spot Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, MySql είπε Έφτασες ποτέ στο στάδιο που ζητάει κωδικό από sms; Σε ρωτάω γιατί εάν εκεί έκανες πολλές φορές λάθος μπορεί να στην μπλοκαρε η τράπεζα. Επίσης επιβεβαίωσε από την εθνική ότι η κάρτα σου είναι 3d secure. Αν και νομίζω πως όλες είναι... Ποτέ δε μου ζήτησε κωδικό από sms στην coinbase (σε άλλες αγορές μου έχει βγάλει). Τα mail με την ακύρωση έρχονται 5-10 λεπτά μετά την "αγορά".
MySql Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, spot είπε Ποτέ δε μου ζήτησε κωδικό από sms στην coinbase (σε άλλες αγορές μου έχει βγάλει). Τα mail με την ακύρωση έρχονται 5-10 λεπτά μετά την "αγορά". Πολύ περίεργο ξαναπάρε τηλέφωνο στην εθνική και πες τους ότι αυτό περι απαγορευσης αγορών από coinbase δεν ισχύει και ζήτα τους να σου λύσουν το θέμα 1
logokrimenos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Κάποια ανοιχτή πλατφόρμα για exchange έχετε να προτείνετε? Για να πάρουμε κανα ripple
thomasG4 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, logokrimenos είπε Κάποια ανοιχτή πλατφόρμα για exchange έχετε να προτείνετε? Για να πάρουμε κανα ripple Έχω την εντύπωση ότι το binance ξανά άνοιξε τις εγγραφές για νέους χρήστες. 1
MySql Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, thomasG4 είπε Μια πρόβλεψη μου είναι (χωρίς να σημαίνει και τίποτα αυτό) ότι στο τέλος του χρόνου θα έχει πάει στα 30 δολάρια. Μακάρι αν και βλέπω να έχει βαλτώσει το πράγμα λόγο του παγόματος νέων εγγραφών από τα μεγαλύτερα ανταλλακτήρια Επίσης διαφωνώ στο ότι είναι πολύ δύσκολο ένα νόμισμα να ξανα κάνει το ράλυ που έκανε το bitcoin. Πιστεύω ότι ο μεγαλύτερος άσος που έχουν όσοι επενδύουν σε κρυπτονομίσματα είναι η είσοδος κάποιου από αυτά στο Amazon κάτι που δεν το θεωρώ απίθανο για πολλούς λόγους. Βλέπε paypal που ο βασικότερος λόγος που εκτινάχθηκε χρηματιστιριακά ήταν ο δεσμός του με το ebay. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από MySql 2
logokrimenos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, thomasG4 είπε Έχω την εντύπωση ότι το binance ξανά άνοιξε τις εγγραφές για νέους χρήστες. Υπάρχει λόγος να κάνει verification? Στο level 1 λέει οτι μπορείς να κάνεις withdraw μέχρι 2 btc, ισχύει κάτι τέτοιο ή κατάλαβα λάθος?
thomasG4 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, logokrimenos είπε Υπάρχει λόγος να κάνει verification? Στο level 1 λέει οτι μπορείς να κάνεις withdraw μέχρι 2 btc, ισχύει κάτι τέτοιο ή κατάλαβα λάθος? Απο τη στιγμή που έχεις verified λογαριασμό στο coinbase, όχι δεν χρειάζεται να κάνεις verify στο binance. Το verify είναι μόνο σε περίπτωση που βάζεις fiat νόμισμα στο ανταλλακτήριο ή σε περίπτωση cash out. Αγοράζεις ΕTH απο το Coinbase τα στέλνεις στο GDAX για μηδενικά fees (προαιρετικό βήμα) και μετά τα στέλνεις στο binance για να τα κάνεις XRP. 2
Predatorkill Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ποσο για τον πεο ειναι το hitbtc? Εστειλα dash εδω και 15 λεπτα δεν εχουν φανει ενω το transaction time του ειναι 2.5 λεπτα. Οτι να ναι πραγματικα. Το TRX μπηκε Κορεα και Ιαπωνια σε ανταλακτηρια, για να δουμε τι θα γινει σημερα... Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από Predatorkill not binance, hitbtc
Heybro Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Γράφτηκα και εγώ στο binance ίσως κάποια στιγμή να το χρειαστώ. Δείτε και το cryptopia πριν κάτι μέρες αγόρασα 4 νομίσματα από αυτό πολύ γρήγορες συναλλαγές btc alt και μεταφορά σε wallet.
Sartiv Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Heybro είπε Γράφτηκα και εγώ στο binance ίσως κάποια στιγμή να το χρειαστώ. Δείτε και το cryptopia πριν κάτι μέρες αγόρασα 4 νομίσματα από αυτό πολύ γρήγορες συναλλαγές btc alt και μεταφορά σε wallet. Το cryptopia αυτη τη στιγμη εχει θεσει εκτος τα markets ltc και DOGA. Προσοχη. Ειναι ωστοσο το μονο site που εχει το ΕΤΝ. Αλλα προτεινω hodl το ΕΤΝ, προβλεπω μια καλη αυξηση στη τιμη του στις επομενες εβδομαδες. Τωρα αν θελετε ενα ΚΑΛΟ νομισμα με τρομερες προοπτικες, σας προτεινω το QASH που το εχω αγορασει αρχες Δεκεμβρη οταν ηταν πολυ χαμηλα. Το project του; Να ενοποιησει ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ σε ενα, για να μην εχουμε ανοιχτα 100 ανταλλακτηρια. Περα απο αυτο, εχει κορυφαιο dev team το οποιο θα διπλασιαστει προσεχως, χορηγοι η τραπεζα Σιγκαπουρης και ο αδερφος του πιο πλουσιου Γιαπωνεζου στο κοσμο, καθως και αυτος που εφτιαξε το VISA. Το QASH εχει την ιδια χρησιμοτητα με το XRP, token για trades δηλαδη. Τρομερο project, ριχτε μια ματια. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από Sartiv 2
Xanou96 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Γεια σε ολους και ολες,νέο μελος εδω,ασχολουμαι εδω και καιρο με τα altcoins και αποφασισα να επενδυσω ενα μικρο ποσο το Νοεμβριο στο πολυ χαμηλο Cardano(ADA) στη πλατφορμα του binance,οπως πολλοι εχετε διαπιστωσει τις τελευταιες μερες το ADA ειχε ανεβει στα υψη και η αξια των νομισματων που κατειχα ειχαν τετραπλασιαστει.Το θεμα ειναι οτι στο binance δεν μου αφηνει να κανω withdraw εδω και παρα πολυ καιρο(2-3 βδομαδες) το κουμπι ειναι suspended(network is busy),ομως αυτο δεν αλλαζει εδω και πολυ καιρο οταν το ADA πηρε την πανω βολτα.Εστειλα ticket στο support χωρις καμια απαντηση μεχρι στιγμης εδω και μια βδομαδα,εψαξα σε ξενα forums και διαπιστωσα οτι πολλοι σαν εμενα ειχαν το ιδιο προβλημα,και πολλοι λενε οτι ειναι scam,μολις ανεβει ενα coin κλεινουν τις αναληψεις και στην ουσια χανεις τα χρηματα σου.Αν καποιος ξερει κατι παραπανω καλο θα ηταν
Xanou96 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 53 λεπτά πριν, Predatorkill είπε ποσο για τον πεο ειναι το hitbtc? Εστειλα dash εδω και 15 λεπτα δεν εχουν φανει ενω το transaction time του ειναι 2.5 λεπτα. Οτι να ναι πραγματικα. Το TRX μπηκε Κορεα και Ιαπωνια σε ανταλακτηρια, για να δουμε τι θα γινει σημερα... Εχω διαβασει πολλες αρνητικες κριτικες για το συγκεκριμενο,ηταν να παρω ενα ποσο απο ενα altcoin που υπηρχε μονο στη συγκεκριμενη πλατφορμα και μετα απ'οσα διαβασα το μετανιωσα.
ADHD Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μια χαρα μπορω να κανω withdraw/sell στο ADA στο binance.. ICX ειναι η δευτερη μεγαλυτερη θεση μου atm μετα το bitcoin, το ειχα πει και οταν ηταν ~4k αλλα ριξτε μια ματια.
zio10 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 22 ώρες πριν, Predatorkill είπε Οσοι κρατατε Tron βαστατε μια εβδομαδα ακομα ( αν μπορειτε φυσικα). Εγω κραταω 1600 Τι θα γίνει σε μια βδομάδα; 15 ώρες πριν, DrLo είπε Να σας κάνω μια γρήγορη ερώτηση από περιέργεια? Υπάρχουν πάρα πολλά διαφορετικά cryptocurrencies. Εσείς πόσα διαφορετικά κρατάτε στο "πορτοφόλι" σας ? Εγώ έχω 14 νομίσματα αυτή τη στιγμή.
Andy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, logokrimenos είπε Επιτέλους μετά απο 15 προσπάθειες με έκαναν verify στο coinbase με την ταυτότητα. Τελικά η αποστολή των φωτογραφιών έγινε μέσο της εφαρμογής για android. Άντε τώρα να περιμένω 1-2 να πληρωθούμε και να ρίξω τα πρώτα μου λεφτά και να μάθω σιγά σιγά την όλη διαδικασία. Η απορία μου είναι η εξής, (αν και έλεγα για αρχή να πάρω κανα 100ευρω litecoin και να τα αφήσω έτσι για λίγο καιρό) αν θέλω να πάρω κάποιο άλλο νόμισμα (έλεγα για ripple) ή να κάνω αγορές και πωλήσεις σε ανταλλακτήριο, ποιο να επιλέξω? Bittrex βλέπω είναι κλειστό... μετα απο ποσες προσπαθειες?εγω ακομα προσπαθω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις