Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, moumias είπε

Εγω σημερα ασχοληθηκα  με το medibloc και παει καλα.

Δεν πάει απλά καλά, στο 500% είναι σε 5 μέρες! 

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, giannis808 είπε

Έχεις παραγωγή που να συμφέρει με την cpu? 

Με 4 πυρήνες (ι5 4460 @ 3,2) έχω 80,00 H/s το οποίο μου βγάζει τη μέρα $0,52 ή $15,72 το μήνα, απ'ότι γράφει το πρόγραμμα.

Καθώς δεν ξέρω την κατανάλωση ρεύματος και προσωπικά δε μου κοστίζει τίποτα, δε το έχω πολυσκεφτεί. Απλά ξεκίνησα τώρα έτσι (καλώς ή κακώς) και θα δω πώς θα πάει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε

Με 4 πυρήνες (ι5 4460 @ 3,2) έχω 80,00 H/s το οποίο μου βγάζει τη μέρα $0,52 ή $15,72 το μήνα, απ'ότι γράφει το πρόγραμμα.

Καθώς δεν ξέρω την κατανάλωση ρεύματος και προσωπικά δε μου κοστίζει τίποτα, δε το έχω πολυσκεφτεί. Απλά ξεκίνησα τώρα έτσι (καλώς ή κακώς) και θα δω πώς θα πάει.

Αρκετά ενδιαφέρον 

Edit:  Ψηθηκα να δοκιμάσω και εγώ με τα setup μου να δω τι κέρδος θα παίξω. Δεν δείχνει άσχημα πάντως 

Επεξ/σία από giannis808
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, logokrimenos είπε

Εχω 24 ripple, να τα αφήσω στο binance ή να τα βαλω σε κανα wallet ρε παιδιά? 

Πολύ μικρό ποσό για να αξίζει τα fees κατά την γνώμη μου 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, logokrimenos είπε

Από ότι έχω καταλάβει το Binance είναι από τα αξιόπιστα οπότε μπορείς να τα αφήσεις... Άσε που τα 24 ripple  δεν είναι και κανένα τρελό ποσό 

• Like 1
Δημοσ.

Τέλεια, αρα θα κάτσω να δουλέψω λίγο να μάθω κάποια πράγματα και να πάρω καμια 50αριά κομμάτια τον άλλο μήνα. Αν δεν έχει πάει στον θεό η τιμή

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, logokrimenos είπε

Με το που θα τα βαλεις σε wallet, θα σου κρατησει 20 ripple και θα σου μεινουν τα 4, οποτε να μην τα μεταφερεις.

Ισως στο μελλον θα κραταει λιγοτερα καθως/εαν η τιμη τους ανεβει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Mpiftekis είπε

Σε ποιο pool κάνεις mine? Με ποιο wallet; 

Επεξ/σία από giannis808
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε

Wallet αυτό.

Pool εδώ.

https://etn.spacepools.org νομίζω ότι αυτό εδώ είναι με διαφορά καλύτερο 

Edit: Τελικά δεν είμαι  σίγουρος αν είναι καλύτερο. Φαίνεται να έχει πολύ λιγότερο κόσμο το hub σε σχέση με το spacepool, δοκίμασε το να δεις αν σε συμφέρει ή βγάζεις περισσότερα 

Επεξ/σία από giannis808
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...