Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fingolfingr είπε

Και να σκεφτείς ότι αν γινόταν μία μερα μετά θα είχα βάλει αρκετά περισσότερα χρήματα μέσα. Και θα έβγαινα με πολυ περισσότερα από 90$. Αλλά.... αυτά έχει η ζωή.

YOYOW to the moon (και καλα)

Έβαλα 5.50 ευρώ έγιναν 550 σε 3 μήνες. Πήρα 150 και άφησα τα άλλα. Τώρα αξίζουν 200 ευρώ. 

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.

ο,τι πλατφορμα εχω πετυχει ονλαιν ειναι unregulated. ποιος θα μου προτεινει καποια λετζιτ πλατφορμα πλιζ?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, xoriatisa είπε

ο,τι πλατφορμα εχω πετυχει ονλαιν ειναι unregulated. ποιος θα μου προτεινει καποια λετζιτ πλατφορμα πλιζ?

Αν εννοείς exchange/trading platform για μένα coinbase-> gdax δεν μου έχουν δημιουργήσει κανένα πρόβλημα και έχω ήδη τραβήξει το αρχικό ποσό που έβαλα +50% κέρδος.

Δημοσ.

Αυτό που το binance στα περισσότερα νομίσματα δεχεται μόνο ακεραιο αριθμό για trade.... πόσο μου σπαει τα νευρα. Σε όσα νομίσματα εχω δοκιμάσει όλο αυτό τον καιρό εχει μείνει μεσα από 0,8-0,9 coins. Γκρρρρ.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, manitsa7 είπε

Εχει χρησιμοποιησει καποιος trading bots?

Ενδιαφερομαι να ασχοληθω και χρειαζομαι πληροφοριες.

Να μην ασχοληθείς

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Avatar_GR είπε

Να μην ασχοληθείς

αν θα μπορουσες να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος θα βοηθουσε,εχεις ασχοληθει και ηταν αποτυχια?

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, manitsa7 είπε

αν θα μπορουσες να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος θα βοηθουσε,εχεις ασχοληθει και ηταν αποτυχια?

όχι δεν έχω ασχοληθεί, αλλά το έχω ψάξει λίγο.

1) Τα καλά Bots είναι ακριβά

2) Θα υπάρχουν μέσα στο ανταλλακτήριο καλύτερα bot από το δικό σου, οπότε θα είσαι πάντα σε μειονεκτική θέση.

3) Αν γίνει καμία στραβή με το Bot η στις τιμές μπορεί να χάσεις πολλά λεφτά.

4) Το κάθε bot είναι για συγκεκριμένα ανταλλακτήρια και συνήθως είναι σε αυτά που έχει πολύ κόσμο και πολλά Bot μέσα.

• Like 2
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Heybro είπε

Έβαλα 5.50 ευρώ έγιναν 550 σε 3 μήνες. Πήρα 150 και άφησα τα άλλα. Τώρα αξίζουν 200 ευρώ. 

Όντως;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, txcellas είπε

Όντως;

Ναι verge ειχα παρει 5.5 ευρω το οποιο ανεβηκε απο Ιανουαριο του 2017 20000 φορες πανω. Αγορασα τον Αυγουστο 2017 και μεχρι Νοεμβριο ανεβηκε 90 φορες πανω. Τα 550 εγιναν απο τα 400 πηρα με 50 ευρω αλλα νομισματα και τα 350 ειχαν γινει 50 ευρω τον Ιανουαριο 2018 με την μεγαλη πτωση. Τωρα ξανα ανεβηκαν καπως.

Σκεψου δηλαδη 5 ευρω τον Ιανουριο 2017 αξιζαν σε ενα χρονο 100 χιλιαδες ευρω. Τοτε μπορουσες να κανεις mining τη μερα 4 5 χιλιαδες verge με μια καλη καρτα δηλαδη 1000 ευρω τη μερα οταν ειχε φτασει 23 λεπτα το ενα. Αστα λεφτα απο το πουθενα αλλα εμεις κοιμομασταν.

Επεξ/σία από Heybro
  • Like 6
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Heybro είπε

Ναι verge ειχα παρει 5.5 ευρω το οποιο ανεβηκε απο Ιανουαριο του 2017 20000 φορες πανω. Αγορασα τον Αυγουστο 2017 και μεχρι Νοεμβριο ανεβηκε 90 φορες πανω. Τα 550 εγιναν απο τα 400 πηρα με 50 ευρω αλλα νομισματα και τα 350 ειχαν γινει 50 ευρω τον Ιανουαριο 2018 με την μεγαλη πτωση. Τωρα ξανα ανεβηκαν καπως.

Σκεψου δηλαδη 5 ευρω τον Ιανουριο 2017 αξιζαν σε ενα χρονο 100 χιλιαδες ευρω. Τοτε μπορουσες να κανεις mining τη μερα 4 5 χιλιαδες verge με μια καλη καρτα δηλαδη 1000 ευρω τη μερα οταν ειχε φτασει 23 λεπτα το ενα. Αστα λεφτα απο το πουθενα αλλα εμεις κοιμομασταν.

Μπραβο φιλαρακι!!

Εγω πηρα φεβρουαριο του 2018 λιγα eth (κερδος κανα 20ευρω μεχρι τωρα που ανεβαινει), ripple (κερδος 55 ευρω) και stellar (κερδος 20 ευρω)

αν τα βγαλω τωρα ειμαι λιγο κατω απο 100 ευρω. Αυριο μπορει να τα χασω ολα. Ποιος ξερει..

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, txcellas είπε

Μπραβο φιλαρακι!!

Εγω πηρα φεβρουαριο του 2018 λιγα eth (κερδος κανα 20ευρω μεχρι τωρα που ανεβαινει), ripple (κερδος 55 ευρω) και stellar (κερδος 20 ευρω)

αν τα βγαλω τωρα ειμαι λιγο κατω απο 100 ευρω. Αυριο μπορει να τα χασω ολα. Ποιος ξερει..

Ειναι λιγα ρε γαμωτο το καλυτερο ειναι να τα αφησεις για 3 4 χρονια και οτι γινει. Αν γινει κανα pump παλι και παει το btc 20 30k θα δουμε ωραια πραγματα. Ποτε δεν ξερεις. Αγορασα στα 2700 bitcoin 110 ευρω και στο peak του Δεκεμβριου ειχα 1250. Δεν τα πηρα λεω θα ανεβουν και αλλο. Ενα αλλο νομισμα πριν 20 μερες πηρα με 6 ευρω και τωρα αξιζουν 50 και ανεβαινει συνεχεια. Παιζουμε με ψιχουλα και βγαζουμε ψιχουλα. Ενας που θα βαλει 1 εκατομμυριο και x2 να κανει εχει 2 εκατομμυρια. Εσυ και εγω που βαλαμε 10 ευρω σε ενα νομισμα το x2 ειναι 20 ευρω. Να ξερεις τα λεφτα πανε παντα στα λεφτα εμεις αντε να βγαλουμε 2 3 χιλιαρικα και τελος. Εκτος αν ειμαστε κωλοφαρδοι και πεσουμε σε καποιο που κανει x1000 x2000 και παρουμε τιποτα.Αλλιως μην περιμενεις πολλα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...