Sartiv Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, Silverage είπε Αμριβώς αυτό πιστεύω. Με 10 εκατομμύρια αλλάζεις την ζωή σου, με 100 χιλιάρικα θα πάρεις κάνα αμάξι και τα υπόλοιπα θα τα βάλεις στην τράπεζα. Να σου θεσω ενα προβληματισμο. Αμα 100.000.000 ατομα που ειναι στα crypto βγαλουν απο 1Μ και πανω, αυτο δε νομιζεις πως θα εχει μια μικρη επιδραση στην οικονομια του πλανητη; Οι τιμες των αγαθων θα αυξηθουν πολυ λογω ζητησης και προσφορας. Πιστευω πως μονο ενα 5% το πολυ θα πλουτισει πραγματικα και θα εχει τη ζωη που θεωρεις ιδανικη εσυ.
george122 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα, φιλικα παντα, δεν αφηνετε τις φιλοσοφιες να περασουμε στην πραξη; Ο καθενας εχει το λογο του που ασχολειται, για το κερδος ολοι ναι αλλα καπως "αλλιως" ο καθενας. Αλλος για τα πολλα αλλος για τα λιγα, αλλος για την χαρα του κερδιζω αλλος για τζογο αλλος για αλλα... Το θεμα εδω ειναι τι κανουμε ; Ποιο νομισμα να minaρουμε;;; 1
tsakfot Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, Sartiv είπε Να σου θεσω ενα προβληματισμο. Αμα 100.000.000 ατομα που ειναι στα crypto βγαλουν απο 1Μ και πανω, αυτο δε νομιζεις πως θα εχει μια μικρη επιδραση στην οικονομια του πλανητη; Οι τιμες των αγαθων θα αυξηθουν πολυ λογω ζητησης και προσφορας. Πιστευω πως μονο ενα 5% το πολυ θα πλουτισει πραγματικα και θα εχει τη ζωη που θεωρεις ιδανικη εσυ. Αν είσαι πανικόβλητο ποντίκι και αδαής, δεν σώζεσαι. Και όχι 100.000.000 έξυπνοι και διαβασμένοι στα cryptos ΔΕΝ υπάρχουν. 1
Silverage Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, Sartiv είπε Να σου θεσω ενα προβληματισμο. Αμα 100.000.000 ατομα που ειναι στα crypto βγαλουν απο 1Μ και πανω, αυτο δε νομιζεις πως θα εχει μια μικρη επιδραση στην οικονομια του πλανητη; Οι τιμες των αγαθων θα αυξηθουν πολυ λογω ζητησης και προσφορας. Πιστευω πως μονο ενα 5% το πολυ θα πλουτισει πραγματικα και θα εχει τη ζωη που θεωρεις ιδανικη εσυ. Γι'αυτό θέλω να προσπαθήσω να είμαι σε αυτό το 5%. Το πιο πιθανό είναι να μην είμαι αλλά και αυτοί που έγιναν εκατομμυριούχοι με το bitcoin δεν το περίμεναν όταν είχε λίγα λεπτά αξία.
xakou Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Τι διαφορά έχει στο biblepay το: pool=https://pool.biblepay.org με το: pool=http://pool2.biblepay.org Λογικά σε απόδοση θα είναι το ίδιο, σωστά; Επίσης σε ένα μηχάνημα (webικό που έχω μια σελίδα πάνω) έστισα το Minging στον σέρβερ... Έχει "hashps": 1070.211364038442 Να το αφήσω; @Heybro τι λες;
Heybro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, xakou είπε Τι διαφορά έχει στο biblepay το: pool=https://pool.biblepay.org με το: pool=http://pool2.biblepay.org Λογικά σε απόδοση θα είναι το ίδιο, σωστά; Επίσης σε ένα μηχάνημα (webικό που έχω μια σελίδα πάνω) έστισα το Minging στον σέρβερ... Έχει "hashps": 1070.211364038442 Να το αφήσω; @Heybro τι λες; Υπαρχουν 2 pools. Εγω δουλευω την πρωτη χωρις θεμα. Καποιοι λενε οτι η δευτερη ειναι πιο efficience και δινει μεγαλυτερο hash.Δεν το γνωριζω εγω παιζω στα 5700 με 6 threads στην πρωτη χωρις θεμα και εχω βγαλει 1500 νομισματα. Με 1070h/s θα βγαζεις κοντα 90-100 νομισματα τη μερα.
tsakfot Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Guys stop με το mining. Υπάρχει thread για αυτό το λόγο. To συγκεκριμένο αφορά trading/exchanges και news. Μην το μαμάμε άδικα Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από tsakfot 3
xakou Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, tsakfot είπε Guys stop με το mining. Υπάρχει thread για αυτό το λόγο. To συγκεκριμένο αφορά trading/exchanges και news. Μην το μαμάμε άδικα @tsakfotSorry, αν υπάρχει... Γράψε το Link γιατί δεν το βρίσκω....
tsakfot Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, xakou είπε @tsakfotSorry, αν υπάρχει... Γράψε το Link γιατί δεν το βρίσκω.... Here you are mate 2
Bspus Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GothicCrusader είπε Είμαι ο μόνος που πιστεύει σοβαρά ότι το τραίνο του bitcoin άνετα μπορει να πάει στο γκρεμό; Εγώ 50-50 του δίνω. Ακολουθεί κείμενο φαντασίας. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου H άλλη πλευρά του νομίσματος είναι ότι το δίκτυο είναι αποκεντρωμένο, αλλά η ομαλή λειτουργία του δεν είναι καθόλου. Οι bitcoin miners είναι οι cluster servers του μελλοντικού δικτυού. Ένα δίκτυο που προϋποθέτει την ύπαρξη servers δεν είναι αποκεντρωμένο. Οι miners που θα απομείνουν σε 5-10 χρόνια θα είναι πανίσχυροι, τα fees θα είναι πλήρως ελεγχόμενα. Κάποιος που ελέγχει τα fees ασκεί έλεγχο στις δοσοληψίες του δικτύου. Ανώνυμο δεν είναι, ASIC resistant δεν είναι. Το blockchain .. είναι blockchain ... δηλαδή λαϊκά μία τεράστια ... λίστα, από τις χειρότερες δομές στο πεδίο των δομών δεδομένων σε πολυπλοκότητα σε μεγάλη κλίμακα. Το bitcoin αλλάζει τους νταβατζήδες από τράπεζες σε miners που οι Miners από μικροί casuals μετατρέπονται σε κολλοσούς εταιρείες που ανταγωνίζονται για το πιο ακριβό αγαθό της γης: την ενέργεια. Επίσης το κέρδος του «1.000.000» των χιλιάδων εκατομυριούχων για να ρευστοποιηθεί πρέπει κάποιος άλλος να χάσει το 1.000.000. Αναρωτηθείτε ποιοι ακριβώς έχουν χάσει τόσα πολλά λεφτά για να τα κερδίσουν κάποιοι άλλοι πουλώντας bitcoin στην τιμή ΧΧΧΧΧΧ που (δήθεν) θα φτάσει. Είναι εύκολο να αλλάξει το παιχνίδι π.χ. αν, όταν απειλήσει τις τράπεζες, οι τράπεζες με εναλλακτικά crypto ισοπεδώσουν τα fees με κεντρικοποιημένες υπηρεσίες που ο μέσος χρήστης θα διαφορεί για το γεγονός ότι είναι κεντρικοποιημένες. Όταν οι τράπεζες θα αρχίσουν να εκδίδουν Crypto με ατραπιαίες δοψοληψίες και μηδαμινά fees, όπου οι miners δεν θα είναι υπεράνω φόρων και νομοθεσίας ενώ το κάθε κράτος θα θέλει να βάλει χέρι στις αγορές για να ψάχνει IPs και public keys για να βάλει φόρους. Το ... μέλλον είναι 0 fees και αποκεντρωμένη ενέργεια όπως στα torrentαδικα και στα P2P. Φυσικά το άλλο 50 είναι να φτάσει 100.000Ε :Ρ Φυσικα οχι. Τοσοι και τοσοι εχουν προβλεψει το "θανατο" του και συνεχιζουν στο καθε στραβοπατημα να το θυμιζουν. Το ιδιο το bitcoin δεν αποκλειεται να παει στο γκρεμο. τα πραγματα σε αυτο το χωρο ειναι τοσο ευμεταβλητα που ειναι σχεδον τρομακτικο. Προς το παρον δεν βλεπω κατι να οδηγει εκει. Ομως η ιδεα του αποκεντρωμενου χρηματος δεν θα φυγει. Εφοσον υπαρχει η τεχνολογια και η ζητηση, κατι θα εμφανιστει που θα καλυψει το κενο και αυτο δεν μπορει να το σταματησει πραγματικα κανεις, ακομα και να το κανουν παρανομο. Μπορει να μην εχει το Market cap του bitcoin και να μην συζητανε στα καφενεια για αυτο, αλλα θα υπαρχει. Το τι θα κανουν οι τραπεζες και τι θα παρουσιασουν ως εναλλακτικη δεν εχει σημασια. Ουτε ποσο γρηγορο θα ειναι γιατι θα ειναι σαν να συγκρινεις μηλα με πορτοκαλια. Αυτοι που ενδιαφερονται για αποκεντρωμενο χρημα ειναι αδιαφοροι προς οποιοδηποτε banker coin (υπαρχον η μελλοντικο) εμφανιστει. Οι ανησυχιες στο κειμενο σου υποθετουν οτι η κατασταση θα συνεχισει ως εχει. Στην πραγματικοτητα θα αλλαξει πολυ τα επομενα χρονια. Αναγκαστικα, αλλιως οντως δεν θα μπορεσει να επιβιωσει. Οποιος μενει σταθερος πεθαινει. Αν βγει το lightning network (εναι πολυ κοντα) και υιοθετηθει στη χρηση (ελπιζω αλλα σιγουρα δεν ειναι δεδομενο) οσα εγραψες στο κειμενο σχεδον παυουν να ισχυουν. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από Bspus 1
nasmania Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Λεεω να μπω και εγω με μικροποσο, αν και πριν 2 χρόνια που μου το χαν προτείνει το κοροϊδευα Γράφτηκα και coinbase με έκαναν και verified μετά απο αποστολή ταυτότητας και λεεω να κάνω την πρωτη αγορά μου φορτίζοντας μια prepaid που έχω. Μιας και είδα οτι δίνει στους referal 10$ υπάρχει περίπτωση να αγοράσω και να τα φανώ σαν referal κάποιου ? (να τα πάρει κάποιο παιδί απο εδώ , να μην πάνε χαμένα ) ή πολύ αργά αφού φτιάχτηκε το account ? Πρόταση αγοράς μεταξύ των coins εκεί ή δεν έχει σημασία μιας και θέλω να τα αλλάξω στην πορεία σε μικρά ?
ADHD Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, tsakfot είπε Αν είσαι πανικόβλητο ποντίκι και αδαής, δεν σώζεσαι. Και όχι 100.000.000 έξυπνοι και διαβασμένοι στα cryptos ΔΕΝ υπάρχουν. Απο αυτους 3-4% το πολυ ειναι "smart money" και θα δουν τρελα gains, οι υπολοιποι noobs θα μεινουν με τα shitcoins και τα ονειρα για lambos αγκαλια.. ΥΓ: Και εγω noob ειμαι..
Agouri Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, Heybro είπε Θα δειξουν τα επομενα χρονια. Το btc εχει απο τα μεγαλυτερα fees σε transactions και ο χρονος μεταφορας ειναι πολυ μεγαλος. Πιστευω οτι αλλα coins πιο προηγμενα θα το ξεπερασουν τα επομενα χρονια. Τo ripple ειναι ενα απο αυτα. Το btc εδειξε το δρομο και ηδη εχει κανει pumb χιλιαδες φορες αλλα δεν ξερω για ποσο θα το στηριζει ο κοσμος ακομα. Αποψη μου φυσικα αλλος μπορει να πιστευει οτι το 2025 θα εχει κανα 2 εκατομμυρια καθε btc. To bitcoin έχει μεγάλα fees και μεγάλο mempool γιατί εδώ και δύο μήνες τρώει συγκεντρωτική επίθεση απ'τον Wu και το συνδικάτο του BCH Το ripple είναι shitcoin που σκοπό έχει να κεντροποιήσει μια αποκεντρωμένη αγορά. Μάθε την αγορά στην οποία επενδύεις τα λεφτά σου.
thomasG4 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Agouri είπε To bitcoin έχει μεγάλα fees και μεγάλο mempool γιατί εδώ και δύο μήνες τρώει συγκεντρωτική επίθεση απ'τον Wu και το συνδικάτο του BCH Το ripple είναι shitcoin που σκοπό έχει να κεντροποιήσει μια αποκεντρωμένη αγορά. Μάθε την αγορά στην οποία επενδύεις τα λεφτά σου. Ναι θέλει να "κεντροποιήσει" την αγορά. Για αυτό ένας απο τους δημιουργούς του XRP και Chief Cryptographer της Ripple έχει βάλει στόχο μέσα στο 18 να κάνει το XRP πιο αποκεντροποιημένο. Ο CTO της Ripple σε συνέντευξη που είχε κάνει το Μάιο του 17: Αναφορά σε κείμενο The path toward decentralization is now a priority, as Ripple ropes in more customers in banks and payment providers around the world, underlining the need to diversify the validator nodes to form a more robust and resilient blockchain. The strategy involves three fundamental steps. First, is Ripple’s foray to diversify the validator nodes on the blockchain. “Today, RCL has 25 validator nodes running, but continuing to grow and diversify this list of recommended validator operators is a priority for us,” wrote Thomas. The ultimate aim is to further avoid the risk of a single point of failure, with diversification of nodes across several geographical locations and software platforms. https://www.ccn.com/ripple-unveils-strategy-become-decentralized-bitcoin/ Αυτη τη στιγμή υπάρχουν 98 validators και μόνο οι 12 ανήκουν στη Ripple. Όπως βλέπεις η κατάσταση αλλάζει προς το καλύτερο και θα γίνει ακόμα καλύτερη, οπότε το argument ότι θέλει να "κεντροποιήσει" την αγορά είναι άκυρο. Μάθε να ψάχνεις τα δεδομένα πριν αρχίσεις να διαδίδεις ψευδής πληροφορίες. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από thomasG4
stefanos9 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Agouri είπε To bitcoin έχει μεγάλα fees και μεγάλο mempool γιατί εδώ και δύο μήνες τρώει συγκεντρωτική επίθεση απ'τον Wu και το συνδικάτο του BCH Το ripple είναι shitcoin που σκοπό έχει να κεντροποιήσει μια αποκεντρωμένη αγορά. Μάθε την αγορά στην οποία επενδύεις τα λεφτά σου. οσοι αποκαλειτε το ripple shitcoin μαλλον το φοβαστε πολλυ γιατι αν ηταν shitcoin δεν θα ασχολουνταν ολοι με αυτο... https://medium.com/@homakov/stop-calling-bitcoin-decentralized-cb703d69dc27 Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από stefanos9
Προτεινόμενες αναρτήσεις