Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά υπενθυμίζω ότι έχουμε στο slack και στο κανάλι των bitcoin developer ένα δικό μας ελληνικό κανάλι για μιλάμε. Και φυσικά δεν μιλάμε μόνο για bitcoin αλλά για τα πάντα.  Όποιος θέλει να μπει ας μου κάνει pm.

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα περί Craig Wright αυτού του απατεώνα που περιφέρετε στον χώρο και παρουσιάζει τον εαυτό του σαν τον Satoshi και που είναι ένας από αυτούς που δημιούργησαν το fork του Bitcoin το bcash και που καθορίζουν τις τύχες του. Ο τύπος είναι ποιο scammer και από scammer. Ακόμα και το "professor" που λέει ότι έχει είναι πέρα για πέρα ψεύτικο :P

Παραθέτω τα παρακάτω έτσι για να γνωριζόμαστε και για να γνωρίζουν οι νεώτεροι

Craig Wright the scammer(aka Wrightamoto) "professor" with fake phd The CSU PhD claim:

Craig S Wright has repeatedly claimed that he has a PhD in computer science from Sydney's Charles Sturt University (CSU).

1) ..a statement sent to FORBES from the university said it had never handed Wright any PhD. "Mr Wright has not been awarded a PhD from CSU," the statement read.

https://www.forbes.com/sites/thomasbrewster/2015/12/11/bitcoin-creator-satoshi-craig-wright-lies-hoax/

2) Craig S Wright's linkedin page now shows scans of his 2 masters degrees, but not of his supposed CSU PhD degree. It would take 2 minutes to scan & post this supposed CSU PhD degree, but he doesn't.

https://www.linkedin.com/in/craigswright/

Forbes
Time To Call A Hoax? Inconsistencies On 'Probable' Bitcoin Creator's PhD And Supercomputers Revealed
Did Craig Wright, whom reports claim is the likely Bitcoin creator, lie about being a doctor with a PhD in computer science? A
university statement would suggest so. Suggestions he is probably the real Satoshi Nakamoto are unravelling fast.
https://thumbor.forbes.com/thumbor/600x315/smart/https%3A%2F%2Fblogs-images.forbes.com%2Fthomasbrewster%2Ffiles%2F2015%2F12%2FScreen-Shot-2015-12-09-at-14.21.53-1200x583.png archive.is Craig Steven Wright | LinkedIn archived 9 Dec 2015 02:44:38 UTC Dec 9th, 2015

even his pfp or Dr title is fake

Wright says his PhD is in theology, comparative religious and classical studies, achieved in 2003 with a dissertation titled "Gnarled roots of a creation theory". Wright claimed to have a PhD in computer science from Charles Sturt University on his LinkedIn profile. But the university told Forbes that it only awarded him two master's degrees and not a doctorate.

https://en.wikipedia.org/wiki/Craig_Steven_Wright#Early_life_and_education

Indeed, Wright may be no Dr at all. His now-wiped LinkedIn page (you can still read the extensive profile here) suggested he had a PhD in computer science with Sydney's Charles Sturt University (CSU). But a statement sent to FORBES today from the university said it had never handed Wright any PhD. "Mr Wright has not been awarded a PhD from CSU," the statement read.

https://www.forbes.com/sites/thomasbrewster/2015/12/11/bitcoin-creator-satoshi-craig-wright-lies-hoax/
Wikipedia
Craig Steven Wright
Craig Steven Wright (born October 1970) is an Australian computer scientist and businessman. He has publicly identified himself as the main part of the team that created bitcoin, and has claimed he is the identity behind the pseudonym Satoshi Nakamoto. The BBC, The Economist, Jon Matonis and Gavin Andresen say that he has signed messages with private keys known to have been controlled by Satoshi Nakamoto in a demonstration. The Economist, GQ Magazine and others in the bitcoin world have said that this demonstration could have been stage-managed or that the people present at these demonstrations could have been bamboozled.

Source:
https://www.reddit.com/r/btc/comments/877li9/craig_s_wright_fake_satoshi_is_a_scammer_and_the/

Μπορείτε να δείτε και την ποιότητα του ατόμου και στο παρακάτω video :P

Αν είναι αυτός ο satoshi τότε εγώ είμαι ο Δαλάι Λάμα :P

Επεξ/σία από chek2fire
Δημοσ.
12 ώρες πριν, chek2fire είπε

Παιδιά υπενθυμίζω ότι έχουμε στο slack και στο κανάλι των bitcoin developer ένα δικό μας ελληνικό κανάλι για μιλάμε. Και φυσικά δεν μιλάμε μόνο για bitcoin αλλά για τα πάντα.  Όποιος θέλει να μπει ας μου κάνει pm.

Στείλε το κανάλι.

Δημοσ.

μην πιανετε το μαχαιρι οσο πεφτει.

πρεπει πρωτα να ηρεμησει η αγορα.

εδω θα ειμαστε.

Δημοσ.

O sec δεν κάνει τίποτα εάν δεν γίνουν καταγγελίες, αν γίνουν ναι θα δούμε διαφορετικά υπάρχει απλά για να υπάρχει.

Με εκείνα τα 6b $ θέλω να δω το έργο ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, chek2fire είπε

νομίζω έχουμε να δούμε και άλλα τέτοια

Να μη νομίζεις αλλά να σαι σίγουρος ότι θα έχουμε και άλλες συλλήψεις!

Ο SEC και οι αρχές γενικά δεν δείχνουν την ανοχή που ορισμένοι πιστεύουν, κανόνας!

5 ώρες πριν, ~Palpatin~ είπε

Με εκείνα τα 6b $ θέλω να δω το έργο ;)

Και εγώ το ίδιο, ειδικά όταν ο μέσος χρήστης του Internet και Average Joe θεωρεί τον εαυτό του εξυπνότερο του Novogratz και του Eric Schmidt.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
typo
Δημοσ.

Είναι αυτό που λέμε bull trap? κατι μου λέει πως θα συνεχιστεί η πτώση λίγο ακόμη. Βέβαια μπορεί να δούμε αύξηση τις επόμενες ημέρες. Τεχνική ανάλυση λέει οτι μπορεί να δούμε μέχρι 7800 δολλάρια btc... 

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω και εδώ, ξέρετε κάποιο νέο coin για mining? 
Ας μην είναι σε ανταλλακτήριο ακόμα αλλά να είναι:
-Low supply
-Asic proof αν υπάρχει τέτοιο πράγμα
-και να μπορώ να βγάλω αρκετά coins /μέρα; 

Κάπως έτσι ήταν το Iridium, έβγαλα 16500 coins σε ένα μήνα, τώρα είναι αρκετά πιο δύσκολο το mining σε σχέση με τον Νοέμβρη αλλά η τιμή του μετά το mass dump είναι χαμηλή, κάποτε θα μεγαλώσει, θέλω να πιστεύω! 
Αλλά ψάχνω για κάτι παρεμφερές, να βγάλω μερικά coins όσο είναι εύκολο το mining και σε κανά χρόνο+ να δω τι αξία θα έχει

Δημοσ.
2 ώρες πριν, DonLeKout είπε

Είναι αυτό που λέμε bull trap? κατι μου λέει πως θα συνεχιστεί η πτώση λίγο ακόμη. Βέβαια μπορεί να δούμε αύξηση τις επόμενες ημέρες. Τεχνική ανάλυση λέει οτι μπορεί να δούμε μέχρι 7800 δολλάρια btc... 

Η 6k η 5k η 3k

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, ADHD είπε

Η 6k η 5k η 3k

Υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν το 3k. Γενικά το 5k δεν ειναι πλεον κάτι τραγικο και όπως και να'χει θα ειναι στιγμιαίο και έπειτα θα σταθεροποιηθεί λίγο παραπάνω. Κάτι που δεν μου άρεσε στην αγορά τώρα τελευταία ειναι οτι όταν υπάρχουν καλά νέα δεν υπάρχει pump ή ειναι μικρό, ενώ όταν τα νέα ειναι κακα τοτε το dump ειναι αποτομο και μεγάλο. 

Οδεύουμε σε τιμές προ Δεκεμβρίου ετσι ώστε να γίνει πάλι pump... 

Το ETH απο την άλλη δεν κινείται καθόλου... ισως υπάρχουν πληροφορίες για το τι θα αποφασίσει ο SEC για τα token και ο πολύς ο κόσμος να μην τις γνωρίζει (όπως πάντα)...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, DonLeKout είπε

Το ETH απο την άλλη δεν κινείται καθόλου... ισως υπάρχουν πληροφορίες για το τι θα αποφασίσει ο SEC για τα token και ο πολύς ο κόσμος να μην τις γνωρίζει (όπως πάντα)...

Ναι σταθερότατο.

Στο 1/3 των ιστορικά υψηλών.:P

Και τα 3k για btc δεν είναι κάτι το τραγικό...

Σε κάποιον που είναι μέσα απο τα 1000€ ίσως.

Για ρώτα κανέναν που πήρε Δεκέμβρη.

Ή μάλλον περίμενε να ξαναβάλει χρήματα αυτός σε crypto...

Επεξ/σία από yiannis_1
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...