zacharias99 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 1 minute ago, Donacgreece said: Ωραία θα στείλω χρήματα. Βασικά να προσθέσω τη κάρτα της Revolut μόλις έρθει στο coinbase έτσι; η πρέπει να γίνει κάπως αλλιώς; δε θα την προσθέσεις σαν πιστωτική / χρεωστική, αλλά θα στείλεις χρήματα από την revolut με εντολή SEPA. Κανονικό έμβασμα δηλαδή, σα να στέλνεις χρήματα από τον δικό σου τραπεζικό λογαριασμό.
Donacgreece Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, zacharias99 είπε δε θα την προσθέσεις σαν πιστωτική / χρεωστική, αλλά θα στείλεις χρήματα από την revolut με εντολή SEPA. Κανονικό έμβασμα δηλαδή, σα να στέλνεις χρήματα από τον δικό σου τραπεζικό λογαριασμό. Χμ Δηλαδή θα πάω εκεί που λέει αποστολή θα πάω transfer type to a business. Και θα προχωρήσω; μετά μου βγάζει να βάλω Iban bic/shift Τηλεφώνο και τα σχετικά. αλλά που θα βάλω σχόλια για να βάλω το προσωπικό κωδικό που βάζω στην coinbase όταν στέλνω χρήματα;
zacharias99 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 2 minutes ago, Donacgreece said: Χμ Δηλαδή θα πάω εκεί που λέει αποστολή θα πάω transfer type to a business. Και θα προχωρήσω; μετά μου βγάζει να βάλω Iban bic/shift Τηλεφώνο και τα σχετικά. αλλά που θα βάλω σχόλια για να βάλω το προσωπικό κωδικό που βάζω στην coinbase όταν στέλνω χρήματα; τον προσωπικό κωδικό στον ζητάει προς το τέλος... Για να είμαι ειλικρινείς έχει αρκετές μέρες που το είχα κάνει, αλλά θυμάμαι ότι προχωρούσα τη διαδικασία και είχα αγχωθεί διότι δε μου ζητούσε πουθενά τον κωδικό που λες, μέχρι που στο τέλος εμφάνισε ένα πλαίσιο, τον πέρασα εκεί πέρα και ύστερα τα έστειλα! (Στείλε δοκιμαστικά 2-3 ευρώ. Φτάνουν για το verification!)
Donacgreece Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Ωραία αυτό θα κάνω. Έστειλα σήμερα τι μεσημέρι χρήματα στη revolut. Θα φανούν αύριο λογικά για να κανω τη διαδικασία.
zacharias99 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 1 minute ago, Donacgreece said: Ωραία αυτό θα κάνω. Έστειλα σήμερα τι μεσημέρι χρήματα στη revolut. Θα φανούν αύριο λογικά για να κανω τη διαδικασία. H revolut μετράει άσχημα για ανάληψη χρημάτων. Με βοήθησε πάρα πολύ... Βέβαια κρατάει 2% προμήθεια αν κάνεις ανάληψη πάνω από 200ευρώ το μήνα.
panos2171 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για κάτω από 200€ κρατάει τιποτα? Nα το κάνω μέσω revolut κι εγώ αν είναι. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από panos2171
Donacgreece Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Βασικά πάτησα για premium και το δέχτηκε χωρίς να έχω χρήματα μέσα. Μπορώ να το ακυρώσω; η είναι υποχρεωτικό για ένα χρόνο; Εμένα βασικά με ενδιαφέρει ποιο πολύ να κάνω μετρητά από τα cryptos χωρίς να πρέπει να στέλνω σε δική μου τράπεζα. Και φαίνονται. Τώρα που μας ακύρωσαν τις Visa σε spectro και wirex. Αλλά αν μπορώ να τη δουλέψω με coinbase ακόμη καλύτερα έχει και πιο καλές ισοτιμίες
Praetorianos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, Bspus είπε Αν ειναι δυνατον, και πληρουνται και τα παραπανω, κοιταω και τις δυνατοτητες passive income που μπορει να εχει καποιο νομισμα. Το bitcoin κατεληξε αναπαντεχα να εχει forks ως κατι τετοιο. Αλλα εχουν καλο πλανο για staking, ενω για οσους εχουν καποιο σοβαρο κεφαλαιο, τα masternodes σε ορισμενα coins ειναι πολυ ελκυστικα. Ρίξε κανα σύρμα αν βρεις κάποιο. Μόνο το Kucoin ξέρω από τα γνωστά.
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μας πήρανε χαμπάρι ότι αγοράζουμε ό,τι shitcoin βγαίνει και αποφάσισε να μπει και η Kodak στο παιχνίδι με το KodakCoin. Γελάνε και οι πέτρες. https://www.coindesk.com/kodak-launching-cryptocurrency-photographers/ Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από MakeGreeceSexyAgain 2
zio10 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Άντε να μαζευτούμε να βγάλουμε ένα insomnia coin και να πάρουμε από κανένα δις ο καθένας, να μπει σε ένα δύο ανταλλακτήρια να φτιαχτούμε!
zacharias99 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 1 hour ago, panos2171 said: Για κάτω από 200€ κρατάει τιποτα? Nα το κάνω μέσω revolut κι εγώ αν είναι. Μέχρι 200 ευρώ το μήνα δε κρατάει τίποτα.
Predatorkill Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.reddit.com/r/Ripple/comments/7phk7z/how_to_pull_data_from_coinmarketcap_to_excel/?st=JC9F00DB&sh=1884d4d9 Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από Predatorkill
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, zio10 είπε Άντε να μαζευτούμε να βγάλουμε ένα insomnia coin και να πάρουμε από κανένα δις ο καθένας, να μπει σε ένα δύο ανταλλακτήρια να φτιαχτούμε! Έχω έτοιμο το moto: "For those who love trading at 3am" Κάποιος να αναλάβει το whitepaper.
ADHD Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Ειναι κανεις αλλος σε DRGN?? 34 λεπτά πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε Μας πήρανε χαμπάρι ότι αγοράζουμε ό,τι shitcoin βγαίνει και αποφάσισε να μπει και η Kodak στο παιχνίδι με το KodakCoin. Γελάνε και οι πέτρες. https://www.coindesk.com/kodak-launching-cryptocurrency-photographers/ Ναι η λεξη "blockchain" πουλαει πολυ τελευταια, και πανω 60% η μετοχη.. Παντως σε οσους αγοράζουν οτι shitcoin βγαινει θα ξαναπω παλι και ας γινομαι γκρινιαρης/κουραστικος/crash the party η w/e προσοχη να παρετε profits, τα περισσοτερα μπορει ανετα να χασουν το 95% της αξιας τους σε 1-2 εβδομαδες..
Andy Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, ADHD είπε Ειναι κανεις αλλος σε DRGN?? Ναι η λεξη "blockchain" πουλαει πολυ τελευταια, και πανω 60% η μετοχη.. Παντως σε οσους αγοράζουν οτι shitcoin βγαινει θα ξαναπω παλι και ας γινομαι γκρινιαρης/κουραστικος/crash the party η w/e προσοχη να παρετε profits, τα περισσοτερα μπορει ανετα να χασουν το 95% της αξιας τους σε 1-2 εβδομαδες.. εγω!αλλα εχω λιγους! btw πριν κανα μισαωρο τους εστειλα στο ledger.να φανταστω 8α κανουν 10 χρονια να μπουν με τα delay στο eth? Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από Andy
Προτεινόμενες αναρτήσεις