Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάει, πέταξε το πουλάκι :'(.
Πρόσφατα κατάφερα να κάνω account στο binance(γιατί είχαν κλείσει για 2-3 μέρες τα registrations). Σε αυτό μπορώ να φορτώσω κανονικά λεφτά, αν γνωρίζει κανείς?

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Xero1991 είπε

Πρόσφατα κατάφερα να κάνω account στο binance(γιατί είχαν κλείσει για 2-3 μέρες τα registrations). Σε αυτό μπορώ να φορτώσω κανονικά λεφτά, αν γνωρίζει κανείς?

οχι

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Xero1991 είπε

Πιστευω πως σταθηκες τυχερος επειδη θα πεσει η τιμη του εκτος αν θελεις να καθονται για 1-2 χρονια που σ'αυτην την περιπτωση μπορεις να αγορασεις οποτε θες χωρις μεγαλη διαφορα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, ADHD είπε

Δεν ειναι οτι δεν θελω λεω τι ειναι ακριβως και στην πρωτη σελιδα του topic, απλα δες τα προηγούμενα post, ο ενας μου ζηταει να του δώσω πιθανότητες ο άλλος κατευθείαν οτι είναι παπατζα οκ δεν θελω να ασχοληθώ άλλο γιατι ειναι και ευαίσθητο θεμα, παιζει να ερθει κανεις και να πει "ειχες πει αλλα δεν" κτλπ..

Οποιος αγορασε XRP στο top 2.5ε ποσο ηταν τι να πω, να ελπιζετε να κανει retest. :P 

δεν καταλαβα, που ειναι το κακό να ξερουμε τι πιθανοτητες έχουν τα διαφορα patterns/indicators; Δεν έχω κανένα προβλημα με το να μετράω κεφαλια, ώμους, φλιτζάνια, κτλ αρκει να ξέρω τι παιζει. Ένας τύπος ειχε κάνει μια συγκριση με διαφορα patterns/indicators, σε χρηματιστήρια στην Ευρώπη, Αμερική και Ασία και ο γενικός μ.ο. ήταν λίγο πάνω απο 50% επιτυχημενα trades, με μεγαλες διαφορες αναμεσα στα patterns και στις χώρες... Αν βρω το αρθρο ξανά θα το ποστάρω.

(Πολύ χαμηλότερο απο το 90% που αφήνεις να εννοηθεί)

Δημοσ.

Εγω ξεκινησα με ripple,προλαβα και τα αλλαξα στο 3ευρω κοντα...τα εκανα tron,στο 20λεπτο τα αλλαψα παλι,χθες πηρα medibloc...ειναι 30 λεπτα κοντα,θα τα κρατησω λιγο ακομη. Για tron ξανασκεφτομαι τωρα που επεσε.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, pOLoS είπε

οχι

Thanks.  Ξέρουμε κανένα άλλο site τέτοιου είδους που να δέχεται ευρώ?

1 λεπτό πριν, Sartiv είπε

Πιστευω πως σταθηκες τυχερος επειδη θα πεσει η τιμη του εκτος αν θελεις να καθονται για 1-2 χρονια που σ'αυτην την περιπτωση μπορεις να αγορασεις οποτε θες χωρις μεγαλη διαφορα

Για πες. Γενικά είδα και πριν που έλεγες για το ETH ότι θα πέσει.. Λες να ξεφουσκώσει σύντομα?
Πιο πολύ με είπε ένας καλός φίλος που ασχολείται, να τελειώνω γρήγορα με ETH ώστε  να μεταφερθώ αλλού(π.χ binance) και να το δώσω το ETH για άλλα coins(νομίζω τα ανέφερες ως altcoins)

Δημοσ.

Μην αγοράζετε ότι να 'ναι.

Πριν αγοράσετε ένα νόμισμα, σιγουρευτείτε ότι πληροί τουλάχιστον τα παρακάτω:

1)Έχει ενεργή ομάδα ανάπτυξης η οποία μάλιστα ενημερώνει για τις κινήσεις που γίνονται, με διαφάνεια.
2)Δείτε σε ποιο πρωτόκολλο είναι στηριγμένο το νόμισμα και κατά πόσο αυτό το πρωτόκολλο είναι αποδεδειγμένα απροβλημάτιστο. Κατά πόσο τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίζονται από την ομάδα ανάπτυξης. 
3)Δείτε το οικονομικό μοντέλο. Νομίσματα που ξεκινούν με τεράστια αποθέματα στους δημιουργούς των νομισμάτων, όπως είναι η πλειοψηφία των PoS νομισμάτων, είναι πολύ πιθανό να είναι scam. Εκεί έχει σημασία αυτοί που κρατούν τα νομίσματα να είναι δημόσιες οντότηες και αν είναι δυνατόν με καθορισμένο πλάνο διάθεσης των νομισμάτων. Για παράδειγμα, το Ripple που κρατάει ακόμα καμια 30αριά δις tokens, τα έχει σε κλειδωμένα με δημοσιευμένες τις ημερομηνίες που θα αποδεσμεύονται.

Εαν δεν είστε σε θέση να κάνετε την παραπάνω έρευνα αλλά σας ενδιαφέρει να επενδύσετε, αναζητήστε γενικές πληροφορίες. Αν γνωρίζετε αγγλικά, το youtube είναι καλή λύση. Έτσι μπορείτε να αντλήσετε τις συγκεκριμένες πληροφορίες που περιγράφω παραπάνω.

Από εκεί και πέρα θέλει ψυχραιμία και να μην δίνετε χρήματα τα οποία χρειάζεστε. Μην περιμένετε να γίνετε πλούσιοι σε ένα μήνα μέσα. Θέλει καλές μακροπρόθεσμες επιλογές και όσο λιγότερες απαιτήσεις για κέρδος έχει κανείς, τόσο πιο σίγουρο γίνεται αυτό στην τελική.

• Like 8
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, moumias είπε

Εγω ξεκινησα με ripple,προλαβα και τα αλλαξα στο 3ευρω κοντα...τα εκανα tron,στο 20λεπτο τα αλλαψα παλι,χθες πηρα medibloc...ειναι 30 λεπτα κοντα,θα τα κρατησω λιγο ακομη. Για tron ξανασκεφτομαι τωρα που επεσε.

Το γλυκοκοιτάζω και εγώ το medibloc αλλά δεν έχω λογαριασμό σε εκείνα τα ανταλλακτηρια 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Pablo_Hasan είπε

δεν καταλαβα, που ειναι το κακό να ξερουμε τι πιθανοτητες έχουν τα διαφορα patterns/indicators; Δεν έχω κανένα προβλημα με το να μετράω κεφαλια, ώμους, φλιτζάνια, κτλ αρκει να ξέρω τι παιζει. Ένας τύπος ειχε κάνει μια συγκριση με διαφορα patterns/indicators, σε χρηματιστήρια στην Ευρώπη, Αμερική και Ασία και ο γενικός μ.ο. ήταν λίγο πάνω απο 50% επιτυχημενα trades, με μεγαλες διαφορες αναμεσα στα patterns και στις χώρες... Αν βρω το αρθρο ξανά θα το ποστάρω.

Δεν ειναι κακο, απλα δεν το θεωρω εφικτο. Αν οντως μπορουσε καποιος μελετωντας πιθανοτητες και patterns να βγαζει αξιοπιστα συμπερασματα για Trading θα ημασταν ολοι ετσι.

Εχουμε να κανουμε με ενα χωρο οπου ο καθενας προσπαθει να προβλεψει πως θα σκεφτουν οι αλλοι, ο οποιοι επισης προσπαθουν να προβλεψουν τι θα σκεφτουν οι αλλοι για τους ιδιους. Αυτο οδηγει σε ιδιαιτερα πολυπλοκη συμπεριφορα και "κανονες" που συνεχως θα πρεπει να μεταβαλλονται.

Γι αυτο το λογο ποτε δεν ασχολουμαι με προβλεψη τιμων απο patterns και TA. Το ξερω οτι πολλοι διαφωνουν και "βλεπουν" patterns που δουλευουν αλλα η γνωμη μου ειναι οτι σε μεγαλο βαθμο αυτα κρινονται εκ των υστερων αφου φιλτραριστουν απο τον εγκεφαλο μας που εχει ταση να βλεπει patterns ακομα και εκει που δεν υπαρχουν (ετσι εχουμε εξελιχθει).

Υπαρχουν ανθρωποι που βλεπουν και μελετουν patterns ακομα και στο lotto η τη ρουλετα και θεωρουν οτι δουλευουν. Αυτους θα τους επαιρνε κανεις στα σοβαρα?

Δεν εννοω σε καμια περιπτωση οτι δεν πρεπει να λαμβανουμε υποψη το ιστορικο τιμων ουτε οτι ολα τελικα ειναι τζογος.

Οι δικες μου επιλογες βασιζονται παντα σε καποιους πολυ βασικους κανονες που μεχρι στιγμης δεν με εχουν απογοητευσει.

Ο σημαντικοτερος: Ποτε μα ποτε δεν αγοραζω καποιο νομισμα που το θεωρω αρπαχτη η που δεν εχει ικανο dev team απο πισω, που αποδεδειγμενα ενδιαφερεται.

Αν αγορασω κατι, ακομα και με σκοπο το βραχυπροθεσμο κερδος, ειμαι διατεθειμενος να κανω hold αν τα πραγματα δεν εξελιχθουν οπως τα περιμενω. Οσο χρειαστει.

Ποτε δεν αγοραζω κατα τη διαρκεια ενος bull run, ακομα και αν θεωρω οτι ειναι καλη περιπτωση. Εχω χασει ενδεχομενα κερδη απο αυτο αλλα εχω προστατευτει κιολας.  Ειναι συνειδητη επιλογη που οφειλεται στο συντηρητικο χαρακτηρα μου και δεν σκοπευω να ανταγωνιστω τον τροπο που λειτουργω.

Αν ειναι δυνατον, και πληρουνται και τα παραπανω, κοιταω και τις δυνατοτητες passive income που μπορει να εχει καποιο νομισμα. Το bitcoin κατεληξε αναπαντεχα να εχει forks  ως κατι τετοιο. Αλλα εχουν καλο πλανο για staking, ενω για οσους εχουν καποιο σοβαρο κεφαλαιο, τα masternodes σε ορισμενα coins ειναι πολυ ελκυστικα.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Pablo_Hasan είπε

0% αν δεν κανεις τη δικη σου ερευνα και δεν βρεις τι δουλεύει για εσένα και για αυτο που θελεις να πετύχεις, δεν αφησα να εννοηθει κανένα 90%, ειπα προς το παρον λειτουργεί σε εμενα σαν entry point. 

Δημοσ.

Σε 3 ώρες ανοίγει και το DMM ανταλλακτήριο στην Ιαπωνία. Να θυμίσω ότι έχει 27 εκατομμύρια χρήστες και θα περιλαμβάνει 7 νομίσματα στις επιλογές για trade. Για να δούμε πως θα επηρεαστούν οι τιμές.

7-cryptos-1024x180.jpg

https://bitcoin.dmm.com/

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδία. 

Να αναφερω οτι ειμαι καινουργιος στο χωρο των Cryptocurrencies  και θα ηθελα τα φωτα σας.

Εχω ηδη verified λογαριασμους στο coinbase και στο binance.

H παρακατω λογικη που λεω να ακολουθησω για να αγοράσω π.χ ripple για παραδειγμα ειναι σωστη?

1) Καταθεση ποσου στο coinbase μεσω λογαριασμου τραπεζας και να προσεξω να ειναι SHA για να μην χρεωθω εξτρα

2)Αγορα ETH απο coinbase

3)Μετα τα στελνω απο coinbase στο binance και αγοράζω π.χ.ripple

4)Μετα τα στέλνω στο myetherwallet μου και τα αφηνω να αυγατισουν:P

Ερωτήσεις

ι)Αγοράζω ΕΤΗ η κατι αλλο απο coinbase?

ιι)Καποιοι εχετε αναφερει το gdax σαν ενδιαμεσο βημα πριν τα στειλω binance, γιατι?

ιιι)To Binance εχει τσεκαρισμενο το εξης Using BNB to pay for fees(50% discount).Το αφηνω ετσι η το απενεργοποιώ?

ιv) To myetherwallet απο οτι εχω διαβασει θεωρείται απο τα πιο αξιοπιστα, εχετε εναλλακτικες να προτεινετε?

v) Με τα fees τελικα τι παίζει? Ποσα χρεωνομαι και απο πού?

Επεξ/σία από akis.athens
mistyped
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...