Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ADHD είπε

Για εμενα δεν χαθηκε κανενα τραίνο ακομα, ενταξει καλα αυτα τα x10/20 shitcoins και trippy τα τεραστια πρασινα κερια αλλα ο ρολος τους ειναι να σου αποφερουν περισσοτερο btc στην τελικη. Γνωμη μου παντα.

Εφοσον κρατας σεβαστο ποσο σε btc ναι ειναι καλα να κρατας btc γιατι μονο προς τα πανω μπορει να παει σε long term. Αλλα ενας αυτη τη στιγμη που θελει να βαλει 100 200 ευρω δεν υπαρχει λογος να holdarei btc εκτος αν το παει σε βαθος 5-10 χρονων. Καποιο αλλο νομισμα μπορει να του αποφερει πολυ περισσοτερα χρηματα και πολυ πιο γρηγορα. Εχει νομισματα που μεσα στο 2018 θα πανε x1000+ ενα να πετυχει καποιος φτανει για να βγαλει ενα πολυ καλο κερδος. Μακαρι να αγοραζαμε btc οταν ειχε ελαχιστα ευρω αλλα παει. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 3/1/2018 στις 10:07 ΜΜ, giannis808 είπε

TRX ηθελα και εγω αλλα μολις παρατηρησα οτι δεν γινεται μεσω kraken!

Gate.io για trx...μετα ξαναγυρνα τα σε οτι θες πισω

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε

BiblePay hashps 736 στο laptop. Το αφήνω να συνεχίσει ή δεν έχει νόημα;

Ειναι λιγα αλλα σκεψου και τι ρευμα καιει ενα laptop. Αναλογικα εισαι οκ με το ρευμα που καις. Δες ποσα θα φτιαξεις στο 24ωρο και καντα x την τωρινη τιμη και δες αν σε συμφερει.

9 λεπτά πριν, cambo99 είπε

Όταν συγκρίνετε BTC με altcoins είναι σαν να συγκρίνετε τον Πλατανιά με την Ρεάλ! Απλά το κάθε coin κάνει για άλλη δουλειά. Μπορείς πχ να έχεις και Ripple και Btc ... το ένα για σταθερότητα και μικρό κέρδος και το άλλο για τρελά κέρδη. Τα fees θα πέσουν πιστεύω σύντομα , όταν όλοι πάνε σε segwit επιτέλους!

Ειναι και ο χρονος μεταφορας που ειναι πολυ μεγαλος σε συγκριση με αλλα. Πολλα alt coins σιγουρα ειναι shit αλλα καποια προσφερουν τεχνολογια η οποια θα βοηθησει στην εξαπλωσει των κρυπτονομισματων. Περα απο το κερδος μου αρεσει ενα μελλον με μονο cryptocoins μακρια απο τραπεζες ρευστο χρημα κτλ. Μεχρι τοτε θα πρεπει να εχουν λυθει ομως θεματα ασφαλειας που υπαρχουν.

• Like 1
Δημοσ.

Παντως εχει φαση που προσπαθουμε ολοι να βρουμε αυτη τη  μια ευκαιρια,το νομισμα που θα μας κανει πλουσιους επιτελους αφου χασαμε το τραινο του btc. Εγω προσωπικα θελω να βγαλω ενα Σπιτι..λεμε τωρα...με ενα ονειρο τρελο,ον ειρο απατηλο...ξεκινησαμε.....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, RHCP12 είπε

Παντως εχει φαση που προσπαθουμε ολοι να βρουμε αυτη τη  μια ευκαιρια,το νομισμα που θα μας κανει πλουσιους επιτελους αφου χασαμε το τραινο του btc. Εγω προσωπικα θελω να βγαλω ενα Σπιτι..λεμε τωρα...με ενα ονειρο τρελο,ον ειρο απατηλο...ξεκινησαμε.....

Πρεπει να σας εξηγησω καποια πραματα σχετικα με αυτο που ειπε παραπανω. Νομιζετε οτι ο μισος πλανητης θα πλουτισει ετσι ευκολα; Πολυ απλα, οι πολυ πλουσιοι οταν βγαλουν μεγαλα κερδη θα ρευστοποιησουν τα νομισματα σε ευρω/δολλαρια μαζικα ενω εμεις θα περιμενουμε να ανεβουν λιγο λιγο ακομα .. Τοτε θα πεσουν δραματικα οι τιμες.

Πιθανοτατα τωρα δυσκολα θα ... αποκτησουμε σπιτια , κοτερα κτλ κτλ. Θελει πολυ καλη προβλεψη για το σημειο που πρεπει να ρευστοποιησουμε πριν σκασει η φουσκα να βγαλουμε σχετικα καλο μεροκαματο.

