Xanou96 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, ADHD είπε Μια χαρα μπορω να κανω withdraw/sell στο ADA στο binance.. ICX ειναι η δευτερη μεγαλυτερη θεση μου atm μετα το bitcoin, το ειχα πει και οταν ηταν ~4k αλλα ριξτε μια ματια. Αν επιτρεπεται,τι αξια εχουν τα ADA σου?Υπαρχει καποιος που να γνωριζει γιατι εγω δεν μπορω να κανω withdraw?
Heybro Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, Xanou96 είπε Αν επιτρεπεται,τι αξια εχουν τα ADA σου?Υπαρχει καποιος που να γνωριζει γιατι εγω δεν μπορω να κανω withdraw? 0.775123 ειναι η τιμη ενος ada αυτη τη στιγμη.
Andy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 9 ώρες πριν, chek2fire είπε Το hitbtc το έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και έχει και μεγάλο όγκο συναλλαγών που είναι κάτι που σε ενδιαφέρει για να μπορείς να έχεις τιμές αγοράς σε ένα ανταλλακτήριο. Τώρα για μεταφορά μεταξύ ανταλλακτήριων από Coinbase νομίζω το litecoin είναι ότι καλύτερο καθώς και το έχουν όλα και έχει αρκετά γρήγορα block και πολύ χαμηλά fee. Το ethereum φτάνει τα 3 ευρώ τα fee του τώρα συν ότι υπάρχουν προβλήματα με καθυστερήσεις που μπορεί να διαρκέσουν ώρες στο να φανούν οι συναλλαγές του στο blockchain. Και δεν μιλάμε τώρα για Bitcoin που είναι θέμα προτεραιότητας αλλά για καθαρά κρασάρισμα και αδυναμία διεκπεραίωσης των συναλλαγών. Γιαυτό για λίγο fee από Coinbase θα επέλεγα πάντα το litecoin. Το becash φυσικά δεν το βάζω γιατί έχει ότι νάναι στον χρόνο των block που δημιουργούνται. Μπορεί να δημιουργηθεί ένα block στα επόμενα δευτερόλεπτα και το επόμενο μετά από κάμια ώρα Thx για την βοηθεια!Αρα litecoin απο coinbase->μεταφορα σε exchange->αλλαγη του εκει σε eth/btc->αγορα shitcoin->profit
ADHD Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, Xanou96 είπε Αν επιτρεπεται,τι αξια εχουν τα ADA σου?Υπαρχει καποιος που να γνωριζει γιατι εγω δεν μπορω να κανω withdraw? 5.9k ειναι στο binance atm (satoshis οχι $$$ :P)
ge-lyk Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, spot είπε Στο coinbase μπορείτε να χρεώσετε κάρτες της Εθνικής; Προσπαθώ εδώ και 3 μέρες να κάνω μικροαγορές στο coinbase με χρήση κάρτας της Εθνικής, και μου ακυρώνουν τις αγορές. Μίλησα πριν λίγο με το support της Εθνικής και μου είπαν οτι δεν επιτρέπονται συναλλαγές με coinbase γιατί το σύστημα τις βλέπει ως αποστολή χρημάτων στο εξωτερικό. Μέσω της εφαρμογής, ούτε σε εμένα περνούσε η κάρτα, γιατί δε μου έδινε τη δυνατότητα να βάλω και το "secure code". Δοκίμασε μέσω browser 1
spot Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, ge-lyk είπε Μέσω της εφαρμογής, ούτε σε εμένα περνούσε η κάρτα, γιατί δε μου έδινε τη δυνατότητα να βάλω και το "secure code". Δοκίμασε μέσω browser Ευχαριστώ για την συμβουλή (όντως προσπαθούσα μέσω της εφαρμογής στο κινητό τόσες μέρες). Έκανα την διαδικασία με browser, έφτασα εκεί που ζητάει τον εξτρά κωδικό, μου ήρθε με sms, τον έβαλα, και ... Your transaction failed for the following reason: It looks like an unknown error occurred while processing this buy. Please try again, or contact support if the error persists. Try again Θα ξαναμιλήσω με την Εθνική αύριο, μπας και βγει κάτι ...
