Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ τα βρίσκω υπερβολικά πολλά τα νομίσματα, δεν πιστεύω ότι υπάρχει χώρος για όλα αυτά! Τι θα τα κάνουμε;!

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, zio10 είπε

Εγώ τα βρίσκω υπερβολικά πολλά τα νομίσματα, δεν πιστεύω ότι υπάρχει χώρος για όλα αυτά! Τι θα τα κάνουμε;!

Το καθένα για εκεί που προορίζεται. Όλα δεν θα κρατήσουν αλλά 200 με 300 ναι. Σκέψου πόσα νομίσματα έχουμε παγκοσμίως εκτός ευρώ. Και είναι ακριβως το ίδιο. Τουλάχιστον εδω το καθένα προορίζεται και για κάτι. 

Επεξ/σία από Heybro
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, zio10 είπε

200-300 σημαίνει ότι 1000+ θα εξαφανιστούν! Το μεγαλύτερο ποσοστό δηλαδή!

Ναι υπάρχουν πολλά scam coins. Ελπίζω τουλάχιστον να έχουμε κρατήσει κάποια που θα μείνουν μακροπροθεσμα. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, zio10 είπε

Τι κατρακύλα είναι αυτή σήμερα; Με το bittrex τι γίνεται τελικά;

Τι εννοείς για το bittrex; Χθες έκανα withdraw χωρίς πρόβλημα (LTC).

Δημοσ.

Εγώ προσπάθησα να ρίξω 150 ευρώ στο coinbase όταν άρχισαν οι μεγάλες πτώσεις για να αγοράσω κανένα σκοτωμένο coin αλλά δυστυχώς ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί το transaction, το τρένο έφυγε από τον σταθμό πλέον.

Δημοσ.

Έκανα και εγώ την πρώτη μου αγορά (100€) στο coinbase ETH και λέω να τα στείλω στο binance για ναπάρω ripple. Να τα κάνω μεταφορά σε κανα wallet ή να τα αφήσω έτσι μετα? (δεν έχω κατεβάσει κάποιο στο κινητό, αν έχετε να προτείνετε κάποιο θα βοηθούσε)

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, project.breeze είπε

Εγώ προσπάθησα να ρίξω 150 ευρώ στο coinbase όταν άρχισαν οι μεγάλες πτώσεις για να αγοράσω κανένα σκοτωμένο coin αλλά δυστυχώς ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί το transaction, το τρένο έφυγε από τον σταθμό πλέον.

Πριν απο λιγο εκανα με καρτα καταθεση , απο εκει στο exchange τους και μετα στο Binance. το ολο πραγμα διαρκει 20 λεπτα.

2 λεπτά πριν, logokrimenos είπε

Έκανα και εγώ την πρώτη μου αγορά (100€) στο coinbase ETH και λέω να τα στείλω στο binance για ναπάρω ripple. Να τα κάνω μεταφορά σε κανα wallet ή να τα αφήσω έτσι μετα? (δεν έχω κατεβάσει κάποιο στο κινητό, αν έχετε να προτείνετε κάποιο θα βοηθούσε)

Απ το Coinbase θα τα πας στο gdax και απο εκει στο Binance. 
ΟΤαν θα παρεις μετα Ripple , πριν απ αυτο , θα αγορασεις ενα μικρο ποσοστο περιπου 1.5-2$ απ το Binance coin , ωστε να εχεις εκπτωση στα fee κατα 50% για την συνναλαγη του Coinbase νομισματατος (παντα ΕΤΗ  κανω εγω ) με Ριππλε.

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, zio10 είπε

Ε ναι, δεν νομίζω να σκαμάρει κόσμο το bittrex και να μην είχε βουήξει ο τόπος... Μερικοί δεν καταλαβαίνουν τι θα πει wallet maintainance και το λένε scam ή αφήνουν το account να γίνει inactive/disabled και μετά λένε αργεί η επανενεργοποίηση. Δεν θα ανησυχούσα ιδιαίτερα, αλλά όπως πάντα όσο καλό και να είναι το exchange... αν τα νομίσματά σου είναι εκεί, δεν είναι δικά σου. Εγώ αφήνω μόνο μικροποσά σε alts κ κάποιο μικρό trading capital.

• Like 1
Δημοσ.

Οι προγραμματιστές που δημιούργησαν τα διάφορα νομίσματα είναι όλοι πλούσιοι;! Εννοώ ότι αν έχουν κάποια εκατομμύρια νομίσματα έστω και λεπτά να αξίζουν είναι λεφτά!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Zaknafein είπε

Ε ναι, δεν νομίζω να σκαμάρει κόσμο το bittrex και να μην είχε βουήξει ο τόπος... Μερικοί δεν καταλαβαίνουν τι θα πει wallet maintainance και το λένε scam ή αφήνουν το account να γίνει inactive/disabled και μετά λένε αργεί η επανενεργοποίηση. Δεν θα ανησυχούσα ιδιαίτερα, αλλά όπως πάντα όσο καλό και να είναι το exchange... αν τα νομίσματά σου είναι εκεί, δεν είναι δικά σου. Εγώ αφήνω μόνο μικροποσά σε alts κ κάποιο μικρό trading capital.

Μόλις με άγχωσες

Πως μπορεί να γίνει inactive/disabled το account στο bittrex;

Όταν γίνει είναι αναστρέψιμο;

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, glix είπε

Πριν απο λιγο εκανα με καρτα καταθεση , απο εκει στο exchange τους και μετα στο Binance. το ολο πραγμα διαρκει 20 λεπτα.

Κάνω με μεταφορά σε λογαριασμό,ίσως αυτό να φτάιει.Έχω κάνει άλλες 2 φορές και όλα έγιναν άμεσα. Τί να πω, θα δούμε...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...