Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δε ξερω αν το ειχαν ανακοινωσει πιο πριν για το vibe

για το railblocks που παρακολουθω , απο 5$ πηγε στα 30$ οταν ανακοινωθηκε η συμετοχη του σε ψηφοφορια του binance για να το προσθεσουν

η ψηφοφορια εχει ληξει και βγηκε πρωτο το railblocks το οποιο αναμενεται να προσθεσουν τις επομενες μερες https://support.binance.com/hc/en-us/articles/115003874552 , οποτε με το που το προσθεσουν θα υπαρχει αναλογο pump πιστευω

υπαρχει και αυτο το app για ειδοποιεισεις για νεα νομισματα που προσθετουν τα ανταλακτηρια https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lwbrands.android.cryptotrackerbot αλλα δε το εχω δοκιμασει

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε παιδια προσπαθω να στειλω ltc απο coinbase σε αλλο ανταλλακτηριο και ενω βαζω 100 ευρω αυτο μου στελνει καπου στα 9. wtf

Update:εστειλα τελικα 50 ευρω για δοκιμη, τα πηγε κανονικα.και μετα εστειλα αλλα 50 και μου στειλε 25. wtf

Επεξ/σία από Andy
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Andy είπε

ρε παιδια προσπαθω να στειλω ltc απο coinbase σε αλλο ανταλλακτηριο και ενω βαζω 100 ευρω αυτο μου στελνει καπου στα 9. wtf

Update:εστειλα τελικα 50 ευρω για δοκιμη, τα πηγε κανονικα.και μετα εστειλα αλλα 50 και μου στειλε 25. wtf

Εστειλα ltc από coinbase σε binance χωρίς κανένα πρόβλημα..

και (επιτέλους!) τα fees ήταν 2, 3 cents.

(βέβαια πλήρωσα το διπλό καπέλο του coinbase στη μετατροπή euros σε ltc..

Δημοσ.

καλησπερα

εχω κατι ether στο wallet και τα στειλα στο kraken εδω και 7 ωρες και η συναλαγη ειναι penting 

αν εχω καταλάβει σωστά πρέπει να γίνει σε καποιο block verify ξέρετε πόσος χρονος χρειάζεται μέσο ορο για κατι τετοιο ? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, waroo είπε

Εστειλα ltc από coinbase σε binance χωρίς κανένα πρόβλημα..

και (επιτέλους!) τα fees ήταν 2, 3 cents.

(βέβαια πλήρωσα το διπλό καπέλο του coinbase στη μετατροπή euros σε ltc..

Άρα πλέον δε χρειάζεται να μεσολαβήσει το gdax; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, panos2171 είπε

Άρα πλέον δε χρειάζεται να μεσολαβήσει το gdax; 

δεν έχω gdax αλλά έχει αναφερθεί εδώ μέσα αρκετές φορές ότι αν έχεις την επιλογή, πας πάντα μέσω gdax διότι το coinbase καπελώνει και αλλού...

Δημοσ.
27 minutes ago, Donacgreece said:

Το ίδιο ήθελα να ρωτήσω μόλις. Από coinbase υπάρχει περίπτωση να μπορώ να στείλω ευρώ σε Revolut η N26?

Εγώ έστειλά από coinbase σε revolut και εμφανιστηκαν τα χρήματα σε λιγότερο από 3 εργάσιμες!

Πρώτα όμως θα πρέπει να στείλεις χρήματα από την revolut στο coinbase για να σου κάνει verify το λογαριασμό! 

Και οπωσδήποτε να είναι στο ίδιο όνομα coinbase / revolut!

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Donacgreece είπε

Το ίδιο ήθελα να ρωτήσω μόλις. Από coinbase υπάρχει περίπτωση να μπορώ να στείλω ευρώ σε Revolut η N26?

κανονικό λογαριασμό με ΙΒΑΝ κλπ δεν έχουν και οι δύο (πλέον)?

άρα γιατί όχι?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zacharias99 είπε

Εγώ έστειλά από coinbase σε revolut και εμφανιστηκαν τα χρήματα σε λιγότερο από 3 εργάσιμες!

Πρώτα όμως θα πρέπει να στείλεις χρήματα από την revolut στο coinbase για να σου κάνει verify το λογαριασμό! 

Και οπωσδήποτε να είναι στο ίδιο όνομα coinbase / revolut!

Ωραία θα στείλω χρήματα. Βασικά να προσθέσω τη κάρτα της Revolut μόλις έρθει στο coinbase έτσι; η πρέπει να γίνει κάπως αλλιώς;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...