Mivas (myphone) Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Παιδιά, θα με ενδιέφερε ενδεχομένως το Ethereum, Monero και Ripple, που από ό,τι λέτε είναι τα πιο υποσχόμενα. Υπάρχουν οδηγοί για το καθένα από αυτά; Αν θέλετε στείλτε μου πμ καλύτερα, μήπως δεν δω την απάντηση εδώ. Ευχαριστώ!
Praetorianos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Mivas (myphone) είπε Παιδιά, θα με ενδιέφερε ενδεχομένως το Ethereum, Monero και Ripple, που από ό,τι λέτε είναι τα πιο υποσχόμενα. Υπάρχουν οδηγοί για το καθένα από αυτά; Αν θέλετε στείλτε μου πμ καλύτερα, μήπως δεν δω την απάντηση εδώ. Ευχαριστώ! Εγώ προσωπικά κάνω και τσάμπα μασαζ, νομίζω ο ADHD προσφέρει και μια γυναίκα δώρο, ενώ ανταγωνιστικότατος ο heybro, προσφέρει και δώρο BTC μαζί με τις προσωπικές επενδυτικές συμβουλές που στέλνει σε PM. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από Praetorianos
Mivas (myphone) Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Praetorianos είπε Εγώ προσωπικά κάνω και τσάμπα μασαζάκι, νομίζω ο ADHD προσφέρει και μια γυναίκα δώρο, ενώ ανταγωνιστικότατος ο heybro, προσφέρει και δωροεπιταγές μαζί με τις προσωπικές επενδυτικές συμβουλές σε PM. Ελπίζω να είναι χιούμορ κι όχι ειρωνία βρε παιδιά, δυο λόγια, κάποια βασικά πράγματα ζήτησα, για εμάς που δεν τα γνωρίζουμε και δεν έχουμε ασχοληθεί ακόμη...
Praetorianos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Mivas (myphone) είπε Ελπίζω να είναι χιούμορ κι όχι ειρωνία βρε παιδιά, δυο λόγια, κάποια βασικά πράγματα ζήτησα, για εμάς που δεν τα γνωρίζουμε και δεν έχουμε ασχοληθεί ακόμη... Έλα μωρέ, τι ειρωνία, όλοι μια παρέα είμαστε. Απλά ειδικά για τα νομίσματα που γράφεις υπάρχουν χιλιάδες κυριολεκτικά οδηγοί, βίντεο, pdf, χώρια τα όσα έχουν γραφτεί 53 σελίδες τώρα εδώ και άλλες 200 στο thread του BTC. Φαντάζεσαι κάθε φορά που έμπαινε ένας καινούριος να ποστάραμε από την αρχή οδηγούς? Κάνε την αρχή και όταν βρεις μερικούς καλούς, στείλε μου σε pm να τους βάλω στο αρχικό ποστ του thread, έτσι ώστε και να βοηθήσεις άλλους στο μέλλον και να μάθεις ο ίδιος. Share the knowledge.
fastnq2 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, giannis808 είπε Ως προς το mining, mining μέσω cpu ή gpu χρησιμοποιείται διαφορετικός Miner ή είναι ο ίδιος (διαφορετικές επιλογές προφανώς από διάφορους miners) που χρησιμοποιείται και για τα δύο για το ίδιο coin? Edit: Την τρελή πορεία του Neblio δεν την έχει δει κανένας; Μικρό market share, μικρό supply και από ότι βλέπω, τρελές προοπτικές. 500-600% μέσα σε ελάχιστες μέρες Το είχα αναφέρει στο νήμα του btc το neblio όταν ενώ ένα πρωί νομίζω 26-27/12 είχαν πέσει όλα τα κρυπτο >30% αυτό ανέβαινε αταραχο. 6 ευρώ είχε τότε. Πλεον στην τιμή αυτή δεν αξίζει. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από fastnq2
Christospliakos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 30 λεπτά πριν, ADHD είπε Αλλα ειναι σωστο να επενδυεις επειδη το λεει ο Χ youtuber διασημος ε? Η μηπως εχουν ολοι working products να κανουμε FA.?? H ΤΑ δουλεύει μια χαρά στα cryptos, αλλα τιποτα δεν μπορει να σου προβλεψει το μελλον 100%. Καλο το lisk οντως, εγω με την παπατζα TA αγορασα εδω, τωρα οσοι σε ακουσουν θα αγορασουν εκει.. Μπηκα στο Lisk οταν ηταν στα 3$ τον Αυγουστο και δεν ηταν λογω ΤΑ ουτε λογω διασημου youtuber. Ενας διασημος youtuber με το τιτλο του δηθεν "οικονομολογου" μπορει πανευκολα να κανει manipulate το market απλα ποσταροντας ΔΗΘΕΝ ΤΑ βιντεο γιατι στο κοινο θνητο μοιαζει "πολυ επιστημονικο" και "wow such lines, such fibonacci effects " και ενα σωρο τεχνασματα. Το ΤΑ ειναι τοσο αφηρημενο οσο και η αφηρημενη τεχνη. Ο καθε οικονομολογος μπορει να κανει διαφορετικη προσσεγιση επανω σε στο ιδιο chart,αναλογα με το τι βλεπει ή μαλλον με το τι ΘΕΛΕΙ να βλεπει. Σε παραπεμπω σε ενα κειμενο σχετικο με το ΤΑ και το ποσο ανουσιο ειναι. https://www.fscomeau.com/why-technical-analysis-is-bullshit/ Επισης αν θεωρεις κακη την ιδεα να μπει καποιος στο Lisk στα 30$ τοτε προφανως εισαι αδιαβαστος. Αν ερευνας τα νομισματα που αγοραζεις και κοιτας πισω απο ΤΑ,αλλα μελετας το προιον τους,το dev team τους,τις ιδεες τους,τους στοχους,το ποσο ενεργοι ειναι σε οτι αφορα το κωδικα(github) κ.α θα ηξερες πολυ καλα το που μπορει να φτασει το Lisk μεσα στο 2018. Συμβουλη μου σε οποιον ενδιαφερεται σε long term κερδος να εξετασει σοβαρα τη περιπτωση του Lisk.
moumiaq Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους καλή χρονιά και καλά κέρδη . 1 ) Άντε και έχω στο Binance ( και στο κάθε αντίστοιχο Binance ) για παράδειγμα 1-2 νομίσματα ή παραπάνω ( οχι bitcoin ) . Πως μπορώ να τα εξαργυρώσω σε χρήματα και να τα στείλω σε κάποιον λογαριασμό ? 2) Αν τα έχω σε hardware ή software wallet πρέπει να τα πουλήσω σε ανταλλακτήριο για να πορέσω να τα εξαργυρώσω σε χρήματα ?
skiabox Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Περιμένω το ripple κάτω από το 1 ευρώ για να αγοράσω.
zio10 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, skiabox είπε Περιμένω το ripple κάτω από το 1 ευρώ για να αγοράσω. Δεν αγόραζες λίγες μέρες πριν; Τώρα δεν ξέρω αν θα ξαναπέσει τόσο, χαμηλά είναι και τώρα σχετικά.
Heybro Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, skiabox είπε Περιμένω το ripple κάτω από το 1 ευρώ για να αγοράσω. Πιο εύκολα θα φτιάξεις χρονομηχανη και θα πας πίσω να αγοράσεις όταν είχε 0.0005 λεπτά παρά θα πέσει κάτω από ευρώ.
Christospliakos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, skiabox είπε Περιμένω το ripple κάτω από το 1 ευρώ για να αγοράσω. ευτυχως προλαβα και μπηκα στα $0.75 και στα $2.8 τα μαζεψα και εφυγα χαχα Κατω απο 1 ευρω παλι λιγο δυσκολο,αλλα ποτε δε ξερεις.
skiabox Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Για να το λες έχεις αγοράσει. Είναι η κλασική ψυχολογία ενοικιαστή-ιδιοκτήτη ακινήτου. Ο πρώτος πιστεύει πάντα ότι τα ενοίκια είναι ψηλά και θα πέσουν, ενώ ο 2ος το αντίθετο.
RHCP12 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω τις εξης αποριες,ειμαι στο binance πχ και θελω να κανω τα νομισματα λεφτα και να τα σηκωσω,τα fees που κραταει ειναι τα ιδια παντα,γιατι αν πχ ενα νομισμα ανεβει δε συμφερει,χαμενος θα ειμαι παντα,αν πx εχω 10 bitcoin και λεει θα μου κρατησει 2 ανεξαρτητα ποσο θα εχει παει οταν τα σηκωσω εγω δε συμφερει. Η αλλη απορια ειναι τα νομισματα που εχω, σε ποιο wallet να τα μεταφερω; Εσεις τα μεταφερετε η τα αφηνετε στα διαφορα που ειστε γραμμενοι; Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από RHCP12
Christospliakos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, RHCP12 είπε Εχω τις εξης αποριες,ειμαι στο binance πχ και θελω να κανω τα νομισματα λεφτα και να τα σηκωσω,τα fees που κραταει ειναι τα ιδια παντα,γιατι αν πχ ενα νομισμα ανεβει δε συμφερει,χαμενος θα ειμαι παντα,αν πx εχω 10 bitcoin και λεει θα μου κρατησει 2 ανεξαρτητα ποσο θα εχει παει οταν τα σηκωσω εγω δε συμφερει. Η αλλη απορια ειναι τα νομισματα που εχω, σε ποιο wallet να τα μεταφερω; Εσεις τα μεταφερετε η τα αφηνετε στα διαφορα που ειστε γραμμενοι; Αυτα που εισαι γραμμενος λογικα ειναι τα ανταλλακτηρια, αν καταλαβα καλα τι λες. Δεν ειναι πορτοφολια. Καλυτερα αν εχεις μεγαλες ποσοτητες ή σεβαστές ποσοτητες να τα μεταφερεις. Τωρα αν εχεις ΄π.χ 30 ripple καλυτερα οχι γιατι το πορτοφολι θα σου κρατησει τα 20. Και γενικα με μικρα ποσα τσαμπα θα μπεις στο τριπακι με τα fees κατα τη μεταφορα. Wallet για το καθε νομισμα μπορεις να βρεις ειτε το επισημο δικο του (αν εχει) ή κανε ενα google search για το καθενα και μεσω reddit θα καταληξεις καπου
shadowfax-1- Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δε το περίμενα ΤΟΣΟ πολύ το Εθερ. Να κάνω μια ερώτηση. Να πάω CoinBase να αγοράσω litecoin και από εκεί να τα στείλω μέσω Shapeshift να γίνουν ETH συμφέρει; Γενικά οι 3 "αντικειμενικές αξίες" που γίνονται ανταλλαγές στο binance είναι το BTC ,Eth & BNB? Δλδ αν πάρω και μεταφέρω κατευθείαν LTC στο binance δε μπορώ να αγοράσω χωρίς έξτρα μετατροπή σωστά; Ήθελα να μπω swissborg αλλά έκλεισε η ICO. Αν πέσει λίγο η τιμή στα 1100(λολ)του Εθερ θα τσιμπήσω για να μπω στο κόκκινο μούρο. ΕΝΤΙΤ:coinpayments χρησιμοποιώ εγώ και μεταφέρω όταν έχω πάνω από 250 νομίσματα. Τώρα για κάτω από 50 δε νομίζω ότι αξίζει. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από shadowfax-1-
Προτεινόμενες αναρτήσεις