Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/03/2018 στις 10:14 ΠΜ, yiannis_1 είπε

Εγώ περιέγραψα μια υπηρεσία που θεωρώ ότι θα άξιζε το ρίσκο. 

Σίγουρα  κάποιος που θα πρόσφερε αυτή την υπηρεσία δεν θα είχε ημερήσιο επιτόκιο 1,5 % αλλά δε θα δέσμευε τα crypto σου επί μακρόν χρόνο και δε θα σε εξανάγκαζε να τα γυρίσεις σε άλλο νόμισμα που σήμερα είναι και αύριο ... δεν ανοίγει η σελίδα τους...

Η ξανθιά γαλανομάτα τι σχέση έχει? Αυτή την βρίσκεις αλλού.  :lol:

Δηλαδή σου φαίνεται νορμάλ μια υπηρεσία με (α) εξασφαλισμένο κέρδος, (β) διαχειριζόμενη crpytos που ήδη έχεις, (γ) επιστρέφοντας ανά τακτά διαστήματα τα κέρδη στο νόμισμα που θέλεις και όλα αυτά σε (δ) δύσκολες στιγμές και καθοδικούς μήνες?
Ε άμα φτάσεις εκεί ζήτα και μια γραμματέα, ευκολότερο από τα άλλα 4 είναι :P

Αυτά τα κάνει μόνο η Amway, ο Madoff κι ο Θεός.

Επεξ/σία από Praetorianos
  • Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γεια σας παιδια.

Διαβαζω απο το πρωι για ολη τη φαση του crypto και παρολο που δεν καταλαβα τα παντα, ειπα να κανω ενα test drive στο binance ετσι για το τζογο την πλακα κανα 50-100αρικο.
Ειναι ασφαλες να κανω λογαριασμο στο coinbase ή στο localbitcoins στελνοντας την ταυτοτητα μου σε φωτογραφια;
Θα προτινατε καποιο αλλο site για αυτη τη διαδικασια ή ειναι ενταξει;
Έχω κανει λογαριασμο και στα 2 αλλα δεν εχω στειλει ταυτοτητα ακομα.
Θα προτιμουσα το coinbase γιατι βλεπω πως εχει και ενσωματομενο πορτοφολι (τα οποια μπορω να τα μεταφερω στο binance για αλλαγη σε αλλα νομισματα, σωστα; )
Ευχαριστω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cyb3rphr33k είπε

Γεια σας παιδια.

Διαβαζω απο το πρωι για ολη τη φαση του crypto και παρολο που δεν καταλαβα τα παντα, ειπα να κανω ενα test drive στο binance ετσι για το τζογο την πλακα κανα 50-100αρικο.
Ειναι ασφαλες να κανω λογαριασμο στο coinbase ή στο localbitcoins στελνοντας την ταυτοτητα μου σε φωτογραφια;
Θα προτινατε καποιο αλλο site για αυτη τη διαδικασια ή ειναι ενταξει;
Έχω κανει λογαριασμο και στα 2 αλλα δεν εχω στειλει ταυτοτητα ακομα.
Θα προτιμουσα το coinbase γιατι βλεπω πως εχει και ενσωματομενο πορτοφολι (τα οποια μπορω να τα μεταφερω στο binance για αλλαγη σε αλλα νομισματα, σωστα; )
Ευχαριστω.

Γειά σου φίλε μου.

Λοιπον το Coinbase ίσως ειναι η πρώτη στάση οταν ξεκινάς στον κόσμο των crypto. Ειναι πολύ ασφαλές και έγκριτο. Αναγκαστικά θα βαλεις ταυτότητα ή διαβατήριο για να κάνεις λογαριασμό και να στείλεις χρήματα εκεί. Απο εκεί αγοράζεις το eth ltc κτλ και το μεταφέρεις binance ωστε να παρεις κάτι αλλο που θέλεις. Επίσης να κοιτάξεις και το kraken και γενικα να κανεις λογαριασμό σε διάφορα καλά και άστα να υπάρχουν.

Τα exchange που έχουν fiat ειναι οι πύλες που μπαίνεις και βγαίνεις. Δηλαδή βαζεις χρήματα για να παρεις crypto και πουλάς crypto για να παρεις χρήματα... Τα υπόλοιπα exchange που εχουν πολλά νομίσματα δεν έχουν γενικότερα fiat αλλα μπορείς να παρεις οτι θελεις (σχεδον)... 

Τέλος, αφού αποφάσισες να δοκιμάσεις τα crypto, τα νομίσματα που στάμπαρες, να διαβάσεις whitepaper και να κατεβάσεις τα πορτοφόλια. Ειναι καλο να μπεις στην διαδικασία να βγάλεις τα crypto απο exchange και να εισαι απόλυτα υπέυθυνος για τα χρήματά σου. Να δεις πως δουλεύει το σύστημα επειδή εδω εαν χάσεις το private key εχασες και τα χρηματα σου και δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανένας, παρόλα αυτά αξίζει και με το παραπάνω.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Praetorianos είπε

Δηλαδή σου φαίνεται νορμάλ μια υπηρεσία με (α) εξασφαλισμένο κέρδος, (β) διαχειριζόμενη crpytos που ήδη έχεις, (γ) επιστρέφοντας ανά τακτά διαστήματα τα κέρδη στο νόμισμα που θέλεις και όλα αυτά σε (δ) δύσκολες στιγμές και καθοδικούς μήνες?
Ε άμα φτάσεις εκεί ζήτα και μια γραμματέα, ευκολότερο από τα άλλα 4 είναι :P

Αυτά τα κάνει μόνο η Amway, ο Madoff κι ο Θεός.

Μια χαρα νορμάλ είναι.

Ο δανειζόμενος εκμεταλλεύεται τις γνώσεις του και αξιοποιεί το κεφάλαιο  (Που αλλιώς δεν θα ειχε)ως trader και κάνει σεφτέ κάθε μέρα βδομάδα αγοράζοντας και πουλώντας. Για το κεφάλαιο που δανείζεται πληρώνει ένα συμφωνημένο ποσό τόκο + την επιστροφή του κεφαλαίου. Του έδωσα 10 Bitcoin, 10 Bitcoin + τον τοκο  θα μου γυρίσει. 

Τι χάνω?

Την ευκαιρία να κάνω εγώ trading και να κερδίσω αυτά τα χρήματα. (Στην περίπτωση μου δεν υπάρχει καν η γνωση)

Την δυνατότητα να πουλήσω όλα μου τα Bitcoin μέσα στο διάστημα που τα έχω δανεισμένα. (Σε περίπτωση που βλέπω γεωμετρική πτωση:rolleyes:)

Που το βρίσκεις το περίεργο?

Επεξ/σία από yiannis_1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, DonLeKout είπε

Γειά σου φίλε μου.

Λοιπον το Coinbase ίσως ειναι η πρώτη στάση οταν ξεκινάς στον κόσμο των crypto. Ειναι πολύ ασφαλές και έγκριτο. Αναγκαστικά θα βαλεις ταυτότητα ή διαβατήριο για να κάνεις λογαριασμό και να στείλεις χρήματα εκεί. Απο εκεί αγοράζεις το eth ltc κτλ και το μεταφέρεις binance ωστε να παρεις κάτι αλλο που θέλεις. Επίσης να κοιτάξεις και το kraken και γενικα να κανεις λογαριασμό σε διάφορα καλά και άστα να υπάρχουν.

Τα exchange που έχουν fiat ειναι οι πύλες που μπαίνεις και βγαίνεις. Δηλαδή βαζεις χρήματα για να παρεις crypto και πουλάς crypto για να παρεις χρήματα... Τα υπόλοιπα exchange που εχουν πολλά νομίσματα δεν έχουν γενικότερα fiat αλλα μπορείς να παρεις οτι θελεις (σχεδον)... 

Τέλος, αφού αποφάσισες να δοκιμάσεις τα crypto, τα νομίσματα που στάμπαρες, να διαβάσεις whitepaper και να κατεβάσεις τα πορτοφόλια. Ειναι καλο να μπεις στην διαδικασία να βγάλεις τα crypto απο exchange και να εισαι απόλυτα υπέυθυνος για τα χρήματά σου. Να δεις πως δουλεύει το σύστημα επειδή εδω εαν χάσεις το private key εχασες και τα χρηματα σου και δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανένας, παρόλα αυτά αξίζει και με το παραπάνω.

