DonLeKout Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 26 λεπτά πριν, masteripper είπε Λίγο βαρύ για προσεκτικό διάβασμα αλλά απορώ γιατί απορείς. Είναι ηλίου φαεινότερο οτι τα κρυπτο είναι το καλύτερο "εργαλείο" αυτή την στιγμή στο παγκόσμιο ξέπλυμα και τυχοδιωκτισμό....όταν έγινε η προηγούμενη μεγάλη πτώση του BTC (κάπου Γενάρη αν θυμάμαι)...δεν είναι τυχαίο ότι "μυστηριώδης" επενδυτής έβαλε 1 ΔΙΣ σε 3 αγορές μέσα σε λιγότερο απο 24 ωρες και ξαναανέβασε το νόμισμα... 25 λεπτά πριν, chek2fire είπε μια και το διάβασα προσωπικά το βλέπω σαν θεωρίες συνωμοσίας που δεν έχουν καμία αξία. Πάντα όταν είχαμε μεγάλες διορθώσεις στην ισοτιμία έλεγε ο καθένας το μακρί και το κοντό του με απίθανες θεωρίες. Το ίδιο συμβαίνει και όταν άρχιζε η ξέφρενη άνοδος. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Θα συνεχίσω το ψάξιμο. Μένει να καταλάβω τι σημαίνει futures trading και αν δω κατι εκεί που αξίζει θα το γραψω και στο forum.
studiokristo Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Για τα κρυπτονομίσματα υπάρχουν άπειρα άρθρα στο διαδίκτυο, πολλά από αυτά πληρωμένα τόσο σε ιστοσελίδες όσο και σε forums. Αλλά ρε παιδιά, για τα ποσά και τις ώρες που χάνετε, αξίζει; Τελικά τα κρυπτονομίσματα κατάντησαν εργαλεία τζόγου αντί για εργαλεία επένδυσης. Βλέπω κάτι miners με κινητά να παλεύουν να βγάλουν 2 ευρώ το μήνα. Τα παιδιά αυτά με τη γνώση που έχουν επάνω στην τεχνολογία θεωρώ ότι θα κέρδιζαν πολλά περισσότερα αν άφησαν στην άκρη τον τζόγο και ασχολούνταν με κάτι πιο δημιουργικό. Προσωπικές απόψεις πάντα. Καλές αγορές. 3
Avatar_GR Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, DonLeKout είπε Παίδες, Αν κάποιος ξέρει λιγα οικονομικά ας σχολιάσει αυτό το άρθρο και κατα πόσο είναι αληθή αυτά που λέει. Η διαλεκτική ειναι κάπως συνομωσιολογική... Εαν κάποιος μπορεί να ρίξει φώς θα ήταν πολύ χρήσιμο. Ψιλοφοβήθηκα!!! Δυστυχώς είναι αληθινά αυτά που λέει. Η αγορά των future trades είναι το γήπεδο που παίζουν μπάλα οι μεγάλοι παίχτες. Ειδικά με κάτι άυλο και εύκολα διαχειρίσιμο όπως είναι το BTC, είναι λουκουμάκι για τους μεγάλους που πλέον μπορούν να κερδίσουν όχι μόνο από μια άνοδο αλλά και από μία πτώση της τιμής.... Διάβασε και αυτό εδώ το άρθρο: https://www.coindesk.com/bitcoin-futures-make-way-new-kind-whale/ 2
Bspus Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, studiokristo είπε Για τα κρυπτονομίσματα υπάρχουν άπειρα άρθρα στο διαδίκτυο, πολλά από αυτά πληρωμένα τόσο σε ιστοσελίδες όσο και σε forums. Αλλά ρε παιδιά, για τα ποσά και τις ώρες που χάνετε, αξίζει; Τελικά τα κρυπτονομίσματα κατάντησαν εργαλεία τζόγου αντί για εργαλεία επένδυσης. Βλέπω κάτι miners με κινητά να παλεύουν να βγάλουν 2 ευρώ το μήνα. Τα παιδιά αυτά με τη γνώση που έχουν επάνω στην τεχνολογία θεωρώ ότι θα κέρδιζαν πολλά περισσότερα αν άφησαν στην άκρη τον τζόγο και ασχολούνταν με κάτι πιο δημιουργικό. Προσωπικές απόψεις πάντα. Καλές αγορές. Δεν καταντησαν εργαλειο τζογου. Χρησιμοποιουνται κατα κορον για τζογο γιατι οι πιο πολλοι ανθρωποι ενδιαφερονται για το ευκολο χρημα και τιποτε αλλο. Ουτε το χρηματιστηριο ουτε τα παραγωγα ξεκινησαν ως εργαλεια για τζογο αλλα με αυτη τη λογικη εκει κατεληξαν και αυτα. Φυσικα δεν αμφισβητει κανεις ελπιζω οτι δεν τελειωνει εκει η χρησιμοτητα τους. Ειναι σαν να λεει καποιος οτι το internet καταντησε ενα εργαλειο για να κατεβαζουμε παρανομο λογισμικο και να βγαζουμε τα προσωπικα μας στη φορα. Φυσικα για καποιους ειναι αυτο ακριβως. Για αλλους ειναι ενα πολυτιμο εργαλειο σε ενα σωρο αλλους τομεις. Για το χρονο που ξοδευει καποιος, αν τον ξοδευει για να κανει mining ψιχουλα μαλλον δεν αξιζει πλεον, εκτος αν τη βρισκουν ως χομπυ με το mining, σαν παιχνιδι. Αλλα φυσικα ενασχοληση με τα κρυπτονομισματα δεν ειναι μονο mining και speculation. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από Bspus 2
Silvershot Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 καλησπερα. εχω μια ερωτηση σχετικα με φορολογια κλπ. κατοικω και σπουδαζω στη γερμανια και εχω αντιστοιχα τραπεζικο λογαριασμο απο τον οποιο εβαλα χρηματα στο coinbase. εχω βγαλει καποια κερδη και απο Mining και θελω να τα κανω αναληψη αλλα απο λογαριασμο που εχω στην ελλαδα στη eurobank. θα υπαρξει καποιο προβλημα απο ελληνικης πλευρας? δεν εργαζομαι προς το παρον και δεν κανω φορολογικη δηλωση αντιστοιχα. απαξ και στειλω τα λεφτα απο coinbase stin eurobank, θα εχω καποιο θεμα στο μελλον με capital control κλπ.? δεν ειμαι σιγουρος τι ισχυει και ελπιζω να με διαφωτισετε ευχαριστω προκαταβολικα.
yiannis_1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, Silvershot είπε καλησπερα. εχω μια ερωτηση σχετικα με φορολογια κλπ. κατοικω και σπουδαζω στη γερμανια και εχω αντιστοιχα τραπεζικο λογαριασμο απο τον οποιο εβαλα χρηματα στο coinbase. εχω βγαλει καποια κερδη και απο Mining και θελω να τα κανω αναληψη αλλα απο λογαριασμο που εχω στην ελλαδα στη eurobank. θα υπαρξει καποιο προβλημα απο ελληνικης πλευρας? δεν εργαζομαι προς το παρον και δεν κανω φορολογικη δηλωση αντιστοιχα. απαξ και στειλω τα λεφτα απο coinbase stin eurobank, θα εχω καποιο θεμα στο μελλον με capital control κλπ.? δεν ειμαι σιγουρος τι ισχυει και ελπιζω να με διαφωτισετε ευχαριστω προκαταβολικα. Πόσα λίγα? Αν είναι κάτω του 5χίλιαρου μην ασχοληθείς καν. Έλα εδώ με τα λεφτά και πέρνα τα 500 - 500 μέσω Atm. Στην τελική ξόδευες λιγότερα απ αυτά που σου έστελναν. Ή κράτα τα έξω και αγόρασε κανά μεταχειρισμένο αμαξάκι και δήλωσε ότι το πήρες φτηνότερα στις υπεύθυνες δηλώσεις που θα κάνετε με τον πωλητή. Ή πάλι κράτα τα έξω και πέρνα με αυτά και άφηνε το λογαριασμό της μισθοδοσίας σου απείραχτο αν έχεις βρει δουλειά. Αν τα λίγα δεν είναι και τόσα λίγα τότε πήγαινε σε κανένα λογιστή και ρώτα τον πως θα τα περάσετε στην φορολογική σου δήλωση ώστε να μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις πχ για κάλυψη τεκμηρίων στο μέλλον ή για να αγοράσεις την βίλα του Λιάπη στη Μύκονο τώρα που έχουν πέσει οι τιμές. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από yiannis_1
Silvershot Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, yiannis_1 είπε Πόσα λίγα? Αν είναι κάτω του 5χίλιαρου μην ασχοληθείς καν. Έλα εδώ με τα λεφτά και πέρνα τα 500 - 500 μέσω Atm. Στην τελική ξόδευες λιγότερα απ αυτά που σου έστελναν. Ή κράτα τα έξω και αγόρασε κανά μεταχειρισμένο αμαξάκι και δήλωσε ότι το πήρες φτηνότερα στις υπεύθυνες δηλώσεις που θα κάνετε με τον πωλητή. Ή πάλι κράτα τα έξω και πέρνα με αυτά και άφηνε το λογαριασμό της μισθοδοσίας σου απείραχτο αν έχεις βρει δουλειά. Αν τα λίγα δεν είναι και τόσα λίγα τότε πήγαινε σε κανένα λογιστή και ρώτα τον πως θα τα περάσετε στην φορολογική σου δήλωση ώστε να μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις πχ για κάλυψη τεκμηρίων στο μέλλον ή για να αγοράσεις την βίλα του Λιάπη στη Μύκονο τώρα που έχουν πέσει οι τιμές. κατω απο 2000€. δε με καταλαβες νομιζω. τα εβαλα αρχικα απο γερμανικο λογαριασμο coinbase και θελω να τα στειλω σε ελληνικο απο το coinbase.
DonLeKout Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 42 λεπτά πριν, Silvershot είπε καλησπερα. εχω μια ερωτηση σχετικα με φορολογια κλπ. κατοικω και σπουδαζω στη γερμανια και εχω αντιστοιχα τραπεζικο λογαριασμο απο τον οποιο εβαλα χρηματα στο coinbase. εχω βγαλει καποια κερδη και απο Mining και θελω να τα κανω αναληψη αλλα απο λογαριασμο που εχω στην ελλαδα στη eurobank. θα υπαρξει καποιο προβλημα απο ελληνικης πλευρας? δεν εργαζομαι προς το παρον και δεν κανω φορολογικη δηλωση αντιστοιχα. απαξ και στειλω τα λεφτα απο coinbase stin eurobank, θα εχω καποιο θεμα στο μελλον με capital control κλπ.? δεν ειμαι σιγουρος τι ισχυει και ελπιζω να με διαφωτισετε ευχαριστω προκαταβολικα. Να σου κάνω μια ερώτηση: που πληρώνεις εφορία? Ελλάδα ή Γερμανία? Εαν πληρώνεις Ελλάδα τότε μην δηλώνεις τίποτα εκτός και εαν έβγαλες πολλά και δεν κρύβονται. Οπως απάντησε και ο yannis_1 παραπάνω, η εφορία στην ελλάδα δήλωσε οτι δεν θα ψάχνει εμβάσματα μικρότερα των 500 ευρώ. Απο την άλλη εαν πληρώνεις Γερμανία τότε να το ψάξεις. Τωρα τελευταία διάβασα οτι εβαλαν κατι regulations στα crypto.
yiannis_1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, Silvershot είπε κατω απο 2000€. δε με καταλαβες νομιζω. τα εβαλα αρχικα απο γερμανικο λογαριασμο coinbase και θελω να τα στειλω σε ελληνικο απο το coinbase. Δεν νομίζω ότι θα έχεις κάποιο θέμα. Τι διαφορά έχεις δηλαδή με μένα που κάνω την ίδια δουλειά απο δω. Από που θα είναι οι ip μας θα κοιτάξει η eurobank? Στην τελική αν εχεις γερμανικό λογαρισμό βγάλτα απο εκεί και φέρτα. Λεφτά θέλουμε.
DonLeKout Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, Silvershot είπε κατω απο 2000€. δε με καταλαβες νομιζω. τα εβαλα αρχικα απο γερμανικο λογαριασμο coinbase και θελω να τα στειλω σε ελληνικο απο το coinbase. Εάν δεν έχεις βγάλει κέρδος και μόνο έκανες μεταφορές τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τα capital control αφορούν μόνο το να βγάλεις χρήματα απο Ελλάδα. Οχι να βάλεις.
Silvershot Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, yiannis_1 είπε Δεν νομίζω ότι θα έχεις κάποιο θέμα. Τι διαφορά έχεις δηλαδή με μένα που κάνω την ίδια δουλειά απο δω. Από που θα είναι οι ip μας θα κοιτάξει η eurobank? Στην τελική αν εχεις γερμανικό λογαρισμό βγάλτα απο εκεί και φέρτα. Λεφτά θέλουμε. αν τα βγαλω θα φανουν στο λογαριασμο μου εκει και θα με ρωτησουν απο που προεκυψε το κερδος και θα μου ζητησουν να παρεχω το 25% απο τα κερδη. αυτο ξερω εγω. γιαυτο λεω να τα στειλω σε ελληνικο λογαριασμο λες μηπως δεν τα ψαχνουν ακομα εδω μιας και δεν υπαρχουν ξεκαθαροι νομοι ακομα. Μόλις τώρα, DonLeKout είπε Εάν δεν έχεις βγάλει κέρδος και μόνο έκανες μεταφορές τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τα capital control αφορούν μόνο το να βγάλεις χρήματα απο Ελλάδα. Οχι να βάλεις. μαλιστα, ναι εχεις δικιο
yiannis_1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Silvershot είπε αν τα βγαλω θα φανουν στο λογαριασμο μου εκει και θα με ρωτησουν απο που προεκυψε το κερδος και θα μου ζητησουν να παρεχω το 25% απο τα κερδη. αυτο ξερω εγω. γιαυτο λεω να τα στειλω σε ελληνικο λογαριασμο λες μηπως δεν τα ψαχνουν ακομα εδω μιας και δεν υπαρχουν ξεκαθαροι νομοι ακομα. Ω ρε πάλι χρυσές δουλειές θα κάνουν οι Βούλγαροι. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από yiannis_1
NotAliki177 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Πριν 10 χρόνια είχα καταντήσει να ασχολούμαι με neobux. Πρόσφατα μπήκα φόρουμ να δω αν έχουν κόσμο οι πυραμίδες αυτές ή ο κόσμος έγινε πιο έξυπνος. Μπαίνω που λέτε και φρικαρα. Ο κόσμος ασχολείται ακόμα και καμαρώνει με 15ευρώ proof payment για διάστημα 20-30 ημερών. Και μερικοί ελάχιστοι 'gurus' 50-100ε. Γενικά ο κόσμος είναι ηλίθιος και δεν μαθαίνει από τους παλιούς. Είμαστε 2018 και υπάρχει αρκετή γνώση για το αν πρέπει να ασχολείσαι με πυραμίδες ή οχι... Εκτός του ότι τα 5ευρώ από mobile mining είναι κοροϊδία, χαλάνε τις μπαταρίες του κινητού τους πολύ πολύ πολυυυυ πιο γρήγορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις