε Πιο πιθανό να χτυπήσει τα 2k€ σε λίγες ημέρες παρά να πέσει όπως λες. Τι σε κανει να πιστευεις αυτο;
costas80 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, HardwareZone είπε Πιο πιθανό να χτυπήσει τα 2k€ σε λίγες ημέρες παρά να πέσει όπως λες. Put your money where your mouth is. Αν έχεις δίκιο θα διπλασιάσεις εύκολα τα χρήματα σου.
stefanos9 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://ripple.com/insights/moneygram-use-xrp-faster-international-payments/ Moneygram to use XRP Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από stefanos9 2
HardwareZone Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Sartiv είπε Τι σε κανει να πιστευεις αυτο; Αυτή τη στιγμή just a hunch, βραχυπρόθεσμα, πιστεύω στο ethereum και τις δυνατότητές του, οπότε και να μην ανέβει άλλο τώρα, είμαι σχεδόν σίγουρος πως σε 1-2 χρόνια θα παίζει μπάλα στα 3-4-5k €. 2 λεπτά πριν, costas80 είπε Put your money where your mouth is. Αν έχεις δίκιο θα διπλασιάσεις εύκολα τα χρήματα σου. Έχω ήδη κάνει στην άκρη και HODLάρω 10 eth. Τώρα κάνω ένα μικρό diversification στο HODL πορτφόλιο μου. Αν όπως πιστεύω στα επόμενα 1-2 χρόνια παίξει στα 3-4-5k€ το ethereum, τα 10 που έχω ήδη στην άκρη μου αρκούν και μου περισσεύουν θαρρώ.
sndev Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) επειδη κανω mining κανα μηνα τωρα eth το παρακολουθω στενα , αυτο που χω παρατηρησει οτι δε παιφτει επειδη πεφτει το bitcoin etc ,η αγορα του λειτουργει καπως διαφορετικα που δε μπορω να καταλαβω το πως , υπηρχαν στιγμες που το btc επεφτε και αυτο ανεβαινε αισθητα και το αναποδο βεβαια , καπου μεσα δεκ που το ξεκινησα ειχε καπου 700 dollars σχεδον ενα μηνα μετα 1200 δολαρια αν καποιος ειχε πονταρει τοτε ηταν σχεδον διπλασιασμος σημερα Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από sndev
stelios18120 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, Avatar_GR είπε Πήρε φόρα το ripple Επιτέλους Καιρος ήταν Είχε πέσει πολύ.
Tweetie Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 https://status.kraken.com/incidents/nswthr1lyx72
thomasG4 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, stefanos9 είπε https://ripple.com/insights/moneygram-use-xrp-faster-international-payments/ Moneygram to use XRP Τεράστια είδηση Που είναι οι επικριτές που λένε ότι οι τράπεζες/χρηματοπιστωτικα ιδρύματα θα χρησιμοποιούν μόνο το RippleNet και όχι το XRP. Τώρα σειρά έχει και η Western Union. Το μόνο κρυπτονόμισμα με αληθινά use cases. #XRPthestandard 1
Sartiv Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, HardwareZone είπε Αυτή τη στιγμή just a hunch, βραχυπρόθεσμα, πιστεύω στο ethereum και τις δυνατότητές του, οπότε και να μην ανέβει άλλο τώρα, είμαι σχεδόν σίγουρος πως σε 1-2 χρόνια θα παίζει μπάλα στα 3-4-5k €. Μα συμφωνουμε ολοι νομιζω οτι σε μερικα χρονια θα ειναι τουλαχιστον 5x, αλλα εγω μιλησα για short term.
Προτεινόμενες αναρτήσεις