Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chek2fire είπε

Από περιέργεια μπήκα να δω και το πρώτο που βρήκα και άνοιξα το διάγραμμα του ήταν το ontology το οποίο ακολουθεί τελείως διαφορετική πορεία από το btc. Και είμαι σίγουρος ότι δεν είναι το μόνο. Δεν το λες και not a single one. Εύκολα λέγονται τα μεγάλα λογια

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 ώρες πριν, chek2fire είπε

Βασικά αυτό με ενοχλεί αφάνταστα. Το γεγονός ότι εάν πάθει κάτι το BTC πρέπει να επηρεάσει πχ και το Eth δεν μου αρέσει... Μπορεί και τα δύο να ονομάζονται κρυπτονομισμα αλλά οι ομοιότητες σταματούν εκεί.  Δηλαδή, ας πούμε ότι αύριο ένας hacker καταφέρνει να καταστρέψει τους server της Google. Πρέπει να πέσει και η Microsoft μαζί της? Εάν αύριο απαγορεύσουν όλες οι χώρες το BTC και πουν δημόσια ότι ισχύει μόνο για BTC και όχι για Eth, eos, κτλ για ποιον λόγο πρέπει να καταγκρεμιστουν όλα τα coins? Βασικά καταλαβαίνω το γιατί απλώς μου φαίνεται πάρα πολύ κακο... 

Δημοσ.

Ontology άλλο ένα γαμάτο!!!

More breakdown of the token distribution:

• 12% will go to the Ontology community
  • 28% for institutional partners
  • 10% to the NEO Council
  • 25% to the development of the Ontology ecosystem
  • 10% to Ontology technical community rewards
  • 15% to Ontology core team.

Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Δημοσ.

Η πτώση δεν έχει τελειωμό πάντως πήγαμε στα 260 million dollars market cap απο 800. Οι miners άρχισαν να τα παρατάνε σιγά σιγά δεν βγαίνει τίποτα. Hold άλλη λύση δεν υπάρχει. 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Out of the 1,600+ "competing" #crypto currencies, NOT A SINGLE ONE has rallied since the price of #bitcoin started to crash. Does this not tell you something?

Εμένα μου λέει πολλά πάντως....

Σα να βγαίνει εκπρόσωπος της Χ εταιρείας την περίοδο του σκάσιμου της φούσκας του χρηματιστηρίου και να μας λέει "Μαζί με τη δική μας μαμάτη μετοχή έχουν καταρρεύσει και όλες οι άλλες, δεν σας λέει αυτό κάτι για το πόσο μαμάτη είναι η μετοχή μας?" Ναι καλά... τραγούδα...

Μου αρέσει που έχει και το "competing" σε quotes.... στον κόσμο τους ορισμένοι...

Καταδικάζουμε την μπαρούφα απο όπου και αν προέρχεται.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, DonLeKout είπε

Βασικά αυτό με ενοχλεί αφάνταστα. Το γεγονός ότι εάν πάθει κάτι το BTC πρέπει να επηρεάσει πχ και το Eth δεν μου αρέσει... Μπορεί και τα δύο να ονομάζονται κρυπτονομισμα αλλά οι ομοιότητες σταματούν εκεί.  Δηλαδή, ας πούμε ότι αύριο ένας hacker καταφέρνει να καταστρέψει τους server της Google. Πρέπει να πέσει και η Microsoft μαζί της? Εάν αύριο απαγορεύσουν όλες οι χώρες το BTC και πουν δημόσια ότι ισχύει μόνο για BTC και όχι για Eth, eos, κτλ για ποιον λόγο πρέπει να καταγκρεμιστουν όλα τα coins? Βασικά καταλαβαίνω το γιατί απλώς μου φαίνεται πάρα πολύ κακο... 

Χωρις να κρινω αν ειναι σωστο η οχι, οταν στο μυαλο πολλων τα altcoins ειναι απλα αλλος ενας τροπος να κερδισεις btc ειναι αναμενομενο.

Για το επομενο που λες, αμα πχ καποιος cloud provider γινει ρομπα με καποιο hack η σοβαρο downtime φυσικα αυτο θα επηρεασει ολη την αγορα του cloud αφου καραδοκουν στη γωνια ολοι οι σκεπτικιστες να πουνε για τους κινδυνους του μοντελου

Το να απαγορευσουν το Btc και οχι τα υπολοιπα δυσκολο εως αδυνατο. Το μονο που δειχνει να συμβαινει μεχρι τωρα ειναι να απαγορευουν τα ico με προφαση την προστασια των πολιτων απο τους απατεωνες γιατι καταλαβαινουν οτι χανουν φορους που θα μπορουσαν να εισπραττουν. Και φυσικα αυτο επηρεαζει το ιδιο το Btc και τα αλλα ασχετα coins

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Bspus είπε

Χωρις να κρινω αν ειναι σωστο η οχι, οταν στο μυαλο πολλων τα altcoins ειναι απλα αλλος ενας τροπος να κερδισεις btc ειναι αναμενομενο.

Για το επομενο που λες, αμα πχ καποιος cloud provider γινει ρομπα με καποιο hack η σοβαρο downtime φυσικα αυτο θα επηρεασει ολη την αγορα του cloud αφου καραδοκουν στη γωνια ολοι οι σκεπτικιστες να πουνε για τους κινδυνους του μοντελου

Το να απαγορευσουν το Btc και οχι τα υπολοιπα δυσκολο εως αδυνατο. Το μονο που δειχνει να συμβαινει μεχρι τωρα ειναι να απαγορευουν τα ico με προφαση την προστασια των πολιτων απο τους απατεωνες γιατι καταλαβαινουν οτι χανουν φορους που θα μπορουσαν να εισπραττουν. Και φυσικα αυτο επηρεαζει το ιδιο το Btc και τα αλλα ασχετα coins

Λοιπον, κοίτα το εξής: αν μια μέρα αποφασίσουν για κάποιο λόγο οτι οποιαδήποτε μετοχή μια εταιρείας που ασχολείται με τεχνολογία θα εχει ισοτιμία σε μετοχή της Google και μπορείς να την αγοράσεις μόνο με μετοχες της Google τότε πραγματικά ολες οι μετοχές θα εξαρτώνται απο το τι θα κάνει η μια .

Με την ίδια λογική εαν όλα τα crypto είχαν ισοτιμία με δολλάριο και δεν υπήρχε ουδέποτε ισοτιμία σε btc τότε η εξάρτηση θα ήταν εμμεση. Θα υπήρχε βέβαια αλλα θα ήταν μικρότερη.

Αυτό μου φαίνεται πιο δίκαιο. Επίσης μου φαίνεται οτι αυτό πρέπει να γίνει μια μέρα ωστε να καλυτερέψει το τοπίο στα crypto. Βαρέθηκα να βλέπω να γίνεται manipulation στα alt λογω btc και eth. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ωραιο βιντεο για οσους ανησυχουν...  οσο αναφορα το mining, η καλυτερη περιοδος ειναι τωρα που φευγουν ολοι και πεφτει το difficulty. τι θα γινει οταν ανεβουν ξανα ολα, ανεξαρτητα ποσο θα αργησουν? σε λιγα χρονια που θα ειναι πανδυσκολο το eth mining παλι η ιδια κατασταση με το bitcoin ...

Επεξ/σία από Silvershot
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, DonLeKout είπε

Λοιπον, κοίτα το εξής: αν μια μέρα αποφασίσουν για κάποιο λόγο οτι οποιαδήποτε μετοχή μια εταιρείας που ασχολείται με τεχνολογία θα εχει ισοτιμία σε μετοχή της Google και μπορείς να την αγοράσεις μόνο με μετοχες της Google τότε πραγματικά ολες οι μετοχές θα εξαρτώνται απο το τι θα κάνει η μια .

Με την ίδια λογική εαν όλα τα crypto είχαν ισοτιμία με δολλάριο και δεν υπήρχε ουδέποτε ισοτιμία σε btc τότε η εξάρτηση θα ήταν εμμεση. Θα υπήρχε βέβαια αλλα θα ήταν μικρότερη.

Αυτό μου φαίνεται πιο δίκαιο. Επίσης μου φαίνεται οτι αυτό πρέπει να γίνει μια μέρα ωστε να καλυτερέψει το τοπίο στα crypto. Βαρέθηκα να βλέπω να γίνεται manipulation στα alt λογω btc και eth. 

μα η ουσία είναι ότι τα altcoin δεν έχουν την αξία που αναφέρουν. Το market cap τους δημιουργείτε τελείως από αέρα ιδίως από τα alt που τα περισσότερα είναι premined και οι developer τους είναι holder ακόμα και του 80% των νομισμάτων. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείτε πανεύκολα ένα market cap από το πουθενά. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι dev τους είναι να διαθέσουν ένα μικρό μέρος του stake τους στην αγορά και μετά να αγοράσουν ένα κομμάτι από αυτό στην τιμή που θέλουν να χειραγωγήσουν. Ως  δια μαγείας εμφανίζεται ένα market cap δισεκατομμυρίων δολαρίων από το πουθενά. Φυσικά έτσι όπως εμφανίζεται έτσι καταρρέει την ίδια στιγμή. Το Bitcoin λόγο ότι είναι κοντά στα 10 χρόνια στην αγορά έχει ποιο σταθερή βάση σαν trading συν ότι όλο το trading γίνετε πάνω του. Αρέσει δεν αρέσει αυτή είναι η πραγματικότητα στο crypto. Είναι σαν να παραπονιέτε κανείς γιατί το πετρέλαιο γίνετε αποκλειστικά trading με δολάρια.

Επεξ/σία από chek2fire
  • Like 2
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Silvershot είπε

ωραιο βιντεο για οσους ανησυχουν...  οσο αναφορα το mining, η καλυτερη περιοδος ειναι τωρα που φευγουν ολοι και πεφτει το difficulty. τι θα γινει οταν ανεβουν ξανα ολα, ανεξαρτητα ποσο θα αργησουν? σε λιγα χρονια που θα ειναι πανδυσκολο το eth mining παλι η ιδια κατασταση με το bitcoin ...

Όταν η τιμές ήταν χαμηλά Μάϊο Ιούνιο για παράδειγμα μια 580 είχε ROI 2 μήνες το μέγιστο, το ίδιο πάνω κάτω και όλες οι κάρτες γενικά.

Φτάσαμε στο σημείο να έχουν 13-14 μήνες ROI.

Βέβαια ούτε το πρώτο είναι λογικό αλλά ούτε και το δεύτερο.

Ξενερωσαν πολλοί σκαφτιαδες ναι συμφωνώ αλλά εάν το έβλεπαν λογικό να κόβουν 50-60€ την μέρα μάλλον πρέπει να κάνουν μια αναθεώρηση!!!

Δημοσ.

Η ξενέρα είναι στο γεγονός οτι παρόλο που η αξία των περισσότερων νομισμάτων έχει πέσει μέχρι και 60%. Η δυσκολία στο σκάψιμο παραμένει η ίδια..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η φουσκα ειναι παντως καθε φορα ολο και πιο μεγαλη. Αξιζει να περιμενει κανεις. Η ανθρωπινη φυση δεν αλλαζει. Παλι θα πεσουν με τα μουτρα στο μελλον

Επεξ/σία από Silvershot
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, chek2fire είπε

μα η ουσία είναι ότι τα altcoin δεν την αξία που αναφέρουν. Το market cap τους δημιουργείτε τελείως από αέρα ιδίως από τα alt που τα περισσότερα είναι premined και οι developer τους είναι holder ακόμα και του 80% των νομισμάτων. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείτε πανεύκολα ένα market cap από το πουθενά. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι dev τους είναι να διαθέσουν ένα μικρό μέρος του stake τους στην αγορά και μετά να αγοράσουν ένα κομμάτι από αυτό στην τιμή που θέλουν να χειραγωγήσουν. Ως  δια μαγείας εμφανίζεται ένα market cap δισεκατομμυρίων δολαρίων από το πουθενά. Φυσικά έτσι όπως εμφανίζεται έτσι καταρρέει την ίδια στιγμή. Το Bitcoin λόγο ότι είναι κοντά στα 10 χρόνια στην αγορά έχει ποιο σταθερή βάση σαν trading συν ότι όλο το trading γίνετε πάνω του. Αρέσει δεν αρέσει αυτή είναι η πραγματικότητα στο crypto. Είναι σαν να παραπονιέτε κανείς γιατί το πετρέλαιο γίνετε αποκλειστικά trading με δολάρια.

Εχεις δίκιο για την αξία πολλών alt αλλα δεν ειναι ολα απάτες. Υπάρχουν πολύ αξιόλογα project που δημιουργούνται αυτή την στιγμή. θα αναλύσω την σκέψη μου:

Εαν το 2017 έβγαινε η Κίνα και αποφάσιζε να απαγορέψει το btc mining και να κλείσει όλα τα εργοστάσια που βρίσκονται εκεί (και μην ξεχνάμε οτι η Κίνα μπορεί να το κάνει επειδή ειναι απολυταρχικό καθεστως...) τοτε τι θα γινόταν σε όλα τα νομίσματα? θα έπιαναν τον απόλυτο πάτο. Γιατί όμως να πιάσει πάτο το cardano που ειναι pos? θα υπάρχει και εκεί μια πτώση ναι, αλλα όχι και πάτο.

Απλώς θελω να πω οτι ειναι και αδικο και επικίνδυνο για τα καλά project.

Ενα μονοπολικό καθεστώς είναι επικίνδυνο. Μπορεί να χαίρεται πολύς κόσμος οταν ανεβαίνει το bitcoin domination αλλα εμένα με βάζει σε σκέψεις... τεσπα συζήτηση να γίνεται και να ανταλλάσσουμε γνώμες.

Επεξ/σία από DonLeKout
Προσθήκη
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα πάλι τα ίδια, μεγάλο dump μόλις άρχισε να παίρνει τα πάνω του....

Καλή φάση, θα πάει καιρό έτσι η βαλίτσα από ότι φαίνεται!!!

Ο μόνος τρόπος για να σταματήσει το manipulation είναι να μην πουλήσουν και απλά να αγοράζουν. Ένα bear trap μόνο θα σώσει την κατάσταση, διαφορετικά αυτό θα συνεχίσει μέχρι και εγώ δεν ξέρω πότε.

Επεξ/σία από ~Palpatin~
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...