Bspus Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Το ξερω οτι στο χωρο των κρυπτονομισματων ολα παιζουν, αλλα και παλι, το να ειναι το top 5 crypto σε Market cap αυτη τη στιγμη εφοσον δεν εχει καν τελειωσει το ico ειναι πολυ κουφο. Ακομα και για τα crypto. Ουσιαστικα ακομα δεν εχουν παραδωσει τιποτα και εχουν μαζεψει δισ. Αν τελικα το release απογοητευσει γιατι εχουν ταξει πολλα, το βλεπω να πεφτει ασχημα. Βραχυπροθεσμα ετσι και αλλιως το βλεπω να πεφτει γιατι ολοι περιμενουν να κανουν sell the news. Αν βεβαια στην πορεια αποδειχθουν σοβαροι και υλοποιησουν αυτα που λενε, μπορει να μιλαμε για το νεο νουμερο 2 crypto. Πιθανολογικα, τεινω προς το πρωτο ενδεχομενο. 4
DonLeKout Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Το hype γύρω απο το EOS θα συνεχιστεί πιστεύω. Θα υπάρχουν τα airdrops που υποσχέθηκαν και το community πιστεύει στο project με σχεδόν θρησκευτική ευλάβεια. Μπορώ να πώ οτι θα την κρατήσει την τιμή του μετα απο καλή διόρθωση παντα... Επίσης και εγώ πιστεύω οτι το sell the news θα επικρατήσει και εδώ. Ισως μια εβδομάδα πριν απο το mainnet? Ισως δύο εβδομάδες? ή την προηγούμενη ημέρα... Οσον αφορά το να γίνει crypto No2 είναι πραγματικά πολύ δύσκολο. Εαν το eth καταφέρει να υλοποιήσει τα update, με sharding, plasma και raiden network πραγματικά δεν θα πιάνεται. Τότε ειναι που θα πηδήσει η τιμή του eth στα ύψη. Τον μάρτιο είπαν οι dev του eth οτι θα χρειαστούν 6 μήνες για να δοκιμαστεί το sharding και να δοθεί σαν update. Οπότε Οκτώμβριο ή Νοέμβριο προβλέπω κάποιο καλό spike στην τιμή του. Ιδωμεν! Μπορεί το EOS όντως να ξεπεράσει το ETH και το BCH να γίνει το αληθινό BTC....
fingolfingr Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 11 ώρες πριν, DonLeKout είπε Και εγω μια απο τα ίδια έκανα... ελπίζω τωρα να κάνει κάποια καλή διόρθωση. Αυτά γίνονται το βράδυ που εμείς κοιμόμαστε και οι κορεάτες και Ιάπωνες είναι ξύπνιοι. Και λίγο crowd wisdom απο τους φίλους του Insomnia: Θα συνεχιστεί πιστεύετε η ανοδος του EOS? Θα φτάσει τα 30 δολάρια ? Βασικά όταν το είδα να ανεβαίνε ξανα αγοράσα στα 18$ περίπου. Εβαζα συνεχεια stop loss και τελικά πουλησε στα 21$. Κάτι βγήκε και από εκεί. Επειδή το day trading με εχει κάψει και εχω χάσει κερδη από βλακείες μου, αν δεν αρχίσουν να ανεβαίνουν όλα.... δεν ξαναμπαίνω. Εχω περίπου 300$ στο binance που δεν τα κάνω trade. Αυτά του kraken προς το παρόν θα μείνουν $$$
yiannis_1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, fingolfingr είπε Βασικά όταν το είδα να ανεβαίνε ξανα αγοράσα στα 18$ περίπου. Εβαζα συνεχεια stop loss και τελικά πουλησε στα 21$. Κάτι βγήκε και από εκεί. Επειδή το day trading με εχει κάψει και εχω χάσει κερδη από βλακείες μου, αν δεν αρχίσουν να ανεβαίνουν όλα.... δεν ξαναμπαίνω. Εχω περίπου 300$ στο binance που δεν τα κάνω trade. Αυτά του kraken προς το παρόν θα μείνουν $$$ Και εγώ τα ίδια αλλά στο coinbase. Δεν έχει και πολύ νόημα day trading με 100 και 200 € και fee 2χ2.99€. (Αγόρασε - πούλα.) Να είχαμε χιλιάρικα να παίζουμε πά στο διάλο... Απλά όταν έχω ένα ποσό μέσα και ένα έξω χαίρομαι και στην άνοδο και στην πτώση. Στην πτώση ελπίζω να πέσει και άλλο να μπώ, στην άνοδο ανεβαίνει το portfolio. Ψυχολογικό περισσότερο και για να ξέρω πως και 0 να πάει 300 € τα εχω. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από yiannis_1 1
fingolfingr Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, yiannis_1 είπε Και εγώ τα ίδια αλλά στο coinbase. Δεν έχει και πολύ νόημα day trading με 100 και 200 € και fee 2χ2.99€. (Αγόρασε - πούλα.) Να είχαμε χιλιάρικα να παίζουμε πά στο διάλο... Απλά όταν έχω ένα ποσό μέσα και ένα έξω χαίρομαι και στην άνοδο και στην πτώση. Στην πτώση ελπίζω να πέσει και άλλο να μπώ, στην άνοδο ανεβαίνει το portfolio. Ψυχολογικό περισσότερο και για να ξέρω πως και 0 να πάει 300 € τα εχω. Νοημα δεν εχει. Αλλα όντως είναι ψυχολογικό. Την αρχική επενδυση την τραβηξα οποτε είμαι με κερδη μεσα. Όταν όμως βλέπεις τα 600$ να γίνονται 300$...... καπως σου ερχεται. Όταν βλέπεις τα 300$ να σιγά σιγά ξαναγίνονται 600$ παίρνεις τα πανω σου. Ε όταν πεφτει ξανα, ανεβαίνει μετα από λίγο κλπ.... κανεις λαλακιες. Τωρα πια εχω αποφασίσει ότι αν δεν δώ ανοδο δεν μπαίνω. Δεν θα τα τραβήξω. Απλά θα καθονται σε $$$ στο kraken. Καλύτερα να χασω λίγο κερδος αν ξεκινησει παλι η ανοδος και αν εχω το κεφαλι μου πιο ησυχο. Προφανως μπορούν όλα να χαθουν αυριο αλλα.... Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από fingolfingr
thomasG4 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Japan's Financial Regulator Is Pushing Crypto Exchanges To Drop 'Altcoins' Favored By Criminals Κακά νέα για αυτούς που κρατάνε Monero, Zcash και Dash. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από thomasG4
fingolfingr Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Χθες μου ήρθε στο telegram μια είδηση από ένα pump group ότι θα ανεβανε αρκετα το Qash. Το κοιτάω στο coinmarketcap και βλεπω ότι δεν είναι σε κανενα από τα ανταλακτηρια που εχω λογαρασμό και το αφήνω. Σημερα που κοιτάω το bitfinex βλεπω το QSH με αυξηση 20% και τελικά είναι το QASH. Στο coinmarketcap όμως το bitfinex το εχει σαν ethfinex. Τι παίζει;
chek2fire Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 32 λεπτά πριν, fingolfingr είπε Χθες μου ήρθε στο telegram μια είδηση από ένα pump group ότι θα ανεβανε αρκετα το Qash. Το κοιτάω στο coinmarketcap και βλεπω ότι δεν είναι σε κανενα από τα ανταλακτηρια που εχω λογαρασμό και το αφήνω. Σημερα που κοιτάω το bitfinex βλεπω το QSH με αυξηση 20% και τελικά είναι το QASH. Στο coinmarketcap όμως το bitfinex το εχει σαν ethfinex. Τι παίζει; απλά αυτό που παίζει με όλα τα alt με χαμηλή ρευστότητα. Αν μαζευτεί μια ομάδα ατόμων με καλό cash και αποφασίσουν να αγοράσουν όλοι μαζί το pumparoun δημιουργούν πρόσκαιρο hype τσιμπάνε τα δολώματα το hype συνεχίζεται και φυσικά η ίδια ομάδα που ξεκίνησε όλο αυτό το πράγμα στο hype της ισοτιμίας αρχίζει να πουλάει και βγάζει ένα τρελό κέρδος. Στην crypto market αυτό το πραγμα γίνετε άπειρες φορές. Στο Bitcoin και πλέον και στο Ethereum αυτό το πράγμα είναι πολύ ποιο δύσκολο να γίνει λογο της μεγάλης ρευστότητας που υπάρχει.
DonLeKout Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 34 λεπτά πριν, fingolfingr είπε Χθες μου ήρθε στο telegram μια είδηση από ένα pump group ότι θα ανεβανε αρκετα το Qash. Το κοιτάω στο coinmarketcap και βλεπω ότι δεν είναι σε κανενα από τα ανταλακτηρια που εχω λογαρασμό και το αφήνω. Σημερα που κοιτάω το bitfinex βλεπω το QSH με αυξηση 20% και τελικά είναι το QASH. Στο coinmarketcap όμως το bitfinex το εχει σαν ethfinex. Τι παίζει; Εχεις καταφέρει ποτέ να βγάλεις κάτι απο pumd and dump? Εγω μια φορα προσπάθησα να το κάνω με mcaffee coin και ευτυχώς που πρόλαβα να πάρω τα χρήματά μου πίσω... μιλάμε ολα εγιναν τόσο γρήγορα..... πλέον φοβάμαι και δεν μπαίνω.
vagpan1986 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στο binance γίνεται συχνά p&d σε διάφορα coins. Πάντα κοιτάω το volume για να να τσεκάρω και να μην την πατάω ή για να ξέρω πόσο χρόνο έχω. Πριν λίγες μέρες έγινε στο Bancor για πολλοστή φορά. Ήμουν απελπισμένος αφου δεν είχα βγάλει τίποτα απο το trading και λέω ας μπω για ενα 3% και να βγώ. Με το που αγοράζω μερικά κάνει ένα απότομο και καταρρέει, ούτε limit stop δεν προλαβα να βάλω. Έχασα ενα 15% των χρημάτων που έβαλα. Παρόλο που βγήκα νωρίς, 5 πετυχημένα trades των 3% σε 1 μήνα, έφυγαν σε δευτερόλεπτα. edit: Αν έχω αργήσει, βάζω και order τερμα στον πάτο μήπως και στιγμιαία κρασάρουν το νόμισμα και το αγοράσω σε εξεφτιλιστική τίμη, αλλά δεν μου έχει κάτσει ακομα. Αμ δε που θα ξανασχοληθώ. Μόνο αν έχει πολύ volume και κάτσει να το δω νωρίς. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από vagpan1986
Bspus Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Μια κυνικη αλλα ακριβης τοποθετηση για τα ico και pump n dumps 1
LiquidTroll Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Συντομα θα επενδύσω σε Ethereum και BTC Cash/ Προβλεπεται , σε βάθος 2ετίας - 3ετίας να εκτοξευτούν 1
fingolfingr Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, DonLeKout είπε Εχεις καταφέρει ποτέ να βγάλεις κάτι απο pumd and dump? Εγω μια φορα προσπάθησα να το κάνω με mcaffee coin και ευτυχώς που πρόλαβα να πάρω τα χρήματά μου πίσω... μιλάμε ολα εγιναν τόσο γρήγορα..... πλέον φοβάμαι και δεν μπαίνω. Μία φορά εκατσε καλή και αυτή από σπόντα. Είχα παρει 40$ coins στο yobit (coins που τώρα είναι για πέταμα) και είχα πάρει με 2$ που περίσσευαν κάποιες χιλιαδες από ενα νόμισμα cashme. Δεν το ήξερα. Απλά ήταν το πιο φτηνό. Το καλό είναι ότι ενώ ανέβηκε απότομα έκανε κάποιες ώρες να πέσει. Πρόλαβε και εστειλε το delta notification για την αυξηση μπήκα και τα πούλησα γύρω στα 90$ αν θυμάμαι καλά. Μόνο μία φορά λοιπον και αυτό από τύχη 1
giannis808 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, fingolfingr είπε Μία φορά εκατσε καλή και αυτή από σπόντα. Είχα παρει 40$ coins στο yobit (coins που τώρα είναι για πέταμα) και είχα πάρει με 2$ που περίσσευαν κάποιες χιλιαδες από ενα νόμισμα cashme. Δεν το ήξερα. Απλά ήταν το πιο φτηνό. Το καλό είναι ότι ενώ ανέβηκε απότομα έκανε κάποιες ώρες να πέσει. Πρόλαβε και εστειλε το delta notification για την αυξηση μπήκα και τα πούλησα γύρω στα 90$ αν θυμάμαι καλά. Μόνο μία φορά λοιπον και αυτό από τύχη Την θυμάμαι αυτή την φάση σε διάβαζα και είχα ζηλέψει απίστευτα
fingolfingr Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, giannis808 είπε Την θυμάμαι αυτή την φάση σε διάβαζα και είχα ζηλέψει απίστευτα Και να σκεφτείς ότι αν γινόταν μία μερα μετά θα είχα βάλει αρκετά περισσότερα χρήματα μέσα. Και θα έβγαινα με πολυ περισσότερα από 90$. Αλλά.... αυτά έχει η ζωή. YOYOW to the moon (και καλα) Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από fingolfingr
Προτεινόμενες αναρτήσεις