Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομουν να επενδυσω σε XRB - Railblocks αφου η τιμή τους ανεβαίνει αρκετα γρηγορα, πριν λιγες μέρες ήταν στα 10$, τωρα ακουμπαει τα 30$, λεγεται οτι θα ειναι το επομενο μεγαλο νομισμα...

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Dimitrios51 είπε

Σκεφτομουν να επενδυσω σε XRB - Railblocks αφου η τιμή τους ανεβαίνει αρκετα γρηγορα, πριν λιγες μέρες ήταν στα 10$, τωρα ακουμπαει τα 30$, λεγεται οτι θα ειναι το επομενο μεγαλο νομισμα...

Το να τα έχουν και πολλά ανταλλακτήρια, είσαι γραμμένος σε αυτά που το έχουν;

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, zio10 είπε

Το να τα έχουν και πολλά ανταλλακτήρια, είσαι γραμμένος σε αυτά που το έχουν;

Σε λίγες μέρες θα το βάλει το binance. Είναι κι ένας απο τους λόγους που ανεβαίνει αυτός.

• Like 1
Δημοσ.

Εφτασα τα 1000biblepay, μπηκαν πορτοφολι και τωρα οπου να ναι σκεφτομαι να ξεκινησω electroneum. Ασχολειται κανενας με το συγκεκριμενο; 

Για την κουβεντα και μονο, i5 3470 ->90h/s και gtx 550ti ~85h/s (σε διαφορετικο pool το καθενα).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thomasG4 είπε

Ενα ωραίο άρθρο που εξηγεί το βασικό πρόβλημα που θέλει να λύσει η Ripple χρησιμοποιώντας το XRP. 

Why banks will use XRP: The case of cost associated with Treasury Operation

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Footnote που ξέχασε ο ποιητής: Η ζήτηση που θα δημιουργηθεί απ'τις τράπεζες, δεν θα καλυφθεί με αγορές από ανταλλακτήρια αλλά απευθείας απ'την εταιρεία και θα μείνει εντός του τραπεζικού καναλιού. Το θέμα είναι κατά πόσο το πραγματικό adoption θα προσεγγίσει τις προσδοκίες, γιατί για τα σενάρια που περιγράφει το άρθρο δεν χρειάζονται και ιδιαίτερα κεφάλαια σε αποθεματικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Silverage είπε

Εγώ ρώτησα στ'αλήθεια, γιατί μου φαίνεται ενδιαφέρον, αν δεν θέλεις ok, θα ψάξω μόνος μου.

Δεν ειναι οτι δεν θελω λεω τι ειναι ακριβως και στην πρωτη σελιδα του topic, απλα δες τα προηγούμενα post, ο ενας μου ζηταει να του δώσω πιθανότητες ο άλλος κατευθείαν οτι είναι παπατζα οκ δεν θελω να ασχοληθώ άλλο γιατι ειναι και ευαίσθητο θεμα, παιζει να ερθει κανεις και να πει "ειχες πει αλλα δεν" κτλπ..

Οποιος αγορασε XRP στο top 2.5ε ποσο ηταν τι να πω, να ελπιζετε να κανει retest. :P 

Επεξ/σία από ADHD
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Heybro είπε

Απο τις καλές μέρες θεωρώ η σημερινή. Στα 2k θα βγάλω 200 στα 3k 300 ανάλογα πως θα πάει. 

Screenshot_20180109-194659.jpg

Με τον πόνο μας παίζεις :P όλα είναι στο κόκκινο τι έχεις μόνο eth?

Bytheway έχει να προτείνει κάποιος ένα καλό bot trading για bittrex?

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, ADHD είπε

Δεν ειναι οτι δεν θελω λεω τι ειναι ακριβως και στην πρωτη σελιδα του topic, απλα δες τα προηγούμενα post, ο ενας μου ζηταει να του δώσω πιθανότητες ο άλλος κατευθείαν οτι είναι παπατζα οκ δεν θελω να ασχοληθώ άλλο γιατι ειναι και ευαίσθητο θεμα, παιζει να ερθει κανεις και να πει "ειχες πει αλλα δεν" κτλπ..

Οποιος αγορασε XRP στο top 2.5ε ποσο ηταν τι να πω, να ελπιζετε να κανει retest. :P 

Η ΤΑ είναι εύκολα παρεξηγίσιμη... δεν προσπαθείς να προβλέψεις το μέλλον με την ΤΑ, απλά προσπαθείς να συσχετίσεις το παρόν με το παρελθόν της τιμής ενός asset για να εντοπίσεις πιθανά σημεία εισόδου/εξόδου. Τώρα οι διάφοροι "γκουρού" που πουλάνε βιβλία, συστήματα κτλ προφανώς και είναι παπάτζες, όπως και τα διάφορα tradebots κτλ.

Το ίδιο ισχύει και για τα θεμελιώδη και την ΘΑ, όπου εκεί ερευνάς κατά πόσο η τρέχουσα τιμή ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και τι προσδοκίες ενσωματώνει.

Τίποτα από τα δύο δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον, γιατί το trading είναι παιχνίδι με άγνωστες πληροφορίες (εν αντιθέσει με το σκάκι πχ). Αν δεν ήθελε και (μπόλικη) τύχη, δεν θα το έλεγαν τζόγο και θα ήταν ήδη ένα παιχνίδι αυστηρά για supercomputers - που σε κάποιο βαθμό έχει ήδη αρχίσει να γίνεται (βλέπε HFT κτλ).

@MySql, δεν είναι μόνο το ETH, και το XVG ήταν πάνω σήμερα - εγώ βέβαια την έκανα με ελαφρά στα ~1400κάτι satoshi.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Zaknafein είπε

Τίποτα από τα δύο δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον, γιατί το trading είναι παιχνίδι με άγνωστες πληροφορίες (εν αντιθέσει με το σκάκι πχ). Αν δεν ήθελε και (μπόλικη) τύχη, δεν θα το έλεγαν τζόγο και θα ήταν ήδη ένα παιχνίδι αυστηρά για supercomputers - που σε κάποιο βαθμό έχει ήδη αρχίσει να γίνεται (βλέπε HFT κτλ).

@MySql, δεν είναι μόνο το ETH, και το XVG ήταν πάνω σήμερα - εγώ βέβαια την έκανα με ελαφρά στα ~1400κάτι satoshi.

Θεωρείς ανώφελο το botarisma στο trading;

εάν όχι έχεις κάποιο να προτείνεις; 

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ.

Εξαρτάται τι εννοείς bot. Αν εσύ βάζεις παραμέτρους κι αυτό απλά εκτελεί, ΟΚ, αλλά αν μιλάμε για εντελώς automated trades τότε ναι, μάλλον ανώφελα είναι - εδώ παλεύουν κ πληρώνουν χοντρά λεφτά οι traders της Wall Str. για HFT algo-trading, περιμένεις εσύ να βρεις αλγόριθμο με στατιστικό πλεονέκτημα (ή να τον αγοράσεις έναντι ευτελούς ποσού);

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Zaknafein είπε

Εξαρτάται τι εννοείς bot. Αν εσύ βάζεις παραμέτρους κι αυτό απλά εκτελεί, ΟΚ, αλλά αν μιλάμε για εντελώς automated trades τότε ναι, μάλλον ανώφελα είναι - εδώ παλεύουν κ πληρώνουν χοντρά λεφτά οι traders της Wall Str. για HFT algo-trading, περιμένεις εσύ να βρεις αλγόριθμο με στατιστικό πλεονέκτημα (ή να τον αγοράσεις έναντι ευτελούς ποσού);

Εννοείται πως θα ορίζεις παραμέτρους απλά ψάχνομαι να δοκιμάσω κάποιο

Γιαυτό ρώτησα μήπως έχεις κάποια καλή πρόταση ή κάποιο δυνατό αντεπιχείρημα για να σταματήσω να ψάχνω :P 

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά! Ήθελα από πέρυσι να κάνω bitcoin mining με antminer's οταν η τιμή του btc ηταν 3k.Δεν το έκανα πότε και μετάνιωσα την ώρα και την στιγμή.Επέστρεψα βλέπωντας το πολλά υποσχόμενο ripple! Θέλω να ρωτήσω όμως σχετικά με το Mining για eth! Πιστεύεται ότι αξίζει να αγοράσω τώρα hardware για eth mining ή να αγοράσω και να περιμένω ;

με λίγα λόγια είναι profitable τωρα το mining;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα το χαρτοφυλάκιό μου είναι 10% ADA, 20% XRP, 25% XLM, 30% ICX και 15% DBC και συνολικά είμαι 30% κάτω. Χρυσό πιάνω, σκατά γίνεται :D:D . Δεν πειράζω τίποτα στο χαρτοφυλάκιο γιατί σε γενικές γραμμές το πιστεύω και ευτυχώς ξεφορτώθηκα το TRX γιατί αποδείχτηκε ωρολογιακή βόμβα.

Επεξ/σία από project.breeze
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ αγόρασα στα 3 και είμαι χαρούμενος που το πετυχαίνω σε τέτοιες περιόδους. Πιστεύω πάρα πολύ στο συγκεκριμένο και στο τι πουλάει και σε ποιους. ΟΚ δεν ήταν για 2ο CM αυτή τη στιγμή αλλά πιστεύω σε λίγα χρόνια αν ολοκληρωθούν αυτά που λέει στις σελίδες του θα πάρει τα καράπάνω του με τιμές όβερ 25-30.

Ειδικά για επενδυτές που γουστάρουν το τραπεζικό σύστημα νομιζω ότι αξίζει να περιμένεις. Καλώς η κακώς το όλο τραπεζικό σύστημα δε πρόκειται να διαλυθεί ποτέ. Αν πάει και σε αμαζον κτλ

Τωρα αν μιλάμε για καθημερινό trade(r) κρίμα απλά. 

Καλά προφανώς και πάντα ποτέ δε μπορείς να είσαι σίγουρος. Καλή επιτυχία πάντως παίδες σε ότι και να κάνετε :).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...