Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Go bcash :lol:

Τα εδωσα, ελπιζω να μη βιαστηκα παλι. Τα ξαναλεμε οταν παει κατω απο 0.1

Αυτον τον ξερεις?

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση... Ένας φίλος μου έκανε από περιέργεια ανάληψη 20€ από κέρδη από bitstamp με SEPA στην εθνική τράπεζα. Του μπήκαν περίπου 16€.  Για ποιο λόγο του κρατήθηκε περίπου 4€? Η ανάληψη SEPA λέει πως είναι 0.9€ το fee.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Bspus είπε

Go bcash :lol:

Τα εδωσα, ελπιζω να μη βιαστηκα παλι. Τα ξαναλεμε οταν παει κατω απο 0.1

Αυτον τον ξερεις?

ναι καλός σαχλαμάρας είναι και αυτός. Το κοινό χαρακτηριστικό τους όλων αυτών είναι ότι στην κυριολεξία μιλάνε πάντα με όρους πολιτικούς ενώ αγνούς τελείως τεχνικά θέματα.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, pogchamp είπε

Παιδιά μια ερώτηση... Ένας φίλος μου έκανε από περιέργεια ανάληψη 20€ από κέρδη από bitstamp με SEPA στην εθνική τράπεζα. Του μπήκαν περίπου 16€.  Για ποιο λόγο του κρατήθηκε περίπου 4€? Η ανάληψη SEPA λέει πως είναι 0.9€ το fee.

Τα 4 ευρω ειναι προμηθεια της Εθνικης για εισερχομενα εμβασματα απο εξωτερικο.Στελνεις 20-25-30 ευρω και σου κρατανε τα 4.Το ιδιο και η Πειραιως.

Πες στον φιλο να δοκιμασει αλλιως.Ν26, Revolut,Mistertango,Leupay.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, flasher27 είπε

Τα 4 ευρω ειναι προμηθεια της Εθνικης για εισερχομενα εμβασματα απο εξωτερικο.Στελνεις 20-25-30 ευρω και σου κρατανε τα 4.Το ιδιο και η Πειραιως.

Πες στον φιλο να δοκιμασει αλλιως.Ν26, Revolut,Mistertango,Leupay.

Α είναι ανεξάρτητο δλδ από το μέγεθος του εμβάσματος. Και 200 να ήταν πάλι 4 θα ταν. Σε μία φάση φοβήθηκα να μην είναι το 20% που σου κρατάνε από τα "κερδη" από κρύπτο. Ένας γνωστός μου, μου είχε πει ότι του κράτησαν επιτόπου 20% και του το επέστρεψαν στο τέλος του φορολογικού έτους επειδή ήταν κάτω από το αφορολόγητο τα έσοδά του. Δεν ξέρω κατά πόσο η βλακεία που είπε ισχύει, γιατί απόρρησα κατευθείαν πως άμα σου κρατάν το 20% απευθείας, είναι να σε φορολογούν και στην αρχική επένδυση και όχι επί του κέρδους.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, pogchamp είπε

Α είναι ανεξάρτητο δλδ από το μέγεθος του εμβάσματος. Και 200 να ήταν πάλι 4 θα ταν. Σε μία φάση φοβήθηκα να μην είναι το 20% που σου κρατάνε από τα "κερδη" από κρύπτο. Ένας γνωστός μου, μου είχε πει ότι του κράτησαν επιτόπου 20% και του το επέστρεψαν στο τέλος του φορολογικού έτους επειδή ήταν κάτω από το αφορολόγητο τα έσοδά του. Δεν ξέρω κατά πόσο η βλακεία που είπε ισχύει, γιατί απόρρησα κατευθείαν πως άμα σου κρατάν το 20% απευθείας, είναι να σε φορολογούν και στην αρχική επένδυση και όχι επί του κέρδους.

Ο τιμοκαταλογος της Πειραιως που τον ειχε ποσταρει καποιος φιλος εδω μεσα,λεει  εως 15 ευρω δωρεαν και απο 15 και 1 λεπτο μεχρι 12500 προμηθεια 4 ευρω.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, flasher27 είπε

Ο τιμοκαταλογος της Πειραιως που τον ειχε ποσταρει καποιος φιλος εδω μεσα,λεει  εως 15 ευρω δωρεαν και απο 15 και 1 λεπτο μεχρι 12500 προμηθεια 4 ευρω.

Για ποιο λόγο μου προτείνεις το revolut και τα άλλα; Δεν ξέρω επί του θέματος γι'αυτό ρωτώ, και αν δεν βαριέσαι πες μου με λίγα λόγια. Τι μπορώ κοινώς να κάνω με το revolut;  Μπορώ να τα φέρω Ελλάδα δίχως να σκάσω 4€;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, pogchamp είπε

Καμία σχέση αυτό που σου είπε ο φίλος σου. Αυτό που σου είπε είναι κάτι τελείως διαφορετικό και δεν αφορά τα κρυπτονομίσματα.

• Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, pogchamp είπε

Για ποιο λόγο μου προτείνεις το revolut και τα άλλα; Δεν ξέρω επί του θέματος γι'αυτό ρωτώ, και αν δεν βαριέσαι πες μου με λίγα λόγια. Τι μπορώ κοινώς να κάνω με το revolut;  Μπορώ να τα φέρω Ελλάδα δίχως να σκάσω 4€;

Η Ν26 εχει μηδεν προμηθειες για συγκεκριμενο αριθμο αναληψεων τον μηνα(νομιζω 5 αναληψεις τον μηνα).

Για την Revolut δεν εχω ιδία πειρα.Εχω κανει εγγραφη αλλα δεν εχω παραγγειλει ακομα την καρτα.

Η Mistertango δινει μια free fee αναληψη τον μηνα μεχρι 200 ευρω.Περιμενω την καρτα.

Την Leupay την εχω δει συχνοτατα-πυκνοτατα που την αναφερουν πολλοι και εδω μεσα.

Αμα το ψαξεις λιγο θα βρεις πολλες πληροφοριες εδω μεσα.(θησαυρος το insomnia).

• Thanks 1
Δημοσ.

Όλα φαίνεται να ανεβαίνουν, μόνο το electronium που είχα την μεγάλη έμπνευση να επενδύσω πάει χάλια. 

Όχι μπράβο μου, ήθελε προσπάθεια αυτό που έκανα :lol::lol:

Δημοσ.

Άντε καλοκαίριασε για να πάρουν λίγο μπροστά! Τι γίνεται με το bcash; Δεν ήταν απάτη και έχασαν πολλοί λεφτά κλπ; Τώρα θα τα ξαναπάρουν πίσω;!

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Avatar_GR είπε

Τι έγινε, ανέβηκαν λίγο τα crypto και ξυπνήσατε από τον λήθαρχο; 

Που ήσασταν τόσο καιρό χαμένοι;;;; :D

κάνουν το trading κόλπο πουλάω χαμηλά και αγοράζω στο spike :D

εγώ να πω την αλήθεια είχα αγοράσει διάφορα alt χαμηλά όταν είχε φτάσει το bitcoin κοντά στα 6k αλλά χθές τα πούλησα όλα και τα έκανα ξανά bitcoin. Εντάξει χ3 ήμουν να μην είμαι και πλεονέκτης. Από την άλλη έχω κρατήσει μόνο burst έτσι για να έχω και ένα shitcoin στην άκρη :P

παιδιά προσοχή το myeherwallet φαίνεται ότι έχει γίνει hack το dns του. Μην πατε να μπείτε εκεί μεχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση

αν έχετε κάνει backup τα key βάλτε τα σε δικό σας wallet asap.

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...