Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδια αν μπορει καποιος ας δωσει μια βοηθεια. Εχω κανει λογαριασμο σε 4-5 site και οπως ολοι πια ξερετε, δεν εχω βρει ασπρη μερα. Τα μισα ειναι κατω και τα αλλα μισα δε δεχονται νεους χρηστες (προλαβα να κανω account αλλα οχι πληρες verification.) Το μονο που λειτουργει ειναι το etoro, αλλα δυστυχως δεν εχω ιδεα πώς να το χρησιμοποιησω. Προσπαθησα με το virtual λογαριασμο να ασχοληθω, βρηκα πως αγοραζεις (μαλλον), αλλα οταν παω να πουλησω, δεν καταλαβαινω τι πρεπει να κανω. Δεν εχω ασχοληθει με οικονομικα και χρηματιστήριο ξανα και δυστυχως φυσκολευομαι λιγο παραπανω. Αν μπορει καποιος να με διαφωτισει με ολη τη διαδικασία αγορας και πωλησης στο etoro, θα ειμαι ευγνώμων.

Δημοσ.

Συμφερει να αλλαζω τα νομισματα σε doge πρωτα και μετα να τα μεταφερω η να τα αλλαζω σε χρηματα και να τα κανω αναληψη;

Δημοσ.

Παιδια οσοι θελετε να αγορασετε ΤΩΡΑ το ETH, γνωμη μου ειναι να μην αγορασετε γιατι θα γινει μια διορθωση στη τιμη του. 

Υ.Γ.: ξαναθυμιζω δικη σας η αποφαση, δεν φερνω ουδεμια ευθυνη για τις συνεπειες των αποφασεων σας, ειπα απλως τη γνωμη μου

• Like 2
Δημοσ.

Το coinstats το χρησιμοποιεί κανείς;  Δεν εν θα έπρεπε όταν προσθέτεις μια συναλλαγή πώλησης να σου προσθέτει αυτά που πήρες στο αντίστοιχο νόμισμα; Τώρα μόνο αφαιρεί αυτά που έδωσες...

Εντωμεταξύ το ripple μπορεί και να ξαναπάει 1€ που έγραψε ο skiabox πιο πάνω!

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Sartiv είπε

Παιδια οσοι θελετε να αγορασετε ΤΩΡΑ το ETH, γνωμη μου ειναι να μην αγορασετε γιατι θα γινει μια διορθωση στη τιμη του. 

Υ.Γ.: ξαναθυμιζω δικη σας η αποφαση, δεν φερνω ουδεμια ευθυνη για τις συνεπειες των αποφασεων σας, ειπα απλως τη γνωμη μου

Το λες με βάση τη λογική ότι δεν μπορεί να ανεβαίνει συνέχεια;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, totem_lost είπε

Με αγχώνει το Ripple. Θα πάρει τα πάνω του ή να φέρω τα υπογλώσσια;

Ξεφουσκωσε μαλλον το hype, μια απο τα ιδια και για το stellar. Μικρα νομισματα που φουσκωνουν με αερα κοπανιστο, ουτε καν εργο δεν απαιτειται για να τα παραγουν. Εγω δεν πουλαω παντως τα stellar που εχω, μπορει να ερθει και νεος γυρος κοπανιστου αερα και να ξαναανεβουν για μερικες μερες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, totem_lost είπε

Με αγχώνει το Ripple. Θα πάρει τα πάνω του ή να φέρω τα υπογλώσσια;

Πιστευω πως σε long term θα ανεβει x3-x5 εως το τελος της χρονιας

7 λεπτά πριν, zio10 είπε

Το λες με βάση τη λογική ότι δεν μπορεί να ανεβαίνει συνέχεια;

Γενικα τα alt coins ειναι σε καθοδικη πορεια, και πολλοι τα κανουν σε ΕΤΗ και περιμενουν. Καποια στιγμη θα ξανακανουν trade, και εξαλλου ΠΑΝΤΑ μετα απο μια αποτομη ανοδο υπαρχει μια διορθωση της τιμης. ΠΑΝΤΑ ομως . Παραδειγμα καλυτερο δεν υπαρχει απο το Ripple. Ακομα και το bitcoin ειχε φτασει στα 15Κ, τωρα ειναι στα 12Κ. 

Και οπως ειπε παραπανω ο ADHD, μην αγοραζετε στα ΑΤΗ (aka All Time High = ρεκορ στη τιμη)

Επεξ/σία από Sartiv
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Sartiv είπε

Πιστευω πως σε long term θα ανεβει x3-x5 εως το τελος της χρονιας

Γενικα τα alt coins ειναι σε καθοδικη πορεια, και πολλοι τα κανουν σε ΕΤΗ και περιμενουν. Καποια στιγμη θα ξανακανουν trade, και εξαλλου ΠΑΝΤΑ μετα απο μια αποτομη ανοδο υπαρχει μια διορθωση της τιμης. ΠΑΝΤΑ ομως . Παραδειγμα καλυτερο δεν υπαρχει απο το Ripple. Ακομα και το bitcoin ειχε φτασει στα 15Κ, τωρα ειναι στα 12Κ. 

Και οπως ειπε παραπανω ο ADHD, μην αγοραζετε στα ΑΤΗ (aka All Time High = ρεκορ στη τιμη)

Μακάρι γιατί θέλω να πάρω, λίγες μέρες πριν πάντως ήταν κάτω από 700€ αν θυμάμαι καλά, μήπως ήταν αυτή η διόρθωση;

Δημοσ.

Αν παρατηρησεις τα ποσοστα των altcoins, αυτο συμβαινει επειδη ολοι κανουν trade σε ΕΤΗ.. Καποια στιγμη θα ξαναγορασουν τα alt coins τους φτηνοτερα και τοτε θα ξεφουσκωσει το ΕΤΗ. Αυτο πιστευω, γι'αυτο αγοραζω 2-3 altcoins τωρα

• Like 1
Δημοσ.

Πήγα πριν από λίγο να αγοράσω 0.280 ETH με ~300ευρώ, αλλά το kraken έβγαλε πολλά t/o και τελικά ξανα ανέβηκε απότομα.
Επειδή είμαι και noob, το μόνο που έκανα ήταν λογαριασμό σε kraken, φόρτωμα με ευρώ, και μετά πήγα από το trade να αγοράσω.

Μπορείτε να με ενημερώσετε αν έκανα κάτι εγώ λάθος ή απλά τα ήπιε το kraken που βγάζει συνέχεια 500αρια errors? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...