ADHD Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ez game ειναι στα alts, οι περισσοτεροι που ξερω ειναι 250-300% πανω την τελευταια εβδομαδα, αυτο που ζουμε αυτη τη στιγμη δεν θα κρατησει σιγουρα, ακομα και απο αυτο το forum δες το γενικο trend. Στην αρχη σε καθε btc topic πεταγοταν 5-10 να φωναξουν φουσκα, μετα δειλα δειλα αρχισαν τα "απο που να αγορασω btc/eth" και τωρα ο καθενας μιλαει για το καθε random shitcoin, πως αλλαζουν τα πραγματα ε? Απλα go with the flow, βγες νωριτερα ez game ez lyfe. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από ADHD
liakjim Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Για withdraw πολύ φθηνό είναι το doge. Μετέφερα από kraken σε hitbtc με κόστος 2 doge και φάνηκαν σε 10 λεπτάκια. 1
and1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, ADHD είπε ez game ειναι στα alts, οι περισσοτεροι που ξερω ειναι 250-300% πανω την τελευταια εβδομαδα, αυτο που ζουμε αυτη τη στιγμη δεν θα κρατησει σιγουρα, ακομα και απο αυτο το forum δες το γενικο trend. Στην αρχη σε καθε btc topic πεταγοταν 5-10 να φωναξουν φουσκα, μετα δειλα δειλα αρχισαν τα "απο που να αγορασω btc/eth" και τωρα ο καθενας μιλαει για το καθε random shitcoin. πως αλλαζουν τα πραγματα ε? Απλα go with the flow, βγες νωριτερα ez game ez lyfe. Πλάκα πλάκα που πήγαν όλοι αυτοί που φώναζαν τόσο καιρό;
ADHD Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Βλεπουν τα gains απο τα cryptos κοιτανε την προθεσμιακη τους με ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ 0.4% και κλαινε στη γωνια τους.. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από ADHD
panos_90 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα Έχοντας κάνει εδώ και 10 μέρες την έρευνα μου, θέλοντας να κάνω εγγραφή σε μια πλατφόρμα (πχ. coinbase ή spectrocoin) αρχικά για να βάλω κάποιο μικρό ποσό για αρχή και ύστερα σε κάποιο ανταλλακτήριο (πχ. binance), κοιτάω κριτικές στο: uk.trustpilot.com και είναι αρνητικές. Έχετε να προτείνετε κάποια αξιόπιστη λύση; Μήπως είναι τυχαία τα προβλήματα που συναντάνε κάποιοι χρήστες; *Ως επίσημο έγγραφο έχω μόνο ταυτότητα (δίπλωμα είναι το παλιό τρίπτυχο και διαβατήριο δεν έχω)
Silverage Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μπορούμε να γραφτούμε και σε αυτά τα Κορεατικά ανταλλακτήρια; Βλέπω μεγάλες διαφορές στις τιμές.
vagpan1986 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 21 λεπτά πριν, panos_90 είπε Καλησπέρα Έχοντας κάνει εδώ και 10 μέρες την έρευνα μου, θέλοντας να κάνω εγγραφή σε μια πλατφόρμα (πχ. coinbase ή spectrocoin) αρχικά για να βάλω κάποιο μικρό ποσό για αρχή και ύστερα σε κάποιο ανταλλακτήριο (πχ. binance), κοιτάω κριτικές στο: uk.trustpilot.com και είναι αρνητικές. Έχετε να προτείνετε κάποια αξιόπιστη λύση; Μήπως είναι τυχαία τα προβλήματα που συναντάνε κάποιοι χρήστες; *Ως επίσημο έγγραφο έχω μόνο ταυτότητα (δίπλωμα είναι το παλιό τρίπτυχο και διαβατήριο δεν έχω) Καλησπέρα, Υπάρχουν πιο ειδικοί απο μένα να σου απαντήσουν αλλά μιλάω απο πλευρά μου. Κάνω έρευνα απο αρχές Δεκεμβρίου κι ομως ταλαντευομαι στο πως/που/γιατι κτλ. Κανένα ανταλλακτηριο κατα την γνωμη μου δεν μπορει να προσφερει καλες υπηρεσιες κυριως λογω μεγαλης προσελευσης κοσμου και για αυτο και οι αρνητικες κριτικες. Βεβαια κάποια ειναι χειρότερα απο αλλα. Το μεγαλυτερο προβλημα τωρα για τους νεους ειναι το σταδιο του verification και εγγραφής γενικότερα. Εγω π.χ. που ακομα ειμαι στην απεξω, δυσκολευομαι πολυ. Θέλω να μπω στο coinbase που ειναι απο τα πιο γνωστα αλλά ξέρω οτι θα φάω άκυρο στο GDAX (το οποιο ειναι Must για το σκοπο μου) γιατι έχω μονο ταυτότητα. Υπάρχει το bitstamp που θελει ταυτοτητα+ΔΕΗ αλλά καθυστερεί πολύ to verification ενω στα fees ευνοει τους μεγαλοκατόχους. Το kraken το βρίσκω πιο συχνά down παρα up και δεν δεχεται νεους. Τι να πεις... Εγω θέλω ενα ανταλλακτηριο το οποιο να μπορεσω να κανω verify με οτι εχω, να πεταξω ενα ποσο γυρω στα 200ε σε btc/eth/ltc, να αγορασω καποιο altcoin μεσω binance/gdax, οταν ανέβει να ανταλλάξω την υπεραξια του με τα μεγαλα coins ΚΑΙ ολα αυτα χωρις να μπαινοβγει ουτε cent σε fiat στο τραπεζικο μου λογαριασμο. Να παιζω μονο με την υπεραξια. Και ολα αυτα πριν σκασει η φουσκα των altcoins και ξανανεβει το dominance του bitcoin. Τοσα πολλά ζητάω; Κι ομως 1000 προβληματα μπροστα... 1
ADHD Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Ενταξει πληρωσε το fee του coinbase στη χειροτερη..
