Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Εγώ τα έχω στα ανταλλακτήρια σχεδόν όλα, εκτός από ένα ποσό bitcoin.

Αν δεν εισαι trader,ολη μερα απο πανω απο τις τιμες τοτε κατ'εμε δεν αξιζει να τα αφηνεις στα ανταλλακτηρια.
Μια στραβη να γινει π.χ το ανταλλακτηριο να γινει hacked,το account σου disabled για τον Χ Υ λογο, το ανταλλακτηριο να τη κανει με ελαφρα πηδηματακια ή ακομα και να φαει raid απο FBI (ειχα δει μια τετοια υποθεση το καλοκαιρι και δε θυμαμαι ποιο ηταν) θα τα κλαψεις χωρις λογο.

• Like 1
Δημοσ.

Στο θέμα του verify, στο coinbase μέχρι στιγμής μου έχουν επιβεβαιώσει το δίπλωμα (και τη selfi) ενώ στην αποστολή ταυτότητας μου έστειλαν αυτό
ID verification is currently degraded for some customers due to high traffic. We are working to restore service as quickly as possible. In the mean time, we suggest checking back in several hours.  For your security please do not send IDs via email. Coinbase Support is unable to review IDs. For the latest information view our status page

Μπορώ να κάνω άφοβα κατάθεση και αγορά νομισμάτων; Στο gdax εννοείται ότι δεν μπορώ να μπω.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, MakeGreeceSexyAgain είπε

Άμα ξανανέβει το Ripple θα φάει τρελό σουτ πάντως. Θα τα κάνω ETH και θα τα αφήσω να «ωριμάσουν»

Μπορεις να elaborate λίγο? εμένα είναι αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερή μου θέση. Το μόνο που έχω πάνω από 300 coins.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Christospliakos είπε

Αν δεν εισαι trader,ολη μερα απο πανω απο τις τιμες τοτε κατ'εμε δεν αξιζει να τα αφηνεις στα ανταλλακτηρια.
Μια στραβη να γινει π.χ το ανταλλακτηριο να γινει hacked,το account σου disabled για τον Χ Υ λογο, το ανταλλακτηριο να τη κανει με ελαφρα πηδηματακια ή ακομα και να φαει raid απο FBI (ειχα δει μια τετοια υποθεση το καλοκαιρι και δε θυμαμαι ποιο ηταν) θα τα κλαψεις χωρις λογο.

Ξέρω ότι είναι λάθος, απλά επειδή ακόμα δεν έχω σταθεροποιηθεί και κάνω αλλαγές, αγορές κλπ δεν βολεύει να τα πηγαινοφέρνω...

3 λεπτά πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε

Άμα ξανανέβει το XRP θα φάει τρελό σουτ πάντως. Θα τα κάνω ETH και θα τα αφήσω να «ωριμάσουν»

Κι εγώ θα προσπαθήσω να πάρω όσο πιο πολύ eth μπορώ, βλέπω να κάνει πορεία bitcoin και να λέμε χαμηλά ήταν στα 1000, έπρεπε να αγοράσουμε!

• Like 2
Δημοσ.
23 ώρες πριν, Andy είπε

λογικα αν εστελνες ltc θα ειχες χαμηλοτερα fees.

θα το έχω υπόψη μου, το είχε αναφέρει και ο check2fire και άλλοι αλλά μερικές φορές αν δεν το δεις με τα μάτια σου δε το συνειδητοποιείς

coinbase μπήκε την επόμενη εργάσιμη από τράπεζα εξωτερικού (sepa)

• Like 1
Δημοσ.

Με το ripple εχω φαει τρελη πουτσα. Το αγορασα στα 2,50€ και εχει πεσει στα 1,80€. Απο εκει που ελεγα να βγαλω κανα ψιλο εχω μπει και μεσα.

Δημοσ.

Και η ταριφα στα fees ειναι ιδια παντα; Αν μου ζηταει πχ σημερα 0.012 bitcoin που εχει τοσο και αυριο ανεβει παλι ιδια θα ειναι;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, shadowfax-1- είπε

Μπορεις να elaborate λίγο? εμένα είναι αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερή μου θέση. Το μόνο που έχω πάνω από 300 coins.

Έχω χάσει την πίστη μου στο συγκεκριμένο crypto και τα νούμερα δείχνουν ότι δεν είμαι ο μόνος. Μετά την αλλαγή του coinmarketcap και την πτώση πολλών νομισμάτων, τα περισσότερα επανήλθαν ενώ το XRP όχι.

Μπορεί να κάνω βέβαια λάθος και να ισχύουν όλα όσα ισχυρίζονται οι δημιουργοί του, αλλά προσωπικά προτιμώ να κρατήσω ETH με πιο long-term λογική, το οποίο έχει αποδείξει πως είναι stable, κι ας πρέπει να κάνω πολύ υπομονή (ίσως και χρόνια) για να δω ένα επί 2, επί 3 κτλ.

