costas80 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Όποιος παιδεύεται για κατάθεση σε coinbase μέσω κάρτας (έχει και τρελά fees) μπορεί να στείλει με sepa transfer από λογαριασμό του. Με revolut που δοκίμασα χθες το απόγευμα σήμερα κατά τις 11 είχαν πιστωθεί στο EUR wallet μου. Φαντάζομαι το ίδιο θα μπορεί να γίνει και από ελληνικό λογαριασμό. Οπωσδήποτε θέλει το reference. 1
teo78 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, stefanos9 είπε Bitfinex / Bitstamp / BitRex / Kraken / Poloniex /Cryptopia.. Τα 2 τελευταια δεν ειναι για να αφησεις κατι εκει μεσα για long term...βασικα σε αυτα τα 2 θα ελεγα ΟΧΙ - DANGER. Τα έχουν παίξει όλα δεν δέχονται νέα register, ευτυχώς είχα προλάβει στο coinbase.
glix Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ADHD είπε Δεν κανω participate ποτε σε ICOs αλλα για αυτο βλεπω μιλανε αρκετα https://rentberry.cryptonomos.com/ Το αφηνω μπας και θελει κανεις να κανει λιγο research τι παιζει. https://swissborg.com Εχεις ακουσει κατι γι αυτην ? Σε ευχαριστω για την πληροφορια σου, θα την τσεκαρω πιο μετα. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από glix
liakjim Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, stefanos9 είπε Bitfinex / Bitstamp / BitRex / Kraken / Poloniex /Cryptopia.. Τα 2 τελευταια δεν ειναι για να αφησεις κατι εκει μεσα για long term...βασικα σε αυτα τα 2 θα ελεγα ΟΧΙ - DANGER. Ισχύει αυτό για το bittrex?
ADHD Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, glix είπε https://swissborg.com Εχεις ακουσει κατι γι αυτην ? Σε ευχαριστω για την πληροφορια σου, θα την τσεκαρω πιο μετα. Νομιζω καπου το ειχα δει και αυτο αλλα δεν ειμαι υπερ των ICOs γενικά, μονο καμια περίπτωση ICX θα κυνηγουσα(που δυσκολα να ξαναδουμε) το οποιο εξαντλήθηκε σε 6 ωρες και εκανε κάποιους εκατομυριουχους.. Edit: Επειδη διαβασα πριν για το ripple οτι εγιναν exclude τα korean exchanges απο την τιμη του διαβασα αυτο, οποτε δεν ειναι μονο για το ripple. Και τωρα αγοραζουν οτι δεν υπαρχει στα Korean exchanges γιατι δεν ειναι κοκκινο.. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από ADHD
chek2fire Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Οπως όλα δείχνουν οι Κορεάτες μπλοκάρουν τα κινεζικά account. Τώρα αρχίζει το πανηγύρι και μια υπενθύμιση για ποιο λόγο τα λέμε shitcoin Bitcoin fell below $15,000 (11,073.38 pounds) on Monday after South Korea’s financial regulator said it and other agencies are inspecting six local banks that offer digital currency accounts to institutions. https://www.reuters.com/article/uk-global-bitcoin/bitcoin-drops-below-15000-as-south-korea-reviews-accounts-idUSKBN1EX1DB
shadowfax-1- Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Υπέροχη μέρα να αγοράσεις σήμερα αν πιστεύεις σε κάτι. ΥΓ:Και τα δύο ICO που γράψατε μοιάζουν πολύ ωραία. Συμπαθέστατα project. Για το SB αν ανοίξεις τα προφιλ των ατόμων έχουν πολλά χρόνια σε industry. Και το Rberry πολύ ωραίο. Μπράβο σας που ψάχνεστε για ICO παίδες. Βέβαια ICO θέλει υπομονή2-3 χρόνια εκτός και αν σου σκάσει.
thomasG4 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ADHD είπε Επειδη διαβασα πριν για το ripple οτι εγιναν exclude τα korean exchanges απο την τιμη του διαβασα αυτο, οποτε δεν ειναι μονο για το ripple. Μόνο το Ripple όμως είχε το 30% του συνολικού volume (άλλες μέρες είχε και κοντά στο 40%) σε μια μέρα να ανήκει σε ενα Κορεάτικο exchange (bithumb). Για αυτό επηρεάστηκε και περισσότερο σε σχέση με τα υπόλοιπα. Βέβαια τώρα έχει γίνει κανονικό crash και δεν ξέρω πότε θα σταματήσει. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από thomasG4
ADHD Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ολα σχεδον κρασαραν καλα εκτος απο αυτο που ηθελα περισσοτερο (BNB) Η μεγαλυτερη αδυναμια μου παντως ειναι οτι ειμαι σχεδον παντα χωρις fiat σε αυτα τα dips, δεν ξερω ισως δοκιμασω τιποτα fiat/usdt plays για να μην ξαναγινει.. Μια και μιλαγαμε για ICOs πριν ας αφησω και αυτο εδω, το ειδα πριν λιγο και ισως ειναι το πρωτο που παιζει να μπω. https://cointelegraph.com/news/telegram-500-mln-pre-ico-aims-to-be-largest-ever Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από ADHD
glix Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Θα αγοραζε κανεις σας σημερα Ripple μετα την βουτια ? Αφησα το τρον στα 13 και κατι λεπτα απ την δουλεια και στο σπιτι τωρα το βρηκα παλι 15.... ηθελα λιγα ακομα 1
zio10 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Τι κατρακύλα είναι αυτή σήμερα; Με το bittrex τι γίνεται τελικά;
nasmania Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, γράφτηκα coinbase στελνωντας ταυτότητα παλαιού τυπου και δίπλωμα 3πτυχο που έχει μόνο ελληνικούς χαρακτήρες ... Το δίπλωμα το έκαναν reject με τα πολλά δέκτηκαν ομως την ταυτότητα.Δοκίμασα να αγοράσω ETH με prepaid της Πειραιώς (ΑΒ) η οποία δεν προχωρούσε η συναλλαγή, όπως και άλλα παιδιά γράφαν για Εθνική. Εβαλα τελικά VISA απο Alpha Bank η οποία και κατάφερα αφού έδωσα αριθμό που έλαβα στο κινητό μου.Θέλω να αγοράσω μικρά coins , αλλά δοκιμάζοντας στο GDAX μου έχει τσεκαρισμένο την ID αλλά θέλει επιπλέον δίπλωμα ή διαβατήριο..Υπάρχει άλλος τρόπος για να μετατρέψω τα ETH σε μικρόνομισματα ? (XRP, TRX kai LSK ) Thanks!
to pezo mou Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 kruzi fix περιμενω σαν μακακας 2 εβδομαδες για verification απο kraken kai bitstamp και τιποτα ελεοςςςςς
Προτεινόμενες αναρτήσεις