Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, MySql είπε

Μόλις με άγχωσες

Πως μπορεί να γίνει inactive/disabled το account στο bittrex;

Όταν γίνει είναι αναστρέψιμο;

Δεν ξέρω ακριβώς, για κάποιους μήνες είναι το inactivity, για disabled είναι λόγω 2ου account κτλ. Προφανώς και είναι αντιστρέψιμο, απλά το support ενδέχεται κατά περιόδους να είναι τα ζώα μου αργά.

Verge κάτι λέει, αλλά δεν ξέρω αν δίνει σήμα εισόδου αυτή τη στιγμή (έχω κάτι ψιλά, στα ~980 satoshi αγορασμένα, απ'τα οποία δεν περιμένω τπτ τρελό, αν ξαναπάει 1500+ θα φύγει σούμπιτο).

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Zaknafein είπε

Δεν ξέρω ακριβώς, για κάποιους μήνες είναι το inactivity, για disabled είναι λόγω 2ου account κτλ. Προφανώς και είναι αντιστρέψιμο, απλά το support ενδέχεται κατά περιόδους να είναι τα ζώα μου αργά.

Όταν λες inactivity τι εννοείς ότι απενεργοποιείτε λόγω  απραξίας;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, MySql είπε

Όταν λες inactivity τι εννοείς ότι απενεργοποιείτε λόγω  απραξίας;

https://support.bittrex.com/hc/en-us/articles/115001352132-Why-is-my-account-disabled-

Δεν λέει κάτι εδώ, στο reddit το διάβασα, αλλά ότι θέλει γράφει ο καθένας εκεί.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, panos2171 είπε

Για όσους δεν προλάβαμε την εγγραφή στο binance ποια είναι η αμέσως επόμενη επιλογή;

το σπαμμαρες?την εγγραφη εννοω.εγω εκανα 6 περιπου προσπαθεις συνεχομενες και μπηκα

Επεξ/σία από Andy
Δημοσ.

για προσπαθησε καμια δεκαρια φορες.θα στελνα και referral link αλλα δεν νομιζω οτι επιτρεπεται :D:D

Δημοσ.

τελικά το coinbase δεν συμφέρει καθόλου για τους εξής λόγους:

1. τα fees για να στείλεις σε binance είναι πολύ υψηλά - μιλάμε για 12-13ευρώ για μεταφορές ποσών της τάξης των 150-300ευρώ

2. όταν αγοράζεις η τιμή δεν είναι η τιμή που αναφέρουν στο site ή στο app αλλά βάζουν και ένα ωραίο καπέλο +2%, πέραν του fee που χρεώνουν

μόνο μέσω gdax αξίζει ή κάνω κάτι λάθος;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Andy είπε

για προσπαθησε καμια δεκαρια φορες.θα στελνα και referral link αλλα δεν νομιζω οτι επιτρεπεται :D:D

pm :P  

1 λεπτό πριν, waroo είπε

τελικά το coinbase δεν συμφέρει καθόλου για τους εξής λόγους:

1. τα fees για να στείλεις σε binance είναι πολύ υψηλά - μιλάμε για 12-13ευρώ για μεταφορές ποσών της τάξης των 150-300ευρώ

2. όταν αγοράζεις η τιμή δεν είναι η τιμή που αναφέρουν στο site ή στο app αλλά βάζουν και ένα ωραίο καπέλο +2%, πέραν του fee που χρεώνουν

μόνο μέσω gdax αξίζει ή κάνω κάτι λάθος;

Ναι αυτό έχει γραφτεί και πιο πίσω. Από coinbase σε gdax και μετά αλλού για να γλιτώνεις τα fees.

• Thanks 1
Δημοσ.

έλα όμως που το gdax θέλει (βλακωδώς!) και δεύτερο id... λες και υπάρχει καλύτερο από το διαβατήριο..... εγώ δοκίμασα 5-6 φορές με παλιά ταυτότητα και παλιό δίπλωμα και δεν τα δέχτηκε

Μόλις τώρα, Andy είπε

αν μας εκανε verification το gdax την ταυτοτητα καλα θα ηταν ρε γμτ. @waroo τι εστειλες σε binance?btc? 

ναι, btc έστειλα... ευτυχώς το binance έχει free deposits

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, waroo είπε

έλα όμως που το gdax θέλει (βλακωδώς!) και δεύτερο id... λες και υπάρχει καλύτερο από το διαβατήριο..... εγώ δοκίμασα 5-6 φορές με παλιά ταυτότητα και παλιό δίπλωμα και δεν τα δέχτηκε

ναι, btc έστειλα... ευτυχώς το binance έχει free deposits

λογικα αν εστελνες ltc θα ειχες χαμηλοτερα fees.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...