Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παιδιά δώστε λίγο προσοχή στο ανταλλακτήριο hitbtc γιατί όλο scam διαβάζω και ότι χάνουν χρήματα κόσμος εκεί

• Sad 1
Δημοσ.

Ξέρουμε κάτι για το tether και τι έγινε με τον έλεγχο που περίμεναν?

Είχα μείνει στο ότι η εταιρεία απέρριψε έναν ανεξάρτητο ελεγκτή και εάν κατάλαβα καλά θα τους έλεγχαν από επίσημη υπηρεσία USA.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το verge από τι έχω καταλάβει είναι ένα anonymous dogecoin. Το μόνο σίγουρο πάντως για όποιον θέλει να πληρώνει τσόντες είναι να μην του μένουν τα ίχνη πληρωμής για πάντα στο blockchain

να βάλουμε ένα αστερίσκο στο πόσο ανώνυμο είναι όμως το verge :P

γενικά να γνωρίζετε ότι το monero, dash και zcash που θεωρούνται ανώνυμα έχουν βρεθεί άπειρες φορές flaw που τα κάνουν tracking και που στην πορεία τα έχουν διορθώσει. Το κακό είναι ότι τα blockchain συστήματα είναι από την φύση τους ψευδόνυμα με τις συναλλαγές τους έτσι όπως είναι δοδημένα να γίνονται tracking. Τώρα όλα αυτά τα νομίσματα κάνουν κάτι πιρουέτες και τρικ για να καλύψουν τα ίχνη των συναλλαγών. Και όσο ποιο περίπλοκο γίνετε ένα σύστημα τόσο ποιο εύκολο είναι να αποκαλυφθούν flaw.

Επεξ/σία από chek2fire
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εννοειται οτι το Verge είναι πανω κατω shitcoin. Πριν λιγο καιρο χακαριστικε με 51% attack, εκανε hard fork σαν λυση, ενω μην ξεχναμε πως ο κοσμος εκανε donations για να κλεισει η συμφωνια. Οτι να ναι δηλαδη. Στα θετικα όμως  μπορω να του δωσω οτι καπου βρηκε να "χωθει" και γενικα ειναι ενα + για τα cryptos.

Επεξ/σία από vagpan1986
Δημοσ.
1 ώρα πριν, chek2fire είπε

Το verge από τι έχω καταλάβει είναι ένα anonymous dogecoin. Το μόνο σίγουρο πάντως για όποιον θέλει να πληρώνει τσόντες είναι να μην του μένουν τα ίχνη πληρωμής για πάντα στο

Το verge ειναι οντως το πρωην dogecoindark (εκανε rebrand) αλλα δεν ηταν fork του dogecoin! Δεν θυμαμαι απο ποιο codebase εκανε fork παντως πραγματικη σχεση με το doge δεν εχει καμια περαν του παλιου του ονοματος (και τον κοινο προγονο τους βεβαια, το bitcoin codebase)

Ασχετα με την αξια του ομως, δεν νομιζω να του βγει σε κακο η συμφωνια ακομα και αν εγινε overhyped. Νομιζω κακως η κοινοτητα αντεδρασε τοσο ασχημα.

Δημοσ.

πάντως για το verge ισχύει αυτό εδώ. Τις stealth address τις χρησιμοποιεί το samurai wallet αλλά όλα αυτα αν δεν περάσουν από mixer μπορούν να γίνουν tracking 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, chek2fire είπε

γενικά να γνωρίζετε ότι το monero, dash και zcash που θεωρούνται ανώνυμα έχουν βρεθεί άπειρες φορές flaw που τα κάνουν tracking και που στην πορεία τα έχουν διορθώσει. Το κακό είναι ότι τα blockchain συστήματα είναι από την φύση τους ψευδόνυμα με τις συναλλαγές τους έτσι όπως είναι δοδημένα να γίνονται tracking. Τώρα όλα αυτά τα νομίσματα κάνουν κάτι πιρουέτες και τρικ για να καλύψουν τα ίχνη των συναλλαγών. Και όσο ποιο περίπλοκο γίνετε ένα σύστημα τόσο ποιο εύκολο είναι να αποκαλυφθούν flaw.

Recent source για το Monero που έχει "άπειρα flaw που το κάνουν tracking"?

Επεξ/σία από Praetorianos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Praetorianos είπε

Recent source για το Monero που έχει "άπειρα flaw που το κάνουν tracking"?

δεν μίλησα συγκεκριμένα μόνο για το monero συν ότι πιστεύω ότι το monero είναι ένα alt που κάνουν σοβαρή δουλειά η dev του.. Πάρε ένα και μελέτησε το 

https://arxiv.org/pdf/1704.04299/

Επεξ/σία από chek2fire
Δημοσ.

Μιας και μιλαμε για ανωνυμια ας παραθεσω και αυτο. Το topic παραμενει hot οπως φαινεται.

Δημοσ.

καλησπέρα,

ειμαι σχετικα νεος στα crypto currencies και έχω μια απορια :  

μπορώ να κανω συναλλαγη σε καποιο exchange site χωρις να μεσολαβησει καταθεση δικια μου απο τραπεζικο λογαριασμο

αλλά για παράδειγμα να μεταφερω καποια νομισματα απο το wallet μου στο account μου στο Χ exchange site ? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TheFall είπε

καλησπέρα,

ειμαι σχετικα νεος στα crypto currencies και έχω μια απορια :  

μπορώ να κανω συναλλαγη σε καποιο exchange site χωρις να μεσολαβησει καταθεση δικια μου απο τραπεζικο λογαριασμο

αλλά για παράδειγμα να μεταφερω καποια νομισματα απο το wallet μου στο account μου στο Χ exchange site ? 

Καλησπέρα. 

Ναι μπορείς. Θα έχει στο exchange κάποια επιλογή που ονομάζεται deposit. 

• Thanks 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, chek2fire είπε

δεν μίλησα συγκεκριμένα μόνο για το monero συν ότι πιστεύω ότι το monero είναι ένα alt που κάνουν σοβαρή δουλειά η dev του.. Πάρε ένα και μελέτησε το 

https://arxiv.org/pdf/1704.04299/

Πωω ρε φίλε να μην έχουμε πάρει λίγο Bitcoin Cash.:P

Της Κορέας γίνεται...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...