MySql Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, ADHD είπε lol, φυσικα και εχει.. Και εμένα μου έκανε εντύπωση αυτό αλλά δεν έχει πήρα πριν 2 μέρες ioata από εκεί
GothicCrusader Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Sartiv είπε Αποψη μου ειναι να μην πατε στο binance. Επειδη εκει δεν εχει υποδιαστολη (!!!!) δηλαδη πχ δε μπορειτε να ανταλλαξετε 5,3 ΕΤΗ για παραδειγμα αλλα 5 ΕΤΗ. Μην γράφετε ρε παιδιά στην τύχη. Δεν παίζει αυτό που λες. -edit- Είδα ότι το έγραψες καθώς το διάβασες αλλού. Πάντως έχω κάνει trade με υποδιαστολή χωρίς πρόβλημα. Νομίζω ότι το πρόβλημα του "dust" δεν είναι μόνο θέμα της πλατφόρμας. Αλλά αυτό «σαν πρόβλημα» είναι τελείως διαφορετικό από το παραπάνω. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2018 από GothicCrusader
Praetorianos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, liakos18 είπε Για παράδειγμα εγώ κάποια στιγμή αγόρασα 15 ADA και λόγω του fee (τότε δε χρησιμοποιούσα ΒΝΒ) έγιναν 14.97. Αυτά τα 0.97 η αλήθεια είναι ότι προς το παρόν δε μπορώ να τα κάνω τίποτα αλλά είδα κάπου ότι το Binance ετοιμάζει μια λειτουργία που θα μπορείς να μετατρέψεις το dust σου σε BNB. Είναι γνωστό πρόβλημα στο Binance και έχει να κάνει με μια αβλεψία που είχαν κάνει στον κώδικα, στο πως διαχειρίζεται την υποδιαστολή σε συγκεκριμένα νομίσματα, γι' αυτό δεν πάει σε 8 ψηφία, αν θυμάμαι καλά. Λένε ότι εργάζονται πάνω σε αυτό και θα διορθωθεί σύντομα.
2018 σε βαρέθηκα Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 και πώς ειναι νομιμο ή να το πω έγκυρο; αφού δεν ελεγχεται απο τράπεζες; κέρδος πώς; αυτο δεν καταλαβαινω 2
logokrimenos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Εκείνο το coinbase δεν παίζει να δεχτεί ταυτότητα με τπτ? Το kraken τον πίνει τις τελευταίες ώρες.... Γενικά που αλλού μπορώ να κάνω λογαριασμό για να τζογάρω 200€
MySql Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GothicCrusader είπε Μην γράφετε ρε παιδιά στην τύχη. Δεν παίζει αυτό που λες. -edit- Είδα ότι το έγραψες καθώς το διάβασες αλλού. Πάντως έχω κάνει trade με υποδιαστολή χωρίς πρόβλημα. Νομίζω ότι το πρόβλημα του "dust" δεν είναι μόνο θέμα της πλατφόρμας. Αλλά αυτό «σαν πρόβλημα» είναι τελείως διαφορετικό από το παραπάνω. Τώρα προσπαθώ να πουλήσω 8.9 IOTA και δεν με αφήνει με το ζόρι με βάζει να πουλήσω 8 Τι φάση είναι αυτό; Θα πρέπει να αγοράσω άλλο 0.1 ΙΟΤΑ που και αυτό δεν γίνεται, για να πουλήσω 9? Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2018 από MySql
for4 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, logokrimenos είπε Εκείνο το coinbase δεν παίζει να δεχτεί ταυτότητα με τπτ? Το kraken τον πίνει τις τελευταίες ώρες.... Γενικά που αλλού μπορώ να κάνω λογαριασμό για να τζογάρω 200€ πραγματικά δεν ανεβαίνει με τίποτα η ταυτότητα στο coinbase. στο μόνο που κατάφερα και ανέβασα ήταν το iqoption και τώρα περιμένω. Τραγική φάση όλη αυτή η ταλαιπωρία με την ταυτοποίηση, σίγουρα θα υπάρχει και πιο γρήγορος τρόπος. Πείτε ρε παιδιά κανένα σαιτ που να έχετε δοκιμάσει ότι γίνεται η ταυτοποίηση χωρίς να μας βγαίνει το πλαντάμι. το κράκεν την έχει ανενεργή. 1
MySql Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, for4 είπε πραγματικά δεν ανεβαίνει με τίποτα η ταυτότητα στο coinbase. στο μόνο που κατάφερα και ανέβασα ήταν το iqoption και τώρα περιμένω. Τραγική φάση όλη αυτή η ταλαιπωρία με την ταυτοποίηση, σίγουρα θα υπάρχει και πιο γρήγορος τρόπος. Πείτε ρε παιδιά κανένα σαιτ που να έχετε δοκιμάσει ότι γίνεται η ταυτοποίηση χωρίς να μας βγαίνει το πλαντάμι. το κράκεν την έχει ανενεργή. Δίπλωμα ανέβασε!
stefanos9 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδια coinbase διαβατηριο η καινουργιο διπλωμα καρτα. Ταυτοτητα απο ευρωπη δεν περνα.. Και απο το mobile app μονο λογω καλης καμερας. Αν εχετε εγκυρο διαβατηριο ειναι το πιο δυνατο εγγραφο..περνα παντου Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2018 από stefanos9
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Το POE έχει πάει μέσα σε 7 ημέρες από €0.03 στα €0.20. Άλλη μια χαμένη ευκαιρία.
GothicCrusader Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Άλλη μία κουλή ιδέα. Νταξ, δεν το λες ευκαιρία, αλλά αν η ιδέα είναι καλή θα πάει και από 0.2 στα 2-3-4-5
stefanos9 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι υπαρχουν αρκετα τετοια μικρα POE FUN MANA CND CMT SNM κλπ Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2018 από stefanos9
logokrimenos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Κάποιος που έχει μόνο ταυτότητα δεν παίζει να κανει δουλειά?
fotodv7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Ρε μάγκες έχω στείλει από το πρωί 50$ σε ethereum από coinbase στο binance και ακόμα μου λέει pending. Τι γίνεται;
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Εν τω μεταξύ μόλις συνειδητοποίησα ότι στο Binance δεν έχει πλέον κανένα κάτω από $0.15
Προτεινόμενες αναρτήσεις