zio10 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Εγώ τα βρίσκω υπερβολικά πολλά τα νομίσματα, δεν πιστεύω ότι υπάρχει χώρος για όλα αυτά! Τι θα τα κάνουμε;!
Heybro Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, zio10 είπε Εγώ τα βρίσκω υπερβολικά πολλά τα νομίσματα, δεν πιστεύω ότι υπάρχει χώρος για όλα αυτά! Τι θα τα κάνουμε;! Το καθένα για εκεί που προορίζεται. Όλα δεν θα κρατήσουν αλλά 200 με 300 ναι. Σκέψου πόσα νομίσματα έχουμε παγκοσμίως εκτός ευρώ. Και είναι ακριβως το ίδιο. Τουλάχιστον εδω το καθένα προορίζεται και για κάτι. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από Heybro 1
zio10 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 200-300 σημαίνει ότι 1000+ θα εξαφανιστούν! Το μεγαλύτερο ποσοστό δηλαδή!
paoad Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μιλώντας για ico. Κρατείστε και λίγα λεφτάκια για εκεί
Heybro Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, zio10 είπε 200-300 σημαίνει ότι 1000+ θα εξαφανιστούν! Το μεγαλύτερο ποσοστό δηλαδή! Ναι υπάρχουν πολλά scam coins. Ελπίζω τουλάχιστον να έχουμε κρατήσει κάποια που θα μείνουν μακροπροθεσμα. 1
Zaknafein Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, zio10 είπε Τι κατρακύλα είναι αυτή σήμερα; Με το bittrex τι γίνεται τελικά; Τι εννοείς για το bittrex; Χθες έκανα withdraw χωρίς πρόβλημα (LTC).
project.breeze Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Εγώ προσπάθησα να ρίξω 150 ευρώ στο coinbase όταν άρχισαν οι μεγάλες πτώσεις για να αγοράσω κανένα σκοτωμένο coin αλλά δυστυχώς ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί το transaction, το τρένο έφυγε από τον σταθμό πλέον.
zio10 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 18 λεπτά πριν, Zaknafein είπε Τι εννοείς για το bittrex; Χθες έκανα withdraw χωρίς πρόβλημα (LTC). Αυτό το μήνυμα εννοώ: http://www.insomnia.gr/forums/topic/665511-cryptocurrencies-news-exchanges-trading-etc/?do=findComment&comment=56208371
logokrimenos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Έκανα και εγώ την πρώτη μου αγορά (100€) στο coinbase ETH και λέω να τα στείλω στο binance για ναπάρω ripple. Να τα κάνω μεταφορά σε κανα wallet ή να τα αφήσω έτσι μετα? (δεν έχω κατεβάσει κάποιο στο κινητό, αν έχετε να προτείνετε κάποιο θα βοηθούσε)
glix Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 18 λεπτά πριν, project.breeze είπε Εγώ προσπάθησα να ρίξω 150 ευρώ στο coinbase όταν άρχισαν οι μεγάλες πτώσεις για να αγοράσω κανένα σκοτωμένο coin αλλά δυστυχώς ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί το transaction, το τρένο έφυγε από τον σταθμό πλέον. Πριν απο λιγο εκανα με καρτα καταθεση , απο εκει στο exchange τους και μετα στο Binance. το ολο πραγμα διαρκει 20 λεπτα. 2 λεπτά πριν, logokrimenos είπε Έκανα και εγώ την πρώτη μου αγορά (100€) στο coinbase ETH και λέω να τα στείλω στο binance για ναπάρω ripple. Να τα κάνω μεταφορά σε κανα wallet ή να τα αφήσω έτσι μετα? (δεν έχω κατεβάσει κάποιο στο κινητό, αν έχετε να προτείνετε κάποιο θα βοηθούσε) Απ το Coinbase θα τα πας στο gdax και απο εκει στο Binance. ΟΤαν θα παρεις μετα Ripple , πριν απ αυτο , θα αγορασεις ενα μικρο ποσοστο περιπου 1.5-2$ απ το Binance coin , ωστε να εχεις εκπτωση στα fee κατα 50% για την συνναλαγη του Coinbase νομισματατος (παντα ΕΤΗ κανω εγω ) με Ριππλε. 2
Zaknafein Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, zio10 είπε Αυτό το μήνυμα εννοώ: http://www.insomnia.gr/forums/topic/665511-cryptocurrencies-news-exchanges-trading-etc/?do=findComment&comment=56208371 Ε ναι, δεν νομίζω να σκαμάρει κόσμο το bittrex και να μην είχε βουήξει ο τόπος... Μερικοί δεν καταλαβαίνουν τι θα πει wallet maintainance και το λένε scam ή αφήνουν το account να γίνει inactive/disabled και μετά λένε αργεί η επανενεργοποίηση. Δεν θα ανησυχούσα ιδιαίτερα, αλλά όπως πάντα όσο καλό και να είναι το exchange... αν τα νομίσματά σου είναι εκεί, δεν είναι δικά σου. Εγώ αφήνω μόνο μικροποσά σε alts κ κάποιο μικρό trading capital. 1
zio10 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Οι προγραμματιστές που δημιούργησαν τα διάφορα νομίσματα είναι όλοι πλούσιοι;! Εννοώ ότι αν έχουν κάποια εκατομμύρια νομίσματα έστω και λεπτά να αξίζουν είναι λεφτά!
MySql Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Zaknafein είπε Ε ναι, δεν νομίζω να σκαμάρει κόσμο το bittrex και να μην είχε βουήξει ο τόπος... Μερικοί δεν καταλαβαίνουν τι θα πει wallet maintainance και το λένε scam ή αφήνουν το account να γίνει inactive/disabled και μετά λένε αργεί η επανενεργοποίηση. Δεν θα ανησυχούσα ιδιαίτερα, αλλά όπως πάντα όσο καλό και να είναι το exchange... αν τα νομίσματά σου είναι εκεί, δεν είναι δικά σου. Εγώ αφήνω μόνο μικροποσά σε alts κ κάποιο μικρό trading capital. Μόλις με άγχωσες Πως μπορεί να γίνει inactive/disabled το account στο bittrex; Όταν γίνει είναι αναστρέψιμο; Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από MySql
project.breeze Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 33 λεπτά πριν, glix είπε Πριν απο λιγο εκανα με καρτα καταθεση , απο εκει στο exchange τους και μετα στο Binance. το ολο πραγμα διαρκει 20 λεπτα. Κάνω με μεταφορά σε λογαριασμό,ίσως αυτό να φτάιει.Έχω κάνει άλλες 2 φορές και όλα έγιναν άμεσα. Τί να πω, θα δούμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις