ADHD Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, koystado είπε έχεις να προτείνεις κάποιο άλλο νόμισμα για αγορά; Οχι, αυτα που εχω στο μυαλο μου ειναι πολυ high risk low caps.
koystado Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, ADHD είπε Οχι, αυτα που εχω στο μυαλο μου ειναι πολυ high risk low caps. οκ λογικό μου ακούγεται έκανα λογαριασμό στο κρακεν για να βάλω λεφτά μέσα μπορώ απο οποιαδήποτε τράπεζα;; γιατί καπου λέει αυτό: Important: The name on the bank account you are depositing from must match the name entered for verification on the Kraken account you are depositing into. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από koystado
ADHD Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, koystado είπε οκ λογικό μου ακούγεται έκανα λογαριασμό στο κρακεν για να βάλω λεφτά μέσα μπορώ απο οποιαδήποτε τράπεζα;; Απο Πειραιως και Εθνικη δεν ειχα θεμα, προσεχε εκει που λεει στο reference να βαλεις kraken.com, αυτο μπορει σε καποιες τραπεζες να μη σε αφηνουν αν οχι δοκιμασε ολοκληρο krakencom χωρις (.) κτλπ. Εχω ακουσει την περιπτωση για αυτο στο λεω. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από ADHD
vagpan1986 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Xanou96 είπε Εχει περασει ο καιρος...Εχουμε αργησει οι περισσοτεροι κατα ενα χρονο...Οποτε δεν εχεις και πολλες εναλλακτικες αυτη τη στιγμη,coinbase>binance(ή κατι αντιστοιχο) και συνεχιζεις απο εκει,οποιο και αν ειναι το κοστος των φορων,10-20 ευρω,δεν μπορεις να κανεις και κατι αλλο πλεον.. Αργήσαμε δεν λες τίποτα. Απλά εγώ απο 2-3 Δεκεμβρη εχω κάνει πολλές μελέτες απο οικονομικές έννοιες που δεν ηξερα καλά, απο την τεχνολογία του blockchain, απο white papers των altcoins, απο επεξεργασια των οικονομικων δεικτων σε εφαρμογες, απο ανταλλακτηρια, απο επιπτωσεις σε εφορια (ειμαι και ανεργος και με καιει) και και και. Και οταν εφτασα να ξεκινησω το ενα ανταλλακτηριο κλεινει μετα το αλλο σε νεους χρηστες. Φυσικα δεν θα παω στα κουτουρου για την επενδυση όπως σιγουρα θα περιμενω να αγορασω στα dips. Και χτες ηταν μια ευκαρια λογω της πο*στιας του coinmarketcap οπως και 2-3 αλλα καλα correction που γιναν το διαστημα αυτο. Ξερω οτι εχει ξεφυγει το πραγμα οπως επισης ειναι απιστευτα απροβλεπτο πως κινειται η αγορα, αλλα ειμαι συνειδητοποιημενος για τις κινησεις που θελω να κανω. 10-20 ευρω ας παει το παλιαμπελο....
akis.athens Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, vagpan1986 είπε απο επιπτωσεις σε εφορια (ειμαι και ανεργος και με καιει) Μπορεις να μου πεις τι ακριβώς παίζει με εφορία αν το εχεις ψαξει?
vagpan1986 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, akis.athens είπε Μπορεις να μου πεις τι ακριβώς παίζει με εφορία αν το εχεις ψαξει? Κοιταξε, άκρη 100% δεν εχω βγάλει. Για αυτο τον λογο α)ηθελα να φυγει ο προηγουμενος χρονος β) να μην φαινονται εμβασματα στην τραπεζα μου γ) να επισκεφτω ενα φοροτεχνικο (δεν το χω κανει ακομα). Υπάρχει το λινκ εδω βγαλε την δικη σου ακρη. Πάντως εχω καταλαβει οτι δηλωνονται σε αντιστοιχα πεδια στο ε1 η κατοχη και η υπεραξια ενω πληρωνεις ενα 15% + εισφορα αλληλεγγυης. Αν δεν το δηλωσεις πληρωνεις διαφορετικα. Παντως θα προτεινα να το κοιταξεις με το φοροτεχνικο σου και να μην με εμπιστευτεις.
