Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Heybro είπε

Ειναι λιγα ρε γαμωτο το καλυτερο ειναι να τα αφησεις για 3 4 χρονια και οτι γινει. Αν γινει κανα pump παλι και παει το btc 20 30k θα δουμε ωραια πραγματα. Ποτε δεν ξερεις. Αγορασα στα 2700 bitcoin 110 ευρω και στο peak του Δεκεμβριου ειχα 1250. Δεν τα πηρα λεω θα ανεβουν και αλλο. Ενα αλλο νομισμα πριν 20 μερες πηρα με 6 ευρω και τωρα αξιζουν 50 και ανεβαινει συνεχεια. Παιζουμε με ψιχουλα και βγαζουμε ψιχουλα. Ενας που θα βαλει 1 εκατομμυριο και x2 να κανει εχει 2 εκατομμυρια. Εσυ και εγω που βαλαμε 10 ευρω σε ενα νομισμα το x2 ειναι 20 ευρω. Να ξερεις τα λεφτα πανε παντα στα λεφτα εμεις αντε να βγαλουμε 2 3 χιλιαρικα και τελος. Εκτος αν ειμαστε κωλοφαρδοι και πεσουμε σε καποιο που κανει x1000 x2000 και παρουμε τιποτα.Αλλιως μην περιμενεις πολλα.

Προσωπικα τα τσεκαρω καθε 2-3 μερες. Δεν περιμενω καποιο θαυμα. Τα λεφτα πανε στα λεφτα συνηθως αν οχι παντα. Προσωπικα αν βγαλω το αρχικο κεφαλαιο + κατι ακομα θα ειμαι κερδισμενος. Θα αφησω μερος των κερδων μεσα να εκολαφθουν! Ο καθενας εχει την τακτικη του ο στοχος ομως για ολους παραμενει ο ιδιος.

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, txcellas είπε

Προσωπικα τα τσεκαρω καθε 2-3 μερες. Δεν περιμενω καποιο θαυμα. Τα λεφτα πανε στα λεφτα συνηθως αν οχι παντα. Προσωπικα αν βγαλω το αρχικο κεφαλαιο + κατι ακομα θα ειμαι κερδισμενος. Θα αφησω μερος των κερδων μεσα να εκολαφθουν! Ο καθενας εχει την τακτικη του ο στοχος ομως για ολους παραμενει ο ιδιος.

Μην τα βλεπεις καθε 2 3 μερες ετσι εκανα ειναι μεγαλο λαθος και σπαταλη χρονου. Αστα ξεχνα τα και δες τα μετα απο 2 3 χρονια. Μονο ετσι εχεις ελπιδες να παρεις τιποτα. Αν εισαι ικανοποιημενος και με 100 150 ευρω κερδος καλως. Απλα εγω και με 2 3 χιλιαρικα δεν ειμαι ικανοποιημενος οταν ξερω τι ευκαιριες εχασα τοσα χρονια.

Μπροστα μας ηταν αρθρα του 2016 ελεγαν βαλτε χρηματα σε ethereum dash ripple. Τοτε ειχε κανα ευρω το dash 2 3 το ethereum και κατω απο λεπτο το ripple. Eνα δεν μπορουσα να διαβασω. Μιλαμε για 2016 που ηταν ολα στον πατο και απο Δεκεμβριο αρχισαν να ανεβαινουν. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Heybro είπε

Μην τα βλεπεις καθε 2 3 μερες ετσι εκανα ειναι μεγαλο λαθος και σπαταλη χρονου. Αστα ξεχνα τα και δες τα μετα απο 2 3 χρονια. Μονο ετσι εχεις ελπιδες να παρεις τιποτα. Αν εισαι ικανοποιημενος και με 100 150 ευρω κερδος καλως. Απλα εγω και με 2 3 χιλιαρικα δεν ειμαι ικανοποιημενος οταν ξερω τι ευκαιριες εχασα τοσα χρονια.

Μπροστα μας ηταν αρθρα του 2016 ελεγαν βαλτε χρηματα σε ethereum dash ripple. Τοτε ειχε κανα ευρω το dash 2 3 το ethereum και κατω απο λεπτο το ripple. Eνα δεν μπορουσα να διαβασω. Μιλαμε για 2016 που ηταν ολα στον πατο και απο Δεκεμβριο αρχισαν να ανεβαινουν. 

Αστα να πανε. Φιλος το 2013 η 2014 μου μιλησε για το bitcoin. Eιχε λιγο κατω απο 200 ευρω εκεινη την περιοδο. Μου φανηκε πολυ χαζο καποιος να αγορασει ψηφιακα νομισματα. Αν ειχα παρει κανα 2-3 νομισματα και τα εβγαζα πριν λιγο καιρο θα μπορουσα σπιτι να παρω..

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, txcellas είπε

Αστα να πανε. Φιλος το 2013 η 2014 μου μιλησε για το bitcoin. Eιχε λιγο κατω απο 200 ευρω εκεινη την περιοδο. Μου φανηκε πολυ χαζο καποιος να αγορασει ψηφιακα νομισματα. Αν ειχα παρει κανα 2-3 νομισματα και τα εβγαζα πριν λιγο καιρο θα μπορουσα σπιτι να παρω..

Εφυγαν τωρα βλεπουμε τι θα γινει στο μελλον. Ευκαιριες αλλα ειπαμε εμεις φταιμε. Εδω ξερω ατομα που κερδισαν 50bitcoin το 2010 τοτε που ειχε κανα 10λεπτο και δεν ξερουν τους κωδικους τωρα απο τα wallet για να παρουν τα χρηματα που αξιζουν μισο εκατομμυριο. Εκει να δεις κλαμα. Ποσα bitcoin ειναι ξεχασμενα γιατι ξεχασαν τους κωδικους η βαρεσε ο σκληρος και δεν γινεται ανακτηση. Για μενα να εχετε τα wallet.dat μαζι με τους κωδικους σε txt σε 2 3 usb με το ενα σε καμια θυριδα στην τραπεζα και αφηστε το εκει και σε μια 5ετια το ανοιγετε. Ποτε δεν ξερετε τι θα δειτε. 

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ ότι είχα στο binance το γύρισα σε yoyow. Γενικως σαν νομισμα το είχα δεί από όταν ήμουν bitfinex. Και παντα είχα λίγα κομματια (κανενα 50αρικο). Τωρα... δεν το πρόλαβα από την αρχή της ανόδου αλλα ενα μικρό κερδος το εχω βγάλει.

Όσο για τις ευκαιρίες που χάσαμε.... εγώ ήμουν μελος στο myplaisio. Εκεί διαβαζα τα παντα. Ότι θεμα υπηρχε. Βέβαια ο όγκος ήταν και πολύ μικρότερος. Οταν εκλεισε (ή μαλλον το κλεισανε) σταματησα να ασχολουμαι με forum γενικότερα. Και όταν ξεκινησα όμως εδώ να ασχολουμαι παλι να διαβάζω και να γραφω.... αργησα να δώ το θέμα. Από σπόντα εμαθα για bitcoin από εναν γνωστό που ελεγε για deep web Κλπ.

Σχετικά με το πόσο θα ασχολέιται ο καθένας και πόσο συχνα θα το βλέπει..... αυτά είναι επιλογες του καθένα. Το καθημερινό μερικες φορες εχει μεταλύτερες κερδοφορίες, αλλες μεγαλύτερες χασουρες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαβάζω και ακούω πολλα για το Ethereum ¨οτι θα είναι το νέο BTC. Τι λέτε?

2a0hk6r.png

Επεξ/σία από LiquidTroll
  • Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, manitsa7 είπε

Εχει χρησιμοποιησει καποιος trading bots?

Ενδιαφερομαι να ασχοληθω και χρειαζομαι πληροφοριες.

Τα bots ειναι εργαλεία για trading και πρεπει να ξερεις να τα χρησιμοποιείς. Να φοβάσαι όλους αυτούς που ακούς οτι βγάζουν λεφτα πατώντας ενα start και αυτοί κοιμούνται. Αυτά ισχύουν σε μια bullish αγορά αλλα μονον τότε. 

Πρέπει να βρείς πρώτα το σωστό pair για την σωστή στρατηγική στο σωστό ανταλλακτήριο. Αυτό σημαίνει οτι πρέπει να έχει μια πρότερη εμπειρία απο trading και εννοείται να κατέχεις αρκετά καλα τις στρατηγικές και τις παραμέτρους τους. Είναι καλό δηλαδή να κανεις μια τεχνική ανάλυση μόνος σου (τα botakia αυτό κανουν για σενα ουσιαστικά και το κάνουν πολύ γρήγορα) και να δείς εαν κερδίζεις με τις στρατηγικές σου. Επίσης εαν εισαι αποφασισμένος οπωσδήποτε να παρεις ενα botaki τοτε να κανεις paper trading στην αρχή ωστε να δεις εαν οι παράμετροι που διάλεξες θα σου βγάλουν κέρδος.

Εγω το προσπάθησα με paper trading βεβαίως και είδα ζημίες. Χρησιμοποίησα xrp/eur με MACD στο Bitstamp. Μόνον αυτό. Απο την άλλη δεν έχω εμπειρία περαν απο αυτά που διάβασα απο ατομα που τα χρησιμοποιούν και δεν μπορούν να καταλάβουν γιατι μια κερδίζουν και μια χάνουν... αφού χρησιμοποιούν την ίδια στρατηγική... 

Αυτοί που ομολογουμένως ειναι θετικοί στα κέρδη απο botakia ειναι ατομα που δίνουν μεγάλη ρευστότητα σε ανταλλακτήρια οπότε τους κάνουν καλή τιμή στα fees ή ακόμα και τους τα αφαιρούν εντελώς και ξέρουν άψογα τεχνική ανάλυση και δημιουργούν μόνοι τους τα botakia με python. 

Οπότε προσοχή, τρόμος και κρύος ιδρώτας. :P

Δημοσ.

Τα alts φαινεται να πεθαινουν προς το παρον. Μολις επιασα το πρωτο μου flash crash σε λιγα λεπτα στο binance (ψιχουλα αλλα μαζευε κι ας ειναι και ρωγες) :D

Capture.JPG

• Moderators
Δημοσ.
Στις 5/2/2018 στις 3:05 ΜΜ, txcellas είπε

Μπραβο φιλαρακι!!

Εγω πηρα φεβρουαριο του 2018 λιγα eth (κερδος κανα 20ευρω μεχρι τωρα που ανεβαινει), ripple (κερδος 55 ευρω) και stellar (κερδος 20 ευρω)

αν τα βγαλω τωρα ειμαι λιγο κατω απο 100 ευρω. Αυριο μπορει να τα χασω ολα. Ποιος ξερει..

Εγώ είχα πάρει ETH στα ~1100+, XRM στα ~400+ και XRP στα ~1.8

Tell me more :P

• Sad 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Kercyn είπε

Εγώ είχα πάρει ETH στα ~1100+, XRM στα ~400+ και XRP στα ~1.8

Tell me more :P

Πωωω κάκιστη περίοδο τα πήρες αλλά που να ξέρες. Τώρα που θα ανεβεί το eth στα 10k θα άποζημιωθεις!!

Δημοσ.
Στις 5/2/2018 στις 3:09 ΜΜ, Heybro είπε

Ειναι λιγα ρε γαμωτο το καλυτερο ειναι να τα αφησεις για 3 4 χρονια και οτι γινει. Αν γινει κανα pump παλι και παει το btc 20 30k θα δουμε ωραια πραγματα. Ποτε δεν ξερεις. Αγορασα στα 2700 bitcoin 110 ευρω και στο peak του Δεκεμβριου ειχα 1250. Δεν τα πηρα λεω θα ανεβουν και αλλο. Ενα αλλο νομισμα πριν 20 μερες πηρα με 6 ευρω και τωρα αξιζουν 50 και ανεβαινει συνεχεια. Παιζουμε με ψιχουλα και βγαζουμε ψιχουλα. Ενας που θα βαλει 1 εκατομμυριο και x2 να κανει εχει 2 εκατομμυρια. Εσυ και εγω που βαλαμε 10 ευρω σε ενα νομισμα το x2 ειναι 20 ευρω. Να ξερεις τα λεφτα πανε παντα στα λεφτα εμεις αντε να βγαλουμε 2 3 χιλιαρικα και τελος. Εκτος αν ειμαστε κωλοφαρδοι και πεσουμε σε καποιο που κανει x1000 x2000 και παρουμε τιποτα.Αλλιως μην περιμενεις πολλα.

Ε πούλα τα όλα για όλα ότι εχεις και δεν εχεις και παίξτα χοντρά ποιός σε εμποδίζει.:P

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, yiannis_1 είπε

Ε πούλα τα όλα για όλα ότι εχεις και δεν εχεις και παίξτα χοντρά ποιός σε εμποδίζει.:P

Το έχουν κάνει αρκετοί και κλαίνε τώρα. Έχω τη δουλειά μου και αυτά είναι απλά χόμπι. Επειδή μια φορά πήγα σε καζίνο και δεν έπαιξα γνώρισα αρκετά άτομα πραγματικά καμμενα που έχασαν περιουσίες αλλά εκεί κολλημένοι. Μέχρι όπου μπορείτε παιδιά. 

• Like 3
Δημοσ.

ωραίο site αυτό εδώ με συγκρίσεις των ath του κάθε ψηφιακού νομίσματος 

https://athcoinindex.com

Μια και πλέον πάμε στο Bitcoin να σπάσουμε τα 10k να δούμε και τι αντιστάσεις θα υπάρξουν.

DcSwb_tWsAAwpKr.jpg

Δεν είναι επενδυτική συμβουλή αλλά έχει γέλιο :P

και μερικά στοιχεία πραγματικά

DcRvdpfU8AA_xcg.jpg

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...