DonLeKout Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 16 λεπτά πριν, Vannelle85 είπε To πρωτοτυπο κ ελπιδοφόρο ειναι το NIX κ η εν γένη πλατφόρμα του, οχι το Zoin. Το Ζoin ειναι ενα ανω του μετριου annon community coin. H "μαγκια" είναι οτι είναι η πύλη για το Nix. To team που τρεχει το zoin τους τελευταιους 12 μηνες( ειναι η τριτη ), δημιουργησε την πλατφορμα του Nix καθως εκρινε οτο το Ζoin δεν ηταν τεχνολογικα αρκετο για την επερχομενη πλατφορμα και αποφασισε αντι για ενα ακομα ICO να κανει airdrop το νεο coin στους κατοχους ZOIN με ratio 1:2. Νομιζω οτι η δυνατοτητα να κανεις ανωνυμο οποιοδηποτε coin-shitcoin ειναι τρελο selling point κ κατι το οποιο δεν υπαρχει μεχρι σημερα. Σε συνδυασμο με το hype που υπαρχει για τα DEX και την χαμηλη σχετικα τιμη του ZOIN δειχνει αρκουντως αξιολογο. Μια πλατφορμα λοιπον για DEX αλλα με ενσωματωμένα privacy features μέσω ενος privacy coin. Θα μετατρέπονται τα νομίσματα σε nix και θα γινεται η μεταφορά και θα ξαναμετατρέπονται στο αλλο νόμισμα που αγόρασες... καλό και δεν ξέρω εαν υπάρχει κάτι ανάλογο στην αγορα. Θα το έχω στα υπόψη... thanks
vagpan1986 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Vannelle85 είπε To πρωτοτυπο κ ελπιδοφόρο ειναι το NIX κ η εν γένη πλατφόρμα του, οχι το Zoin. Το Ζoin ειναι ενα ανω του μετριου annon community coin. H "μαγκια" είναι οτι είναι η πύλη για το Nix. To team που τρεχει το zoin τους τελευταιους 12 μηνες( ειναι η τριτη ), δημιουργησε την πλατφορμα του Nix καθως εκρινε οτο το Ζoin δεν ηταν τεχνολογικα αρκετο για την επερχομενη πλατφορμα και αποφασισε αντι για ενα ακομα ICO να κανει airdrop το νεο coin στους κατοχους ZOIN με ratio 1:2. Νομιζω οτι η δυνατοτητα να κανεις ανωνυμο οποιοδηποτε coin-shitcoin ειναι τρελο selling point κ κατι το οποιο δεν υπαρχει μεχρι σημερα. Σε συνδυασμο με το hype που υπαρχει για τα DEX και την χαμηλη σχετικα τιμη του ZOIN δειχνει αρκουντως αξιολογο. Για να ειμαι ειλικρινής, έμεινα στο ZOIN καθώς με απαγοητευσε και δεν είδα το NIX. Άν ξεκινήσει άμεσα, οπως λεει, τοτε όντως εχει το first mover advantage εναντι του Wanchain (το οποιο δυσκολευομαι να αυξησω με την hyped τιμη που εχει) στο τομεα privacy σε DEX. Ίσως τα καταφέρει κιολας και καλύτερα με συνεργασιες με άλλα DEX. Σκεφτοντας το market cap του ενος και του αλλου, ίσως ειναι καλή ιδέα και να αξιζει το ρισκο. Όπως και να χει, χρησιμες οι πληροφοριες σου. @DonLeKout Προσωπικη αποψη σου λεω. Η αληθεια ειναι οτι το NEO το εχει ριξει πολυ πισω. Κατ'αρχην δεν ξερουμε αν τελειωσε το correction του btc ή οχι. Αν τελειωσε τοτε θα ηταν καλη αγορά. Αν όχι δεν βλέπω ποσο κατηφορα μπορει να εχει μεχρι να βρει το πρωτο support. Δεν θα το αγγιζα στην θεση σου ακομα εκτος αν βάλεις limit stop πολυ μικρο. . Αυτο ισχυει για ολα τα coins κατ'εμε αυτην την περιοδο. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από vagpan1986 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vagpan1986 είπε Κατ'αρχην δεν ξερουμε αν τελειωσε το correction του btc ή οχι. Αν τελειωσε τοτε θα ηταν καλη αγορά. Αν όχι δεν βλέπω ποσο κατηφορα μπορει να εχει μεχρι να βρει το πρωτο support. το BTC εχει αγγιξει το πανω οριο του support στα 8400. Περιπου 8000 ειναι το κατω οριο. Αν πεσει κατω και απο κει , θα κλαψουν μανουλες , διοτι θα παμε καρφι για 7000. Φαινεται ωστοσο πως τις τελευταιες ωρες οι ταυροι ξεκινησαν την επιθεση. Για να δουμε. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από Επισκέπτης