fastnq2 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, vagpan1986 είπε Κοιταξε, άκρη 100% δεν εχω βγάλει. Για αυτο τον λογο α)ηθελα να φυγει ο προηγουμενος χρονος β) να μην φαινονται εμβασματα στην τραπεζα μου γ) να επισκεφτω ενα φοροτεχνικο (δεν το χω κανει ακομα). Υπάρχει το λινκ εδω βγαλε την δικη σου ακρη. Πάντως εχω καταλαβει οτι δηλωνονται σε αντιστοιχα πεδια στο ε1 η κατοχη και η υπεραξια ενω πληρωνεις ενα 15% + εισφορα αλληλεγγυης. Αν δεν το δηλωσεις πληρωνεις διαφορετικα. Παντως θα προτεινα να το κοιταξεις με το φοροτεχνικο σου και να μην με εμπιστευτεις. Δεν μπορει να σου πει υπευθυνα κανενας.Και ο φοροτεχνικος την δικη του οπτικη θα πει εφοσον δεν υπαρχει καποια νομοθεσια για την φορολογηση υπεραξιας η και mining κρυπτονομισματων.Ολοι το προσεγγιζουν στο περιπου.Οποτε ο καθενας πραττει οπως νομιζει.Προσωπικα αν ειχα μεγαλο κερδος του τυπου 5-6-10 χιλιαδες θα αγοραζα απο καποιο σαιτ που δεχεται bitcoin κανενα θηριο τυπου macbook pro και θα το εδινα 10% κατω σφραγισμενο εδω,η και κανενα 20ρι αν με πληρωνε σε κασερι καποιος.Το να φορολογηθεις με την γνωστη μεθοδο(εχει ειπωθει στο forum του btc,edit τωρα ειδα οτι εχεις βαλει και το λινκ τους) σαν υπεραξια περιουσιακων στοιχειων εξωτερικου 15% και μετα να περασει νομοθεσια που πρεπει να ξαναφορολογηθεις το βρισκω χαζο.Τωρα το που θα βρει καποιος να αγορασει macbook pro με bitcoin μην με ρωτας,αν φτασω να εχω τετοιο κερδος το σκεφτομαι τοτε Ασχετο,το kraken τελικα αξιζει εγγραφη η οχι?Προσωπικα επειδη παιζω μικροποσα παιζω στο cryptopia που μου φαινεται μια χαρα και ειναι και 100% ανωνυμο(ουτε μικρο ονομα εχω δωσει) και με μικρα fees,αλλα θα ηθελα και εναν ενδιαμεσο για καταθεσεις-αναληψεις με την αξιοπιστια του kraken.Τι προτεινετε? Υγ.Βλεπω το θεμα αυτο τελος 2018 να εχει καμια 1000αρα σελιδες Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από fastnq2
vagpan1986 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, fastnq2 είπε Δεν μπορει να σου πει υπευθυνα κανενας.Και ο φοροτεχνικος την δικη του οπτικη θα πει εφοσον δεν υπαρχει καποια νομοθεσια για την φορολογηση υπεραξιας η και mining κρυπτονομισματων.Ολοι το προσεγγιζουν στο περιπου.Οποτε ο καθενας πραττει οπως νομιζει.Προσωπικα αν ειχα μεγαλο κερδος του τυπου 5-6-10 χιλιαδες θα αγοραζα απο καποιο σαιτ που δεχεται bitcoin κανενα θηριο τυπου macbook pro και θα το εδινα 10% κατω σφραγισμενο εδω,η και κανενα 20ρι αν με πληρωνε σε κασερι καποιος.Το να φορολογηθεις με την γνωστη μεθοδο(εχει ειπωθει στο forum του btc,edit τωρα ειδα οτι εχεις βαλει και το λινκ τους) σαν υπεραξια περιουσιακων στοιχειων εξωτερικου 15% και μετα να περασει νομοθεσια που πρεπει να ξαναφορολογηθεις το βρισκω χαζο.Τωρα το που θα βρει καποιος να αγορασει macbook pro με bitcoin μην με ρωτας,αν φτασω να εχω τετοιο κερδος το σκεφτομαι τοτε Ασχετο,το kraken τελικα αξιζει εγγραφη η οχι?Προσωπικα επειδη παιζω μικροποσα παιζω στο cryptopia που μου φαινεται μια χαρα και ειναι και 100% ανωνυμο(ουτε μικρο ονομα εχω δωσει) και με μικρα fees,αλλα θα ηθελα και εναν ενδιαμεσο για καταθεσεις-αναληψεις με την αξιοπιστια του kraken.Τι προτεινετε? Υγ.Βλεπω το θεμα αυτο τελος 2018 να εχει καμια 1000αρα σελιδες Έχεις απολυτο δικιο! Θυμάμαι είχα παει τετοια εποχη περσυ στον φοροτεχνικο να τον ρωτησω κατι άσχετο θεμα μου και μου λεει. "Ρωτα με οτι θες εκτος οτι αφορα το bitcoin". Γέλασα τοτε γιατι μου φανηκε περιεργο, αλλα αυτος ειχε μπλεξει με αλλους πελατες του. Δεν εχουν αλλαξει κιολας απο τοτε ως προς την νομοθεσια. Περα απο το παραδειγμα που μου φερες, ειχα σκεφτει επισης μηπως εβαζα τα κερδη μου στην revolut και εκανα αγορες ή αναληψεις απο κει, αλλα δεν κατεληξα αν γινεται ή αν εχω και θεματα και με τους αγγλους μετα. Και ολα αυτα τα σκεφτομαι χωρις να εχω ουτε λιγα satoshi. Περιμενω να δω και τι θα γινει στην Αμερικη που λενε οτι ο IRS θα φορολογησει ΚΑΙ απο την ανταλλαγη των altcoins που γινεται στα ανταλλακτηρια και ειμαι πολυ περιεργος να δω πως θα το επιτυχει. Σιγουρα το 2018 θα εχει πολλες εκπληξεις....
fastnq2 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, ADHD είπε Δεν εχω ακουσει τα καλυτερα για το cryptopia. Κοιτα μικροποσα παιζω,του τυπου 100 ευρω ολα τα νομισματα μου μαζι,και δεν ασχολουμαι να δημιουργω πορτοφολια,αλλα μπορεις πχ να το χρησιμοποιησεις(το cryptopia) τελειως επιφανειακα,να καταθεσεις δηλαδη με σεπα στο κρακεν,να μεταφερεις μεσω ethereum ενα ποσο στο cryptopia,να το κανεις iota(τυχαιο το νομισμα) και αμεσως να το στειλεις σε wallet χωρις να εχεις ουτε ενα ευρω στο cryptopia στην τελικη.Βεβαια ολα αυτα εχουν fees,και αν παιζεις μικροποσα οπως εγω δεν αξιζει αλλα μπορεις να το εχεις τελειως για μεσαζοντα το cryptopia.Φυσικα αν ηθελε verification δεν θα ασχολουμουν καθολου,λογω ανωνυμιας το διαλεξα. 8 λεπτά πριν, vagpan1986 είπε Έχεις απολυτο δικιο! Θυμάμαι είχα παει τετοια εποχη περσυ στον φοροτεχνικο να τον ρωτησω κατι άσχετο θεμα μου και μου λεει. "Ρωτα με οτι θες εκτος οτι αφορα το bitcoin". Γέλασα τοτε γιατι μου φανηκε περιεργο, αλλα αυτος ειχε μπλεξει με αλλους πελατες του. Δεν εχουν αλλαξει κιολας απο τοτε ως προς την νομοθεσια. Περα απο το παραδειγμα που μου φερες, ειχα σκεφτει επισης μηπως εβαζα τα κερδη μου στην revolut και εκανα αγορες ή αναληψεις απο κει, αλλα δεν κατεληξα αν γινεται ή αν εχω και θεματα και με τους αγγλους μετα. Και ολα αυτα τα σκεφτομαι χωρις να εχω ουτε λιγα satoshi. Περιμενω να δω και τι θα γινει στην Αμερικη που λενε οτι ο IRS θα φορολογησει ΚΑΙ απο την ανταλλαγη των altcoins που γινεται στα ανταλλακτηρια και ειμαι πολυ περιεργος να δω πως θα το επιτυχει. Σιγουρα το 2018 θα εχει πολλες εκπληξεις.... Τωρα πια που γινεται διασταυρωση συναλλαγων μεταξυ των περισσοτερων απο τα κρατη,αν 'εμφανισεις'' μεγαλα ποσα αμεσως σε τσιμπανε(γνωμη μου).