Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Andy είπε

για προσπαθησε καμια δεκαρια φορες.θα στελνα και referral link αλλα δεν νομιζω οτι επιτρεπεται :D:D

Ρε συ, σπαμάρω απο τον απογευμα. Και αμα 1 στις 10 δεν βγάζει το κλασσικο κείμενο, σε αφήνει να βάλεις email και κωδικο και μετα δεν προχωραει οταν πατας register. Αν ξανακανεις refresh φτου κι απο την αρχη. Νομιζω θα ανοιξει αυριο σε αγνωστη ωρα. Κοιτα δω δουλεια που βρηκαμε...χαχα

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vagpan1986 είπε

Ρε συ, σπαμάρω απο τον απογευμα. Και αμα 1 στις 10 δεν βγάζει το κλασσικο κείμενο, σε αφήνει να βάλεις email και κωδικο και μετα δεν προχωραει οταν πατας register. Αν ξανακανεις refresh φτου κι απο την αρχη. Νομιζω θα ανοιξει αυριο σε αγνωστη ωρα. Κοιτα δω δουλεια που βρηκαμε...χαχα

εμενα δν μ το κανε αυτο.αφηνε απλα να σπαμμαρεις το register.λογικα το κλεισαν για σημερα.αυριο θα μπεις λγκ :D

Δημοσ.

Προσωπική γνώμη πάντα για long term επένδυση, ADA & ARK.

Και εννοείται για HOLD (συμβουλή κι ας πέσει χάμω) τραβάτε ότι έχετε, έξω από τα ανταλλακτήρια σε δικά σας πορτοφόλια (hardware wallets ακόμα καλύτερα).

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Silverage είπε

Διάβαζα χθες για έναν που αγόρασε hardware wallet απο ebay και του κλέψανε τα coins.

o συγκεκριμενος ηταν χαζος.πας και αγοραζεις απο ebay για να γλυτωσεις λεφτα ενω εχεις κανει επενδυσε 20+ χιλιαρικα....

Δημοσ.

Ναι με τα 33000$. Αν πας να αγοράσεις hardware wallet από το ebay, και δεν ξέρεις καλά καλά την διαφορά ανάμεσα σε private και public key (που λέει ο λόγος),  σαν να τα θέλει ο απαυτούλης σου!!!
Και άντε και το πήρες, και το ανοίγεις και βλέπεις το seed phrase ότι θυμίζει τα "μαγικά κεράσια" του σκρατσ... συνεχίζεις και περνάς αξίες εκεί;;;  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπράβο τα παιδιά στο coinmarketcap! Λίγο στημένο μου φαίνεται το σκηνικό, αλλά anyway... who cares!

Τσίμπησα μερικά ακόμα από διάφορα που πέσανε να υπάρχουν.

@liakjim Και το DFS 1500%, αλλά με τον ρυθμό που ανέβηκαν που να προλάβει κάποιος να τα πάρει χαμπάρι και να αγοράσει. :(

Επεξ/σία από MakeGreeceSexyAgain
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fastnq2 είπε

https://news.bitcoin.com/mans-life-savings-stolen-from-hardware-wallet-supplied-by-a-reseller/

Για να παρακολουθούν όλοι την κουβέντα 

Προσέχτε το bitcoin.com είναι του Roger Ver γνωστού scammer. Ο τύπος πριν χρόνια έλεγε ότι το MTGox δεν έχει κανένα πρόβλημα όταν είχε ακουστεί ότι είχε γίνει hack και που αυτό το hack οδήγησε λίγους μήνες μετά στην χρεωκοπία του ανταλλακτήριου με χιλιάδες bitcoin να χάνονται

τώρα προμοτάρει το shitcoin bcash σαν "real bitcoin" σε συνεργασία με τον Jihan Wu που έχει το mining cartel του Bitcoin και τον Craig Wright τον απατεώνα που παρουσιάστηκε ως ο Satoshi Nakamoto και που αποκαλύφθηκε το ότι παρουσιάζε ήταν απλά χαλκευμένα στοιχεία.

Για να θυμηθούμε ποιος είναι ο Craig Wright aka Fake Satoshi

Για να θυμίσουμε ότι αυτοί οι τύποι προμοτάρουν το becash shitcoin ως το πραγματικό "bitcoin" χωρίς να αναφέρουν φυσικά ότι είναι ένα premined shitcoin που το έκανε fork το mining cartel της Κίνας και ότι διαχειρίζεται από μόλις τρία άτομα.

Ο ίδιος ο Jihan Wu και Roger Ver είναι και μεγάλοι investor της Coinbase, Bitpay, Blockchain.info και purse.io και είναι και ο λόγος που αυτές οι εταιρείες δεν έχουν αναβαθμίσει ακόμα σε segwit ενώ προωθούσαν και το αποτυχημένο segwit2x fork του Bitcoin τον Νοέμβριο.

Απλά για να καταλάβουν όλοι τι παιχνίδια παίζονται. 

Οπως λέει ο Αντωνόπουλος αν κάποιος νομίζει ότι το bitcoin δεν θα δεχθεί επιθέσεις τότε έχει κατανοήσει λάθος το τι σημαίνει Bitcoin.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάει και το Έθερ στη τιμή...Πέταξε το πουλάκι πάνω από τα 1000$ και δύσκολα θα ξαναπέσει. Ότι προλάβαμε προλάβαμε. Όταν τα περισσότερα ανταλακτήρια και ICO δέχονται πλέον κυρίως ETH λογικό. Αντε να περιμένεις Χ ώρες με το BC. Βεβαια αυτά για όσους θέλουν να επενδύσουν σε άλλα νομίσματα.

Edit: implying κάπου εδώ το ότι με τέτοιο volatility μπορεί αύριο να φτάσει 2000$,να πέσει το μεσημέρι στο 0.1$ και κάπου το απόγευμα να σταθεροποιηθεί στα 800 :P.

Επεξ/σία από shadowfax-1-
Δημοσ.
6 ώρες πριν, zio10 είπε

Το verge τι λέει; Να πάρω λίγα;

Το βασικό μου νομισμα και ήδη είναι πάλι στα 19 λεπτά. Μέχρι 50 60 λεπτά θα πάει για παραπάνω δεν ξέρω. 

6 ώρες πριν, zio10 είπε

Το verge τι λέει; Να πάρω λίγα;

Το βασικό μου νομισμα και ήδη είναι πάλι στα 19 λεπτά. Μέχρι 50 60 λεπτά θα πάει για παραπάνω δεν ξέρω. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Sartiv είπε

Το cryptopia αυτη τη στιγμη εχει θεσει εκτος τα markets ltc και DOGA. Προσοχη.

Ειναι ωστοσο το μονο site που εχει το ΕΤΝ. Αλλα προτεινω hodl το ΕΤΝ, προβλεπω μια καλη αυξηση στη τιμη του στις επομενες εβδομαδες.

Τωρα αν θελετε ενα ΚΑΛΟ νομισμα με τρομερες προοπτικες, σας προτεινω το QASH που το εχω αγορασει αρχες Δεκεμβρη οταν ηταν πολυ χαμηλα.

Το project του; Να ενοποιησει ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ σε ενα, για να μην εχουμε ανοιχτα 100 ανταλλακτηρια. Περα απο αυτο, εχει κορυφαιο dev team το οποιο θα διπλασιαστει προσεχως, χορηγοι η τραπεζα Σιγκαπουρης και ο αδερφος του πιο πλουσιου Γιαπωνεζου στο κοσμο, καθως και αυτος που εφτιαξε το VISA. 

Το QASH εχει την ιδια χρησιμοτητα με το XRP, token για trades δηλαδη.

Τρομερο project, ριχτε μια ματια.

Εριξα μια πολυ γρηγορη ματια στο QASH, ειδα λιγο reddit εναν τυπο να λεει για "GS meetings" και "why QASH will go up" κτλπ, μου φαινεται αρκετα shady, εσυ που εχεις ασχοληθεί περισσότερο εχεις άλλο info?? Γιατι απο το reddit φαινεται scamcoin κανονικά.. :P

4η-5η φορα που λεω για το ICX το ξερω αλλα το ειπα καπου εδω, ελπιζω να ακολουθησε καποιος γιατι θεωρω οτι εχει να δωσει ακομα(mid-long term hodl).. :P

5a542a2f2abf2.png

Επεξ/σία από ADHD
Δημοσ.

κανένα καλό πορτοφόλι για electroneum-ETN  βρήκα ένα στο android store

Για (digibyte - dgb) και λοιπά.. 

Έχω το jaxx για btc/ doge αλλά δεν τα έχει όλα κάποιο που να έχει αρκετά??

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...