Heybro Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 24 λεπτά πριν, zio10 είπε Τι φωτογραφίες θέλει; Πριν κανένα μήνα βπιυ γράφτηκα δεν ζήτησε κάτι! Δεν είναι και τόσο καλή μέρα πάλι σήμερα... Απο τις καλές μέρες θεωρώ η σημερινή. Στα 2k θα βγάλω 200 στα 3k 300 ανάλογα πως θα πάει. 1
ADHD Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, vagpan1986 είπε Μου επιτρεπεται στο insomnia να πεταξω λινκ ή να αναφερω ενα καναλι στο youtube που προσωπικα παρακολουθω ή οχι? Πολλοι λογικα θα το ξερετε αλλα απο αυτον τον τυπο εμαθα να χρησιμοποιοιω τους οικονομικους δεικτες για κρυπτο περα των αλλων. Φυσικα οι δεικτες δεν σου προβλεπουν πως θα κινηθει η αγορα αλλα σε βοηθανε να μην πας στα τυφλα. Ναι afaik, απλα ας μην ειναι ο DataDash αυτος και το community του ειναι αθλιοι πραγματικα.. 29 λεπτά πριν, Pablo_Hasan είπε την έχω ξαναδει την σελίδα, δεν καταλαβαινω από που προκύπτουν αυτά τα patterns, απλά λέει ότι δουλευουν. Έστω ότι δουλευουν σε μια αγορά πχ. dow jones industrial, αυτό σημαινει ότι δουλευουν και σε άλλες; πχ. cryptos, πετρελαιο, κτλ; Η TA ειναι απλα η γενικη "εικονα" της ψυχολογίας του καθε market που βλεπεις με βαση past results, ναι δουλεύουν στα cryptos και σε οτι εχει past price information, αν δεν το πιστευεις κανεις δεν σε αναγκάζει να τη χρησιμοποιησεις. DYOR παντα και χρησιμοποιησε οτι βολευει εσενα. Μη φτασουμε να βαζουμε disclaimer: "this is not financial advice etc" εδωσα ενα entry για XEL με βαση αυτα που βλεπω εγω και τιποτα παραπανω.
panos2171 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 To coinbase δε μου δέχτηκε την ταυτότητα (από τις καινούργιες) ενώ το δίπλωμα το πήρε κανονικά. Αγορές μπορώ να κάνω αλλά όλο το θέμα είναι το gdax που θέλει δύο έγγραφα για verification αλλά απ ότι λένε ταυτότητα μπορούν να στείλουν κάτοικοι US, οι υπόλοιπες χώρες διαβατήριο (που δεν έχω )
vagpan1986 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, ADHD είπε Ναι afaik, απλα ας μην ειναι ο DataDash αυτος και το community του ειναι αθλιοι πραγματικα.. Τι άλλα νεα; Στο σπίτι όλα καλά;
ADHD Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, vagpan1986 είπε Τι άλλα νεα; Στο σπίτι όλα καλά; χαχαχχααχαχα Ενταξει νομιζω οτι τον ξερουν ολοι αυτον πλεον, τον παρακολουθουσα απο οταν ειχε μικρο καναλι αλλα τους τελευταιους μηνες εγινε pump n dump group, ειμαι και στο discord του και το community του δεν την παλευει πραγματικα, προβατα κανονικα οτι τους πει τρεχουν. Βασικα πλεον οποιος εχει ενα καναλι με 50k subs η twitter followers κτλπ κανει pump coins για πλακα και φυσικα τα εχει αγορασει απο πολυ πριν σε sale οποτε προσοχη με αυτα. DYOR ΠΑΝΤΑ και μην αγοραζετε σε ΑΤΗ για εμενα.
vagpan1986 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, ADHD είπε χαχαχχααχαχα Ενταξει νομιζω οτι τον ξερουν ολοι αυτον πλεον, τον παρακολουθουσα απο οταν ειχε μικρο καναλι αλλα τους τελευταιους μηνες εγινε pump n dump group, ειμαι και στο discord του και το community του δεν την παλευει πραγματικα, προβατα κανονικα οτι τους πει τρεχουν. Βασικα πλεον οποιος εχει ενα καναλι με 50k subs η twitter followers κτλπ κανει pump coins για πλακα και φυσικα τα εχει αγορασει απο πολυ πριν σε sale οποτε προσοχη με αυτα. DYOR ΠΑΝΤΑ και μην αγοραζετε σε ΑΤΗ για εμενα. Συμφωνω απόλυτα. Δεν ασχολήθηκα με το community του, αλλά έχει κατι παλιότερα βιντεο που με βοηθησαν + μου αρέσει ότι είναι χαμηλών τόνων. Σίγουρα γίνεται pump και dump στο κανάλι του όπως και όλων των youtubers γι αυτο δεν τον ακουω σε αυτα. Θες δεν θες όμως απο κάτι τετοιους κρατας και κατι.
ADHD Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Εκανε admit και αυτο που ο κοσμος το ειχε τουμπανο btw οτι τα πηρε για να προμοταρει ICOs, δες το latest vid, ναι για beginners τα videos του λενε κατι αλλα υπάρχουν και καλύτερα imo. 1
keftedakos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Προσπαθώ εδώ και πόση ώρα να πάρω Stellar αξίας 0.0076XBT μέσα από το Kraken και όλο μου λέει "Amount too low". Αντίθετα εδώ https://support.kraken.com/hc/en-us/articles/205893708-What-is-the-minimum-order-size- λένε ότι το min volume για XBT trade είναι 0.002 το οποίο προφανώς το ξεπερνάω...
liakjim Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, keftedakos είπε Προσπαθώ εδώ και πόση ώρα να πάρω Stellar αξίας 0.0076XBT μέσα από το Kraken και όλο μου λέει "Amount too low". Αντίθετα εδώ https://support.kraken.com/hc/en-us/articles/205893708-What-is-the-minimum-order-size- λένε ότι το min volume για XBT trade είναι 0.002 το οποίο προφανώς το ξεπερνάω... Ναι αλλά δεν σου φτάνουν για 300XLM. 1
Sartiv Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 23 λεπτά πριν, keftedakos είπε Προσπαθώ εδώ και πόση ώρα να πάρω Stellar αξίας 0.0076XBT μέσα από το Kraken και όλο μου λέει "Amount too low". Αντίθετα εδώ https://support.kraken.com/hc/en-us/articles/205893708-What-is-the-minimum-order-size- λένε ότι το min volume για XBT trade είναι 0.002 το οποίο προφανώς το ξεπερνάω... 14 λεπτά πριν, liakjim είπε Ναι αλλά δεν σου φτάνουν για 300XLM. Σωστος ο liakjim, στο link γραφει: Stellar Lumens (XLM): 300
zio10 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Που το βλέπετε το ethereum μέσα στη χρονιά; Πιστεύω θα ανέβει πολύ, μετάνιωσα λίγο που έδωσα eth για να αγοράσω κάποια μικρά... Με το ripple τι γίνεται και έχει πάρει την κατηφόρα;
giannis808 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ως προς το mining, mining μέσω cpu ή gpu χρησιμοποιείται διαφορετικός Miner ή είναι ο ίδιος (διαφορετικές επιλογές προφανώς από διάφορους miners) που χρησιμοποιείται και για τα δύο για το ίδιο coin? Edit: Την τρελή πορεία του Neblio δεν την έχει δει κανένας; Μικρό market share, μικρό supply και από ότι βλέπω, τρελές προοπτικές. 500-600% μέσα σε ελάχιστες μέρες Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από giannis808
keftedakos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 28 minutes ago, Sartiv said: Σωστος ο liakjim, στο link γραφει: Stellar Lumens (XLM): 300 Έχετε δίκιο, σταμάτησα στο XBT και δεν πήγα παρακάτω :/
Christospliakos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για οσους λετε οτι αργησατε να μπειτε στο crypto κανετε λαθος. Πολυ απλα κοιταξτε το κυκλο σας και δειτε ποσοι ξερουν για τα crypto και ποσοι θα επενδυαν. Αυτο δεν ισχυει μονο στην Ελλαδα. Πολλες μεγαλες αγορες δεν εχουν μπει ακομα καλα στο παιχνιδι. Επισης το ΤΑ ειναι μια παπατζα. Δε μπορεις να προβλεψεις τη πορεια του μαρκετ. Οσοι λενε οτι το κανανε ηταν απλα τυχη. Μιλαμε για το cryptoworld. Ενας διασημος να πει "αγοραστε dogecoin" θα αγορασουν. Δεν ειναι σωστο να επενδυεις τα λεφτα σου με βαση καποιες γραμμες που τραβηξε ένας "οικονομολογος" πανω σε ενα chart. Οσοι ψαχνετε για long term checkarete το Lisk. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από Christospliakos
ADHD Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αλλα ειναι σωστο να επενδυεις επειδη το λεει ο Χ youtuber διασημος ε? Η μηπως εχουν ολοι working products να κανουμε FA.?? H ΤΑ δουλεύει μια χαρά στα cryptos, αλλα τιποτα δεν μπορει να σου προβλεψει το μελλον 100%. Καλο το lisk οντως, εγω με την παπατζα TA αγορασα εδω, τωρα οσοι σε ακουσουν θα αγορασουν εκει.. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από ADHD
Προτεινόμενες αναρτήσεις