Τωρα κατι σχετικο με το ΕΤΝ:  ETN confirms via Twitter that XIUS is not the “huge” deal and a bigger one is to hopefully follow. απο το https://imgur.com/dVM9LGp 

Λογικα συντομα ενα αλλο καλο pump.

Επεξ/σία από Sartiv
Δημοσ.

Κοτερα δε θελω...δουλευω,να μας κατσει θελω με καποιο απο αυτα τα νομισματα και πριν σκασει η φουσκα να εχουμε πληρωθει ο καθενας με οσα μπορεσε,δηλαδη αν εχεις επενδυσει 1 και το κανεις 1000 και δεν το βγαλεις εσυ φταις αν περιμενεις να παει 100.000.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, RHCP12 είπε

Κοτερα δε θελω...δουλευω,να μας κατσει θελω με καποιο απο αυτα τα νομισματα και πριν σκασει η φουσκα να εχουμε πληρωθει ο καθενας με οσα μπορεσε,δηλαδη αν εχεις επενδυσει 1 και το κανεις 1000 και δεν το βγαλεις εσυ φταις αν περιμενεις να παει 100.000.

Γενικα αλλος μπορει να βγαλει 100 ευρω και να τα παρει και να λεει και ευχαριστω και αλλος να παει κανα εκατομμυριο και ακομα να τα αφηνει να ανεβουν και αλλο. Προσωπικα προσπαθω να ειμαι ολιγαρκης. Εβαλα 110 πηρα 150 και εχω ακομα 1050 αυτη τη στιγμη. Αν πανε 3 4 χιλιαδες θα παρω τα 500 και θα τα αφησω τα αλλα αν πανε 10k θα παρω 2 3κτλ. Ολα δεν προκειται ποτε να τα βγαλω και ας πανε και 0 το αρχικο κεφαλαιο το εχω παρει οποτε χαμενος σιγουρα δεν ειμαι. Γενικα επενδυστε χρηματα που δεν σας νοιαζει αν χαθουν. Για αλλον ειναι 50 ευρω για αλλον 500 για αλλον 5000.

Πραγματικη ιστορια φιλου του πατερα μου. Το 98 επαιξε 3 εκατομμυρια στο χρηματιστηριο. Τα 3 εγιναν 10 τα 10 εγιναν 50 τα 50 100 και τα 100 150 εκατομμυρια. Δεν πηρε φραγκο τα αφησε να ανεβουν και αλλο. Ο πατερας μου τον ελεγε να παρει τα 50-60 και ας αφησει τα αλλα. Τελικα χαθηκαν ολα και πηρε 0 στην τελικη. Εχασε οχι μονο το κερδος αλλα και την αρχικη επενδυση. Απληστοι να μην ειστε. Αν δειτε οτι βγαζετε 5 10 χιλιαδες παρτε τα 2 3 και αφηστε τα τα αλλα. Τουλαχιστον να μην λετε οτι πηγε χαμενος τοσος κοπος.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Silverage είπε

Εγώ πάλι περιμένω να βγάλω εκατομμύρια. Τα 100 κέρδος δεν θα με σώσουν.

Ουτε θα σε σωσουν τα εκατομμυρια. Εκτος αν πιστευεις οτι με 10 εκατομμυρια θα εισαι πιο ευτυχισμενος απο 100χιλιαρικα πχ. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Heybro είπε

Γενικα αλλος μπορει να βγαλει 100 ευρω και να τα παρει και να λεει και ευχαριστω και αλλος να παει κανα εκατομμυριο και ακομα να τα αφηνει να ανεβουν και αλλο. Προσωπικα προσπαθω να ειμαι ολιγαρκης. Εβαλα 110 πηρα 150 και εχω ακομα 1050 αυτη τη στιγμη. Αν πανε 3 4 χιλιαδες θα παρω τα 500 και θα τα αφησω τα αλλα αν πανε 10k θα παρω 2 3κτλ. Ολα δεν προκειται ποτε να τα βγαλω και ας πανε και 0 το αρχικο κεφαλαιο το εχω παρει οποτε χαμενος σιγουρα δεν ειμαι. Γενικα επενδυστε χρηματα που δεν σας νοιαζει αν χαθουν. Για αλλον ειναι 50 ευρω για αλλον 500 για αλλον 5000.

Πραγματικη ιστορια φιλου του πατερα μου. Το 98 επαιξε 3 εκατομμυρια στο χρηματιστηριο. Τα 3 εγιναν 10 τα 10 εγιναν 50 τα 50 100 και τα 100 150 εκατομμυρια. Δεν πηρε φραγκο τα αφησε να ανεβουν και αλλο. Ο πατερας μου τον ελεγε να παρει τα 50-60 και ας αφησει τα αλλα. Τελικα χαθηκαν ολα και πηρε 0 στην τελικη. Εχασε οχι μονο το κερδος αλλα και την αρχικη επενδυση. Απληστοι να μην ειστε. Αν δειτε οτι βγαζετε 5 10 χιλιαδες παρτε τα 2 3 και αφηστε τα τα αλλα. Τουλαχιστον να μην λετε οτι πηγε χαμενος τοσος κοπος.

ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο!!! Καλυτερα δε γινοταν να περιγραψεις το σκεπτικο μου :)

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Heybro είπε

Ουτε θα σε σωσουν τα εκατομμυρια. Εκτος αν πιστευεις οτι με 10 εκατομμυρια θα εισαι πιο ευτυχισμενος απο 100χιλιαρικα πχ. 

Αμριβώς αυτό πιστεύω. Με 10 εκατομμύρια αλλάζεις την ζωή σου, με 100 χιλιάρικα θα πάρεις κάνα αμάξι και τα υπόλοιπα θα τα βάλεις στην τράπεζα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Silverage είπε

Αμριβώς αυτό πιστεύω. Με 10 εκατομμύρια αλλάζεις την ζωή σου, με 100 χιλιάρικα θα πάρεις κάνα αμάξι και τα υπόλοιπα θα τα βάλεις στην τράπεζα.

Αν εχεις δει πολλους εκατομμυριουχους ευτυχισμενους παρακαλω να μου τους δειξεις. Οι πιο γκρινιάρηδες ειναι και φοβουνται μην τους λειψει 1 ευρω. Δεν λεω οτι περναει καλυτερα αυτος που δεν εχει να φαει αλλα οταν ζεις μια αξιοπρεπη ζωη και δεν σου λειπει κατι και εχεις την οικογενεια σου και ειστε υγιεις αυτο θα σε κανει ευτυχισμενο ουτε τα 10 ουτε τα 100 εκατομμυρια. Τα αυλα πραγματα αξιζουν στη ζωη ουτε αν εχεις lambo ουτε αν εχεις μερικα δις.

• Like 4
Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που πιστεύει σοβαρά ότι το τραίνο του bitcoin άνετα μπορει να πάει στο γκρεμό;

Εγώ 50-50 του δίνω.

Ακολουθεί κείμενο φαντασίας.

Spoiler

H άλλη πλευρά του νομίσματος είναι ότι το δίκτυο είναι αποκεντρωμένο, αλλά η ομαλή λειτουργία του δεν είναι καθόλου. Οι bitcoin miners είναι οι cluster servers του μελλοντικού δικτυού. Ένα δίκτυο που προϋποθέτει την ύπαρξη servers δεν είναι αποκεντρωμένο. Οι miners που θα απομείνουν σε 5-10 χρόνια θα είναι πανίσχυροι, τα fees θα είναι πλήρως ελεγχόμενα. Κάποιος που ελέγχει τα fees ασκεί έλεγχο στις δοσοληψίες του δικτύου. Ανώνυμο δεν είναι, ASIC resistant δεν είναι. Το blockchain .. είναι blockchain ... δηλαδή λαϊκά μία τεράστια ... λίστα, από τις χειρότερες δομές στο πεδίο των δομών δεδομένων σε πολυπλοκότητα σε μεγάλη κλίμακα. Το bitcoin αλλάζει τους νταβατζήδες από τράπεζες σε miners που οι Miners από μικροί casuals μετατρέπονται σε κολλοσούς εταιρείες που ανταγωνίζονται για το πιο ακριβό αγαθό της γης: την ενέργεια. Επίσης το κέρδος του «1.000.000» των χιλιάδων εκατομυριούχων για να ρευστοποιηθεί πρέπει κάποιος άλλος να χάσει το 1.000.000. Αναρωτηθείτε ποιοι ακριβώς έχουν χάσει τόσα πολλά λεφτά για να τα κερδίσουν κάποιοι άλλοι πουλώντας bitcoin στην τιμή ΧΧΧΧΧΧ που (δήθεν) θα φτάσει. 

Είναι εύκολο να αλλάξει το παιχνίδι π.χ. αν, όταν απειλήσει τις τράπεζες, οι τράπεζες με εναλλακτικά crypto ισοπεδώσουν τα fees με κεντρικοποιημένες υπηρεσίες που ο μέσος χρήστης θα διαφορεί για το γεγονός ότι είναι κεντρικοποιημένες. Όταν οι τράπεζες θα αρχίσουν να εκδίδουν Crypto με ατραπιαίες δοψοληψίες και μηδαμινά fees, όπου οι miners δεν θα είναι υπεράνω φόρων και νομοθεσίας ενώ το κάθε κράτος θα θέλει να βάλει χέρι στις αγορές για να ψάχνει IPs και public keys για να βάλει φόρους. 

Το ... μέλλον είναι 0 fees και αποκεντρωμένη ενέργεια όπως στα torrentαδικα και στα P2P.

Φυσικά το άλλο 50 είναι να φτάσει 100.000Ε :Ρ

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...