11 λεπτά πριν, zio10 είπε

Ξέρω ότι είναι λάθος, απλά επειδή ακόμα δεν έχω σταθεροποιηθεί και κάνω αλλαγές, αγορές κλπ δεν βολεύει να τα πηγαινοφέρνω...

Κι εγώ θα προσπαθήσω να πάρω όσο πιο πολύ eth μπορώ, βλέπω να κάνει πορεία bitcoin και να λέμε χαμηλά ήταν στα 1000, έπρεπε να αγοράσουμε!

Ξενέρωσα που χθες δεν αγόρασα και πήρα κάτι άλλα μικρά. Όσο πιο πολύ ασχολούμαι, τόσο πιο λογικά μου ακούγονται αυτά που λέει ο @chek2fire.

Μόλις τώρα, dimitrisper είπε

Με το ripple εχω φαει τρελη πουτσα. Το αγορασα στα 2,50€ και εχει πεσει στα 1,80€. Απο εκει που ελεγα να βγαλω κανα ψιλο εχω μπει και μεσα.

Εντάξει όλοι τζογαδόρικα έχουμε μπει και βάζοντας ένα ποσό που δεν θα μας «αγγίξει». Όλοι το λένε. Δεν παίζουμε λεφτά που χρειαζόμαστε.

• Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Christospliakos είπε

Μπηκα στο Lisk οταν ηταν στα 3$ τον Αυγουστο και δεν ηταν λογω ΤΑ ουτε λογω διασημου youtuber.

Ενας διασημος youtuber με το τιτλο του δηθεν "οικονομολογου" μπορει πανευκολα να κανει manipulate το market απλα ποσταροντας ΔΗΘΕΝ ΤΑ βιντεο γιατι στο κοινο θνητο μοιαζει "πολυ επιστημονικο" και "wow such lines, such fibonacci effects " και ενα σωρο τεχνασματα. 
Το ΤΑ ειναι τοσο αφηρημενο οσο και η αφηρημενη τεχνη. Ο καθε οικονομολογος μπορει να κανει διαφορετικη προσσεγιση επανω σε στο ιδιο chart,αναλογα με το τι βλεπει ή μαλλον με το τι ΘΕΛΕΙ να βλεπει. Σε παραπεμπω σε ενα κειμενο σχετικο με το ΤΑ και το ποσο ανουσιο ειναι. https://www.fscomeau.com/why-technical-analysis-is-bullshit/

Επισης αν θεωρεις κακη την ιδεα να μπει καποιος στο Lisk στα 30$ τοτε προφανως εισαι αδιαβαστος. Αν ερευνας τα νομισματα που αγοραζεις και κοιτας πισω απο ΤΑ,αλλα μελετας το προιον τους,το dev team τους,τις ιδεες τους,τους στοχους,το ποσο ενεργοι ειναι σε οτι αφορα το κωδικα(github) κ.α θα ηξερες πολυ καλα το που μπορει να φτασει το Lisk μεσα στο 2018. Συμβουλη μου σε οποιον ενδιαφερεται σε long term κερδος να εξετασει σοβαρα τη περιπτωση του Lisk.

Μπερδευεις τα πραγματα και δεν μπορω να λεω 100 φορες τα ιδια, η ΤΑ σου δινει πιθανοτητες για καλο entry με βαση το trend και τιποτα παραπανω, παπατζα δεν ειναι ουτε χρονομηχανη να σου πει το μελλον, δεν σου αρεσει μην τη χρησιμοποιεις. Κανενας youtuber απο αυτους που κανουν shilling coins δεν χρησιμοποιει ΤΑ ολοι λενε πως αυτο το project "θα αλλαξει τον κοσμο" κτλπ, χρησιμοποιουν τα συναισθηματα του κοσμου(το λεγόμενο fomo), εγω δεν εχω και χρησιμοποιω ψυχρα ΤΑ γιατι πολυ απλα εχω δει οτι μεχρι στιγμης δουλευει στα cryptos.

Ναι ξερω την κριτική για την ΤΑ, ειχα καθηγητές που μου το επαναλαμβαναν συνεχεια..

Δεν ειπα τιποτα κακο για το lisk ισα ισα το γουσταρω πολυ και το βλεπω πολυ καλα για το 2018, απλα οταν ψαχνεις entry καλο ειναι για εμενα να δεις ΤΑ, οπως και να το κανουμε θα χασεις value αν αγοραζεις ATH.

11 λεπτά πριν, Silverage είπε

Ρε συ @ADHD που μπορούμε να διαβάσουμε για τα Ichimoku, EMA, TK κλπ. που λες; Φαίνεσαι ψαγμένος.

Διαβασε καζαμία καλυτερα.. 

Τελος παντων δεν ξαναποσταρω TA charts αφου ενοχλουν, DYOR και αγοραστε ATHs no problem απο εμενα.. :P 

• Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...