logokrimenos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Έκανα μεταφορά απο coinbase σε binance για αρχή ethereum αξίας 50€, το fee ήταν 1,20€. Στο gdax δεν μπορώ να κάνω verify γτ έχω το παλιό σάπιο δίπλωμα και διαβατήριο δεν διαθέτω, μέσα σε 10 λεπτά είχαν πάει στο binance και θα τα αλλάξω σε ripple. Να τα βάλω σε κάποιο πορτοφόλι ή να τα αφήσω μέσα? Γενικά έβαλα ένα μικρό ποσό τελικά για αρχή έχω ακόμα 50€ στο coinbase και υπολογίζω σιγά σιγά να ανέβω μόλις νιώσω οτι έχω αποκτήσει μια μικρή εμπειρία. Ο σχεδιασμός μου είναι να τα κρατήσω για τουλάχιστον 2-3 μήνες να δώ πως θα πάει. Τι εφαρμογή προτείνετε για wallet για συσκευή android? Έστω οτι θέλω να τα κάνω withdraw σε ευρώ όλα, κάνω την αντίστροφη διαδικασία και τα στέλνω όλα στο coinbase?
tsakfot Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Και μόλις ξεκίνησε το ράλι Στο Q1 περιμένουν και τις άδειες από το British Gambling Commision 1
panos2171 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, panos2171 είπε Για όσους δεν προλάβαμε την εγγραφή στο binance ποια είναι η αμέσως επόμενη επιλογή; Και επανέρχομαι στο ίδιο ερώτημα μιας και ούτε με referal λειτούργησε. EDIT: Τελικά έκανα εγγραφή μόλις. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από panos2171
spot Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Γράφτηκα (μέσω browser) στο Binance πριν 10 λεπτά, οπότε συνεχίστε να προσπαθείτε. Verification δεν έκανα ακόμα γιατί δεν έχω μαζί μου το διαβατήριο για να βγω σέλφι κρατώντας το (το ζητάνε, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε όσοι δεν έχετε εγγραφεί ακόμα). Σχετικά με το άλλο θέμα που ανέφερα χθες, αναφορικά με την αδυναμία χρέωσης coinbase σε κάρτες της Εθνικής, μετά από πολλές αποτυχίες, ξανατηλεφώνησα πριν λίγο στην Εθνική και μου είπαν οτι είναι αδύνατο να υπάρχει κάποιος που χρεώνει coinbase σε κάρτα τους, γιατί αυτό αποκλείεται από το σύστημα λόγω capital controls. Οπότε εγκατέλειψα την προσπάθεια και ακολούθησα τον άλλο δρόμο (verify bank account και έμβασμα μέσω τραπεζικού λογαριασμού).
logokrimenos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, spot είπε Γράφτηκα (μέσω browser) στο Binance πριν 10 λεπτά, οπότε συνεχίστε να προσπαθείτε. Verification δεν έκανα ακόμα γιατί δεν έχω μαζί μου το διαβατήριο για να βγω σέλφι κρατώντας το (το ζητάνε, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε όσοι δεν έχετε εγγραφεί ακόμα). Σχετικά με το άλλο θέμα που ανέφερα χθες, αναφορικά με την αδυναμία χρέωσης coinbase σε κάρτες της Εθνικής, μετά από πολλές αποτυχίες, ξανατηλεφώνησα πριν λίγο στην Εθνική και μου είπαν οτι είναι αδύνατο να υπάρχει κάποιος που χρεώνει coinbase σε κάρτα τους, γιατί αυτό αποκλείεται από το σύστημα λόγω capital controls. Οπότε εγκατέλειψα την προσπάθεια και ακολούθησα τον άλλο δρόμο (verify bank account και έμβασμα μέσω τραπεζικού λογαριασμού). Με κάρτα απο eurobank έβαλα κανονικά χτες εγώ.
spot Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, panos2171 είπε Έμβασμα από Εθνική γίνεται έτσι; Έτσι λένε, έκανα το δοκιμαστικό έμβασμα πριν λίγο (έστειλα 1 ευρώ για να γίνει η πιστοποίηση/verification) το οποίο θα πάρει κανά δυο μέρες.
giannis808 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Ξέρει κανείς τωρινό difficulty από bbp mining?