ADHD Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δεν κανω participate ποτε σε ICOs αλλα για αυτο βλεπω μιλανε αρκετα https://rentberry.cryptonomos.com/ Το αφηνω μπας και θελει κανεις να κανει λιγο research τι παιζει.
teo78 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα και απο εμένα. Απο coinbase πηρα λιγο ether και θέλω να το αλλάξω σε ripple αλλά το binance και το changelly δεν δουλεύουν. Υπάρχει κάποιο άλλο που να δίνει ripple από mastercard η εθερ ?
stefanos9 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Bitfinex / Bitstamp / BitRex / Kraken / Poloniex /Cryptopia.. Τα 2 τελευταια δεν ειναι για να αφησεις κατι εκει μεσα για long term...βασικα σε αυτα τα 2 θα ελεγα ΟΧΙ - DANGER. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από stefanos9
Predatorkill Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 42 λεπτά πριν, Xanou96 είπε Εχω διαβασει πολλες αρνητικες κριτικες για το συγκεκριμενο,ηταν να παρω ενα ποσο απο ενα altcoin που υπηρχε μονο στη συγκεκριμενη πλατφορμα και μετα απ'οσα διαβασα το μετανιωσα. Τα μετεφερε μετα απο 40 λεπτα. Δεν ξαναπατω στο hitbtc, αφηνει πολυ dust αν παιζεις σε market και οχι limit. Ουστ!
chek2fire Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 30 λεπτά πριν, Andy είπε Thx για την βοηθεια!Αρα litecoin απο coinbase->μεταφορα σε exchange->αλλαγη του εκει σε eth/btc->αγορα shitcoin->profit Πάντως για το hitbtc να γράψω ότι από τι μου λένε διάφοροι έχει προβλήματα στο withdraw του και κάνει ώρα να τα ολοκληρώσει. Αρα και από εκεί δεν συνιστάτε πλέον. Αν υποστηρίζουν τα ανταλλακτήρια που θα θέλουμε να κάνουμε μεταφορά το dogecoin τότε το χρησιμοποιούμε πάντα και πληρώνουμε μηδενικά τελείως fee. Το kraken έχει doge όπως και το bittrex 2
vagpan1986 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Παλι δεν το προλαβα το binance. Εκλεισε παλι για νεους χρηστες.. Την γκαντεμια μου μεσα
Andy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, vagpan1986 είπε Παλι δεν το προλαβα το binance. Εκλεισε παλι για νεους χρηστες.. Την γκαντεμια μου μεσα βγαλαν ανακοινωση?αν δεν βγαλαν και σε αφηνει να βαλεις τα στοιχεια σου για εγγραφη σπαμμαρε το.εμενα μετα απο 7-8 προσπαθειες με δεχτηκε
logokrimenos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Andy είπε μετα απο ποσες προσπαθειες?εγω ακομα προσπαθω.. 6 φορες αν δεν κανω λάθος. δοκιμασε απο το κινητό μεσω της εφαρμογής
Andy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 24 λεπτά πριν, chek2fire είπε Πάντως για το hitbtc να γράψω ότι από τι μου λένε διάφοροι έχει προβλήματα στο withdraw του και κάνει ώρα να τα ολοκληρώσει. Αρα και από εκεί δεν συνιστάτε πλέον. Αν υποστηρίζουν τα ανταλλακτήρια που θα θέλουμε να κάνουμε μεταφορά το dogecoin τότε το χρησιμοποιούμε πάντα και πληρώνουμε μηδενικά τελείως fee. Το kraken έχει doge όπως και το bittrex Kucoin,coinexchange και binance εχω καταληξει. Κρακεν τα εχει παιξει εντελως.Δεν εχει καν επιλογη verify.Και bittrex δεν δεχεται καν εγγραφες
Προτεινόμενες αναρτήσεις