Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, DonLeKout είπε

Υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν το 3k. Γενικά το 5k δεν ειναι πλεον κάτι τραγικο και όπως και να'χει θα ειναι στιγμιαίο και έπειτα θα σταθεροποιηθεί λίγο παραπάνω. Κάτι που δεν μου άρεσε στην αγορά τώρα τελευταία ειναι οτι όταν υπάρχουν καλά νέα δεν υπάρχει pump ή ειναι μικρό, ενώ όταν τα νέα ειναι κακα τοτε το dump ειναι αποτομο και μεγάλο. 

Οδεύουμε σε τιμές προ Δεκεμβρίου ετσι ώστε να γίνει πάλι pump... 

Το ETH απο την άλλη δεν κινείται καθόλου... ισως υπάρχουν πληροφορίες για το τι θα αποφασίσει ο SEC για τα token και ο πολύς ο κόσμος να μην τις γνωρίζει (όπως πάντα)...

Και εγω το ιδιο, re-entry σε ~3k, τιποτα δεν ειναι τραγικό 2.5k ηταν το καλοκαιρι, το "moon" ηταν τα 20k..

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 ώρες πριν, chryspano είπε

Να μη νομίζεις αλλά να σαι σίγουρος ότι θα έχουμε και άλλες συλλήψεις!

Ο SEC και οι αρχές γενικά δεν δείχνουν την ανοχή που ορισμένοι πιστεύουν, κανόνας!

Και εγώ το ίδιο, ειδικά όταν ο μέσος χρήστης του Internet και Average Joe θεωρεί τον εαυτό του εξυπνότερο του Novogratz και του Eric Schmidt.

Όπως γράφεις ο μέσος χρήστης και Average Joe έτσι ακριβώς απαντάει, χωρίς επιχειρήματα προσπαθεί να μειώσει τον συνομιλητή του χωρίς καν να ξέρει αυτόν που απαντάει.

Τουλάχιστον έχεις μια επίγνωση αυτών που γράφεις, το ότι δεν καταλαβαίνεις ότι σκιαγραφεις το άτομο σου είναι μεγάλη συζήτηση και δεν νομίζω ότι το Insomnia μπορεί να βοηθήσει εκεί ;)

2 ώρες πριν, yiannis_1 είπε

Ναι σταθερότατο.

Στο 1/3 των ιστορικά υψηλών.:P

Και τα 3k για btc δεν είναι κάτι το τραγικό...

Σε κάποιον που είναι μέσα απο τα 1000€ ίσως.

Για ρώτα κανέναν που πήρε Δεκέμβρη.

Ή μάλλον περίμενε να ξαναβάλει χρήματα αυτός σε crypto...

Εάν αγόρασες στα 17-18Κ όχι μην ξαναβάλεις χρήματα σε crypto.

Πάνε ακριβώς ένα χρόνο πίσω δες που έπαιζαν οι τιμές και γράψε πάλι τα ίδια εάν αυτή είναι η γνώμη σου.

Εκτός και εάν νομίζεις ότι ΟΛΟΙ θα είναι κερδισμένοι.

• Like 1
Δημοσ.

Συνέχισε βρε καλά το πας.

Βλέπεις εγώ δεν τσιμπάω ;)

Εγώ έκανα λάθος λες εσύ αλλά το ποσό δεν μας είπες, έγραψες απλά ότι πουλάνε μόλις τα πάρουν!!!

Με τιμή Eth 1000$ 500$ 100$ πόσο μπορείς να πεις και εμάς τους χαζούς; Βλέπεις εμείς δεν είμαστε εκεί όταν το κάνουν, εσύ από την άλλη σύμφωνα με τα λεγόμενα σου είναι λες και είσαι ο λογιστής!!!

https://eosscan.io

Αυτά προφανώς είναι κουκιά!!!

Να σε ρωτήσω τώρα τι νόμισμα θα πάρεις και τι τιμή θα έχει ή δεν ξέρεις;

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, ~Palpatin~ είπε

Εγώ έκανα λάθος λες εσύ αλλά το ποσό δεν μας είπες, έγραψες απλά ότι πουλάνε μόλις τα πάρουν!!!