Silverage Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 40 λεπτά πριν, spot είπε Γράφτηκα (μέσω browser) στο Binance πριν 10 λεπτά, οπότε συνεχίστε να προσπαθείτε. Verification δεν έκανα ακόμα γιατί δεν έχω μαζί μου το διαβατήριο για να βγω σέλφι κρατώντας το (το ζητάνε, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε όσοι δεν έχετε εγγραφεί ακόμα). Σχετικά με το άλλο θέμα που ανέφερα χθες, αναφορικά με την αδυναμία χρέωσης coinbase σε κάρτες της Εθνικής, μετά από πολλές αποτυχίες, ξανατηλεφώνησα πριν λίγο στην Εθνική και μου είπαν οτι είναι αδύνατο να υπάρχει κάποιος που χρεώνει coinbase σε κάρτα τους, γιατί αυτό αποκλείεται από το σύστημα λόγω capital controls. Οπότε εγκατέλειψα την προσπάθεια και ακολούθησα τον άλλο δρόμο (verify bank account και έμβασμα μέσω τραπεζικού λογαριασμού). Και εμένα δεν έπαιρνε την κάρτα της εθνικής που δοκίμασα οπότε μάλλον ισχύει.
Mpiftekis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Καλημέρα στους απανταχού miners! Νέος εδώ στο επάγγελμα κι άρχισα να σκάβω για ΕΤΝ με τη CPU απ'το PC της δουλειάς μιας και δεν έχει GPU. Ακολούθησα αυτό εδώ το βιντεο και θέλω να ρωτήσω πώς μπορώ να επιλέξω εγώ ποιοί πυρήνες θα κάνουν το σκάψιμο απ'το Awesome Miner. Ευχαριστώ!
giannis808 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Mpiftekis είπε Καλημέρα στους απανταχού miners! Νέος εδώ στο επάγγελμα κι άρχισα να σκάβω για ΕΤΝ με τη CPU απ'το PC της δουλειάς μιας και δεν έχει GPU. Ακολούθησα αυτό εδώ το βιντεο και θέλω να ρωτήσω πώς μπορώ να επιλέξω εγώ ποιοί πυρήνες θα κάνουν το σκάψιμο απ'το Awesome Miner. Ευχαριστώ! Το etn είναι και gpu και cpu mineble?
Sartiv Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, ADHD είπε Εριξα μια πολυ γρηγορη ματια στο QASH, ειδα λιγο reddit εναν τυπο να λεει για "GS meetings" και "why QASH will go up" κτλπ, μου φαινεται αρκετα shady, εσυ που εχεις ασχοληθεί περισσότερο εχεις άλλο info?? Γιατι απο το reddit φαινεται scamcoin κανονικά.. 4η-5η φορα που λεω για το ICX το ξερω αλλα το ειπα καπου εδω, ελπιζω να ακολουθησε καποιος γιατι θεωρω οτι εχει να δωσει ακομα(mid-long term hodl).. Φιλε μου, πρεπει να κατσεις να διαβασεις το whitepage του ταδε νομισματος αν θες να ασχοληθεις σοβαρα με το trading. Για να ξερεις τι παιζει με το καθε νομισμα. https://liquid.plus/ και κατεβασε το whitepage. Δες και ποιοι ειναι στο team, δες το βιογραφικο τους, δες ποιοι ειναι οι χορηγοι. Με τιποτα δεν ειναι scamcoin, σιγα να ξυπνησει δηλαδη ενα πρωι η πιο πλουσια οικογενεια της Ιαπωνιας και να ξοδεψει για πλακα ενα scam coin με τη συνεργασια τραπεζων........ Προσωπικα θεωρω οτι θα ειναι στο τοπ5 σε μερικα χρονια. Υ.Γ.: Συμφωνω για το ICX! Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από Sartiv
Mpiftekis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, giannis808 είπε Το etn είναι και gpu και cpu mineble? Θα σε γελάσω... σίγουρα είναι με τη CPU. Καθώς είμαι νέος στο επάγγελμα δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά... περίμενε τους ειδικούς.
giannis808 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Mpiftekis είπε Θα σε γελάσω... σίγουρα είναι με τη CPU. Καθώς είμαι νέος στο επάγγελμα δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά... περίμενε τους ειδικούς. Έχεις παραγωγή που να συμφέρει με την cpu?
moumias Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω σημερα ασχοληθηκα με το medibloc και παει καλα. Αλλα εχω την εξης απορια...ξεκιναει ενα νομισμα πχ 1 λεπτο,αν πας να κανεις αναληψη σου λεει σου κραταμε τα 100 πχ...αυτη η ταριφα ομως αν το νομισμα παει στα 10 ευρω παλι θα ισχυει η θα πεσει; Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από moumias
Προτεινόμενες αναρτήσεις