Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ενα φιλο που χρησιμοποιησε νωριτερα τη φραση "σχολειται πολυς κοσμος" ως επιχείρημα για τη σπουδαιοτητα του XRP,εχω να πω πως ακριβως για αυτο ειναι shitcoin.

Και επιτελους καποιος τα ειπε για το TRON. 0 προιον. 0.

Θελετε να γνωριζετε ποτε ενα coin ειναι φουσκα? Αν μιμειται το TRON,τοτε ειναι.

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε

@tsakfot Το θέμα είναι ότι κάποιες φορές (σπάνια) το hype οδηγεί και σε πραγματική εφαρμογή.

Από εκεί και πέρα, για να είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας, κανένα crypto δεν έχει καταφέρει να «πείσει» ως τώρα ώστε να γίνει ένα mainstream μέσο συναλλαγών και να το αντιμετωπίζουμε ως ένα πραγματικό currency. Θεωρητικά το Bitcoin με την δυναμική και την ιστορικότητα του, θα έπρεπε τώρα να το βρίσκουμε σε πάρα πολλα μέρη ως μέσο πληρωμής, κάτι που δεν ισχύει. Αν το δω καθαρά ρεαλιστικά δηλαδή, για μένα περισσότερη λογική έχει η αύξηση της τιμής του Ripple, παρά του Bitcoin. Αναφέρομαι καθαρά στο real use.

Προσωπικά το έχω δει σαν χόμπυ, οπότε klain ποιο θα επικρατήσει. Σιγά τα λεφτά που επενδύσαμε :D

Το bitcoin και τα γενικότερα με τα cryptos είμαστε ακόμα στην φάση των early adopters . 

Θυμαστε μια εποχή που λέγαμε ότι ο τάδε έχει internet στο σπίτι και παθαίναμε σοκ;ήχος του 56k? ISDN ? 

Έτσι αισθάνομαι . Με παίρνουν τηλέφωνο άσχετοι και με ρωτάνε πως να αγοράσουν γιατί έμαθαν από ένα γνωστό ότι «ξέρω» :P

Το bitcoin όπως είναι σήμερα, μπορεί εύκολα να παρομοιαστεί με Gold 2.0.

Ιστορικά νομίσματα με περιορισμένο circulation απέτυχαν, Γιαυτο το αντιμετωπίζω και σαν ψηφιακό χρυσό .

Βεβαια υπάρχουν αλλά νομίσματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για καθημερινές συναλλαγές .

Το ποτάμι δεν γυρνάει πίσω .Νομιζω ότι η τεχνολογίας του Blockchain ήρθε για να μείνει και το Bitcoin λόγω του ονόματος του έχει θέση στο μέλλον.

Επεξ/σία από tsakfot
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tsakfot είπε

Δεν είναι zero sum το end game το είπαν και άλλοι πιο πριν .

Εχει χρησιμότητα και το ripple και προφανώς θέση στο οικοσύστημα .

Εδω εξετάζουμε αν μπορεί κάποιος να επενδύσει πάνω του για έχει κέρδος .

Εκει είναι οι ενστάσεις μου και μόνο 

Μια χαρά κέρδος μπορεί να έχει μακροπρόθεσμα. Εκτός άμα θέλει να γίνει εκατομμυριούχος με 100 ευρώ επένδυση. Πάει πέταξε το πουλάκι με το Bitcoin. Ας το πάρουν απόφαση μερικοί ότι η πιθανότητα να ξαναγίνει κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά σπάνια και πιο πολλές πιθανότητες θα έχουν αν παίξουν κανένα joker.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, thomasG4 είπε

Αυτά όλα πεστα στο CEO του SBI holdings που έχει βάλει σκοπό να φαληρίσει 47 τράπεζες γιατί του κάπνισε του πούστη να κάνει πειράματα με το XRP

Τα είπα και στον ceo της Morgan & Stanley που βγήκε και είπε ότι το bitcoin είναι σκουπίδι ..

και από πίσω η εταιρία του αγόραζε φτηνά .. μάντεψε τι

Επεξ/σία από tsakfot
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδες το χετε παρει χαμπαρι οτι το BTC dominance ειναι στο 33 απο εκει που ηταν στο 90%? Πραγματικα ευχομαι να παει καλα το Lighting Network γιατι αλλιως brandname ειχε και το altavista...

Aν δεν, τo ripple και το eth θα ξεπερασουν και τα 2 το μαρκετ του bitcoin..και τα 5$ στο ripple θα ερθουν soon..

Ουτε απο την πορτα του coinbase καταλαβε και πολλα...ενα απλο correction μιας μερας !...

Επεξ/σία από stefanos9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, thomasG4 είπε

Μια χαρά κέρδος μπορεί να έχει μακροπρόθεσμα. Εκτός άμα θέλει να γίνει εκατομμυριούχος με 100 ευρώ επένδυση. Πάει πέταξε το πουλάκι με το Bitcoin. Ας το πάρουν απόφαση μερικοί ότι η πιθανότητα να ξαναγίνει κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά σπάνια και πιο πολλές πιθανότητες θα έχουν αν παίξουν κανένα joker.

Κοίτα, πιο πολλά χρήματα θα βγάλει κάποιος αγοράζοντας Bitcoin φέτος παρά ripple σε αυτή την τιμή που παίζει.

Τα έγραψα και παραπάνω . Διάβασε ποσά ripple coins παίζουν σε circulation και κανε την πράξη ;) 

2 λεπτά πριν, stefanos9 είπε

Παιδες το χετε παρει χαμπαρει οτι το BTC dominance ειναι στο 33 απο εκσι που ηταν στο 90%? Πραγματικα ευχομαι να παει καλα το Lighting Network γιατι αλλιως brandname ειχε και το altavista...

An δεν τo ripple και το eth θα ξεπερασουν και τα 2 το μαρκετ του bitcoin..και τα 5$ στο ripple θα ερθουν soon..

Το bitcoin στην μορφή που είναι και δεδομένο ότι είναι πεπερασμένο, δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν νόμισμα για καθημερινές μικροσυναλλαγες.

Θα κάνει και scale , θα παίξει και το lighting και εδώ θα είμαστε να το καβλαδιζουμε :)

Επεξ/σία από tsakfot
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tsakfot είπε

Κοίτα, πιο πολλά χρήματα θα βγάλει κάποιος αγοράζοντας Bitcoin φέτος παρά ripple σε αυτή την τιμή που παίζει.

Τα έγραψα και παραπάνω . Διάβασε ποσά ripple coins παίζουν σε circulation και κανε την πράξη ;) 

Είναι μύθος το θέμα με το market cap. Το έχω ξαναγράψει σε αυτό το θέμα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, MakeGreeceSexyAgain είπε

@tsakfot Πόσο πιστεύεις ότι μπορεί να ανέβει το Bitcoin μέσα σε διάστημα 12 μηνών; Γιατί για hodl είμαι πιο κοντά στο Ethereum το οποίο θεωρώ πολύ πιθανό να πιάσει το Χ10 σε διάστημα 12 μηνών.

Ειλικρινά αν ήξερα, δεν θα ήμουν εδώ τώρα :P

Πέρυσι στην δουλειά που τους ζάλιζε για το Bitcoin, έλεγα ότι όσο αγοράζεται το 17´ κάτω από 5 Κ είναι καλά :D

Εγώ με τους ρυθμούς που έπαιξε το 17´ το βλέπω για x3 της σημερινής. 

Σε κάθε περίπτωση αν κάτι αύριο θα έχει αξία, για εμένα προσωπικά είναι το Bitcoin. 

Το ethereum δεν το βγάζω στην απέξω , αλλά η λογική των smart contracts , στο μυαλό μου , κολλάει περισσότερο σαν τρομερό γραφειοκρατικό - governance εργαλείο παρά σαν νόμισμα .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, tsakfot είπε

Ειλικρινά αν ήξερα, δεν θα ήμουν εδώ τώρα :P

Πέρυσι στην δουλειά που τους ζάλιζε για το Bitcoin, έλεγα ότι όσο αγοράζεται το 17´ κάτω από 5 Κ είναι καλά :D

Εγώ με τους ρυθμούς που έπαιξε το 17´ το βλέπω για x3 της σημερινής. 

Σε κάθε περίπτωση αν κάτι αύριο θα έχει αξία, για εμένα προσωπικά είναι το Bitcoin. 

Το ethereum δεν το βγάζω στην απέξω , αλλά η λογική των smart contracts , στο μυαλό μου , κολλάει περισσότερο σαν τρομερό γραφειοκρατικό - governance εργαλείο παρά σαν νόμισμα .

