Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ADHD είπε

Μια χαρα μπορω να κανω withdraw/sell στο ADA στο binance..

ICX ειναι η δευτερη μεγαλυτερη θεση μου atm μετα το bitcoin,  το ειχα πει και οταν ηταν ~4k αλλα ριξτε μια ματια.

Αν επιτρεπεται,τι αξια εχουν τα ADA σου?Υπαρχει καποιος που να γνωριζει γιατι εγω δεν μπορω να κανω withdraw?

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Xanou96 είπε

Αν επιτρεπεται,τι αξια εχουν τα ADA σου?Υπαρχει καποιος που να γνωριζει γιατι εγω δεν μπορω να κανω withdraw?

0.775123 ειναι η τιμη ενος ada αυτη τη στιγμη.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, chek2fire είπε

Το hitbtc το έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και έχει και μεγάλο όγκο συναλλαγών που είναι κάτι που σε ενδιαφέρει για να μπορείς να έχεις τιμές αγοράς σε ένα ανταλλακτήριο.

Τώρα για μεταφορά μεταξύ ανταλλακτήριων από Coinbase νομίζω το litecoin είναι ότι καλύτερο καθώς και το έχουν όλα και έχει αρκετά γρήγορα block και πολύ χαμηλά fee. 

Το ethereum φτάνει τα 3 ευρώ τα fee του τώρα συν ότι υπάρχουν προβλήματα με καθυστερήσεις που μπορεί να διαρκέσουν ώρες στο να φανούν οι συναλλαγές του στο blockchain. Και δεν μιλάμε τώρα για Bitcoin που είναι θέμα προτεραιότητας αλλά για καθαρά κρασάρισμα και αδυναμία διεκπεραίωσης των συναλλαγών.

Γιαυτό για λίγο fee από Coinbase θα επέλεγα πάντα το litecoin. Το becash φυσικά δεν το βάζω γιατί έχει ότι νάναι στον χρόνο των block που δημιουργούνται. Μπορεί να δημιουργηθεί ένα block στα επόμενα δευτερόλεπτα και το επόμενο μετά από κάμια ώρα :P

Thx για την βοηθεια!Αρα litecoin απο coinbase->μεταφορα σε exchange->αλλαγη του εκει σε eth/btc->αγορα shitcoin->profit

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Xanou96 είπε

5.9k ειναι στο binance atm (satoshis οχι $$$ :P)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, spot είπε

Στο coinbase μπορείτε να χρεώσετε κάρτες της Εθνικής; Προσπαθώ εδώ και 3 μέρες να κάνω μικροαγορές στο coinbase με χρήση κάρτας της Εθνικής, και μου ακυρώνουν τις αγορές. Μίλησα πριν λίγο με το support της Εθνικής και μου είπαν οτι δεν επιτρέπονται συναλλαγές με coinbase γιατί το σύστημα τις βλέπει ως αποστολή χρημάτων στο εξωτερικό.

Μέσω της εφαρμογής, ούτε σε εμένα περνούσε η κάρτα, γιατί δε μου έδινε τη δυνατότητα να βάλω και το "secure code". Δοκίμασε μέσω browser 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ge-lyk είπε

Μέσω της εφαρμογής, ούτε σε εμένα περνούσε η κάρτα, γιατί δε μου έδινε τη δυνατότητα να βάλω και το "secure code". Δοκίμασε μέσω browser 

Ευχαριστώ για την συμβουλή (όντως προσπαθούσα μέσω της εφαρμογής στο κινητό τόσες μέρες).

Έκανα την διαδικασία με browser, έφτασα εκεί που ζητάει τον εξτρά κωδικό, μου ήρθε με sms, τον έβαλα, και ...

Your transaction failed for the following reason:
It looks like an unknown error occurred while processing this buy. Please try again, or contact support if the error persists.

Try again

Θα ξαναμιλήσω με την Εθνική αύριο, μπας και βγει κάτι ...

Δημοσ.

Καλησπέρα και απο εμένα.

Απο coinbase πηρα λιγο ether και θέλω να το αλλάξω σε ripple αλλά το binance και το changelly δεν δουλεύουν.

Υπάρχει κάποιο άλλο που να δίνει ripple από mastercard η εθερ ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Bitfinex / Bitstamp / BitRex / Kraken / Poloniex /Cryptopia..

Τα 2 τελευταια δεν ειναι για να αφησεις κατι εκει μεσα για long term...βασικα σε αυτα τα 2 θα ελεγα ΟΧΙ - DANGER.

Επεξ/σία από stefanos9
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Xanou96 είπε

Εχω διαβασει πολλες αρνητικες κριτικες για το συγκεκριμενο,ηταν να παρω ενα ποσο απο ενα altcoin που υπηρχε μονο στη συγκεκριμενη πλατφορμα και μετα απ'οσα διαβασα το μετανιωσα.

Τα μετεφερε μετα απο 40 λεπτα. Δεν ξαναπατω στο hitbtc, αφηνει πολυ dust αν παιζεις σε market και οχι limit. Ουστ!

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Andy είπε

Thx για την βοηθεια!Αρα litecoin απο coinbase->μεταφορα σε exchange->αλλαγη του εκει σε eth/btc->αγορα shitcoin->profit

Πάντως για το hitbtc να γράψω ότι από τι μου λένε διάφοροι έχει προβλήματα στο withdraw του και κάνει ώρα να τα ολοκληρώσει. Αρα και από εκεί δεν συνιστάτε πλέον.

Αν υποστηρίζουν τα ανταλλακτήρια που θα θέλουμε να κάνουμε μεταφορά το dogecoin τότε το χρησιμοποιούμε πάντα και πληρώνουμε μηδενικά τελείως fee. Το kraken έχει doge όπως και το bittrex

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, vagpan1986 είπε

Παλι δεν το προλαβα το binance. Εκλεισε παλι για νεους χρηστες.. Την γκαντεμια μου μεσα

βγαλαν ανακοινωση?αν δεν βγαλαν και σε αφηνει να βαλεις τα στοιχεια σου για εγγραφη σπαμμαρε το.εμενα μετα απο 7-8 προσπαθειες με δεχτηκε

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Andy είπε

μετα απο ποσες προσπαθειες?εγω ακομα προσπαθω..

6 φορες αν δεν κανω λάθος. δοκιμασε απο το κινητό μεσω της εφαρμογής 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, chek2fire είπε

Πάντως για το hitbtc να γράψω ότι από τι μου λένε διάφοροι έχει προβλήματα στο withdraw του και κάνει ώρα να τα ολοκληρώσει. Αρα και από εκεί δεν συνιστάτε πλέον.

Αν υποστηρίζουν τα ανταλλακτήρια που θα θέλουμε να κάνουμε μεταφορά το dogecoin τότε το χρησιμοποιούμε πάντα και πληρώνουμε μηδενικά τελείως fee. Το kraken έχει doge όπως και το bittrex

Kucoin,coinexchange και binance εχω καταληξει.

Κρακεν τα εχει παιξει εντελως.Δεν εχει καν επιλογη verify.Και bittrex δεν δεχεται καν εγγραφες :(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...