Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντι να βάζουμε από 100-200 ο καθένας επενδύοντας σε shitcoins δεν τα δίνουμε για να φτιάξουμε εμείς ένα ωραίο shitcoin?:ph34r:

Το insomnia coin που θα ξεκινήσει από 0,001 cent και θα το αγοράζουν ανίδεοι σε όλον τον πλανήτη ελπίζοντας ότι θα φτάσει τα 100 δολάρια και θα γίνουν πλούσιοι.

Μονο έτσι μπορούμε να κονομησουμε από αυτήν την ιστορία.

Επεξ/σία από moure
  • Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, george122 είπε

Καλημερα!! Εχει μεγαλωσει η δυσκολια του biblepay ή μου φαινεται;

Καθημερινά θα μεγαλώνει όποιος προλάβει είναι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, gassim είπε

καλά και στα binance, bitfinex έχει πέσει η τιμή του Ripple.

Λογικό να δημιουργηθεί panic sell όταν είδαν στο coinmarketcap ότι είχε πτώση περίπου ένα δολάριο στη τιμή. Κάτι που δεν ισχύει βέβαια. Τα weak hands όμως με τη πρώτη ευκαιρία πουλάνε.

Ευκαιρία όποιος έχει χρήμα να σπρώξει περισσότερο.

Επεξ/σία από thomasG4
Δημοσ.

σε κάποια φάση χωρις να το πολυσκευτώ πούλησα ένα μέρος απο τα XRP μου και πήρα μεγάλο αριθμό TRON.

Αναρωτιέμαι μήπως τώρα είναι μια καλή στιγμή να τα ξανακάνω XRP....

μπα θα τα αφησω ως έχουν να παίζω σε διπλο ταμπλό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, gassim είπε

σε κάποια φάση χωρις να το πολυσκευτώ πούλησα ένα μέρος απο τα XRP μου και πήρα μεγάλο αριθμό TRON.

Αναρωτιέμαι μήπως τώρα είναι μια καλή στιγμή να τα ξανακάνω XRP....

μπα θα τα αφησω ως έχουν να παίζω σε διπλο ταμπλό.

Θα έλεγα πως είναι καλή στιγμή γιατί παίζει να δούμε μικρό pump τις επόμενες μέρες λόγω του ότι στις 11 του μηνός ανοίγει ένα πολύ μεγαλό exchange στην Ιαπωνία (27 εκατομμύρια χρήστες) και θα έχει το XRP όπως επίσης άλλα 6 νομίσματα. Οι Ασιάτες βέβαια έχουν δείξει ιδιαίτερη προτίμηση στο XRP (αρκετή προβολή απο τα ΜΜΕ τους) και εκτίμηση μου είναι ότι θα ανέβει η τιμή.

Japanese Entertainment Giant DMM Unveils Details of Crypto Exchange to Launch Next Month

Αναφορά σε κείμενο

Japanese e-commerce and internet giant DMM Group has unveiled the details of its upcoming cryptocurrency exchange set to launch on January 11 of next year.

The 7 supported cryptocurrencies are bitcoin (BTC), ether (ETH), nem (XEM), ripple (XRP), litecoin (LTC), ethereum classic (ETC), and bitcoin cash (BCH)

https://news.bitcoin.com/japanese-dmm-crypto-exchange-launch/

Επεξ/σία από thomasG4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, thomasG4 είπε

Ευκαιρία όποιος έχει χρήμα να σπρώξει περισσότερο.

latest?cb=20160130091138

Και πως είσαι τόσο σίγουρος οτι το panic selling δεν θα ρίξει την αξία στο <1; Nevermind απάντησες ήδη. Με έψησες, το βραδάκι σπρώχνω Ripple.

Επεξ/σία από totem_lost
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, thomasG4 είπε

Λογικό να δημιουργηθεί panic sell όταν είδαν στο coinmarketcap ότι είχε πτώση περίπου ένα δολάριο στη τιμή. Κάτι που δεν ισχύει βέβαια. Τα weak hands όμως με τη πρώτη ευκαιρία πουλάνε.

Διαβάζω πολλές αντικρουόμενες απόψεις για την προοπτική που έχει το ripple. Οι "πολέμιοι" του υποστηρίζουν ότι πρακτικά δεν μπορεί να πάει πολύ πάνω από 10$ λόγω του υψηλού supply του και τον αριθμό που έχει σήμερα το market cap. Με απλά μαθηματικά δλδ ο μόνος τρόπος να φτάσει τα 100-1000  δολάρια είναι να φύγουν όλοι από το bitcoin και να πάνε στο ripple.

Διαβάζω σε παλαιότερες αναρτήσεις σου ότι δεν δίνεις σημασία στο market cap και δεν μπορώ να καταλάβω που το στηρίζεις; Όταν παράδειγμα σε όλα τα κλασσικου τύπου χρηματιστήρια το market cap είναι το α και το ω για το τι προοπτική έχει μια μετοχή. 

Για να μην το κουράζω ο λόγος που σε ρωτάω είναι επειδή σκέφτομαι να μεταπηδήσω από το ripple στο ethereum που έχει μεγαλύτερο λόγω ανάμεσα στο market cap/supply. Άρα και μεγαλύτερες προοπτικές ποσοστιαίας αύξησης. Συν μεγαλύτερο brand name συν μεγαλύτερη αποκεντροποίηση κλπ κλπ....

Το ερώτημα είναι εάν βλέπεις κάτι λάθος στον συλλογισμό μου ή κάτι που δεν έχω σταθμίσει.

Εσύ σε μια υπεραισιόδοξη καφενιακού τύπου πρόβλεψη μέχρι πόσα δολάρια προοπτική θα έδινες στο ripple να πάει μεχρι τέλος του χρόνου;

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ.
Μόλις τώρα, totem_lost είπε

latest?cb=20160130091138

Και πως είσαι τόσο σίγουρος οτι το panic selling δεν θα ρίξει την αξία στο <1;

Δεν είμαι. Θα πρέπει να γράφουμε και disclaimer κάθε φορά που κάνουμε post ότι δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν χαμένα κέρδη κτλ;

Απλά μου φαίνεται ηλίθιο ένα λάθος (εσκεμμένο ή μη) σε ένα site να επηρεάσει τόσο πολύ που να πέσει η τιμή κάτω του 1 δολαρίου. Μπορεί να κάνω λάθος βέβαια.

• Like 1
Δημοσ.

Στο coinbase μπορείτε να χρεώσετε κάρτες της Εθνικής; Προσπαθώ εδώ και 3 μέρες να κάνω μικροαγορές στο coinbase με χρήση κάρτας της Εθνικής, και μου ακυρώνουν τις αγορές. Μίλησα πριν λίγο με το support της Εθνικής και μου είπαν οτι δεν επιτρέπονται συναλλαγές με coinbase γιατί το σύστημα τις βλέπει ως αποστολή χρημάτων στο εξωτερικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, spot είπε

Στο coinbase μπορείτε να χρεώσετε κάρτες της Εθνικής; Προσπαθώ εδώ και 3 μέρες να κάνω μικροαγορές στο coinbase με χρήση κάρτας της Εθνικής, και μου ακυρώνουν τις αγορές. Μίλησα πριν λίγο με το support της Εθνικής και μου είπαν οτι δεν επιτρέπονται συναλλαγές με coinbase γιατί το σύστημα τις βλέπει ως αποστολή χρημάτων στο εξωτερικό.

Εγώ με χρεωστική κάρτα εθνικής αγοράζω από coinbase κανονικά. Τι μήνυμα σου βγάζει δλδ; Μήπως η καρτα σου είναι πιστωτική;

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MySql είπε

Εγώ με κάρτα εθνικής αγοράζω από coinbase κανονικά. Τι μήνυμα σου βγάζει δλδ;

Hi ΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧΧ,
On January 07, 2018, you ordered ΧΧΧΧΧΧ via your payment method for ΧΧΧΧ EUR.
When we attempted to process this transaction it was canceled by your bank. If your payment method was charged, you will receive a full refund. If you wish to make another purchase, please try again or add a new payment method.

Unfortunately, we are unable to restart this transaction because it was canceled by your bank. If you have questions regarding this canceled transaction, please contact your bank directly.

We apologize for any inconvenience!

Kind regards,
The Coinbase Team

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, MySql είπε

Διαβάζω πολλές αντικρουόμενες απόψεις για την προοπτική που έχει το ripple. Οι "πολέμιοι" του υποστηρίζουν ότι πρακτικά δεν μπορεί να πάει πάνω από 10$ λόγω του υψηλού supply του και τον αριθμό που έχει σήμερα το market cap. Με απλά μαθηματικά δλδ ο μόνος τρόπος να φτάσει τα 100-1000  δολάρια είναι να φύγουν όλοι από το bitcoin και να πάνε στο ripple.

Διαβάζω σε παλαιότερες αναρτήσεις σου ότι δεν δίνεις σημασία στο market cap και δεν μπορώ να καταλάβω που το στηρίζεις; Όταν παράδειγμα σε όλα τα κλασσικου τύπου χρηματιστήρια το market cap είναι το α και το ω για το τι προοπτική που έχει μια μετοχή. 

Για να μην το κουράζω ο λόγος που σε ρωτάω είναι επειδή σκέφτομαι να πουλήσω τα ripple που έχω για να μεταπηδήσω στο ethereum που έχει μεγαλύτερο λόγω ανάμεσα στο market cap/supply. Άρα και μεγαλύτερες προοπτικές ποσοστιαίας αύξησης. Συν μεγαλύτερο brand name συν μεγαλύτερη αποκεντροποίηση κλπ κλπ....

Το ερώτημα είναι εάν βλέπεις κάτι λάθος στον συλλογισμό μου ή κάτι που δεν έχω σταθμίσει.

Εσύ σε μια υπεραισιόδοξη καφενιακού τύπου πρόβλεψη μέχρι πόσα δολάρια προοπτική θα έδινες στο ripple να πάει μεχρι τέλος του χρόνου;

Όταν υπάρχουν shitcoin που έχουν ένα δις market cap τότε καταλαβαίνει εύκολα κάποιος ότι δεν είναι σωστή μονάδα μέτρησης. Επειδή κάποιος έφτιαξε ένα νόμισμα και κάποιοι άλλοι βάλανε τον υπολογιστή τους να κάνει mine το συγκεκριμένο νόμισμα επειδή πιστεύουν ότι θα έχει μέλλον, δεν σημαίνει ότι το market cap ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα. Τα cryptocurrencies είναι speculative asset και για αυτό το market cap είναι εντελώς άχρηστο σαν μέτρηση.  Το ότι έχει τώρα 130 δις market cap το Ripple και άμα φτάσει στα 100$ σε τιμή θα έχει 3,8 τρις market cap δεν μου λεει κάτι. Δεν είναι πραγματικά λεφτά στην αγορά αυτά όπως στις μετοχές. Οι μετοχές όλες έχουν αγοραστεί, αλλά στα cryptocurrencies σε μεγάλο ποσοστό έχουν γίνει mine και επειδή υπάρχει τρελό hype σε shitcoins ανεβαίνει η τιμή σε δυσθεώρητα ύψη.

Μια πρόβλεψη μου είναι (χωρίς να σημαίνει και τίποτα αυτό) ότι στο τέλος του χρόνου θα έχει πάει στα 30 δολάρια.

Επεξ/σία από thomasG4
  • Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, spot είπε

Hi ΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧΧ,
On January 07, 2018, you ordered ΧΧΧΧΧΧ via your payment method for ΧΧΧΧ EUR.
When we attempted to process this transaction it was canceled by your bank. If your payment method was charged, you will receive a full refund. If you wish to make another purchase, please try again or add a new payment method.

Unfortunately, we are unable to restart this transaction because it was canceled by your bank. If you have questions regarding this canceled transaction, please contact your bank directly.

We apologize for any inconvenience!

Kind regards,
The Coinbase Team

Έφτασες ποτέ στο στάδιο που ζητάει κωδικό από sms; Σε ρωτάω γιατί εάν εκεί έκανες πολλές φορές λάθος μπορεί να στην μπλοκαρε η τράπεζα.

Επίσης επιβεβαίωσε από την εθνική ότι η κάρτα σου είναι 3d secure. Αν και νομίζω πως όλες είναι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...