Ευχαριστω για τις πληροφοριες!
Δηλαδη πρεπει να εχω διαφορετικα πορτοφολια για καθε νομισμα; Νομιζα πως το exchange τα κραταει ολα.
Δεν ξερω ακομα ποιο crypto να διαλεξω και αν πρεπει να σπασω την επενδυση σε διαφορα.
Περισσοτερο περιεργεια ειναι παρα φιλοδοξια για τρελα κερδη. Υποθετω πως θα διαλεξω κανα δυο καινουρια ή φτηνα νομισματα με ενα μερος του balance μου αρχικα.
Δεν ξερω αν υπαρχει καποιο προτινομενο για αρχη, αλλα ολες οι προτασεις ειναι καλοδεχουμενες :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, cyb3rphr33k είπε

Ευχαριστω για τις πληροφοριες!
Δηλαδη πρεπει να εχω διαφορετικα πορτοφολια για καθε νομισμα; Νομιζα πως το exchange τα κραταει ολα.
Δεν ξερω ακομα ποιο crypto να διαλεξω και αν πρεπει να σπασω την επενδυση σε διαφορα.
Περισσοτερο περιεργεια ειναι παρα φιλοδοξια για τρελα κερδη. Υποθετω πως θα διαλεξω κανα δυο καινουρια ή φτηνα νομισματα με ενα μερος του balance μου αρχικα.
Δεν ξερω αν υπαρχει καποιο προτινομενο για αρχη, αλλα ολες οι προτασεις ειναι καλοδεχουμενες :)

Να θυμάσαι οτι οταν εχεις τα κρυπτο σε ανταλλακτήριο τότε εαν το χακαρουν τότε τα χάνεις κατα πάσα πιθανότητα. Εαν τα βγάλεις απο ανταλλακτήριο και τα βάλεις σε δικό σου πορτοφόλι που θα δίνει απο το επίσημο σαιτ του νομίσματος, τότε εαν χακάρουν τον υπολογιστή σου τότε παλί θα τα χάσεις. (πχ keylogger) 

H διαδικασία του να στήσεις το πορτοφόλι ειναι αυτό που μετράει εδω. Δηλαδή να δεις πως γίνεται. Επίσης, καλό ειναι εαν αποφασίσεις να ρίξεις χρήμα, ο υπολογιστής που θα κρατάς τα πορτοφόλια ή θα κανεις trade να χρησιμοποιείται μόνο για αυτό. Μην κατεβαζεις παιχνιδια με crack και ταινίες και μπαινεις σε διαφορα κακα σαιτ...!!!^&*#$(%^

Η διαδικασία του να βρείς καποιο καλό νόμισμα είναι όλη η μαγεία. 

32 λεπτά πριν, yiannis_1 είπε

Μια χαρα νορμάλ είναι.

Ο δανειζόμενος εκμεταλλεύεται τις γνώσεις του και αξιοποιεί το κεφάλαιο  (Που αλλιώς δεν θα ειχε)ως trader και κάνει σεφτέ κάθε μέρα βδομάδα αγοράζοντας και πουλώντας. Για το κεφάλαιο που δανείζεται πληρώνει ένα συμφωνημένο ποσό τόκο + την επιστροφή του κεφαλαίου. Του έδωσα 10 Bitcoin, 10 Bitcoin + τον τοκο  θα μου γυρίσει. 

Τι χάνω?

Την ευκαιρία να κάνω εγώ trading και να κερδίσω αυτά τα χρήματα. (Στην περίπτωση μου δεν υπάρχει καν η γνωση)

Την δυνατότητα να πουλήσω όλα μου τα Bitcoin μέσα στο διάστημα που τα έχω δανεισμένα. (Σε περίπτωση που βλέπω γεωμετρική πτωση:rolleyes:)

Κοίτα, ο δανειζόμενος θέλει εσυ να πιστεύεις οτι θα κανει trading και θα σου δίνει κέρδος για το κεφάλαιο που του έδωσες. Αλλα αυτό δεν ισχύει. Ειναι κλασσική πυραμίδα. Αποδόσεις του 1% την ημέρα δεν εχει ούτε ο καλύτερος trader. Μονο insider μπορεί να κανει τέτοιες δουλειές.

Εαν δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς και να διαβάσεις τότε ψάξε το copy trading. 

Δεν το εχω κανει ποτέ αλλα ακολουθείς τις κινήσεις κάποιου που ειναι ήδη πετυχημένος trader. Λογικα θα τα βρείς αυτά σε σαιτ τύπου etoro... επαναλαμβάνω δεν το έχω κανει ουτε το εχω ψάξει αλλα ξέρω οτι υπάρχει.

Επεξ/σία από DonLeKout
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, yiannis_1 είπε

Μια χαρα νορμάλ είναι.

Τι χάνω?

Δεν μπορει να ειναι εξασφαλισμενο το κερδος πανω του τυπικου επιτοκιου. Αρα αναλαμβανεις και ρισκο να χασεις απο το κεφαλαιο.

Αν εχεις λογαριασμο στο Poloniex μπορεις να κανεις κατι παρομοιο με αυτο που λες. Εχει υπηρεσια margin trading και οι χρηστες του δανειζονται ανωνυμα απο αλλους χρηστες για να παιξουν.

Τα επιτοκια συνηθως ειναι μικρα αλλα σε περιοδους τρελας ειχαν φτασει ακομα και 0.15% ημερησιως που ειναι τρελο νουμερο, ειδικα αν εχεις καποια σοβαρα ποσα μεσα. Το καθε δανειο ειναι max 2 μερες αλλα μπορεις να εχεις τα λεφτα μονιμως σε κατασταση να ψαχνουν δανειστη αυτοματα σε συγκεκριμενο επιτοκιο μονιμως, οπως τα bids για ανταλλαγες νομισματων.

Φυσικα κινδυνευεις να τα χασεις αν κατι παει στραβα στο ανταλλακτηριο και φυσικα επισης χανεις ευκαιριες αφου στις συγκεκριμενες περιοδους που επαιζαν τετοια επιτοκια, ολοι βγαζαν απο το trading

Επεξ/σία από Bspus
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Για όποιον έχει ελεύθερο χρόνο...

Δημοσ.

Προσπαθω εδω και ωρα να αγορασω απο coinbase με την καρτα της εθνικης και ενω εχει χρηματα μεσα και την εχει δεχτει το συστημα σαν μεσο πληρωμης, μου βγαζει "

"Unable to authorize your card. Please contact your card issuer for more information".
Ξερει κανεις γιατι;
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, cyb3rphr33k είπε

Προσπαθω εδω και ωρα να αγορασω απο coinbase με την καρτα της εθνικης και ενω εχει χρηματα μεσα και την εχει δεχτει το συστημα σαν μεσο πληρωμης, μου βγαζει "

"Unable to authorize your card. Please contact your card issuer for more information".
Ξερει κανεις γιατι;

Δεν μπορείς με κάρτα λόγο Κάπιταλ κάνε το με έμβασμα 

Επεξ/σία από NobodyRankXV
Δημοσ.

Τις τελευταίες δύο μέρες βλέπω συζητιέται πολύ η πιθανότητα  να κυκλοφορίσει asic miner για ethereum.

Γι αυτό έχουν αρχίσει και ξεπουλανε τα rigs τους οι miners;  

Πέφτουν και οι τιμές...λίγο..

• Like 1
Δημοσ.

Διάβαζα κάπου ότι και καλά έχει επιβεβαιωθεί η κυκλοφορία ETH ASIC για Q2, άρα θα το ξέρουμε στα σίγουρα σε κάνα μήνα το πολύ, αφού θα ανοίξουν τα preorders της Bitmain.

Οι σκαφτιάδες πουλάνε γιατί το ΕΤΗ πάει ολοταχώς για ισοτιμία Ιούνη ($400), αλλά με τριπλάσια δυσκολία σε σχέση με τότε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Zaknafein είπε

Διάβαζα κάπου ότι και καλά έχει επιβεβαιωθεί η κυκλοφορία ETH ASIC για Q2, άρα θα το ξέρουμε στα σίγουρα σε κάνα μήνα το πολύ, αφού θα ανοίξουν τα preorders της Bitmain.

Οι σκαφτιάδες πουλάνε γιατί το ΕΤΗ πάει ολοταχώς για ισοτιμία Ιούνη ($400), αλλά με τριπλάσια δυσκολία σε σχέση με τότε.

Παράδοξo ενώ η τιμή του ETH έχει κατρακυλήσει και πολλοί miners κλείνουν τα rig τους, η δυσκολία ανεβαίνει. Απ οτι διαβάζω υπάρχει η πιθανότητα τα eth asic να έχουν ήδη πιάσει δουλειά..

ps: Πως κατάφερες να χωρέσεις 3 gpu στο air540?

Επεξ/σία από bafiaris13
  • Like 1
Δημοσ.

Εάν τα ASIC  είναι πραγματικά που λογικά είναι φυσικά και έχουν μπει στο παιχνίδι.

Δυστυχώς έτσι ήταν πάντα, πρώτα mining για την Χ εταιρεία και μετά πώληση τα μτχ ουσιαστικά σε ιδιώτες.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...