Ακριβώς, γιατί αυτό είναι το μόνο γνωστό και κατα συνέπεια τα περι 6 δις ή οποιοδήποτε άλλο ποσό είναι μπούρδες του reddit, αν λάβουμε υπόψη την ισοτιμία του ΕΤΗ το σύνολο περίπου ανέρχεται στα 1,5 μέχρι εδώ και ίσως 2 δις μέχρι το τέλος. Το θέμα είναι οτι "κάποιοι" δίνουν ποσά και άλλες ανακρίβειες χωρίς να έχουν καν ιδέα για τι μιλάνε.

30 λεπτά πριν, ~Palpatin~ είπε

Με τιμή Eth 1000$ 500$ 100$ πόσο μπορείς να πεις και εμάς τους χαζούς; Βλέπεις εμείς δεν είμαστε εκεί όταν το κάνουν

Αυτό είναι το θέμα, οτι δεν είσαστε εκεί αλλά έχετε και "άποψη" και μιλάτε για πράγματα που δε γνωρίζετε!

εσύ από την άλλη σύμφωνα με τα λεγόμενα σου είναι λες και είσαι ο λογιστής!!!

Αυτά είναι δικά σου λόγια, όχι δικά μου.

Να σε ρωτήσω τώρα τι νόμισμα θα πάρεις και τι τιμή θα έχει ή δεν ξέρεις;

Εγώ ξέρω, εσύ και οι "πηγές" σου δεν ξέρετε... αλλά μιλάτε όμως....

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, ~Palpatin~ είπε

Καταφερες να κανεις προταση και κωλοτουμπα εισαι φανταστικος!!!!

EOS "νόμισμα" στη δική του Blockchain με ίδιο αλλά πιθανόν και μεγαλύτερο marketcap απο το τωρινό αν η κατάσταση σε όλο το χώρο δεν αλλάξει δραματικά μέχρι τότε.

Δημοσ.

Τόσο μεγάλη πρόταση για να πεις "δεν ξέρω"!!!

Κάπου είδα ένα fart coin δεν πας να κάνεις και καμία επένδυση εκεί;

Δημοσ.

Και εδώ πως "δείχνει" το 1 δις σε εκατοδόλαρα, είχα μια περιέργεια να πω την αλήθεια.:lol:

WWJqgD7.jpg

7 λεπτά πριν, ~Palpatin~ είπε

Τόσο μεγάλη πρόταση για να πεις "δεν ξέρω"!!!

Ρωτάς τι τιμή θα έχει το οποιοδήποτε νόμισμα σε 2 μήνες, κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει με ακρίβεια, το μόνο που θα αλλάξει στο EOS είναι ότι θα "μετακομίσει" απο eth token σε δική του blockchain, γιατί μπερδεύεσαι?

Κάπου είδα ένα fart coin δεν πας να κάνεις και καμία επένδυση εκεί;

Αυτά έχουν μεγάλη ζήτηση και δεν είναι για μένα.

Δημοσ.

Ρώτησα ΤΙ θα πάρεις και ΠΟΣΟ θα κάνει.

Στο δεύτερο μπορείς να απαντήσεις και πολύ σωστά απάντησες.

Στο πρώτο μπορείς να απαντήσεις;

Άντε να σε βοηθήσω και να το πω εγώ. ΟΧΙ.

Για το fart γιατί είσαι τόσο αρνητικός;

Διάβασες για το νόμισμα και δεν σου άρεσε; Ή δεν σου αρέσει το όνομα;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ~Palpatin~ είπε

Ρώτησα ΤΙ θα πάρεις

Σου απάντησα ήδη, EOS.

Μπορείς να επαναδιατυπώσεις την ερώτηση σου αν εννοείς κάτι άλλο και δεν προσπαθείς απλά να θολώσεις τα νερά.

Και μπορείς να δώσεις και ένα παράδειγμα με μια πιθανή απάντηση (Γιατί εγώ είμαι χαζός και δεν πολυκαταλαβαίνω) Έτσι απο περιέργεια να δούμε τι θέλει να πει ο ποιητής.

18 λεπτά πριν, ~Palpatin~ είπε

Για το fart γιατί είσαι τόσο αρνητικός;

Διάβασες για το νόμισμα και δεν σου άρεσε; Ή δεν σου αρέσει το όνομα;

Όχι, απλά μου έρχονται άσχημοι συνειρμοί την ώρα που τρώω.

Δημοσ.

Μπορεις σε παρακαλω να μου δωσεις ενα link που να αναφερει οτι θα παρεις EOS γιατι εγω δεν βρηκα τιποτα τετοιο οσο κοιταξα.

Μπορει να μου δωσουν chrypano coin και ναι δεν ειναι δυνατον να ξερω την τιμη του (λογικο) αλλα θελω να ξερω εαν θα ειναι EOS ή chrypano κακο ειναι;

https://bitcointalk.org/index.php?topic=161324.0

Δημοσ.

Μπορεις σε παρακαλω να μου δωσεις ενα link που να αναφερει οτι θα παρεις EOS γιατι εγω δεν βρηκα τιποτα τετοιο οσο κοιταξα.

Γιατί να μην είναι EOS δηλαδή? αντιλαμβάνεσαι ότι εδώ και καιρό τρέχει το testnet? έχεις την εντύπωση πως αν υπήρχε οποιουδήποτε είδους θέμα δεν θα είχε ήδη γίνει γνωστό και δεν θα είχε βουίξει το τόπος? Μήπως το πρόβλημα σου είναι ότι το main net δεν θα σηκωθεί απο τους ίδιους τους devs αλλά απο τους ενδιαφερόμενους block producers? Αν έχεις πρόβλημα με αυτό τι ακριβώς σε προβληματίζει? Είμαι πολύ περίεργος να ακούσω.

Τέλος δεν σου κάνει εντύπωση ότι τόσο ο Vitalik οσο και ο Hoskinson που ο τελευταίος έχει και μια "έχθρα" με τον Dan ουδέποτε ανέφεραν η αναπαρήγαγαν στις όποιος "κριτικές" τους τις γελοιότητες που εσύ κάπου άκουσες? Πόσο "έγκυρη" θεωρείς την πηγή σου?

Με δυο λόγια πάντως αρχές Ιούνη θα είναι έτοιμος ο κώδικας, θα τoν τρέξουν οι block producers και όσες αλυσίδες συγκεντρώσουν υποστήριξη τουλάχιστον 15% απο τους token holders θα ξεκινήσουν κανονικά, η block1 θα υποστηρίξει την αλυσίδα που θα συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσοστό υποστήριξης και που και στην ουσία θα είναι και το "επίσημο" EOS. Απορίες ερωτήσεις? 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, ~Palpatin~ είπε

Εάν αγόρασες στα 17-18Κ όχι μην ξαναβάλεις χρήματα σε crypto.

Πάνε ακριβώς ένα χρόνο πίσω δες που έπαιζαν οι τιμές και γράψε πάλι τα ίδια εάν αυτή είναι η γνώμη σου.

Εκτός και εάν νομίζεις ότι ΟΛΟΙ θα είναι κερδισμένοι.

Yeah babe!!!

Thats the spirit!:lol:

Τώρα μιλάμε, όχι σαν τον Φλεβάρη που όλοι λέγαν μπείτε όλοι, πάρτε όλοι κάρτες όσες βρείτε και σε ότι τιμή τις πουλάνε και θα γίνουμε όλοι πλούσιοι.

Αυτό είναι: Συνειδητοποίηση της πραγματικότητας!

Πολλοί θα χάσουν, κάποιοι θα κερδίσουν, λίγοι θα κερδίσουν αρκετά και ελάχιστοι θα πλουτίσουν. 

• Like 2
Δημοσ.

πως λέγετε τύπος που προμοτάρει αέρα κοπανσιτό project που θα δώσει κώδικα τον  Ιούνιο και τρέχει κώδικα σε testnet που φυσικά το testnet για πρώτη φορά στα χρονικά του ανοιχτού λογισμικού δεν είναι ανοιχτό αλλά κλειστό και τον βλέπουν μόνο οι δημιουργοί του.

Ας θυμηθούμε μια τελευταία ανάλογη περίπτωση

• Like 3
Δημοσ.

Επανήλθαμε!!!! :D

Μην ξανααρχίσουμε πάλι τα ίδια, σεβαστείτε τους συνομιλητές σας, ακόμα και αν έχουν διαφορετική άποψη από εσάς. Μην ξαναχαλάσει η παρέα μας για 1-2 άτομα.. 

• Like 3
  • Thanks 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...