chek2fire Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 από τις 25 Μαίου ακόμα και το localbitcoins θα μπλοκάρει τους ανώνυμους και μη πιστοποιημένους λογαριασμούς νομίζω ότι πλέον τα p2p ανταλλακτήρια είναι αναγκαιότητα 1
chek2fire Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 και άλλη μια απόδειξη ότι πλέον τα p2p ανταλλακτήρια είναι μονόδρομος
chek2fire Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, fingolfingr είπε Πως θα πάρεις bitcoin στον λογαριασμό gmail σου; Εγώ παντως δεν βάζω τέτοια plugins τώρα πια. malware 100% 3
fingolfingr Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Ka 1 λεπτό πριν, chek2fire είπε malware 100% Καλα ναι. Και το εχει ανεβάσει και στο θεμα με το crypto του facebook. 1
chek2fire Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) bcash και fake satoshi... Επεξ/σία 15 Μαΐου 2018 από chek2fire
chek2fire Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 τελικά αυτό με το sec και το ethereum δεν είναι και τόσο fake news CFTC Official Urges SEC to Clarify Ether’s Status https://www.wsj.com/articles/cftc-official-urges-sec-to-clarify-ethers-status-1526328264
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) πηγε το Ευακι στην Consensus και ξεκινησε το selloff στα cryptos , για τα ματια της μονο . Consensus 2018: Κρυπτονομίσματα, Λαμποργκίνι και... Εύα Καϊλή! Επεξ/σία 15 Μαΐου 2018 από Επισκέπτης
vagpan1986 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 18 λεπτά πριν, unameit είπε πηγε το Ευακι στην Consensus και ξεκινησε το selloff στα cryptos , για τα ματια της μονο . Consensus 2018: Κρυπτονομίσματα, Λαμποργκίνι και... Εύα Καϊλή! Ξέρεις, πάντα αναρωτιόμουν πόσο πίσω τεχνολογικά μπορει σαν χώρα να είμαστε, αφού δεν είχα/έχω δει ουδεμία αναφορά απο κυβερνητικά ή μη στελέχη στην ωφέλεια της χρήσης του blockchain. Έτσι μια μικρή αναφορά. Όλες οι χώρες τριτοκοσμικές ή μη, έχουν κάτι να μας πουνε. Τις προάλλες καπου πηρε το ματι τον ΠΘ μας να μιλαει στο ΣΕΠΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας), αν και ομολόγώ οτι δεν το είδα όλο, ουτε εκει πρεπει ναειπώθηκε κάτι. Είχε πλάκα όμως να βλέπεις τον Τσίπρα να σου μιλάει με όρους μεταφρασμένους (π.χ. Διαδικτυο των πραγματων, aka IoT), χωρις να καταλαβαινει βεβαια τι διαβάζει και τι του γράψανε, αλλά είχε πλάκα ο τρόπος που το έλεγε. Βέβαια ήταν περηφανος για την υιοθέτηση της ψηφιακής υπογραφής στην χώρα μας. Κι επειδή έχω περάσει απο ελληνικό δημόσιο και την δημιουργία ψηφιακής υπογραφής σε υπαλλήλους, το να εξηγήσω τα βασικά για την χρήση της ήταν ενας άθλος για εμένα Άρα το Ευάκι μας είναι μια όαση σε αυτο που ζούμε... 1
chek2fire Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, vagpan1986 είπε Ξέρεις, πάντα αναρωτιόμουν πόσο πίσω τεχνολογικά μπορει σαν χώρα να είμαστε, αφού δεν είχα/έχω δει ουδεμία αναφορά απο κυβερνητικά ή μη στελέχη στην ωφέλεια της χρήσης του blockchain. Έτσι μια μικρή αναφορά. Όλες οι χώρες τριτοκοσμικές ή μη, έχουν κάτι να μας πουνε. Τις προάλλες καπου πηρε το ματι τον ΠΘ μας να μιλαει στο ΣΕΠΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας), αν και ομολόγώ οτι δεν το είδα όλο, ουτε εκει πρεπει ναειπώθηκε κάτι. Είχε πλάκα όμως να βλέπεις τον Τσίπρα να σου μιλάει με όρους μεταφρασμένους (π.χ. Διαδικτυο των πραγματων, aka IoT), χωρις να καταλαβαινει βεβαια τι διαβάζει και τι του γράψανε, αλλά είχε πλάκα ο τρόπος που το έλεγε. Βέβαια ήταν περηφανος για την υιοθέτηση της ψηφιακής υπογραφής στην χώρα μας. Κι επειδή έχω περάσει απο ελληνικό δημόσιο και την δημιουργία ψηφιακής υπογραφής σε υπαλλήλους, το να εξηγήσω τα βασικά για την χρήση της ήταν ενας άθλος για εμένα Άρα το Ευάκι μας είναι μια όαση σε αυτο που ζούμε... Το έχω γράψει και στο νήμα του Bitcoin αλλά θα το γράψω και εδώ. Το Ευάκι που λές απλά συνεχίζει να μην ξέρει τι τις γίνετε. Είναι παράδοξο γιατί το Γενάρη του 2015 είχε κάνει έντρομη τότε ερώτηση προς τον Ντράγκι στο Ευρωπαικό κοινοβούλιο για ποιο λόγο η κεντρική τράπεζα της Ευρώπης δεν έχει απαγορέψει αυτό το νέο φρούτο που λέγετε Bitcoin. Αφορμή γιαυτή την ερώτηση στάθηκε ο σάλος που είχε δημιουργηθεί στην Ελλάδα με ένα video που εμφανιζόταν ο Βαρουφάκης να μιλάει για το Bitcoin και που έντρομοι όλοι σε αυτή την χώρα ανακάλυψαν ότι ο ίδιος ήταν και σύμβουλος σε ένα blockchain startup. Φυσικά και το Ευάκι τρόμαξε ότι ο Βαρουφάκης αντί για δραχμή θα μας πάει στο Bitcoin Ενα χρόνο μετά από αυτό το επεισόδιο του 15 η Καίλη εμφανίζεται ξαφνικά στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο σαν υπέρμαχος της τεχνολογίας. Αμ δε όμως ότι έχει καταλάβει και με τι ασχολείται. Φυσικά μιλάει για τα Blockchains χωρίς το απαγορευμένο Bitcoin και χωρίς φυσικά token. Και αυτά τα blockhains θεωρεί ότι μπορούν να λύσουν όλα τα προβλήματα αυτού του κόσμου και να χρησιμοποιηθούν για πάση νόσο και πάση μλκ. Η καλύτερη απάντηση για την συμμετοχή της Καίλη νομίζω δόθηκε κάτω από το σχετικό tweet του Coindesk και με εκφράζει απόλυτα \ Επεξ/σία 16 Μαΐου 2018 από chek2fire 1
chek2fire Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 H Circle που είναι και χρηματοδοτούμενη από μεγάλες τράπεζες δημιουργεί άλλο ένα tether https://www.coindesk.com/110-million-circle-series-e-bitcoin-unicorn/?utm_content=bufferf9197&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer φυσικά αυτό το tether επειδή είναι δκό τους παιδί να δείτε δεν θα ενοχλήσει κανέναν σε αντίθεση με τα tether του Bitfinex.
Bspus Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Απο τι θα ειναι backed ομως και πως θα ξερουμε οτι πραγματικα εχουν τα χρηματα και δεν ειναι αερας (ας αφησουμε την ειρωνια προς το παρον ) Το bitfinex υποψιαζονται πολλοι οτι δεν τα εχει τα δολαρια και απο εκει ξεκιναει το προβλημα 1
TypemaR Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Καλησπέρα σας, Υπάρχει κάποιο site, app ή κάτι τέλος πάντων που να πληροφορεί για new listing νομισμάτων σε ανταλλακτήρια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις