Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kostas77733 είπε

Αμεση απαντηση!χαχα

ευχαριστω πολυ!το μελεταω αμεσως!!!

χαχα εγω με ολα τα αλλα μελεταω γιατι εχω κολλησει στα 173 μηνυματα εδω και καιρο :P

καλο διαβασμα

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, overpower είπε

Επιτέλους θετικό ποσοστό στο trx

και πριν 2.30 ωρες ηταν στα 0.15, τωρα 0.165 μετα 0.17+ και τωρα πηγε στα 0.19....

θα αρρωστησω εαν το βλεπω καθε 1 ωρα :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσοχή όσοι χρησιμοποιείτε Electrum για BTC και ETH, βρέθηκε vulnerability, καλύτερα αναβαθμίστε σύντομα στην 3.0.4

Αναφορά σε κείμενο

Critical Electrum vulnerability

A vulnerability was found in the Electrum wallet software which potentially allows random websites to steal your wallet via JavaScript. The bug presumably also affects altcoin derivatives of Electrum such as Electron Cash. If you don't use Electrum or a derivative, then you are not affected and you can ignore this.

You don't necessarily need to rush to upgrade. In fact, in cases like this it can be prudent to wait a while just to make sure that everything is settled. The important thing is to not use the old versions. If you have an old version sitting somewhere not being used, then it is harmless as long as you do not forget to upgrade it before using it again later.

Source

Επεξ/σία από Praetorianos
Δημοσ.

O ορισμός του shitcoin :P

Μην πούμε για το Tron που δεν έχει καν blockchain σύστημα πίσω και που ενώ πουλούσαν IOU με ένα whitepaper μόνο πήρε αξία το token του. ΜΙλάμε έχει αρχίσει όλη η ιστορία να γίνετε ο ορισμός της φούσκας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, chek2fire είπε

O ορισμός του shitcoin :PΜην πούμε για το Tron που δεν έχει καν blockchain σύστημα πίσω και που ενώ πουλούσαν IOU με ένα whitepaper μόνο πήρε αξία το token του. ΜΙλάμε έχει αρχίσει όλη η ιστορία να γίνετε ο ορισμός της φούσκας.

Ενω το dogecoin ειναι legit απο ολες τις πλευρες.. :P 

Επεξ/σία από ADHD
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, ADHD είπε

Ενω το dogecoin ειναι legit απο ολες τις πλευρες.. :P 

κοίτα dogecoin μεταφορά από kraken σε bittrex μεγάλο χρηματικό ποσό ξέρεις πόσα πλήρωσα σε fee? Mηδέν η τουλάχιστον κοντά  στο μηδέν :P Δεν ξέρω αν είναι legit επειδή έχει να αναβαθμιστεί δύο χρόνια αλλά την δουλειά του την κάνει και blockchain σύστημα έχει που είναι up and running για χρόνια όχι σαν κάθε shitcoin που δεν ξέρεις σε ένα χρόνο αν θα υπάρχει καν.

Δημοσ.

Καλημέρα,

Ερώτηση : Με το kraken εκτός, το bittrex εκτος, το binance εκτός, το bitstamp  μονο με 3 -4 coins, το coinbase+gdax (χωρις να εχω διαβατηριο ή διπλωμα) εκτός, υπάρχει άλλο μεγάλο αξιοπιστο multicoins exchange με  ελάχιστα fees που να δέχεται κόσμο? Θα επανέλθω....

Δημοσ.

@chek2fire Μάλλον αυτο κάπως μου διέφυγε. Ευχαριστώ!

Επίσης να ξέρεις, αν και δεν σε ξερω, ότι σε σέβομαι, καθώς τις προάλλες διάβαζα το μεγάλο thread με τις 332 σελίδες απο την σελίδα 100, μια προς μια και άρα ξέρω πιος είναι die hard bitcoin supporter, ποιος ήταν αρνητικός στην όλη φάση και με το καιρό τα γύρισε, ποιός είπε θα βάλει λίγα ευρουλάκια για λίγα coins και τπτ παραπάνω και έγινε trader βάζοντας full λεφτά και ποιος ήρθε μόλις χτες και ξέρει τα πάντα. Plus μου είχες απαντήσει σε άλλο forum περι φορολογίας (κριμα που δεν συμμετεχει και o amphibious εδω) αρα διπλο respect. Να τα λέμε κι αυτα....:D

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Bspus είπε

Αποκεντρωμενο θα ειναι το ripple οταν μπορει ο καθενας να τρεξει το full node και να γινει validator.

Το οτι θελουν να τους κανουν 100, 200 η 1000 σε ολον τον κοσμος δεν σημαινει τιποτε για το decentralization οταν ολοι πρεπει να παρουν το "χρισμα" για να αναλαβουν το ρολο.

Διαφωνώ, αποκεντρωμένο θα είναι το ripple όταν δεν έχει τον κεντρικό έλεγχο διάθεσης και πρόσβασης μια και μόνο οντότητα...

Επενδυτικά δεν ξέρω το project πώς θα προχωρήσει και αν θα ήθελα να είμαι κάτοχος XRP long term, αλλά σίγουρα η φιλοσοφία του και το use case του ξεφεύγει απ'τα υπόλοιπα νομίσματα - αφού στην ουσία ο ρόλος του είναι να λειτουργήσει ως ενδιάμεσο μέσο συναλλαγών με την εταιρεία από πίσω να παίρνει προμήθειες - σαν το Paypal για τράπεζες/payment providers φάση. Το θέμα είναι ότι το XRP είναι απλά το token για τις συναλλαγές και όχι μετοχή/μερίδιο στην εταιρεία.

Επίσης για το market cap, ισχύει ότι σαν νούμερο από μόνο του δεν σημαίνει και πολλά πράγματα... το circulating supply και κυρίως το projected supply μετράει όμως, εκτός αν νομίζει κανείς ότι το € ή το $ πχ θα έχουν την ίδια αξία αν αύριο αρχίσουν να τα μοιράζουν τα ελικόπτερα.

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, chek2fire είπε

hitbtc αν και προσωπικά δεν θα άφηνα ποτέ έκει μέσα για μεγάλο χρονικό διάστημα bitcoin η ψηφιακά νομίσματα 

kucoin  kai coinexchange δεν αξιζουν?

Επισης, γραφτηκα στο coinbase, για να παω να αγορασω κανα shitcoin σε αλλο exchange ειναι καλυτερο με ETH ετσι?λιγοτερα fees.(ltc δεν βαζω μεσα γτ μερικα δν το εχουν)

Δημοσ.

Το hitbtc το έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και έχει και μεγάλο όγκο συναλλαγών που είναι κάτι που σε ενδιαφέρει για να μπορείς να έχεις τιμές αγοράς σε ένα ανταλλακτήριο.

Τώρα για μεταφορά μεταξύ ανταλλακτήριων από Coinbase νομίζω το litecoin είναι ότι καλύτερο καθώς και το έχουν όλα και έχει αρκετά γρήγορα block και πολύ χαμηλά fee. 

Το ethereum φτάνει τα 3 ευρώ τα fee του τώρα συν ότι υπάρχουν προβλήματα με καθυστερήσεις που μπορεί να διαρκέσουν ώρες στο να φανούν οι συναλλαγές του στο blockchain. Και δεν μιλάμε τώρα για Bitcoin που είναι θέμα προτεραιότητας αλλά για καθαρά κρασάρισμα και αδυναμία διεκπεραίωσης των συναλλαγών.

Γιαυτό για λίγο fee από Coinbase θα επέλεγα πάντα το litecoin. Το becash φυσικά δεν το βάζω γιατί έχει ότι νάναι στον χρόνο των block που δημιουργούνται. Μπορεί να δημιουργηθεί ένα block στα επόμενα δευτερόλεπτα και το επόμενο μετά από κάμια ώρα :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιτέλους μετά απο 15 προσπάθειες με έκαναν verify στο coinbase με την ταυτότητα. Τελικά η αποστολή των φωτογραφιών έγινε μέσο της εφαρμογής για android. Άντε τώρα να περιμένω 1-2 να πληρωθούμε και να ρίξω τα πρώτα μου λεφτά και να μάθω σιγά σιγά την όλη διαδικασία.

Η απορία μου είναι η εξής, (αν και έλεγα για αρχή να πάρω κανα 100ευρω litecoin και να τα αφήσω έτσι για λίγο καιρό) αν θέλω να πάρω κάποιο άλλο νόμισμα (έλεγα για ripple) ή να κάνω αγορές και πωλήσεις σε ανταλλακτήριο, ποιο να επιλέξω? Bittrex βλέπω είναι κλειστό...

Επεξ/σία από logokrimenos
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...