Και οπου μεγαλα ποσα βαλε τουλαχιστον 5ψηφια νουμερα.Οποτε η μονη λυση κατα την γνωμη μου ειναι η να πουλας χερι με χερι,η να κανεις αγορα προιοντων με btc το οποιο και παλι δεν ειναι σιγουρο.Η ταπεινη μου γνωμη τα παραπανω.Επισης υπαρχει και ενας τροπος ''ξεπλυματος' μεσω στοιχηματικης αλλα για να μην καρφωθεις απαιτει ανθρωπο που ηδη εχει και συναλλασεται καθημερινα αρκετα λεφτα στην στοιχηματικη,και η στοιχηματικη να δεχεται btc. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από fastnq2
ADHD Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι το εκανα με μικροποσο στο cryptopia αλλα εχω ακουσει διαφορα horror stories και δεν εχω σκοπο να ασχοληθω παραπανω. Θα μπω και σε kucoin και νομιζω ειμαι οκ, kraken(για fiat) bittrex/binance/kucoin/bitfinex καλυπτουν το market που θελω. Edit: Το XEL (που αρεσει και στον check2fire) εχει ichi TK cross και EMAs, τσεκαρετε το.. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από ADHD
chek2fire Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 μην ξεχνάτε μεταφορές από ανταλλακτήριο σε ανταλλακτήριο πάντα μέσω dogecoin η στην χειρότερη litecoin. Είναι ο ποιο άμεσος, ασφαλές και σε μικρός κόστος τρόπος μεταφοράς αυτή την στιγμή. 2
fastnq2 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, chek2fire είπε μην ξεχνάτε μεταφορές από ανταλλακτήριο σε ανταλλακτήριο πάντα μέσω dogecoin η στην χειρότερη litecoin. Είναι ο ποιο άμεσος, ασφαλές και σε μικρός κόστος τρόπος μεταφοράς αυτή την στιγμή. Απο kraken σε ανταλλακτηριο?Σε ethereum?
Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 31 λεπτά πριν, ADHD είπε Ναι το εκανα με μικροποσο στο cryptopia αλλα εχω ακουσει διαφορα horror stories και δεν εχω σκοπο να ασχοληθω παραπανω. Θα μπω και σε kucoin και νομιζω ειμαι οκ, kraken(για fiat) bittrex/binance/kucoin/bitfinex καλυπτουν το market που θελω. Edit: Το XEL (που αρεσει και στον check2fire) εχει ichi TK cross και EMAs, τσεκαρετε το.. υπάρχουν τιποτα στατιστικά με αυτούς τους δεικτες σε σχέση με τα cryptos ή έτσι χύμα;
ADHD Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Pablo_Hasan είπε υπάρχουν τιποτα στατιστικά με αυτούς τους δεικτες σε σχέση με τα cryptos ή έτσι χύμα; Τι εννοεις στατιστικα για το αν ειναι accurate η οχι?? Το μέλλον δεν το προβλεπουν παντως για αυτο τηλεφωνεις σε αστρολογο, απλα πιθανοτητες σου δινουν.. Εκτος αν εννοεις τα timeframes κτλπ αυτα ειναι απο τα forex περισσότερο γιατι ειμαστε σε 24/7 trading.
Προτεινόμενες αναρτήσεις