Zaknafein Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 20 λεπτά πριν, MySql είπε Μόλις με άγχωσες Πως μπορεί να γίνει inactive/disabled το account στο bittrex; Όταν γίνει είναι αναστρέψιμο; Δεν ξέρω ακριβώς, για κάποιους μήνες είναι το inactivity, για disabled είναι λόγω 2ου account κτλ. Προφανώς και είναι αντιστρέψιμο, απλά το support ενδέχεται κατά περιόδους να είναι τα ζώα μου αργά. Verge κάτι λέει, αλλά δεν ξέρω αν δίνει σήμα εισόδου αυτή τη στιγμή (έχω κάτι ψιλά, στα ~980 satoshi αγορασμένα, απ'τα οποία δεν περιμένω τπτ τρελό, αν ξαναπάει 1500+ θα φύγει σούμπιτο). 1 1
MySql Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, Zaknafein είπε Δεν ξέρω ακριβώς, για κάποιους μήνες είναι το inactivity, για disabled είναι λόγω 2ου account κτλ. Προφανώς και είναι αντιστρέψιμο, απλά το support ενδέχεται κατά περιόδους να είναι τα ζώα μου αργά. Όταν λες inactivity τι εννοείς ότι απενεργοποιείτε λόγω απραξίας;
Zaknafein Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, MySql είπε Όταν λες inactivity τι εννοείς ότι απενεργοποιείτε λόγω απραξίας; https://support.bittrex.com/hc/en-us/articles/115001352132-Why-is-my-account-disabled- Δεν λέει κάτι εδώ, στο reddit το διάβασα, αλλά ότι θέλει γράφει ο καθένας εκεί. 1
arta-mou Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Τι ποσά σε ευρώ εννοείτε έχει επενδύσει σε Cryptocurrencies;
stefanos9 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Moving away from cmc.. https://www.livecoinwatch.com http://coincap.io Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από stefanos9 1
panos2171 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Για όσους δεν προλάβαμε την εγγραφή στο binance ποια είναι η αμέσως επόμενη επιλογή;
Andy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, panos2171 είπε Για όσους δεν προλάβαμε την εγγραφή στο binance ποια είναι η αμέσως επόμενη επιλογή; το σπαμμαρες?την εγγραφη εννοω.εγω εκανα 6 περιπου προσπαθεις συνεχομενες και μπηκα Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από Andy
panos2171 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μπα όχι, απλά διάβασα το μήνυμα και δεν ασχολήθηκα.
Andy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 για προσπαθησε καμια δεκαρια φορες.θα στελνα και referral link αλλα δεν νομιζω οτι επιτρεπεται
waroo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 τελικά το coinbase δεν συμφέρει καθόλου για τους εξής λόγους: 1. τα fees για να στείλεις σε binance είναι πολύ υψηλά - μιλάμε για 12-13ευρώ για μεταφορές ποσών της τάξης των 150-300ευρώ 2. όταν αγοράζεις η τιμή δεν είναι η τιμή που αναφέρουν στο site ή στο app αλλά βάζουν και ένα ωραίο καπέλο +2%, πέραν του fee που χρεώνουν μόνο μέσω gdax αξίζει ή κάνω κάτι λάθος;
panos2171 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Andy είπε για προσπαθησε καμια δεκαρια φορες.θα στελνα και referral link αλλα δεν νομιζω οτι επιτρεπεται pm 1 λεπτό πριν, waroo είπε τελικά το coinbase δεν συμφέρει καθόλου για τους εξής λόγους: 1. τα fees για να στείλεις σε binance είναι πολύ υψηλά - μιλάμε για 12-13ευρώ για μεταφορές ποσών της τάξης των 150-300ευρώ 2. όταν αγοράζεις η τιμή δεν είναι η τιμή που αναφέρουν στο site ή στο app αλλά βάζουν και ένα ωραίο καπέλο +2%, πέραν του fee που χρεώνουν μόνο μέσω gdax αξίζει ή κάνω κάτι λάθος; Ναι αυτό έχει γραφτεί και πιο πίσω. Από coinbase σε gdax και μετά αλλού για να γλιτώνεις τα fees. 1
Andy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 αν μας εκανε verification το gdax την ταυτοτητα καλα θα ηταν ρε γμτ. @waroo τι εστειλες σε binance?btc?
waroo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 έλα όμως που το gdax θέλει (βλακωδώς!) και δεύτερο id... λες και υπάρχει καλύτερο από το διαβατήριο..... εγώ δοκίμασα 5-6 φορές με παλιά ταυτότητα και παλιό δίπλωμα και δεν τα δέχτηκε Μόλις τώρα, Andy είπε αν μας εκανε verification το gdax την ταυτοτητα καλα θα ηταν ρε γμτ. @waroo τι εστειλες σε binance?btc? ναι, btc έστειλα... ευτυχώς το binance έχει free deposits
Andy Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, waroo είπε έλα όμως που το gdax θέλει (βλακωδώς!) και δεύτερο id... λες και υπάρχει καλύτερο από το διαβατήριο..... εγώ δοκίμασα 5-6 φορές με παλιά ταυτότητα και παλιό δίπλωμα και δεν τα δέχτηκε ναι, btc έστειλα... ευτυχώς το binance έχει free deposits λογικα αν εστελνες ltc θα ειχες χαμηλοτερα fees. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις