Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ADHD είπε

Ειναι κανεις αλλος σε DRGN??

Ναι, κάτω από 100coins.Συνέβη κάτι?

Πάντως παρακολουθώ το νήμα χωρίς να σχολιάσω καιρό και βλέπω ότι αν αναλογικά και ο υπόλοιπος κόσμος κινείται στα crypto όπως τα μέλη εδώ θα βγάλουμε χρήμα <3 .

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Andy είπε

εγω!αλλα εχω λιγους!

btw πριν κανα μισαωρο τους εστειλα στο ledger.να φανταστω 8α κανουν 10 χρονια να μπουν με τα delay στο eth?

btw μου λεει succeeded στο kucoin αλλα δεν εμφανιζει κατι ουτε στο blockchain ουτε στο wallet

Δημοσ.

τσούκου τσούκου ολο και κάτι τσιμπάει το BBP.

Εχει γούστο να γίνει κανένα θαύμα και να μας φτιάξουν οι χριστιανοί. :)

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, revolver1990 είπε

Ναι, κάτω από 100coins.Συνέβη κάτι?

Οχι τιποτα δεν συνεβη απλα σκεφτομαι να ριξω τα XRP profits εκει.. :P

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ADHD είπε

Οχι τιποτα δεν συνεβη απλα σκεφτομαι να ριξω τα XRP profits εκει.. :P

Θα ανέβει και άλλο αλλά δεν ξέρω αν αξίζει πλέον,είχα την δυνατότητα να το αγοράσω στα 0,7$ και φοβήθηκα λόγω kucoin.Τελικά αγόρασα στα 2,1$ :cry:

Και το icon έχει προοπτικές αν και αυτό τώρα είναι λίγο αργά να το τσιμπήσω.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, zio10 είπε

Λίγο χαζή ερώτηση, αλλά πόσο internet θέλει το biblepay mining;

Το θεμα δεν ειναι το ιντερνετ αλλα το hardware σου, με ποσο hash/sec κανεις mining.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, gassim είπε

ίσως να πάει μέχρι 0,10 για παραπάνω δεν το βλέπω 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, zio10 είπε

Λίγο χαζή ερώτηση, αλλά πόσο internet θέλει το biblepay mining;

Να σου πω την αλήθεια δεν έχω προσέξει πόσο θέλει γιατί δεν με απασχόλησε (έχω βάλει ένα laptop και κάνει mining). Θες να το βάλεις σε metered σύνδεση;

Εγώ θέλω να κάνω μια άλλη ερώτηση. Έχει νόημα να βάλω fiat στο tether.to να το μετατρέψω σε tether, να τα μεταφέρω στο binance και από εκεί να τα μετατρέψω σε οποιοδήποτε νόμισμα θέλω; Γιατί από το coinbase δεν βλέπω να με κάνουν verified.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, gassim είπε

in BiblePonzi we trust, αν και από τα λίγα που κατάλαβα στη συζήτηση στο reddit, πρέπει να τα έχουν κάνει σκ@τ@ οι devs :D

Δημοσ.

Καλησπερα, εχουμε φτιαξει ενα Ελληνικο γκρουπ στο telegram που ανταλλαζουμε συμβουλες, trading tips, συζηταμε γενικοτερα για crypto και υπαρχει περιπτωση να γινουν και "μαθηματα" πανω στο trading βαση παρακολουθησης chart κλπ.

Επισης αρκετοι δουλευουμε ή εχουμε "πληροφοριες" για καποια συγκεκριμενα coins και που και που δινονται καποια signals για αγορα αν ειμαστε σιγουροι οτι η τιμη θα ανεβει συντομα.

Κανονες ιδιαιτεροι δεν υπαρχουν, τα κλασσικα απαγορευονται βρισιες, spam, referrals κλπ, ειναι μερος για να βοηθαμε ο ενας τον αλλο και να συζηταμε, οχι για διαφημιση κλπ.

Οποιοι ενδιαφερεστε ειστε ευπροσδεκτοι εδω:

https://t.me/cryptoschoolgr

ΥΓ: Υπαρχει και facebook group:
https://www.facebook.com/cryptoschoolgr/

• Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Να σου πω την αλήθεια δεν έχω προσέξει πόσο θέλει γιατί δεν με απασχόλησε (έχω βάλει ένα laptop και κάνει mining). Θες να το βάλεις σε metered σύνδεση;

Εγώ θέλω να κάνω μια άλλη ερώτηση. Έχει νόημα να βάλω fiat στο tether.to να το μετατρέψω σε tether, να τα μεταφέρω στο binance και από εκεί να τα μετατρέψω σε οποιοδήποτε νόμισμα θέλω; Γιατί από το coinbase δεν βλέπω να με κάνουν verified.

Έχω ένα λάπτοπ που κάθεται αλλά δεν έχω κανονικό internet εδώ που είμαι τώρα, γι'αυτό λέω αν είναι λίγο μήπως γίνεται με δεδομένα.

10 λεπτά πριν, Sartiv είπε

Το θεμα δεν ειναι το ιντερνετ αλλα το hardware σου, με ποσο hash/sec κανεις mining.

Ναι αυτό το ξέρω, αλλά και το internet είναι βασικό για μένα αυτή τη στιγμή.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, zio10 είπε

Έχω ένα λάπτοπ που κάθεται αλλά δεν έχω κανονικό internet εδώ που είμαι τώρα, γι'αυτό λέω αν είναι λίγο μήπως γίνεται με δεδομένα.

Εγώ το έχω ανοιχτό εδώ και ένα 4ήμερο περίπου και τα Windows μου δείχνουν data usage γύρω στα 450MB.

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, pavlos1908 είπε

Καλησπερα, εχουμε φτιαξει ενα Ελληνικο γκρουπ στο telegram που ανταλλαζουμε συμβουλες, trading tips, συζηταμε γενικοτερα για crypto και υπαρχει περιπτωση να γινουν και "μαθηματα" πανω στο trading βαση παρακολουθησης chart κλπ.

Επισης αρκετοι δουλευουμε ή εχουμε "πληροφοριες" για καποια συγκεκριμενα coins και που και που δινονται καποια signals για αγορα αν ειμαστε σιγουροι οτι η τιμη θα ανεβει συντομα.

Κανονες ιδιαιτεροι δεν υπαρχουν, τα κλασσικα απαγορευονται βρισιες, spam, referrals κλπ, ειναι μερος για να βοηθαμε ο ενας τον αλλο και να συζηταμε, οχι για διαφημιση κλπ.

Οποιοι ενδιαφερεστε ειστε ευπροσδεκτοι εδω:

https://t.me/cryptoschoolgr

ΥΓ: Υπαρχει και facebook group:
https://www.facebook.com/cryptoschoolgr/

Σιγουροι οτι η τιμη θα ανεβει και θα μας δωσετε και signal.?ευχαριστουμε απο βαθη καρδιας. Χαχαχαχ

Ας γινουμε ολοι πλουσιοι

Δημοσ.
2 ώρες πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε

Μας πήρανε χαμπάρι ότι αγοράζουμε ό,τι shitcoin βγαίνει και αποφάσισε να μπει και η Kodak στο παιχνίδι με το KodakCoin. Γελάνε και οι πέτρες.

https://www.coindesk.com/kodak-launching-cryptocurrency-photographers/

Γελανε δε γελανε, η μετοχη της kodak ανεβηκε 4 φορες επανω.

C399FD54-D677-4A6E-847B-629FDBE2F7C2.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...