fingolfingr Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Χθες εκανε update το app του binance στο android. Από τότε δεν μου ζητάει pattern όταν το ανοιγω. Ποτέ. Είναι μόνο σε εμενα ή είναι γενικό;
yiannis_1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 51 λεπτά πριν, fingolfingr είπε Χθες εκανε update το app του binance στο android. Από τότε δεν μου ζητάει pattern όταν το ανοιγω. Ποτέ. Είναι μόνο σε εμενα ή είναι γενικό; Αυτό που λες μου έχει τύχει και στο nicehash απλά με αλλαγή κάρτας γραφικών... Τρέχα γύρευε.
fingolfingr Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 28 λεπτά πριν, yiannis_1 είπε Αυτό που λες μου έχει τύχει και στο nicehash απλά με αλλαγή κάρτας γραφικών... Τρέχα γύρευε. ΟΚ αλλα εγώ μιλάω για android app. Στο app του kraken δεν εχει επιλογές ασφαλείας (αν θυμαμαι καλα) αλλα ετσι κι αλλιως μόνο trade μπορείς να κανεις. Στο app του binance μπορείς να κανεις τα παντα. Εκεί είνια το πρόβλημα
chek2fire Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Την Δευτέρα μάλλον συζητιέται στον SEC αν το Ethereum είναι security η όχι. Αναφορά σε κείμενο MONDAY ( 7th MAY) On 7th may ( monday) officials of CFTC and SEC are going to meet to discuss the regulatory classification of ETH. The strive to figure out what exactly is ETH, a commodity, a security or something else? The main point of concern dates back to 2014 when Ethereum raised 31000 BTC (18.3 million USD in 2014) in return of 60 million ETH tokens. Now certain regulators see this as an investment done by “ people expecting gains with rise in price of ETH tokens in the future due to the effort of someone else” Now going by this logic ETH becomes a security under the howey test.(link attached below). Which further gives the regulators the right to say the ethereum foundation was bound by law to register the sale with SEC way back in 2014. Now to counter act to these claims as why not ETH is a security and is more likely something new is- 1- ETH is decentralised 2- ETH is mined Now the regulatory meeting would aim to decide wether founders of the foundation directly affect the price, equating it too stocks of companies which are influenced by actions of founders or people who run the company. The other point which presents another un-certainty is what will happen if ETH shifts from PoW to POS ? We are just trying help you understand what is going to happen and what are reasons behind it η είδηση αυτή κυκλοφορεί από τι βλέπω από την 1 Μαίου απλά δεν την έχει αναφέρει κανείς εδώ. https://www.investopedia.com/news/ethereum-price-drops-news-sec-scrutiny/ Τώρα νομικά το eth είναι σίγουρο ότι είναι security. Και premined είναι και οι δημιουργοί του είναι οι μεγαλύτεροι holder και έκαναν και ico. Το τι θα γίνει δεν το γνωρίζουμε αν και πιστεύω ότι θα πάνε σε μεσοβέζική λύση και θα αναβάλουν την απόφαση συζήτηση για το μέλλον. Αν θεωρηθεί το eth security τότε όλα τα ανταλλακτήρια στην Αμερική για να το κάνουν trading θα πρέπει να έχουν άδεια. Οι δε developer του καθώς και το ethereum foundation θα έχουν κυρώσεις καθώς θα θεωρηθούν ότι έκανα παράνομη έκδοση χωρίς να έχουν πάρει άδεια από τις ρυθμιστικές αρχές. Για να δούμε το τι σοβαρά προβλήματα δημιουργεί το να έχεις ένα κεντρικά ελεγχόμενο ψηφιακό νόμισμα με εκδόσεις token χωρίς καμία άδεια ας δούμε και την σημερινή μήνυση προς το ripple για παραβίαση του νόμου για τα security. 1
DonLeKout Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 23 ώρες πριν, fingolfingr είπε ΟΚ αλλα εγώ μιλάω για android app. Στο app του kraken δεν εχει επιλογές ασφαλείας (αν θυμαμαι καλα) αλλα ετσι κι αλλιως μόνο trade μπορείς να κανεις. Στο app του binance μπορείς να κανεις τα παντα. Εκεί είνια το πρόβλημα Φίλε μου καλημέρα. Είσαι σίγουρος ότι το κρακεν έχει επισημο app για android? Εάν κατάλαβα καλά όλα τα app του kraken ειναι ανεπίσημα.
chek2fire Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 αν και Σαββάτο σήμερα μάλλον υπάρχει δυναμική. Εγινε και αυτό το ιστορικό εδώ 2
ribo7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 13 ώρες πριν, chek2fire είπε Την Δευτέρα μάλλον συζητιέται στον SEC αν το Ethereum είναι security η όχι. η είδηση αυτή κυκλοφορεί από τι βλέπω από την 1 Μαίου απλά δεν την έχει αναφέρει κανείς εδώ. https://www.investopedia.com/news/ethereum-price-drops-news-sec-scrutiny/ Τώρα νομικά το eth είναι σίγουρο ότι είναι security. Και premined είναι και οι δημιουργοί του είναι οι μεγαλύτεροι holder και έκαναν και ico. Το τι θα γίνει δεν το γνωρίζουμε αν και πιστεύω ότι θα πάνε σε μεσοβέζική λύση και θα αναβάλουν την απόφαση συζήτηση για το μέλλον. Αν θεωρηθεί το eth security τότε όλα τα ανταλλακτήρια στην Αμερική για να το κάνουν trading θα πρέπει να έχουν άδεια. Οι δε developer του καθώς και το ethereum foundation θα έχουν κυρώσεις καθώς θα θεωρηθούν ότι έκανα παράνομη έκδοση χωρίς να έχουν πάρει άδεια από τις ρυθμιστικές αρχές. Πιστεύεις είναι ασφαλές να έχει αφήσει κάποιος κάποια ETH σε ανταλλακτήρια (π.χ. binance/kraken)?
DonLeKout Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 14 ώρες πριν, chek2fire είπε Την Δευτέρα μάλλον συζητιέται στον SEC αν το Ethereum είναι security η όχι. η είδηση αυτή κυκλοφορεί από τι βλέπω από την 1 Μαίου απλά δεν την έχει αναφέρει κανείς εδώ. https://www.investopedia.com/news/ethereum-price-drops-news-sec-scrutiny/ Τώρα νομικά το eth είναι σίγουρο ότι είναι security. Και premined είναι και οι δημιουργοί του είναι οι μεγαλύτεροι holder και έκαναν και ico. Το τι θα γίνει δεν το γνωρίζουμε αν και πιστεύω ότι θα πάνε σε μεσοβέζική λύση και θα αναβάλουν την απόφαση συζήτηση για το μέλλον. Αν θεωρηθεί το eth security τότε όλα τα ανταλλακτήρια στην Αμερική για να το κάνουν trading θα πρέπει να έχουν άδεια. Οι δε developer του καθώς και το ethereum foundation θα έχουν κυρώσεις καθώς θα θεωρηθούν ότι έκανα παράνομη έκδοση χωρίς να έχουν πάρει άδεια από τις ρυθμιστικές αρχές. Για να δούμε το τι σοβαρά προβλήματα δημιουργεί το να έχεις ένα κεντρικά ελεγχόμενο ψηφιακό νόμισμα με εκδόσεις token χωρίς καμία άδεια ας δούμε και την σημερινή μήνυση προς το ripple για παραβίαση του νόμου για τα security. Εχω διαβάσει τόσα πολλά άρθρα για αυτό το θέμα και τελικά εκεί που κατέληγαν τα περισσότερα είναι το ότι το eth πέφτει σε μια ενδιάμεση κατηγορία. Δεν ειναι security ακριβώς παρόλο που η αρχή έγινε σαν να πουλάς μετοχές. Επίσης σε διάφορα άρθρα που διάβασα κατάλαβα οτι δεν είναι ακριβώς μονο θέμα του SEC τι θα αποφασίσει αλλα υπάρχουν και άλλες υπηρεσίες που εχουν λόγο. Εγω προσωπικά κατέληξα οτι σε μερικές περιπτώσεις θα τα ονομάσουν commodities και σε άλλες περιπτώσεις securities. Υπάρχουν τοκεν τα οποία υποσχονται μέρισμα σε κέρδη ανάλογα με το ποσα token έχεις... ταμαμ μετοχη δηλαδη, ενώ το eth δημιουργείται με mining και χρησιμοποιείται στην συντήρηση του δικτύου το οποίο πλέον ειναι αρκετα αποκεντρωμένο ωστε να ελέγχεται απο την ομάδα που το δημιούργησε. Επίσης δήλωσαν οτι η απόφαση δεν θα πρέπει να καταστρέψει τις τεχνολογικές καινοτομίες που δημιουργούνται τώρα. Ερωτηση: μήπως το pump που έφαγε το ETH αυτές μέρες, σημαίνει οτι διέρευσαν καλά νέα οτι το eth θα παραμείνει ως έχει? Παρεπιπτόντως εαν χαρακτηριστεί security το δίκτυο απλώς θα καταστραφεί...
somaik Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά αυτό το αρχείο amd drivers που έχει βάλει αυτός ο τύπος είναι ιός ή μπορώ να το εγκαταστήσω χωρίς φόβο? https://forum.bitcoin.com/post178961.html#p178961 Επεξ/σία 5 Μαΐου 2018 από somaik
vagpan1986 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, chek2fire είπε αν και Σαββάτο σήμερα μάλλον υπάρχει δυναμική. Εγινε και αυτό το ιστορικό εδώ Όντως ενδιαφέρον. Δείχνει κιολας τι "μικροί" παίχτες είμαστε οι υπόλοιποι. Αν και ο τύπος έκανε margin trading "τζογάροντας" ανάλογα το leverage (10x ή 100x) χάνοντας μονο 1,9εκ ή 19εκ, είμαι σίγουρος είχε long position αγοράζοντας το διάστημα αυτο και εν τέλει μπορεί να βγει και κερδισμένος στο μέλλον .
Bspus Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Και μονο η ιδεα οτι καποιος εχει στο ανταλλακτηριο 1.9 η 19 εκ. μου φερνει ανατριχιλα Επεξ/σία 5 Μαΐου 2018 από Bspus 5
zio10 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 53 λεπτά πριν, Bspus είπε Και μονο η ιδεα οτι καποιος εχει στο ανταλλακτηριο 1.9 η 19 εκ. μου φερνει ανατριχιλα Τα χοντρά μπορεί να τα έχει σε πορτοφόλι! 1
vagpan1986 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Οποιος ενδιαφερεται για ICO βρήκα ενα ενδιαφέρον το οποίο κάνει token sale αυριο.. εχει και καποια αρνητικα αλλά τα αφήνω στην κρίση σας. 1
DonLeKout Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 13 ώρες πριν, vagpan1986 είπε Οποιος ενδιαφερεται για ICO βρήκα ενα ενδιαφέρον το οποίο κάνει token sale αυριο.. εχει και καποια αρνητικα αλλά τα αφήνω στην κρίση σας. Ακριβώς το ίδιο ico έβλεπα και εγώ. Εάν διαβάσεις λίγο cryptobriefing θα δεις έναν τύπο που κάνει code reviews. Λέει καλά πράγματα για το ico. Ελπίζω βέβαια να μην τον πλήρωσαν να τα πει.
pavlos1908 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 31 λεπτά πριν, DonLeKout είπε Ακριβώς το ίδιο ico έβλεπα και εγώ. Εάν διαβάσεις λίγο cryptobriefing θα δεις έναν τύπο που κάνει code reviews. Λέει καλά πράγματα για το ico. Ελπίζω βέβαια να μην τον πλήρωσαν να τα πει. Απο οσο γνωριζω τα ico reviews του cryptobriefing δεν ειναι επι πληρωμή, πάντως για quarkchain έχω ακούσει κι εγώ πολύ καλά λόγια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις