chek2fire Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 μηπως είναι γενικευμένο αυτό το bug γιατί και το OKCoin έκαν παύση συναλλαγών των token
ribo7 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 6 ώρες πριν, Avatar_GR είπε Εξαρτάτε από το altcoin και το ποσό. Αν το altcoin κάνει συχνά σκαμπανεβάσματα, εγώ όταν πάει Χ2 το πουλάω και βάζω buy order χαμηλά πάλι η το πουλάω και βρίσκω κάποιο/κάποια άλλα alcoins που είναι χαμηλά να αγοράσω. Με μικροποσά (π.χ τα 20 ευρώ που είπες), αν πάει Χ2 πουλάω τα μισά ώστε να πάρω τα λεφτά μου πίσω και τα άλλα μισά τα βάζω sell order X5-Χ10 και πάνω. Όταν λες "το πουλάω" εννοείς ρευστοποιείς σε ευρώ? Ή το ανταλλάσεις σε μεγάλα cryptocoins? Το θέμα είναι μπορεί να έκανε ένα x2 ως προς το €, αλλά ως προς BTC με ενδιαφέρει.
vagpan1986 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 46 λεπτά πριν, ribo7 είπε Όταν λες "το πουλάω" εννοείς ρευστοποιείς σε ευρώ? Ή το ανταλλάσεις σε μεγάλα cryptocoins? Το θέμα είναι μπορεί να έκανε ένα x2 ως προς το €, αλλά ως προς BTC με ενδιαφέρει. Εχω καταλαβει την ερωτηση απο χτες αλλα δεν απαντησα γιατι δεν ξερω αν υπαρχει καποια διαφορα. Εγώ δεν κοιταω καν την ισοτιμια σε fiat αλλά μόνο την ισοτιμία σε eth η btc. Στην θέση σου θα το πούλαγα/αντάλλαζα όπως και να το κανεις γιατί έκανες την τέλεια αγορά στα μέσα Μάρτη. Ήδη έχει επανέλεθει στο 78% απο το ATH. Ήδη κυμαίνεται σε overbough τιμες απο 16/4. Άρα υπάρχει πιθανότητα πτώσης. Δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου γιατί μπορεί να ανέβει κι άλλο, κανείς δεν ξέρει. Υποθέτω κάποια καλά νεα βγήκαν για το Coin αυτό.
fingolfingr Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, chek2fire είπε μηπως είναι γενικευμένο αυτό το bug γιατί και το OKCoin έκαν παύση συναλλαγών των token Το qryptos παντως εστειλε mail ότι τωρα είναι οκ Να φανταστώ θα αρχίσουμε να πέφτουμε πάλι; Ή όχι ακόμα; Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από fingolfingr
chek2fire Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, fingolfingr είπε Το qryptos παντως εστειλε mail ότι τωρα είναι οκ Να φανταστώ θα αρχίσουμε να πέφτουμε πάλι; Ή όχι ακόμα; Για ποιο λόγο? Αυτές οι ρυθμίσεις υπάρχουν ήδη στα ανταλλακτήρια και θα μπούνε και σε πλατφόρμες με online wallet όπως το Blockchain.info. Φυσικά και δεν επειρεάζει τα bitcoin wallet που υπάρχουν στα κινητά και που είσαι ο κάτοχος των private key και τα πορτοφόλια που έχουμε στο desktop. Δεν υπάρχει νομοθεσία να επιβάλει στους developer που δημιουργούν αυτά τα wallet να« εφαρμόσουν το Know Your customer. Δλδ μια τρύπα στο νερό κάνουν. Απλά οι εξελίξεις τους έχουν ξεπεράσει και δεν ξέρουν τι κάνουν.
atonioz Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 από tweet που έκανε ο CEO του Coinbase Brian Armstrong https://arewedecentralizedyet.com/ να σημαίνει κάτι ? το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι μπορεί να θέλει να πει ότι στην Πλατφόρμα του Coinbase τα 4 νομίσματα που έχουν βάλει έχουν κάποια κοινά στοιχεία τα οποία όπως παρουσιάζονται στο συγκεκριμένο είναι πιο decentralized από τα υπόλοιπα. Αν πάμε με αυτή τη λογική επόμενα υποψήφια τα οποία θα μπορούσαν δυνητικά να μπουν στο coinbase είναι τα : DASH (έχοντας μόνο 2 entities στο >50% voting/mining power σε σχέση με τα 3 ήδη τεσσάρων) και το κουφό Dogecoin ξαναλέω μόνο βάσει το στατιστικών που παρουσιάζονται στο Link από πάνω δεν έχω κανένα από τα δύο στη κατοχή μου ... αλλά μπήκα σε σκέψεις τώρα για το Dash
chek2fire Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Σιγά μην βάλει dash η κάποιο ανώνυμο η Coinbase. Εδώ οι τύποι έκαναν ban μέχρι και το wikilieaks από την πλατφόρμα τους. Από την άλλη το dash μην ξεχνάμε ότι είναι και κεντρικά ελεγχόμενο και λειτουργεί και αυτό σαν ίδρυμα με έναν ίδρυμα που το ελέγχει. καλά αυτοί του bcash το έχουν τερματίσει. Λες και έχουν πάθε ομαδικά όλοι τους την παράνοια του Roger Ver
fingolfingr Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πόσο χαίρομαι (προς το παρόν) που πριν μερικες μερες πουλησα όλα μου τα ripple και τα εκανα EOS. ΥΓ: Το EOS θα ξεπερασει το ΑΤΗ του ή μου φαίνεται; ΥΓ2: Μάλλον το ματιασα. Απο 17.7$ που ηταν τώρα είναι 1$ κατω. Το stop loss μου τα πούλησε στα 17$. Σωστο ή λάθος.... Θα δουμε το πρωι Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από fingolfingr
chek2fire Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Καλά μιλάμε το bcash έχει μαζέψει στην κυριολεξία το crème de la crème της Bitcoin και crypto κοινότητας. ΜΙλάμε όλη σαβούρα εκεί έχει πάει. Ιδίως αυτός ο Roger Ver είναι από τους μεγαλύτερους scammer που έχουν κυκλοφορήσει στον χώρο. Εδώ προμοτάρει το πασιάγνωστο ακόμα και σε ινδούς ανταλλακτήριο ως το μεγαλύτερο στην Ινδία https://btcmanager.com/roger-ver-of-bitcoin-com-calls-an-unknown-exchange-bitxoxo-the-largest-indian-exchange/ Φυσικά το κάνει όχι μόνο γιατί αυτό το ανταλλακτήριο προμοτάρει το bcash αλλά και γιατί συμμεετέχει στο ico που έχει δημιουργήσει το ανταλλακτήριο. Συν ότι πρέπει να έιναι τελείως scam ακόμα και το ίδιο το ανταλλακτήριο. Φυσικά την ίδια ώρα και το Bitcoin account στο twitter που το έχει αγοράσει ο ίδιος και που προμοτάρει πλέον το bcash κάνει ακριβώς το ίδιο tweet και οι αντιδράσεις ακόμα και ατόμων που υποστηρίζουν το bcash Για την ιστορία ο Roger Ver είναι ένα κοινός ποινικός που έχει κάνει και φυλακή για πάνω από ένα χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες επειδή πούλαγε εκρηκτικά και τα έστελνε απλά με ταχυδρομείο χωρίς καμία προστασία. Μετά κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει όταν το καλοκαίρι του 2013 που αποδεδειγμένα πλέον ο Mark Karpeles ανακαλύπτει ότι το MTGox είχε γίνει ήδη φύλο και φτερό από hacker και ότι εχει μια μαύρη τρύπα εκατοντάδων χιλιάδων Bitcoin που έλειπαν από τα πορτοφόλια του αυτός βγαίνει και διαβεβαιώνει τον κόσμο ότι όλα είναι ok. Φυσικά λίγους μήνες μετά το ανταλλακτήριο καταρρέει με όλους τους πελάτες του να χάνουν τα Bitcoin τους για πάντα.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Αυτη τη στιγμη τα κρυπτονομισματα ειναι το συγχρονο Eldorado. Τοσο μεγαλες αποδοσεις δεν παιρνεις ουτε απο ETFs, μετοχες,χρυσο, τοκους. Συνεπεια, πολλοι "περιεργοι" τυποι που δεν πιστευουν στην ιδεα και την προοπτικη, αλλα μονο στα κερδη και στο ξεπλυμα να εχουν ανεβει στο αρμα της ανοδου. Οσο υπαρχουν καλες ειδησεις, συνεργασιες,δημιουργια startups, εξελιξη της τεχνολογιας, το παρτυ θα συνεχιζεται.
zio10 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Άντε κάτι γίνεται τις τελευταίες μέρες! (Μη το ματιάσουμε ).
Silverage Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, zio10 είπε Άντε κάτι γίνεται τις τελευταίες μέρες! (Μη το ματιάσουμε ). Μπράβο ρε, εγώ που έγραψα το ίδιο πριν λίγες μέρες τα μάτιασα πάντως και πέσανε μετα. Φρόντισε... Α και κρίμα που δεν είχα πάρει EOS. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2018 από Silverage 1
vagpan1986 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, Silverage είπε Μπράβο ρε, εγώ που έγραψα το ίδιο πριν λίγες μέρες τα μάτιασα πάντως και πέσανε μετα. Χαχα. Πάντως πιο γκαντεμης απο μενα δεν υπάρχει. Με το που κάνω αγορά, όλα καταρρέουν. Όλοι μετανιώσανε για το eos αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να το αγγίξω τώρα.
DonLeKout Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Στις 27/4/2018 στις 6:24 ΜΜ, fingolfingr είπε Πόσο χαίρομαι (προς το παρόν) που πριν μερικες μερες πουλησα όλα μου τα ripple και τα εκανα EOS. ΥΓ: Το EOS θα ξεπερασει το ΑΤΗ του ή μου φαίνεται; ΥΓ2: Μάλλον το ματιασα. Απο 17.7$ που ηταν τώρα είναι 1$ κατω. Το stop loss μου τα πούλησε στα 17$. Σωστο ή λάθος.... Θα δουμε το πρωι Και εγω μια απο τα ίδια έκανα... ελπίζω τωρα να κάνει κάποια καλή διόρθωση. Αυτά γίνονται το βράδυ που εμείς κοιμόμαστε και οι κορεάτες και Ιάπωνες είναι ξύπνιοι. Και λίγο crowd wisdom απο τους φίλους του Insomnia: Θα συνεχιστεί πιστεύετε η ανοδος του EOS? Θα φτάσει τα 30 δολάρια ?
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το EOS αυτη τη στιγμη βρισκεται σε επιπεδα ΑΤΗ (All Time High). Σε τετοια επιπεδα ολοι περιμενουν μια διορθωση . Επεξ/σία 29 Απριλίου 2018 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις