Heybro Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, chryspano είπε Είμαι σίγουρος ότι συγκρίνεις διαφορετικά ρεζερβουάρ, διαφορετικές βενζίνες και ίσως να υπερβάλλεις και λιγάκι. Απο περιέργεια πάντως, πόσο να ήτανε οι μισθοί τότε και πόσο σήμερα? (στα πολιτισμένα κράτη) 61 λεπτά είχε η αμόλυβδη το 2002 και 34 το πετρέλαιο. Σήμερα έχει 1.50 άρα 2.5 φορές πάνω. 25 λίτρα x2.5 και βγήκαν. Οι μισθοί ήταν 2πλασιοι αλλά Ελλάδα είμαστε μπορούμε και χειρότερα πιστεύω. 1
Heybro Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, chryspano είπε 2006 1,20€ στην Κρήτη. 2002 61 λεπτά Χαλκιδική τώρα έχει 1.55. 33 το πετρέλαιο τώρα 98 λεπτά.
yiannis_1 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Heybro είπε 2002 61 λεπτά Χαλκιδική τώρα έχει 1.55. 33 το πετρέλαιο τώρα 98 λεπτά. Αααα τι ωραίες εποχές!!! Κάναμε γενική καθαριότητα το χειμώνα με ανοιχτά τα καλοριφέρ πάντα για να μην κρυώσει το σπίτι. ΖΝΧ απο boiler 24/7 μέχρι μέσα Μάιου που το κλείναμε , 22 βαθμούς μέσα τουλάχιστον και με θυμάμε να το κλείνω με νεύρα κάποιες στιγμές επειδή ίδρωνα... Περίπου 4 τόνους το χρόνο 2 σπίτια ~1200€ τότε. Τώρα με χίλιες προσπάθειες (μονωτικά στις πόρτες, απομόνωση δωματίων, εξαερισμός μόνο τις ζεστές μέρες, τσιγάρο έξω κτλ 17-19 βαθμούς max και άλλες θυσίες) κάτι λιγότερο από 2 τόνους 1900€. Πασοκάρα ρε. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από yiannis_1 1
Heybro Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 36 λεπτά πριν, yiannis_1 είπε Αααα τι ωραίες εποχές!!! Κάναμε γενική καθαριότητα το χειμώνα με ανοιχτά τα καλοριφέρ πάντα για να μην κρυώσει το σπίτι. ΖΝΧ απο boiler 24/7 μέχρι μέσα Μάιου που το κλείναμε , 22 βαθμούς μέσα τουλάχιστον και με θυμάμε να το κλείνω με νεύρα κάποιες στιγμές επειδή ίδρωνα... Περίπου 4 τόνους το χρόνο 2 σπίτια ~1200€. Τώρα με χίλιες προσπάθειες (μονωτικά στις πόρτες, απομόνωση δωματίων, εξαερισμός μόνο τις ζεστές μέρες, τσιγάρο έξω κτλ 17-19 βαθμούς max και άλλες θυσίες) κάτι λιγότερο από 2 τόνους 1900€. Πασοκάρα ρε. Ακριβώς στα ίδια είμαστε και εμείς φίλε μου 2 σπίτια 2 2.5 χιλιάδες ευρώ το χρόνο καιμε με καλά κουφώματα φελιζολ ανάμεσα στον τοίχο κτλ. Αλλά με τέτοια τιμή. Πριν καμιά βδομάδα τσίμπησα υπόστρωμα. Ωραίες εποχές τότε. 1
yiannis_1 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ περιμένω 12000 για να αρχίσω να πουλάω σιγά σιγά. Δεν έχω αποφασίσει αν θα είναι 12000 σε $ ή σε €. Γιατι 12000? Ε τόσα μου λείπουν τόσα θέλω. Μαλλον θα το πάω επιστημονικά και θα παίξω α μπε μπα μπλομ. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από yiannis_1
vagpan1986 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Ρε γμτ, είμαι ο μόνος που δεν ήθελε ακόμα άνοδο? Και όχι τπτ άλλο έχουν ανέβει και τα alts. Τι απέγινε το btc στα 3k? Τουλάχιστον κάτι απέδωσε το Εοs χτες προχτες, δεν φαινεται να εχει άλλα ζουμια.
DonLeKout Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, yiannis_1 είπε Αααα τι ωραίες εποχές!!! Κάναμε γενική καθαριότητα το χειμώνα με ανοιχτά τα καλοριφέρ πάντα για να μην κρυώσει το σπίτι. ΖΝΧ απο boiler 24/7 μέχρι μέσα Μάιου που το κλείναμε , 22 βαθμούς μέσα τουλάχιστον και με θυμάμε να το κλείνω με νεύρα κάποιες στιγμές επειδή ίδρωνα... Περίπου 4 τόνους το χρόνο 2 σπίτια ~1200€ τότε. Τώρα με χίλιες προσπάθειες (μονωτικά στις πόρτες, απομόνωση δωματίων, εξαερισμός μόνο τις ζεστές μέρες, τσιγάρο έξω κτλ 17-19 βαθμούς max και άλλες θυσίες) κάτι λιγότερο από 2 τόνους 1900€. Πασοκάρα ρε. Λοιπόν αγοράζεις τώρα btc πουλάς στα 25000 και το χειμώνα είσαι άρχοντας... problem solved 2 λεπτά πριν, vagpan1986 είπε Ρε γμτ, είμαι ο μόνος που δεν ήθελε ακόμα άνοδο? Και όχι τπτ άλλο έχουν ανέβει και τα alts. Τι απέγινε το btc στα 3k? Τουλάχιστον κάτι απέδωσε το Εοs χτες προχτες, δεν φαινεται να εχει άλλα ζουμια. Το eos προβλέπω τρελό hype Μάιο Ιούνιο και ίσως και Ιούλιο. Όσον αφορά το btc είμαι στα ίδια με σένα. Από Δεκέμβριο περίμενα ένα στιγμιαίο crashaki στα 3.5k και τελικά έκανα λάθος... Έχασα και το bull run... Τι κάθομαι και τα κοίταω όλη μέρα 😗 1
yiannis_1 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, DonLeKout είπε Λοιπόν αγοράζεις τώρα btc πουλάς στα 25000 και το χειμώνα είσαι άρχοντας... problem solved Βεβαίως... Το καλοκαίρι μαζί με τα ξερά χωρίς υγρασία ξύλα αγοράζουμε και btc. Ρευστοποιούμε το btc τις τελευταίες βδομάδες του μαζέματος των ελιών. Για ζεστασιά το χειμώνα. Είναι απλά τα πράγματα. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από yiannis_1
vagpan1986 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 6 λεπτά πριν, DonLeKout είπε Όσον αφορά το btc είμαι στα ίδια με σένα. Από Δεκέμβριο περίμενα ένα στιγμιαίο crashaki στα 3.5k και τελικά έκανα λάθος... Έχασα και το bull run... Τι κάθομαι και τα κοίταω όλη μέρα 😗 Χαχα κι εγω τα ιδια αλλα δεν κρατηθηκα. Αγόραζα στα crash και αυτο επεφτε κι αλλο. Αυτην την φορα δεν αγορασα και μαλλον εκανα λαθος. "Τι καθομαι και τα κοιτάω ολη μέρα". Αυτο ξαναπεστο. Στο Eos ολοι κανανε speculate μεχρι το airdrop 15/4 αλλα βλεπω να μειωνεται το volume. 5 λεπτά πριν, yiannis_1 είπε Βεβαίως... Το καλοκαίρι μαζί με τα ξερά χωρίς υγρασία ξύλα αγοράζουμε και btc. Σωπα και ισως το χειμωνα αντι για πετρελαιο και ξυλα να ψάχνεις να αγοράσεις ..σπίτια. Who knows 1
yiannis_1 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, vagpan1986 είπε Χαχα κι εγω τα ιδια αλλα δεν κρατηθηκα. Αγόραζα στα crash και αυτο επεφτε κι αλλο. Αυτην την φορα δεν αγορασα και μαλλον εκανα λαθος. "Τι καθομαι και τα κοιτάω ολη μέρα". Αυτο ξαναπεστο. Στο Eos ολοι κανανε speculate μεχρι το airdrop 15/4 αλλα βλεπω να μειωνεται το volume. Σωπα και ισως το χειμωνα αντι για πετρελαιο και ξυλα να ψάχνεις να αγοράσεις ..σπίτια. Who knows Χαλάρωσε...
zio10 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Αν ξανανέβουν θα πουλήσω κάποια, δεν την ξαναπατάω! 1
Avatar_GR Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, zio10 είπε Αν ξανανέβουν θα πουλήσω κάποια, δεν την ξαναπατάω! Σωστός. Πούλα αλλά μην τραβήξεις τα χρήματα αν δεν τα χρειάζεσαι, βάλε μερικά χαμηλά buy order και άφησε τα για όταν θα ξαναπέσουν. Π.Χ αν πουλήσεις και βγάλεις 200 ευρώ.... Βάλε αγορά 50 ευρώ στα 6000 ευρώ, άλλα 50 στα 5000 ευρώ κτλ κτλ... (τα ποσά είναι ενδεικτικά, κανόνισε εσύ σε τι ποσά σε βολεύει) 1
Wazie Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Καλησπερα στην παρεα μια απορια εχω παιδες αν μπορει καποιος να μου εξηγησει. Ειμαι νεος στο χωρο και ψαχνω λιγακι πριν μπω για τα καλα. Η ερωτηση ειναι η εξης. κανω συναλλαγη με coinbase. Βαζω πχ 200€ για να ανγορασω ενα Χ νομισμα. Εστω υποθετικα μιλωντας το νομισμα παει καλα και τα 200€ που εβαλα γινονται 1500€(υποθετικα παντα ). Πως τα μετατρεπεις σε FIAT? Τα κανεις ξανα σε ευρω μεσα στο coinbase. Αλλα πως τα μεταφερεις πισω στον τραπεζικο λογαριασμο ? Με τι fees? Και υπαρχει καποιου ειδους φορολογια , για να τα εμφανησεις στην τραπεζα ? ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις