chek2fire Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Την ίδια ώρα ο dow jones εχει πτώση 66% από το ATH. Σήμερα ιδίως είχε μια πτώση πάνω από 2%
vagpan1986 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Α) Τι γινεται με το EOS; Θα μας τρελάνει? Β) Μονο εγω δεν νιωθω καλα με αυτη την αυξηση; Ποτε θα κανει το correction το BTC επιτελους? Γ) Γιατι ποτε δεν κανουν τετοιο pump τα alts που εχω βαλει χρημα? Δ) Κατι δεν μαρεσει...
zio10 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Πόσο correction να κάνει; Φτάνει, ας ανέβει τώρα! Στα άλλα συμφωνώ! 1 1
vagpan1986 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 33 λεπτά πριν, zio10 είπε Πόσο correction να κάνει; Φτάνει, ας ανέβει τώρα! Ναι sorry, δεν το διατυπωσα σωστα. Εννοoυσα οτι απο τις 12/4 (6700$) ως σημερα που ειναι στα 9450$ παει καπως αποτομα. Ειδικα απο τις 17/4. Εικάζω πως στις επομενες μερες θα δουμε μια αισθητη πτωση γιατι btc και alts εχουν αγγιξει overbought τιμες. Σε αυτο το correction αναφερομαι 1
yiannis_1 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vagpan1986 είπε Α) Τι γινεται με το EOS; Θα μας τρελάνει? Β) Μονο εγω δεν νιωθω καλα με αυτη την αυξηση; Ποτε θα κανει το correction το BTC επιτελους? Γ) Γιατι ποτε δεν κανουν τετοιο pump τα alts που εχω βαλει χρημα? Δ) Κατι δεν μαρεσει... Α)Οι κινέζοι θέλουν ένα etherium alternative. Β) Για να πάρεις φθηνά δλδ να τον πι.... όλοι οι άλλοι. Γιατί συμβόλαιο είχες ότι θα φθάσει κάπου για να πάρεις? Ή διάβασες το bitcoin price prediction και το δεσες τουμπεκί ότι έτσι όπως τα λένε είναι. Όλοι τζογάρουμε. Και εγω πιστεύω ότι θα διορθώσει αρκετά. Ελπίζω όχι πάλι τόσο πολύ όσο μέσα Απρίλη γιατί θα αρχίσει να χάνεται το ενδιαφέρον και φοβάμαι αλυσιδωτές αντιδράσεις... Όχι τπτ άλλο θα γίνει και αυτό το thread one chek2fire show. Μόνο αυτός γράφει σε τέτοιες περιόδους. Θα πρέπει να υποστούμε δλδ αρκετά αδιάφορα και ακατανόητα ποστς. Δ)Προσωπικά δεν έχω αλλά και αυτοί που λένε πως βγάλαν δυσκολεύομαι να τους πιστέψω... mithril, vothril, golem, golum, ork και άλλα τέτοια θα έχουν τπτ φάνς του LOTR. Μάλλον δημιουργούν τα ονόματα ηρωικούς συνειρμούς σε ηλικίες 15-25 οπότε λογικό να πηγαίνουν καλά με τόσο ενθουσιώδεις υποστηρικτές. Μερικοί μπορεί να τα παίρνουν και για πλάκα. Προσωπικά δεν... Η πιθανότητα να χάσω ή να κερδίσω απο δαύτα είναι χειρότερες απο το στοιχηματζίδικο της γειτονιάς. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από yiannis_1
vagpan1986 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, yiannis_1 είπε Α)Οι κινέζοι θέλουν ένα etherium alternative. Β) Για να πάρεις φθηνά δλδ να τον πι.... όλοι οι άλλοι. Γιατί συμβόλαιο είχες ότι θα φθάσει κάπου για να πάρεις? Ή διάβασες το bitcoin price prediction και το δεσες τουμπεκί ότι έτσι όπως τα λένε είναι. Όλοι τζογάρουμε. Και εγω πιστεύω ότι θα διορθώσει αρκετά. Ελπίζω όχι πάλι τόσο πολύ Δ)Προσωπικά δεν έχω αλλά και αυτοί που λένε πως βγάλαν δυσκολεύομαι να τους πιστέψω... mithril, vothril, golem, golum, ork και άλλα τέτοια θα έχουν τπτ φάνς του LOTR. Μάλλον δημιουργούν τα ονόματα ηρωικούς συνειρμούς σε ηλικίες 15-25 οπότε λογικό να πηγαίνουν καλά με τόσο ενθουσιώδεις υποστηρικτές. Μερικοί μπορεί να τα πέρνουν και για πλάκα. Προσωπικά δεν... Η πιθανότητα να χάσω ή να κερδίσω απο δαύτα είναι χειρότερες απο το στοιχηματζίδικο της γειτονιάς. Α) Οι κινεζοι πιστευα οτι θα θελαν το NEO για alternative. Εγω θέλω το κορεατικο (ICON). Για το icx αναμενω pump ως το τελος του μηνα βαση του roadmap και της εναρξης της πλατφορμας. (και πιθανοτατα dump). Επισης έχουμε το mainnet του AION αυριο αλλά έγινε οτι ηταν να γινει,πιστεύω, στις αγορες. Το αναφερω απλα σαν νεα. Για αυτα τα alts θελω μεγαλυτερη ανοδο (αν και ειχαν ηδη μεγαλη). Β) Ετσι ειναι το παιχνιδι. Κερδιζεις οταν χανει ο αλλος. Περιμενω ενα μικρο correction για να δω τις επομενες μου κινησεις. Δεν ειμαι μονο holder γιατι θελω να αυξησω τα coins. Γ)Κανεις δεν ξερει πως θα παει το πραγμα .Ολοι τζογαρουμε, αυτο ξαναπεστο, αλλα υπαρχουν και καποιες ενδειξεις. Π.χ. σε ποια τιμη πανω-κατω ειναι καταλληλη να αγορασω αφου ειχαμε μεγαλη ανοδο και αφου καποιοι πηραν τα profits τους. Δ) Δεν ασχολουμαι με τετοια shitcoins οπως αυτα που ειπες. High risk- high reward ειναι αυτα.... Θυμαμαι το καιρο που εδω μεσα ολοι ειχαν τρελαθει με το electroneum Εδω βλεπεις να ανεβαινει το verge, tron και το Eos (οκ αλλη κατηγορια αυτο) και να μην ανεβαινουν πολυ αλλα που αξιζουν . Αυτο εννοουσα. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από vagpan1986
zio10 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 17 ώρες πριν, Avatar_GR είπε Τι έγινε, ανέβηκαν λίγο τα crypto και ξυπνήσατε από τον λήθαρχο; Που ήσασταν τόσο καιρό χαμένοι;;;; Είμαστε λίγο πανηγυρτζήδες! 1
MySql Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 20 ώρες πριν, vagpan1986 είπε Ναι sorry, δεν το διατυπωσα σωστα. Εννοoυσα οτι απο τις 12/4 (6700$) ως σημερα που ειναι στα 9450$ παει καπως αποτομα. Ειδικα απο τις 17/4. Εικάζω πως στις επομενες μερες θα δουμε μια αισθητη πτωση γιατι btc και alts εχουν αγγιξει overbought τιμες. Σε αυτο το correction αναφερομαι Μην προσπαθείς να φτιάξεις κανόνες γιατί δεν υπάρχουν τον Δεκέμβρη ξαφνικά από 8k πήγε 20k. Εγώ πιστεύω ότι θα βολοδέρνει για αρκετό διάστημα σε αυτές τις τιμές 6κ-10κ μέχρι να βγει κάποια μεγάλη ανακοίνωση ή με κάποιο τρόπο να ξαναγίνει μόδα
gregdel Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 23 ώρες πριν, chek2fire είπε Την ίδια ώρα ο dow jones εχει πτώση 66% από το ATH. Σήμερα ιδίως είχε μια πτώση πάνω από 2% ??? 1
Bspus Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 https://www.coindesk.com/even-ethereums-top-developers-think-blockchain-split-might-inevitable/ Παλι συζητησεις για chain split στο ethereum παρομοιο με αυτο που οδηγησε στο eth classic με το DAO hack. Αφορμη τωρα το Parity wallet και τα κλειδωμενα funds. Ειτε το κανουν ειτε οχι, δεν ειναι καλο σημαδι.
ribo7 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Αναζήτηση συμβουλής: Είχα αγοράσει ένα altcoin (ΒΑΤ) (20€) το οποίο διπλασιάστηκε. Σαν στρατηγική έχω να αγοράσω BTC. Τι είναι καλύτερο? Να ανταλλάξω BAT/BTC? Πρέπει να περιμένω όμως να πέσει η μεταξύ τους ισοτιμία? Ή να ρευστοποιήσω το BAT και με αυτά να αγοράσω BTC? Γενικά δλδ, όταν έχετε κάποια κέρδη από alts, πως κινείστε για να αυξήσετε το portofolio σε μεγάλα (BTC/ETH)?
chek2fire Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, gregdel είπε ??? ναι sorry για 6% μιλάμε 3 ώρες πριν, Bspus είπε https://www.coindesk.com/even-ethereums-top-developers-think-blockchain-split-might-inevitable/ Παλι συζητησεις για chain split στο ethereum παρομοιο με αυτο που οδηγησε στο eth classic με το DAO hack. Αφορμη τωρα το Parity wallet και τα κλειδωμενα funds. Ειτε το κανουν ειτε οχι, δεν ειναι καλο σημαδι. νομίζω αν κάνουν bailout ξανά το σύστημα θα είναι το δεύτερο μεγαλύτερο λάθος στο Ethereum. To πρώτο τους κυνηγάει ακόμα και στην τελική δεν μπορεί κάθε φορά που κάποιος δημιουργεί ένα smart contract με bug να γίνετε fork όλο το σύστημα για να πάρουν κάποιοι τα χρήματα τους πίσω. Από την άλλη το fork του DAO δημιούργησε κακό προηγούμενο γιατί δικαιολογημένα πλέον κατηγορούν τους developer του Ethereum ότι στο DAO το έκαναν fork γιατί οι μεγαλύτεροι επενδυτές ήταν οι ίδιοι και ο Vitalik. 1
Avatar_GR Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 9 ώρες πριν, ribo7 είπε Αναζήτηση συμβουλής: Είχα αγοράσει ένα altcoin (ΒΑΤ) (20€) το οποίο διπλασιάστηκε. Σαν στρατηγική έχω να αγοράσω BTC. Τι είναι καλύτερο? Να ανταλλάξω BAT/BTC? Πρέπει να περιμένω όμως να πέσει η μεταξύ τους ισοτιμία? Ή να ρευστοποιήσω το BAT και με αυτά να αγοράσω BTC? Γενικά δλδ, όταν έχετε κάποια κέρδη από alts, πως κινείστε για να αυξήσετε το portofolio σε μεγάλα (BTC/ETH)? Εξαρτάτε από το altcoin και το ποσό. Αν το altcoin κάνει συχνά σκαμπανεβάσματα, εγώ όταν πάει Χ2 το πουλάω και βάζω buy order χαμηλά πάλι η το πουλάω και βρίσκω κάποιο/κάποια άλλα alcoins που είναι χαμηλά να αγοράσω. Με μικροποσά (π.χ τα 20 ευρώ που είπες), αν πάει Χ2 πουλάω τα μισά ώστε να πάρω τα λεφτά μου πίσω και τα άλλα μισά τα βάζω sell order X5-Χ10 και πάνω.
fingolfingr Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μου ήρθε mail από το Qryptos για προσωρινή (?) παυση λειτουργίας. Βασικά παυση trading σε erc20 tokens και withdrawals και deposits γενικως. Βρηκαν μια τρύπα όπου αν καποιος την εκμεταλευτεί μπορεί να φτιαχνει όσα erc20 tokens θέλει. Και εχω τόσο καιρό και περιμένω να γίνω verified για να τραβήξω κατι electroneum. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από fingolfingr
Προτεινόμενες αναρτήσεις