vagpan1986 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, ADHD είπε Ενταξει πληρωσε το fee του coinbase στη χειροτερη.. Για εκει προοριζομαι γιατι εχω χασει πολυ καιρο. Το φοβομουν γιατι fee απο coinbase, fee απο binance, fee απο miners, fee απο τραπεζα, που θα φτασει το 200ε. Αλλα αυτο το τραβατε ολοι υποθετω...
koystado Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) σε ποιο σιτε να μπω να κάνω λογαριασμό ώστε να αγοράσω κανενα φθηνό νόμισμα όπως ripple και κανενα αλλο άμα εχετε να προτείνεται Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από koystado
ADHD Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, vagpan1986 είπε Για εκει προοριζομαι γιατι εχω χασει πολυ καιρο. Το φοβομουν γιατι fee απο coinbase, fee απο binance, fee απο miners, fee απο τραπεζα, που θα φτασει το 200ε. Αλλα αυτο το τραβατε ολοι υποθετω... Δεν μπορεσα ποτε να κανω verification για gdax, το διπλωμα ειναι παλιου τυπου δεν το δεχονται μαλλον και το διαβατηριο μου εχει ληξει, οποτε fiat στελνω σε kraken. 3 λεπτά πριν, koystado είπε σε ποιο σιτε να μπω να κάνω λογαριασμό ώστε να αγοράσω κανενα φθηνό νόμισμα όπως ripple και κανενα αλλο άμα εχετε να προτείνεται Η ερωτηση μου ειναι γιατι να αγοράσεις ενα φθηνό νόμισμα οπως ripple?? Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από ADHD
koystado Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, ADHD είπε Η ερωτηση μου ειναι γιατι να αγοράσεις ενα φθηνό νόμισμα οπως ripple?? επειδή θα ανέβει ξανά το κοιτούσα όταν είχε 20 λεπτά και έλεγα σιγά μην ανεβεί πότε κλπ κλπ και τσουπ πήγε στα 3 ευρώ περίπου απλώς θέλω να μάθω από που να αγοράσω στο e-toro έιχα κάνει παλιά λογαριασμό και πλεον θέλει 450 ευρώ ελάχιστη καταθεση...κάτι που δεν πρόκειται να κάνω ποτέ Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από koystado
Xanou96 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, vagpan1986 είπε Για εκει προοριζομαι γιατι εχω χασει πολυ καιρο. Το φοβομουν γιατι fee απο coinbase, fee απο binance, fee απο miners, fee απο τραπεζα, που θα φτασει το 200ε. Αλλα αυτο το τραβατε ολοι υποθετω... Εχει περασει ο καιρος...Εχουμε αργησει οι περισσοτεροι κατα ενα χρονο...Οποτε δεν εχεις και πολλες εναλλακτικες αυτη τη στιγμη,coinbase>binance(ή κατι αντιστοιχο) και συνεχιζεις απο εκει,οποιο και αν ειναι το κοστος των φορων,10-20 ευρω,δεν μπορεις να κανεις και κατι αλλο πλεον..
ADHD Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Απο kraken αγορασε. Επειδη ειδες κατι 20 λεπτα και πηγε 3$ η οσο ηταν δεν σημαινει οτι θα ξανακανει 1500% ανοδο, μπορει να υπαρχουν καλυτερες ευκαιριες.
koystado Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, ADHD είπε Απο kraken αγορασε. Επειδη ειδες κατι 20 λεπτα και πηγε 3$ η οσο ηταν δεν σημαινει οτι θα ξανακανει 1500% ανοδο, μπορει να υπαρχουν καλυτερες ευκαιριες. οκ ευχαριστώ θα κάνω λογαριασμό εκεί... έχεις να προτείνεις κάποιο άλλο νόμισμα για αγορά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις