Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, waroo είπε

θα το έχω υπόψη μου, το είχε αναφέρει και ο check2fire και άλλοι αλλά μερικές φορές αν δεν το δεις με τα μάτια σου δε το συνειδητοποιείς

coinbase μπήκε την επόμενη εργάσιμη από τράπεζα εξωτερικού (sepa)

εγω εχω στειλει μεσω alpha το σαββατο και μου ελεγε οτι θα μπει τριτη.σημερα τριτη και λεει υπο επεξεργασια. <_<

7 λεπτά πριν, ADHD είπε

Μπερδευεις τα πραγματα και δεν μπορω να λεω 100 φορες τα ιδια, η ΤΑ σου δινει πιθανοτητες για καλο entry με βαση το trend και τιποτα παραπανω, παπατζα δεν ειναι ουτε χρονομηχανη να σου πει το μελλον, δεν σου αρεσει μην τη χρησιμοποιεις. Κανενας youtuber απο αυτους που κανουν shilling coins δεν χρησιμοποιει ΤΑ ολοι λενε πως αυτο το project "θα αλλαξει τον κοσμο" κτλπ, χρησιμοποιουν τα συναισθηματα του κοσμου(το λεγόμενο fomo), εγω δεν εχω και χρησιμοποιω ψυχρα ΤΑ γιατι πολυ απλα εχω δει οτι μεχρι στιγμης δουλευει στα cryptos.

Ναι ξερω την κριτική για την ΤΑ, ειχα καθηγητές που μου το επαναλαμβαναν συνεχεια..

Δεν ειπα τιποτα κακο για το lisk ισα ισα το γουσταρω πολυ και το βλεπω πολυ καλα για το 2018, απλα οταν ψαχνεις entry καλο ειναι για εμενα να δεις ΤΑ, οπως και να το κανουμε θα χασεις value αν αγοραζεις ATH.

Διαβασε καζαμία καλυτερα.. 

Τελος παντων δεν ξαναποσταρω TA charts αφου ενοχλουν, DYOR και αγοραστε ATHs no problem απο εμενα.. :P 

@ADHD εγω λεω να συνεχισεις να τα ποσταρεις.κακο δεν κανουν.

Να σου κανω και μια ερωτηση για το παρακατω chart που το ειδα στο twitter χωρις αναλυση.

DTIVbhkXUAEbjJI.jpg:large

η ασπρη γραμμη ειναι το support και το trend ειναι εμφανως αρνητικο.σωστα?αρα ειμαστε στο σημειο που ειτε θα συνεχισεις να πεφτει ειτε θα κανει reverse?

η λεω μαλακιες?

Επεξ/σία από Andy
  • Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλά μη συγκρίνουμε τις Ελληνικές τράπεζες με τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές, είναι σε άλλη κατηγορία λόγω capital controls... 

αν θες πιο άμεσες συναλλαγές μακριά από τα προβλήματα της Ελληνικής πραγματικότητας υπάρχουν αρκετές fintech λύσεις τύπου revolut, n26 κλπ..

επίσης συμφωνώ με τον Andy, περισσότερες πληροφορίες ειδικά για τεχνική ανάλυση κλπ δεν κάνουν καθόλου κακό.....

Επεξ/σία από waroo
  • Like 1
Δημοσ.

@Andy

Πως θα το έβλεπε ενας noobas σαν κι  εμένα?

Αν πέσει απο το support υπάρχουν πολλές πιθανοτητες να καταρευσει σε support ή resistance αρκετα πιο κατω. Άρα δεν κανεις τίποτα περιμενεις  να δεις πως θα παει. Αν αρχίζει να ξανανεβαίνει εστω και λιγο αγοραζεις ελάχιστα.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Andy είπε

εγω εχω στειλει μεσω alpha το σαββατο και μου ελεγε οτι θα μπει τριτη.σημερα τριτη και λεει υπο επεξεργασια. <_<

@ADHD εγω λεω να συνεχισεις να τα ποσταρεις.κακο δεν κανουν.

Να σου κανω και μια ερωτηση για το παρακατω chart που το ειδα στο twitter χωρις αναλυση.

DTIVbhkXUAEbjJI.jpg:large

η ασπρη γραμμη ειναι το support και το trend ειναι εμφανως αρνητικο.σωστα?αρα ειμαστε στο σημειο που ειτε θα συνεχισεις να πεφτει ειτε θα κανει reverse?

η λεω μαλακιες?

Μπα, σε καθε post τα ιδια :P

Δεν ειμαι και πολυ καλος στα patterns αλλα βλεπω H&S και η γραμμη ειναι το neckline, η τιμη θεωρει αυτος που το ποσταρε οτι θα πεσει παρακατω.

• Like 1
Δημοσ.

Μια που αναφέρατε για μεταφορά σε πορτοφόλια..Εγώ μεταφέρω όσα μου δείχνουν χαμηλό fee μεταφοράς. Τα άλλα τα αφήνω μέσα. Απλά δεν έχω καταλάβει την διαφορά με το να τα έχω σε app στο κινητό ή στον υπολογιστή. Έχει κάποια διαφορά?

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, waroo είπε

καλά μη συγκρίνουμε τις Ελληνικές τράπεζες με τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές, είναι σε άλλη κατηγορία λόγω capital controls... 

αν θες πιο άμεσες συναλλαγές μακριά από τα προβλήματα της Ελληνικής πραγματικότητας υπάρχουν αρκετές fintech λύσεις τύπου revolut, n26 κλπ..

επίσης συμφωνώ με τον Andy, περισσότερες πληροφορίες ειδικά για τεχνική ανάλυση κλπ δεν κάνουν καθόλου κακό.....

τι ακριβως κανει η revolut?δεν εχω ιδεα

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, ADHD είπε

Διαβασε καζαμία καλυτερα.. 

Τελος παντων δεν ξαναποσταρω TA charts αφου ενοχλουν, DYOR και αγοραστε ATHs no problem απο εμενα.. :P 

Εγώ ρώτησα στ'αλήθεια, γιατί μου φαίνεται ενδιαφέρον, αν δεν θέλεις ok, θα ψάξω μόνος μου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Andy

αυτές που ανέφερα είναι ηλεκτρονικές fintech εταιρείες ή/και τράπεζες που σου προσφέρουν (μεταξύ άλλων) λογαριασμούς ευρώ (ή άλλων fiat)  στο εξωτερικό -

βγαίνουμε εκτός θέματος, υπάρχουν πολλές πληροφορίες & εδώ μέσα (σχετικά νήματα), όρεξη ναι έχεις να διαβάσεις και να ψάχνεις

Επεξ/σία από waroo
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Silverage είπε

Εγώ ρώτησα στ'αλήθεια, γιατί μου φαίνεται ενδιαφέρον, αν δεν θέλεις ok, θα ψάξω μόνος μου.

Δεν ησουν εσυ που ελεγες οτι θες να εισαι το 5%, ο wolf, πως οι υπολοιποι ειναι αδυναμοι και αδαεις; και ρωτας εμας; :P

Καποιος που θελει να μαθει για το νομισμα, google is your friend. Πας στο site του νομισματος, διαβαζεις το whitepage του, και πας και στο reddit να δεις τη ψυχολογια του κοσμου και τι σκεφτεται.

Επεξ/σία από Sartiv
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, waroo είπε

αυτές που ανέφερα είναι ηλεκτρονικές fintech εταιρείες ή/και τράπεζες που σου προσφέρουν (μεταξύ άλλων) λογαριασμούς ευρώ (ή άλλων fiat)  στο εξωτερικό 

βγαίνουμε εκτός θέματος, υπάρχουν πολλές πληροφορίες & εδώ μέσα (σχετικά νήματα), όρεξη αν έχεις να διαβάσεις και να ψάχνεις

Γνωρίζω ποιος  ειναι ακριβως ο ρολος της revolut αλλα δεν ξερω το εξης. Αν μεταφερεις ευρω, προς και απο στο coinbase δεν κραταει fees και ειναι αμεση μεταφορα. Σωστα? Αν εχει απαντηθει προσπερασε το θα το ψαξω μονος μου. Ξερω πάντως οτι για νομισματα θέλει να εισαι premium και οτι ουσιαστικα αμα αγορασεις δεν μπορεις να τα μεταφερεις στο wallet σου.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, παρακολουθώ κάποιους που αγχώνεστε για την πορεία του ripple, απλά και μόνο γιατι έγινε ένα correction.  Δεν τρέχει τίποτα, είναι απόλυτα φυσιολογικό.  

Γενικότερα μην περιμένετε να βγάλετε χρήμα απο την μία μέρα στην άλλη. Κοιτάξτε μεσομακροπρόθεσμα, επενδύστε σε προζεκτ που πιστεύτε, και μην επενδύετε όλα τα χρήματα σ'ενα μονο νόμισμα. 

• Like 3
Δημοσ.

Το μόνο πρόβλημα με τις ελληνικές τράπεζες είναι ότι δεν μπορείς να στείλεις με έμβασμα πάνω από 1000€ το μήνα. Κατά τα άλλα μου φαίνονται αχρείαστες οι λύσεις τύπου revolut, ακόμα κι όταν βγήκαν έτσι μου φαίνονταν. Δεν μου ακυρώθηκε ποτέ συναλλαγή λόγω cc.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Sartiv είπε

Δεν ησουν εσυ που ελεγες οτι θες να εισαι το 5%, ο wolf, πως οι υπολοιποι ειναι αδυναμοι και αδαεις; και ρωτας εμας; :P

Καποιος που θελει να μαθει για το νομισμα, google is your friend. Πας στο site του νομισματος, διαβαζεις το whitepage του, και πας και στο reddit να δεις τη ψυχολογια του κοσμου και τι σκεφτεται.

Ναι αλλά για να γίνω wolf και 5% όπως λες κάπως πρέπει να μάθω.

Επεξ/σία από Silverage
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vagpan1986 είπε

Γνωρίζω ποιος  ειναι ακριβως ο ρολος της revolut αλλα δεν ξερω το εξης. Αν μεταφερεις ευρω, προς και απο στο coinbase δεν κραταει fees και ειναι αμεση μεταφορα. Σωστα? Αν εχει απαντηθει προσπερασε το θα το ψαξω μονος μου. Ξερω πάντως οτι για νομισματα θέλει να εισαι premium και οτι ουσιαστικα αμα αγορασεις δεν μπορεις να τα μεταφερεις στο wallet σου.

δεν έχει fees για να στείλεις coinbase και φαντάζομαι πως δε θα έχει και για να βάλεις από coinbase

τι συμβαίνει για να φορτώσεις το coinbase:

- με χρεωστική κάρτα από N26: άμεση συναλλαγή με κόστος 4ευρώ (το fee το κρατάει η coinbase)

- με χρεωστική κάρτα από Revolut: η συναλλαγή δεν πρόχωρησε

- με κατάθεση από λογαριασμό fiat N26 ή από Revolut: κατάθεση χρημάτων εντός 1 εργάσιμης ημέρας, χωρίς fees

για revolut premium ισχύει ότι έγραψες, τα coins δε μεταφέρονται πουθενά (τουλάχιστον σε αυτή τη φάση)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...