Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, fastnq2 είπε

Απο kraken σε ανταλλακτηριο?Σε ethereum?

το ethereum έχει και αυτό σοβαρά scaling προβλήματα λόγο της μεγάλης του χρήσης μεγαλύτερα ακόμα και από του bitcoin καθώς το δίκτυο του δεν έχει μηχανισμούς που να αποτρέπουν την άσκοπη χρήση του και μπορεί να σου κολλήσει μια συναλλαγή για ώρες. Το kraken πάντως έχει και αυτό dogecoin καθώς και litecoin

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ADHD είπε

Τι εννοεις στατιστικα για το αν ειναι accurate η οχι?? Το μέλλον δεν το προβλεπουν παντως για αυτο τηλεφωνεις σε αστρολογο, απλα πιθανοτητες σου δινουν.. Εκτος αν εννοεις τα timeframes κτλπ αυτα ειναι απο τα forex περισσότερο γιατι ειμαστε σε 24/7 trading.

τις πιθανοτητες εννοώ, αν κάνεις trade βάση των δεικτών τι % επιτυχίας έχει ο καθένας

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Pablo_Hasan είπε

τις πιθανοτητες εννοώ, αν κάνεις trade βάση των δεικτών τι % επιτυχίας έχει ο καθένας

Ο καθενας εχει το δικο του συστημα, τους δικους του δεικτες etc, δεν μπορω να ξερω ποσο profitable ειναι για τον καθενα, αλλος κανει trading με elliot wave patterns, αλλος με MACD/RSI  αλλος με 100 δεικτες μαζι, αλλος με candle patterns και volume μονο.. Αν ρωτας εμενα συγκεκριμενα αυτα τα 2 signals σε 4h timeframe σπανια μου εχουν δωσει και αν κακο entry αλλα τι να σου πω κανεις δεν νομιζω οτι μπορει να σου δωσει πιθανοτητες βαση στατιστικού δειγματος. Ισως καποιοι που εχουν κανει χιλιαδες trades στα forex να εχουν μια καλυτερη ιδεα να ρωτησεις..

Δημοσ.

14 λεπτά πριν, ADHD είπε

Ο καθενας εχει το δικο του συστημα, τους δικους του δεικτες etc, δεν μπορω να ξερω ποσο profitable ειναι για τον καθενα, αλλος κανει trading με elliot wave patterns, αλλος με MACD/RSI  αλλος με 100 δεικτες μαζι, αλλος με candle patterns και volume μονο.. Αν ρωτας εμενα συγκεκριμενα αυτα τα 2 signals σε 4h timeframe σπανια μου εχουν δωσει και αν κακο entry αλλα τι να σου πω κανεις δεν νομιζω οτι μπορει να σου δωσει πιθανοτητες βαση στατιστικού δειγματος. Ισως καποιοι που εχουν κανει χιλιαδες trades στα forex να εχουν μια καλυτερη ιδεα να ρωτησεις..

oι πιθανοτητες βγαινουν απο ιστορικά στοιχεία, αν δεν τις ξέρεις πας με την πιστη :P

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Pablo_Hasan είπε

oι πιθανοτητες βγαινουν απο ιστορικά στοιχεία, αν δεν τις ξέρεις πας με την πιστη :P

Καταρχην δεν εχω καταλαβει αν ρωτας για τους δικους μου δεικτες η για τους δεικτες γενικα..?

Δημοσ.

οκ, πχ. σε κάποιο ποστ αναφέρεις head and shoulders. Μου φαινεται ψιλογελοιο να μετράμε κεφάλια και ώμους, υπάρχουν κάποια στατιστικά πάνω στα cryptos που να δειχνουν ότι έχουν κάποιο ποσοστο επιτυχίας; Όχι στα δικά σου trades, στα ιστορικά δεδομένα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ADHD είπε

ez game ειναι στα alts, οι περισσοτεροι που ξερω ειναι 250-300% πανω την τελευταια εβδομαδα,  αυτο που ζουμε αυτη τη στιγμη δεν θα κρατησει σιγουρα, ακομα και απο αυτο το forum δες το γενικο trend. Στην αρχη σε καθε btc topic πεταγοταν 5-10 να φωναξουν φουσκα, μετα δειλα δειλα αρχισαν τα "απο που να αγορασω btc/eth" και τωρα ο καθενας μιλαει για το καθε random shitcoin, πως αλλαζουν τα πραγματα ε? :P  

Απλα go with the flow, βγες νωριτερα ez game ez lyfe.

Εγώ πώς τα έχω καταφέρει και είμαι γύρω στο +25% μόνο; :D  Μάλλον πρέπει να ξεφορτωθώ κάτι EOS κλπ που είναι σταθερά εδώ και καιρό και να επενδύσω σε κανένα μικρότερο. Ισχύει πάντως ότι η τελευταία εβδομάδα είχε καλές ευκαιρίες για day traders.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Pablo_Hasan είπε

οκ, πχ. σε κάποιο ποστ αναφέρεις head and shoulders. Μου φαινεται ψιλογελοιο να μετράμε κεφάλια και ώμους, υπάρχουν κάποια στατιστικά πάνω στα cryptos που να δειχνουν ότι έχουν κάποιο ποσοστο επιτυχίας; Όχι στα δικά σου trades, στα ιστορικά δεδομένα.

Ναι μπορει να σου φαινεται γελοιο αλλα υπαρχουν καποια δυνατα patterns τα οποια τα χρησιμοποιουν χρονια, για παραδειγμα και τα candlestick patterns μπορει επισης να σου φανουν γελοια με "σφυρια" κτλπ αλλα χρησιμοποιουνται απο τον 17ο αιωνα https://en.wikipedia.org/wiki/Candlestick_pattern.. 

Σε εμενα λειτουργει αυτο το συστημα για το hodl period που θελω, οταν και αν σταματησει να λειτουργεί θα αλλαξω, προς το παρον εχω τα δικα μου ιστορικά στοιχεία να βασιστώ και τα χρησιμοποιω.

3 λεπτά πριν, liakos18 είπε

Εγώ πώς τα έχω καταφέρει και είμαι γύρω στο +25% μόνο; :D  Μάλλον πρέπει να ξεφορτωθώ κάτι EOS κλπ που είναι σταθερά εδώ και καιρό και να επενδύσω σε κανένα μικρότερο. Ισχύει πάντως ότι η τελευταία εβδομάδα είχε καλές ευκαιρίες για day traders.

Αν και σε αυτο το market ειναι κυριολεκτικα αδυνατο να χασεις atm εισαι κομπλε μη σε νοιαζει, stock market για να δουν τετοια νουμερα πρεπει να βρουν τη νεα tesla/apple..

Επεξ/σία από ADHD
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Pablo_Hasan είπε

Άρα στοιχεία δεν υπάρχουν, απλά πιστεύουμε ότι δουλεύουν 

Ολη η πληροφορια εκει εξω ειναι με λιγο γουγκλαρισμα θα βρεις πολλα, δεν ξερω τι μου ζητας να σου πω οτι τα indicators μου σε αυτο το timeframe εχουν αποδειχθει οτι δουλευουν κατα 90%, αυτο δεν γινεται προφανως.. :P 

Δες εδω για αρχη αν σε ενδιαφερει ενα snapshot http://stockcharts.com/school/doku.php?id=chart_school:overview:technical_analysis

• Like 2
Δημοσ.

Ναι , δουλευω με αυτο το τροπο που αναφερει ο ADHD, με εχει ωφελησει εδω και μερικους μηνες.. Βεβαια δεν δουλευει παντα αλλα αν κοιταξεις συνολικα, σαφως εισαι ξεκαθαρα κερδισμενος, αρκετα κερδισμενος !

Γενικα αν θελετε να εχετε τυχη στο trading ή hodling, πρεπει να διαβαζετε πολυ, γραφηματα, νεα, whitepages. Ειναι λαθος να κοιταζετε μονο το ποσοστο ανοδου/καθοδου και να τρεχετε να αγοραζετε οταν ανεβαινει καποιο νομισμα.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, shadowfax-1- είπε

GM σε όλους. Binance ανοιξε again και μόλις έστειλα και τα απαιρήτα photos for verification.

Τι φωτογραφίες θέλει; Πριν κανένα μήνα βπιυ γράφτηκα δεν ζήτησε κάτι!

Δεν είναι και τόσο καλή μέρα πάλι σήμερα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, ADHD είπε

Ολη η πληροφορια εκει εξω ειναι με λιγο γουγκλαρισμα θα βρεις πολλα, δεν ξερω τι μου ζητας να σου πω οτι τα indicators μου σε αυτο το timeframe εχουν αποδειχθει οτι δουλευουν κατα 90%, αυτο δεν γινεται προφανως.. :P 

Δες εδω για αρχη αν σε ενδιαφερει ενα snapshot http://stockcharts.com/school/doku.php?id=chart_school:overview:technical_analysis

την έχω ξαναδει την σελίδα, δεν καταλαβαινω από που προκύπτουν αυτά τα patterns, απλά λέει ότι δουλευουν.

Έστω ότι δουλευουν σε μια αγορά πχ. dow jones industrial, αυτό σημαινει ότι δουλευουν και σε άλλες; πχ. cryptos, πετρελαιο, κτλ;

Επεξ/σία από Pablo_Hasan
Δημοσ.

Μου επιτρεπεται στο insomnia να πεταξω λινκ ή να αναφερω ενα καναλι στο youtube που προσωπικα παρακολουθω ή οχι? Πολλοι λογικα θα το ξερετε αλλα απο αυτον τον τυπο εμαθα να χρησιμοποιοιω τους οικονομικους δεικτες για κρυπτο περα των αλλων. Φυσικα οι δεικτες δεν σου προβλεπουν πως θα κινηθει η αγορα αλλα σε βοηθανε να μην πας στα τυφλα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...