Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, jdm_mst είπε

Τι γνώμη έχετε για το decred?

Το θεωρω απο τα πιο σοβαρα projects. Ειναι αυτο που εχω σε μεγαλυτερο ποσοστο στο portfolio μετα το bitcoin.

Γενικως το team ειναι low profile, δεν ασχολειται με το marketing ιδιαιτερα με αποτελεσμα να μην ακουγεται πολυ. Εδω και δυο χρονια που υπαρχει παντως δουλευει σταθερα και το βελτιωνει.

Δεν προσφερεται για pump and dump ομως. Αν ψαχνεις κατι που θα παει to the moon ωστε μετα να το πουλησεις και να το ξεχασεις δεν θα το βρεις εδω. Γενικως οι μεταβολες του ειναι μικρες και σε (σχετικα) χαμηλη συσχετιση με το Bitcoin και την υπολοιπη αγορα.

Επεξ/σία από Bspus
  • Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Bspus είπε

Το θεωρω απο τα πιο σοβαρα projects. Ειναι αυτο που εχω σε μεγαλυτερο ποσοστο στο portfolio μετα το bitcoin.

Γενικως το team ειναι low profile, δεν ασχολειται με το marketing ιδιαιτερα με αποτελεσμα να μην ακουγεται πολυ. Εδω και δυο χρονια που υπαρχει παντως δουλευει σταθερα και το βελτιωνει.

Δεν προσφερεται για pump and dump ομως. Αν ψαχνεις κατι που θα παει to the moon ωστε μετα να το πουλησεις και να το ξεχασεις δεν θα το βρεις εδω. Γενικως οι μεταβολες του ειναι μικρες και σε (σχετικα) χαμηλη συσχετιση με το Bitcoin και την υπολοιπη αγορα.

Ναι τα ίδια έχω παρατηρήσει και εγώ..

Σίγουρα δεν είναι ένα νόμισμα για να κάνεις "αρπαχτή" αλλά αυτό είναι και που μου κίνησε το ενδιαφέρον. Επίσης η χαμηλή συσχέτιση με το btc, κάτι που με ξενερώνει με το ethereum πχ.

Πάντως τριγύρω στο νετ μόνο καλά λόγια διαβάζω..

Δημοσ.

ο SEC εξετάζει αν το ethereum είναι security η όχι 

με το πως τα ορίζουν τα security φυσικά και το Ethereum είναι security καθώς και ico έχει και κεντρικά ελεγχόμενο είναι. 

Αρκετοί παραβλέπουν τόσο σημαντικό είναι η αποκέντρωση και που το Bitcoin είναι ένα καθαρά αποκεντρωμένο σύστημα που δεν έχει κανέναν να το ελέγχει. Το bcash shitcoin είναι και αυτό απόλυτα ελεγχόμενο από το group του Jihan Wu και τον Roger Ver. 

Για να επιβιώσει ένα νόμισμα και για να γίνει defacto ένα παγκόσμιο αποθεματικό θα πρέπει να μην υπάρχει έλεγχος από κανέναν. Φυσικά και θα δούμε στο μέλλον πολύ ποιο οργανωμένες απόπειρες ελέγχου πάνω στην λειτουργία του Bitcoin. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, yiannis_1 είπε

Πωω ρε φίλε να μην έχουμε πάρει λίγο Bitcoin Cash.:P

Της Κορέας γίνεται...

Ripple FTW. Ξύπνησα σήμερα και είδα +80$. Εχω βαρεθεί θα βάζω όλο και πιο ψιλά sell order με stop loss :)

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, fingolfingr είπε

Ripple FTW. Ξύπνησα σήμερα και είδα +80$. Εχω βαρεθεί θα βάζω όλο και πιο ψιλά sell order με stop loss :)

Ξέρουμε εάν έγινε κάτι συνταρακτικό και έφαγε τέτοιοo pump ή είναι κάτι τυχαίο?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, MySql είπε

Ξέρουμε εάν έγινε κάτι συνταρακτικό και έφαγε τέτοιοo pump ή είναι κάτι τυχαίο?

Πιθανολογώ λόγω του meeting του G20 (χθες και σήμερα) που αυτή τη φορά φαίνεται ότι θα φέρει καρποφορία σε ότι έχει να κάνει με regulations, σε συνδυασμό με ότι το XRP είναι από τα πιο compliant σε νόμους κρυπτονομίσματα. Εδώ η εταιρία (Ripple) έχει ειδικό άτομο που ασχολείται με τα regulations. Δεν νομίζω να υπάρχει κανένα κρυπτο αυτή τη στιγμή που έχει τέτοιο άτομο στην ομάδα του. Γενικά η Ripple έχει μιλήσει ανοικτά ότι χρειάζεται να μπουν νόμοι που θα είναι καθαροί για να μπορέσουν οι εταιρίες να επενδύσουν στα cryptos. Με την αβεβαιότητα που υπάρχει στο νομικό κομμάτι αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολο να επενδύσει μια εταιρία εκατομμύρια χωρίς να είναι σίγουρη ότι δεν θα αλλάξει κάτι στο νομικό πλαίσιο και στην ουσία θα ακυρώνει την επένδυσή τους.

Η μεγάλη άνοδος πιστεύω είναι επειδή το περισσότερο νέο χρήμα που θα μπει στα cryptos απο εδώ και πέρα θέλει μια πιο "safe" επιλογή, σε σχέση με το "κίνδυνο" που μπορεί να έχει άμα πάει σε ICO νομίσματα, privacy coins κτλ. Μιλάω για μακροχρόνια επένδυση.

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, thomasG4 είπε

Η μεγάλη άνοδος πιστεύω είναι επειδή το περισσότερο νέο χρήμα που θα μπει στα cryptos απο εδώ και πέρα θέλει μια πιο "safe" επιλογή, σε σχέση με το "κίνδυνο" που μπορεί να έχει άμα πάει σε ICO νομίσματα, privacy coins κτλ. Μιλάω για μακροχρόνια επένδυση.

Παραδοσιακή Οικονομία

Αρχή Χρήσης                Τέλος Χρήσης        Τέλος Επόμ.Χρήσ. 

Έτος  20χ0 ------------------------- 20χ1  ------------------------- 20χ2      ..............................................................................................

-------------------- Βραχυχρόνια περίοδος ------------------------------      -------------------- Μακροχρόνια Περίοδος -----------------------------

Crypto Οικονομία

<1 μέρα                        Trading

1-30 μέρες                   Επένδυση

30μέρες- 6 μήνες       Μακροχρόνια Επένδυση

>6 μήνες- Για πάντα    Hodling 

:lol::lol::lol:

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, thomasG4 είπε

Πιθανολογώ λόγω του meeting του G20 (χθες και σήμερα) που αυτή τη φορά φαίνεται ότι θα φέρει καρποφορία σε ότι έχει να κάνει με regulations, σε συνδυασμό με ότι το XRP είναι από τα πιο compliant σε νόμους κρυπτονομίσματα. Εδώ η εταιρία (Ripple) έχει ειδικό άτομο που ασχολείται με τα regulations. Δεν νομίζω να υπάρχει κανένα κρυπτο αυτή τη στιγμή που έχει τέτοιο άτομο στην ομάδα του. Γενικά η Ripple έχει μιλήσει ανοικτά ότι χρειάζεται να μπουν νόμοι που θα είναι καθαροί για να μπορέσουν οι εταιρίες να επενδύσουν στα cryptos. Με την αβεβαιότητα που υπάρχει στο νομικό κομμάτι αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολο να επενδύσει μια εταιρία εκατομμύρια χωρίς να είναι σίγουρη ότι δεν θα αλλάξει κάτι στο νομικό πλαίσιο και στην ουσία θα ακυρώνει την επένδυσή τους.

Οσον αφορά το ripple δεν ξέρω τι να πω. Εαν δεις πως ορίζεται ενα security θα δεις οτι το ripple μπορεί άνετα να μπει σε αυτή την κατηγορία. Πολλοί φοβούνται μην γίνει καμια μ@#$κια και γίνει αυτό το πράγμα, επειδή το ripple θα πέσει στο 0. Επίσης βλέπω συνεχώς ψέυτικα νεα να προσπαθούν να ανεβάσουν την τιμή του... και αυτό λίγο με νευριάζει 

Μπορεί η πλατφόρμα να είναι πολύ καλή και χρήσιμη αλλα σκέψου οτι εγω σήμερα δεν μπορώ πχ να τρέξω ενα node στο σπίτι μου όπως πχ με btc eth και αλλα. Επίσης η εταιρεία έχει την πλειοψηφία των νομισμάτων...

Αν και βγήκε κάποιος απο την εταιρεία και είπε "μην φοβάστε δεν ειναι security" εγω τέτοιες εποχές θα προτιμούσα να το κοιτάω απο μακριά, τουλάχιστον μέχρι να βγεί κάποιος επίσημος απο SEC και να έχουμε τελική ετυμηγορία. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι δεν αποφέρει κέρδη με trading... ή οτι δεν θα φαει το pump του... απλως πιστευω οτι θέλει προσοχή ακόμα όπως και το ETH

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/04/2018 στις 1:02 ΠΜ, chek2fire είπε

δεν μίλησα συγκεκριμένα μόνο για το monero συν ότι πιστεύω ότι το monero είναι ένα alt που κάνουν σοβαρή δουλειά η dev του.. Πάρε ένα και μελέτησε το 

https://arxiv.org/pdf/1704.04299/

Το Monero ειναι το πιο ανωνυμο,  fungible και safe, οσον αφορα την ανωνυμια των χρηστων του κρυπτονομισμα σε κυκλοφορια με παρα πολυ σοβαρους developers και κρυπτογραφους στην ομαδα του. 

Στα πολυ ξεκινηματα του, οταν εγινε γνωστο ενα flaw, εγινε αμεσως fork, το προβλημα λυθηκε και οι dev απεδειξαν μαθηματικα οτι δεν ειχε παραβιαστει το blockchain με τροπο που θα επετρεπε δημιουργια νομισματων "απο το μηδεν". Απο τοτε εχει γινει πολυ ασφαλεστερο και μεχρι το '19 θα γινονται συνεχως implement επιπλεον features.

Επισης ειναι κατα πολυ ασφαλεστερο απο οποιοδηποτε "ανωνυμο" κρυπτονομισμα εκει εξω που χρησιμοποιει TOR/πλυντηρια κι αλλες μεσες λυσεις.

Το να γινεται λοιπον συγκριση με το καθε ειδους dash/zcash/verge/superanonymouscrpyto ειναι το ιδιο αδικο με το να μπαινουν στο ιδιο τσουβαλι BTC και to_the_moon_lets_buy_Lambo_cryptocoin.

Over&Out

Επεξ/σία από Praetorianos
  • Like 2
Δημοσ.

πολύ καλό video από τον Bruce Fenton έναν άνθρωπο της αγοράς που εξηγεί και το τι είναι security και πως μπορούν να δημιουργηθούν πανεύκολα ακόμα και στο δίκτυο του bitcoin αλλά ότι είναι security αργά η γρήγορα όπως λέει θα πέσει στην ρύθμιση του sec

https://www.pscp.tv/w/1kvJpWaNzBMGE

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...