Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 ώρες πριν, chek2fire είπε

Η Coinbase έιναι ότι ποιο χειρότερο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Εκτός αν έχετε τίποτα λεφτά για πέταμα τότε πάω πάσο.

Και αυτό γιατί.

- Σου βάζει καπέλο σε όλες τις ισοτιμίες των ψηφιακών νομισμάτων που έχει και που δεν έχουν καμία σχέση ως συνήθως με τις ισοτιμίες της αγοράς

-Σε χρεώνει ξανά ότι θέλει στις μετατροπές που και εδώ δεν έχει καμία σχέση αν έκανες τις ίδιες μετατροπές σε κάποιο ανταλλακτήριο

-Σου βάζει fee για μεταφορές νομισμάτων και εκεί υπερβολικές. Στο litecoin με τα block του άδεια τα fee των 25 cent που αναφέρθηκαν είναι υπερβολικά. Συν ότι ας πούμε από kraken θα έκανες μεταφορά με dogecoin και θα πλήρωνες μηδενικά fee.

-Τέλος το Coinbase έχει μετατραπεί σε single point of failure. Το προηγούμενο τέτοιο αναταλλακτήριο στον χώρο δεν κατέληξε και πολύ καλά και μιλάω για το MTGox. 

Απλά το γράφω σαν συμβουλή.

Μην αφήνετε ψηφιακά νομίσματα για πολύ καιρό σε τέτοιες πλατφόρμες και κυρίως μην αφήνετε ποσά που θα κλάψετε αν μια μέρα ξαφνικά χακαριστούν και δεν θα μπορείτε να τα βγάλετε έξω.

Τα μεγάλα ποσά μετατροπή άμεσα και σε προσωπικά wallet. 

Για μένα η μόνη μετατροπή που μετράει είναι σε Bitcoin καθώς είναι το ποιο stable τεχνολογικά δίκτυο που δεν έχει κίνδυνο να πάθει κάτι και να καταρρεύσει.

Τα υπόλοιπα δεν το έχουν αυτό. Ακόμα και το Eth ;μπορεί να πάρει αξία μελλοντικά κανέις δεν ξέρει αλλά το μόνο που ξέρουμε είναι ότι λόγο της πολυπλοκότητας του μπορεί να σκάσει bug από το πουθενά.

ποια επιλογή είναι καλύτερη την οποία να μπορείς να φορτώσεις με fiat και να στείλεις αλλού?

και να δέχεται και νέους χρήστες....

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Silverage είπε

Ξέρουμε γιατί πέφτουνε όλα;

Ότι ανεβαίνει-κατεβαίνει.  :lol:

Μην αγχώνεσαι, δεν γίνεται να ανεβαίνουν για πάντα. Θα πέσουν, θα ξαναανέβουν, θα ξαναπέσουν κτλ κτλ. Πάντα έτσι γινότανε.

• Like 1
Δημοσ.

Βιαστικές κινήσεις μην κάνετε γιατί μόνο χάσιμο θα έχετε. Η πλειοψηφία μόλις δει με το παραμικρό πτώση αρχίζει να πουλάει και μετά χτυπιέται. Μέσα Νοεμβρίου ίσως λίγο αργότερα βάρεσαν από τα μεγαλύτερα crash είδα 450 στο blockfolio από 1200. Έπρεπε να τρελαθώ και να πουλήσω? Προφανώς όχι γιατί μετά από 4 μέρες ήταν πάλι 1000+. Hold. 

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Heybro είπε

Βιαστικές κινήσεις μην κάνετε γιατί μόνο χάσιμο θα έχετε. Η πλειοψηφία μόλις δει με το παραμικρό πτώση αρχίζει να πουλάει και μετά χτυπιέται. Μέσα Νοεμβρίου ίσως λίγο αργότερα βάρεσαν από τα μεγαλύτερα crash είδα 450 στο blockfolio από 1200. Έπρεπε να τρελαθώ και να πουλήσω? Προφανώς όχι γιατί μετά από 4 μέρες ήταν πάλι 1000+. Hold. 

Αν το δεις με άλλο μάτι όμως... Καλύτερα να προλάβεις την χασούρα όταν είναι μικρή και να ξανααγοράσεις όταν θα πάει στον πάτο.

Παραλίγο να την πατήσω άσχημα τον Δεκέμβρη με το NXT. Πάλι καλά πρόλαβα πούλησα με χασούρα 10-15%. Τώρα θα είχε χασούρα 70+%. Τώρα που είναι χώμα αν θέλω ξανααγοράζω πολύ περισσότερα (αν και δεν θα το κάνω)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Avatar_GR είπε

Αν το δεις με άλλο μάτι όμως... Καλύτερα να προλάβεις την χασούρα όταν είναι μικρή και να ξανααγοράσεις όταν θα πάει στον πάτο.

Παραλίγο να την πατήσω άσχημα τον Δεκέμβρη με το NXT. Πάλι καλά πρόλαβα πούλησα με χασούρα 10-15%. Τώρα θα είχε χασούρα 70+%. Τώρα που είναι χώμα αν θέλω ξανααγοράζω πολύ περισσότερα (αν και δεν θα το κάνω)

Ναι αυτο είναι το καλύτερο αλλά θέλει να είσαι με το πληκτρολόγιο στο χέρι και να έχεις έτοιμα coins σε κάποιο exchange. Είχα πουλήσει verge στα 23 λεπτά. Τα έκανα ευρώ. Θα μπορούσα να τα αφήσω ως btc και όταν πήγαν 10 λεπτά να έπερνα τα διπλάσια και όταν ανέβηκαν ξανά πούλημα. Είναι πολύ σωστή λογική και θέλω να ασχοληθώ με trading αλλά θέλει να είσαι συνέχεια σε εγρήγορση. 

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Silverage είπε

Ξέρουμε γιατί πέφτουνε όλα;

Κυκλοφόρησε η φήμη ότι η αστυνομία έκανε επιδρομές στα Κορεατικά exchanges. Αυτό προφανώς δεν ισχύει και ήδη μεγάλα sites όπως το forbes αναφέρουνε ότι ήταν FUD.Κάντε υπομονή και μην πανικοβάλλεστε.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα και απο μενα, εκανα account στο coinbase σημερα και ανεβασα ταυτοτητα μπρος και πισω και μου το εκανε verify σε 2-3 λεπτα,  εκανα καμια βλακεια ή υπαρχει βελτιωση :ρ ? Επισης για το gdax πρεπει τωρα να κανω ξεχωριστο account με ταυτοποιηση ξανα ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Avatar_GR είπε

Που ήξερες την στιγμή που πούλησες στο 10-15% χασούρα ότι δεν θα έκανε ένα απότομο pump πάλι προς τα πάνω; πχ 20-25% να μείνεις και χωρίς το νόμισμα και με χασούρα;

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MySql είπε

και που ήξερες την στιγμή που πούλησες στο 10-15% χασούρα ότι δεν θα έκανε ένα απότομο pump πάλι προς τα πάνω 20-25% να μείνεις και χωρίς το νόμισμα και με χασούρα;

Ειναι πολυ λεπτη η γραμμη του trade. Καποια νομισματα με pump dump μπορεις να βγαλεις ενα σεβαστο ποσο με trading. Καποια αλλα που δεν μπορεις να τα βγαλεις ακρη καλυτερα να μενει στην ακρη το trading για τους πολυ εμπειρους.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Heybro είπε

Υγεία ρε συ και βλέπουμε μακροπροθεσμα. Τέλος 2018 καλά να είμαστε αν δεν έχουμε όλοι 2 3x τουλάχιστον κέρδη να μην με λένε heybro. 

Όλοι το βλέπω δύσκολο αλλά μακάρι! :)

Εγώ προβληματίζομαι μόνο για το ότι δεν έχω τραβήξει τίποτα μέχρι στιγμής σε ευρώ και τα έχω ακόμα όλα σε cryptos. Θα περιμένω λίγο ακόμα όμως μου φαίνεται.

3 λεπτά πριν, MySql είπε

Που ήξερες την στιγμή που πούλησες στο 10-15% χασούρα ότι δεν θα έκανε ένα απότομο pump πάλι προς τα πάνω; πχ 20-25% να μείνεις και χωρίς το νόμισμα και με χασούρα;

Αυτό μόνο εκ των υστέρων μπορείς να το κρίνεις πιστεύω. Το κάνεις και ή σου βγαίνει και λες έκανα καλά ή όχι.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Tony10 είπε

Καλησπερα και απο μενα, εκανα account στο coinbase σημερα και ανεβασα ταυτοτητα μπρος και πισω και μου το εκανε verify σε 2-3 λεπτα,  εκανα καμια βλακεια ή υπαρχει βελτιωση :ρ ? Επισης για το gdax πρεπει τωρα να κανω ξεχωριστο account με ταυτοποιηση ξανα ? 

Tο gdax είναι διαφορετικό. εννοείται ότι θέλει το δικό του λογαριασμό. απλά δεν έχει application σε android.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zio10 είπε

Όλοι το βλέπω δύσκολο αλλά μακάρι! :)

Εγώ προβληματίζομαι μόνο για το ότι δεν έχω τραβήξει τίποτα μέχρι στιγμής σε ευρώ και τα έχω ακόμα όλα σε cryptos. Θα περιμένω λίγο ακόμα όμως μου φαίνεται.

Αναλογα ποσα εβαλες. Αν εχεις βγαλει ενα x2 τραβα λιγα και ασε τα υπολοιπα. Γενικα το αρχικο ποσο να το παρεις καποια στιγμη και ας κανουν οτι θελουν τα αλλα. Μην βιαζεσαι ομως. Για 2-3 μηνες δεν ειχα καμια εξελιξη κα ξαφνικα εγινε το μπαμ. Δωστα χρονο.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Socratis_g είπε

Tο gdax είναι διαφορετικό. εννοείται ότι θέλει το δικό του λογαριασμό. απλά δεν έχει application σε android.

"εννοείτε" ; 

δηλαδή δεν μπαίνεις με το λογαριασμό του coinbase ; 

εμένα έτσι με έβαλε στην τύχη ; :)

@Tony10 θέλει ταυτοποίηση με 2ο έγγραφο

αν έβαλες π.χ. ταυτότητα στο coin θέλει + δίπλωμα ή διαβατήριο 

αλλά καλύτερο είναι να γίνει μέσω του coin Πάλι 

γιατί π.χ. θέλει και φώτο από κάμερα , εγώ που βαριόμουν να βρω την webcam ανέβασα το δίπλωμα μέσω coinbase

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...