Ναι, απλά το Χ3 για κάποιον που μπαίνει τώρα, προφανώς δεν είναι καλό ποσοστό. Αυτός είναι και ο λόγος που είμαι πιο κοντά στο Ethereum. Ειδάλλως ποιο άλλο νόμισμα δεν θα θεωρούσες "shitcoin";

Επεξ/σία από MakeGreeceSexyAgain
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, thomasG4 είπε

Είναι μύθος το θέμα με το market cap. Το έχω ξαναγράψει σε αυτό το θέμα.

https://t.co/HHY6WVKIwR

Ενδιαφερον άρθρο περί circulation.

Δεν μου απάντησες ποιο θα είναι το κερδος μου να χρησιμοποιήσω σαν τραπεζίτης το Ripple αντί του Swift , πέραν της ταχύτητας ;

Σαν χρήστης που θέλω να στείλω χρήματα στο εξωτερικό ; 

4 λεπτά πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε

Ναι, απλά το Χ3 για κάποιον που μπαίνει τώρα, προφανώς δεν είναι καλό ποσοστό. Αυτός είναι και ο λόγος που είμαι πιο κοντά στο Ethereum. Ειδάλλως ποιο άλλο νόμισμα δεν θα θεωρούσες "shitcoin";

Το έγραψα και πιο πίσω . 

Τσεκαρε το FUN. 

Actual προϊόν με demo στο site τους.

Undervalued atm , τζόγος και Blockchain.  Ομάδα και developers με μπάλες.

Προσωπικά έχω μπει αρκετά χοντρά  και πιστεύω πως μπροστά στον οχετό των shitcoins, είναι διαμαντάκι .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, tsakfot είπε

https://t.co/HHY6WVKIwR

Ενδιαφερον άρθρο περί circulation.

Δεν μου απάντησες ποιο θα είναι το κερδος μου να χρησιμοποιήσω σαν τραπεζίτης το Ripple αντί του Swift , πέραν της ταχύτητας ;

Σαν χρήστης που θέλω να στείλω χρήματα στο εξωτερικό ; 

Όταν μια τράπεζα χρησιμοποιεί το RippleNet (δεν χρησιμοποιεί XRP) έχει μείωση κόστους 30% σε σχέση με το σημερινό σύστημα των τραπεζών. Όταν χρησιμοποιεί το XRP τότε η μείωση κόστους πάει στο 60%. Υπάρχουν όλα με λεπτομέρειες στο site της Ripple. Τώρα που διάβασες εσύ ότι το κόστος είναι μεγαλύτερο σε σχέση με το Swift, δεν ξέρω. Όλα τα ερωτήματα που έχεις θέσει τα έχω απαντήσει στο γειτονικό θέμα με το Bitcoin. Δεν υπάρχει λόγος να γράφω συνέχεια τα ίδια.

Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω pdf

https://ripple.com/files/xrp_cost_model_paper.pdf

Επεξ/σία από thomasG4
Δημοσ.

Μια ερωτηση απο εναν αρχαριο...Πες οτι εγω ειχα 5 bitcoin και τωρα τα πουλαω και παιρνω 80.000$ .αν αυτα τα κανεις εμβασμα σε ελληνικη τραπεζα δεν θα εχεις πολλα θεματα με εφορια, ξεπλυμα χρηματος κλπ?
Εχετε καποια αξιοπιστη λυση σε αυτο(καποια τραπεζα εξωτερικου η κατι αλλο?)

Προφανως το σεναριο ειναι φανταστικο απλα το ρωταω σαν απορια πως τα δικαιολογεις αυτα τα χρηματα.

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kostas77733 είπε

Μια ερωτηση απο εναν αρχαριο...Πες οτι εγω ειχα 5 bitcoin και τωρα τα πουλαω και παιρνω 80.000$ .αν αυτα τα κανεις εμβασμα σε ελληνικη τραπεζα δεν θα εχεις πολλα θεματα με εφορια, ξεπλυμα χρηματος κλπ?
Εχετε καποια αξιοπιστη λυση σε αυτο(καποια τραπεζα εξωτερικου η κατι αλλο?)

Προφανως το σεναριο ειναι φανταστικο απλα το ρωταω σαν απορια πως τα δικαιολογεις αυτα τα χρηματα.

Ευχαριστω πολυ

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2610188.0

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...