Kadaz Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Αν δεν γνωριζεις τι ειναι τα smart contract, ειναι apps γραμμενα με solidity τα οποια τρεχουν πανω στο ETH blockchain. Λογω αυτου ονομαζονται dApps (decentralized apps). Απαξ και ανεβουν, ειναι εκει για παντα (η μεχρι να σταματησει κ ο τελευταιος κινεζος να μιναρει ΕΤΗ) και δεν μπορουν να αλλαχτουν/πειραχτουν απο κανεναν. Σκεψου ενα dapp στο οποιο αγοραζεις τοκενς με ΕΤΗ. Με καθε αγορα η τιμη ανεβαινει κατα 0.00000001 ETH(και πεφτει 0.00000001 ETH με καθε πωληση). Καθε αγορα/πωληση εχει φορο 10%, ο οποιος μοιραζεται αναλογως σε οσους εχουν τοκενς. Μπορεις να πουλησεις τα τοκενς σου και να βγεις οποτε θες. Μπορεις ειτε να πουλησεις τα τοκενς σου οταν ανεβει η τιμη τους, η να τα κρατησεις και να συλλεγεις μερισματα απ ολες τις αγοραπωλησιες. Αυτα πολυ συνοπτικα. Η φαση ειναι οτι δεν υπαρχει εταιρια/ανθρωπος που διαχειριζεται χρηματα, μονο ενα ρομποτ στο blockchain του οποιου ο πηγαιος κωδικας ειναι προβασιμος σε ολους στο etherscan, το οποιο ρομποτ ειναι αμεταβλητο και αθανατο. Δηληδη δε χρειαζεται να εμπιστευθεις κανεναν περα απ το προγραμμα. Προσωπικα πιστευω οτι τα dapps ειναι το μελλον, το συγκεκριμενο ειναι κατι σαν παιχνιδι/πειραμα. 2
Avatar_GR Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Και πάλι έχεις ρίσκο και πολύ μικρότερες ανταμοιβές, αν σταματήσει να γίνετε αγοραπωλησία επειδή πάτωσε το coin δεν παίρνεις τίποτα. Επίσης το ποσοστό κέρδους είναι πάρα πολύ μικρό, επειδή πάει αναλογικά με τα χρήματα που έχεις μέσα π.χ αν εγώ έχω 100 coins και ο άλλος έχει 1.000.000 το ποσοστό που θα παίρνω εγώ από αυτό το 10% του κάθε φόρου της συναλλαγής θα είναι ελάχιστο, θα χρειαστώ μήνες η και χρόνια για να πω ότι βγήκε ένα μικρό κέρδος. Συμφωνώ πάντως ότι τα dapps είναι το μέλλον.
vagpan1986 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, ribo7 είπε Το AION γιατί το θεωρείς ανταγωνιστή? Δεν έχουν φτιάξει alliance? https://medium.com/helloiconworld/blockchain-interoperability-alliance-icon-x-aion-x-wanchain-8aeaafb3ebdd Ναι, έχεις δίκιο.Κακώς το συμπεριέλαβα στους ανταγωνιστές. Και να φανταστείς ότι έχω αγοράσει AION και κάποια Wancoins για αυτο τον λόγο. Άσχετο, κανεις δεν μίλησε για το PnD του shitcoin Storm. Πήρα μέρος χτες στο binance και έβγαλα ενα 3% σε δευτερόλεπτα. Λίγο πριν κρασάρει και ξανανέβει. Δεν το συνιστώ, εννοείτε, δεν έχω ξαναγχωθει τόσο αλλά βλέπω να έχει κι άλλο γύρο. Αυτη τη φορά έχω πετάξει orders απιστευτα χαμηλά γιατι θα υπάρξει ξανα flash crash. Ε τι άλλο να κανεις σε bear market... Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2018 από vagpan1986
Praetorianos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 16 ώρες πριν, yiannis_1 είπε Αν υπήρχε κάποια πλατφόρμα να δίνει εξασφαλισμένα ένα ποσοστό κέρδους κάνοντας διαχείριση τα cryptos που ήδη έχω και επιστρέφοντας τα ανά τακτά διαστήματα στο νόμισμα που θέλω ή ακόμα και σε $-€ δε θα με πείραζε. Ειδικά σε δύσκολες στιγμές, καθοδικούς μήνες 6μηνα κτλ. Τη γραμματέα που θα σου φέρνει την επιταγή κάθε μήνα τη θέλεις γαλανομάτα ή πιο πολύ προς το πράσινο του χαλαζία. Τι λετε ωρέ? Το πιο κοντινό project σε αυτό που αναφέρεις, είναι το Covesting το οποίο το πέτυχα σε ICO και ...ελπίζω, όχι μόνο ότι θα ανέβει η αξία του σαν νόμισμα (!), αλλά και σαν πλατφόρμα/ιδέα/υλοποίηση (!!). Αν όντως πιάσει θα είναι καταπληκτικότατο.
Kadaz Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Avatar_GR είπε Και πάλι έχεις ρίσκο και πολύ μικρότερες ανταμοιβές, αν σταματήσει να γίνετε αγοραπωλησία επειδή πάτωσε το coin δεν παίρνεις τίποτα. Επίσης το ποσοστό κέρδους είναι πάρα πολύ μικρό, επειδή πάει αναλογικά με τα χρήματα που έχεις μέσα π.χ αν εγώ έχω 100 coins και ο άλλος έχει 1.000.000 το ποσοστό που θα παίρνω εγώ από αυτό το 10% του κάθε φόρου της συναλλαγής θα είναι ελάχιστο, θα χρειαστώ μήνες η και χρόνια για να πω ότι βγήκε ένα μικρό κέρδος. Συμφωνώ πάντως ότι τα dapps είναι το μέλλον. Προφανως και το κερδος παει αναλογικα με τα coins που εχεις, ετσι δουλεύει ο κοσμος οχι μονο τα crypto. Αν εσυ νοικιαζεις γκαρσονιερα ισογεια στα πατησια και εγω ρετιρε στο κολωνακι, προφανως και θα εχουμε διαφορετικο ποσοστο κερδους γιατι υπαρχει διαστημικη αποκλιση στο κεφαλαιο που επενδυσαμε. Τα παντα εχουν ρισκο οποιος υποσχεται σιγουρα κερδη, ειδικα σε crypto, προσπαθει να σε δαγκωσει. Διαβαζεις, κρινεις, επενδυεις. 1
ribo7 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, vagpan1986 είπε Ναι, έχεις δίκιο.Κακώς το συμπεριέλαβα στους ανταγωνιστές. Και να φανταστείς ότι έχω αγοράσει AION και κάποια Wancoins για αυτο τον λόγο. Άσχετο, κανεις δεν μίλησε για το PnD του shitcoin Storm. Πήρα μέρος χτες στο binance και έβγαλα ενα 3% σε δευτερόλεπτα. Λίγο πριν κρασάρει και ξανανέβει. Δεν το συνιστώ, εννοείτε, δεν έχω ξαναγχωθει τόσο αλλά βλέπω να έχει κι άλλο γύρο. Αυτη τη φορά έχω πετάξει orders απιστευτα χαμηλά γιατι θα υπάρξει ξανα flash crash. Ε τι άλλο να κανεις σε bear market... To wanchain χθες πρωτοεμφανίστηκε? Σε coinmarketcap και livecoinwatch δε βλέπω γραφήματα για πριν τις 23/3! Τι εννοείς flash crash? Δηλαδή πόσο λες να πέσει για να ξανακάνει 2ο γύρο pump?
vagpan1986 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, ribo7 είπε To wanchain χθες πρωτοεμφανίστηκε? Σε coinmarketcap και livecoinwatch δε βλέπω γραφήματα για πριν τις 23/3! Τι εννοείς flash crash? Δηλαδή πόσο λες να πέσει για να ξανακάνει 2ο γύρο pump? 5 λεπτά πριν, ribo7 είπε To wanchain χθες πρωτοεμφανίστηκε? Σε coinmarketcap και livecoinwatch δε βλέπω γραφήματα για πριν τις 23/3! Τι εννοείς flash crash? Δηλαδή πόσο λες να πέσει για να ξανακάνει 2ο γύρο pump? Χτες εμφανίστηκε στο Binance. Πιο πριν ηταν στο Etherdelta. Δεν ξέρω γιατί δεν ήταν στο coinmarketcap να σου πω την αληθεια. Παρατήρησα χτες το τρελό volume, το θετικο % κλπ στο Storm. Είδα φως και μπήκα. Αγοράζω στα 0,00013650Ξ (0,07$) (ναι ξερω ψηλά, αλλα ήθελα in-out γρηγορα) κάπου στα 1000 κομμάτια. Παρατηρούσα ταυτόχρονα το btc που ηταν έτοιμο να σπάσει ενα resistance κι ετσι το volatility στο Storm ηταν τρελό. ;Έλεγα κατι θα γίνει. Να μην τα πολυλογώ στα 0,00014600Ξ, φοβήθηκα και πούλησα. Ένα-δυο λεπτά μετα, ο κόσμος (ή καποιο whale- ή PnD groups όπως bitcoin bravado) που είχαν αγοράσει πολλά κομμάτια, προφανώς κανανε market sell(dump) με την τιμή να πάει στα 0,00004 (0.02$) και να ξαναεπιστρέφει στα ίδια επίπεδα στιγμιαια. Αυτο εννοώ εγώ flash crash . Στην ουσία, τυχεροί είναι αυτοι που είχαν βάλει buy orders τόσο χαμηλά. Εγω έχω βάλει τωρα ladder orders στα 0.01$, που δεν νομίζω να το πιάσω, αλλά άν κρίνω απο το speculation που γίνεται στο storm, πιστεύω ότι κάτι θα συμβεί παρόμοιο, ίσως και σήμερα.
panos2171 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Στις 23/3/2018 στις 10:07 ΜΜ, Kadaz είπε Γιατι να πετας ΕΤΗ σε centralized πυραμιδες που μπορουν ανα πασα στιγμη οι devs να εξαφανιστουν και να μεινεις με τσαντες, ενω μπορεις να κανεις το ιδιο σε open source smart contract με ολους τους μηχανισμους και τα μαθηματικα εμφανη σε ολους, χωρις ανθρωπους να μεταχειριζονται τα λεφτα σου? Θα εκανα πιο εκτεταμενο ποστ γιατι ειναι τερμα ενδιαφερον αλλα δε ξερω αν επιτρεπεται Έχεις στα υπόψιν κάποιο αξιόπιστο site;
Silvershot Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 οποιος πεταει ETH τωρα θα το μετανιωσει πολυ το Μάιο. just saying 1
DonLeKout Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 50 λεπτά πριν, Silvershot είπε οποιος πεταει ETH τωρα θα το μετανιωσει πολυ το Μάιο. just saying Για ποιό λόγο το λές? Εννοώ γιατί τον Μαϊο? Εχεις διαβάσει για το πότε θα γίνουν live τα update? Plasma, Sharding, Raiden Network κτλ? 1
yiannis_1 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 24/3/2018 στις 12:53 ΜΜ, Praetorianos είπε Τη γραμματέα που θα σου φέρνει την επιταγή κάθε μήνα τη θέλεις γαλανομάτα ή πιο πολύ προς το πράσινο του χαλαζία. Τι λετε ωρέ? Το πιο κοντινό project σε αυτό που αναφέρεις, είναι το Covesting το οποίο το πέτυχα σε ICO και ...ελπίζω, όχι μόνο ότι θα ανέβει η αξία του σαν νόμισμα (!), αλλά και σαν πλατφόρμα/ιδέα/υλοποίηση (!!). Αν όντως πιάσει θα είναι καταπληκτικότατο. Εγώ περιέγραψα μια υπηρεσία που θεωρώ ότι θα άξιζε το ρίσκο. Σίγουρα κάποιος που θα πρόσφερε αυτή την υπηρεσία δεν θα είχε ημερήσιο επιτόκιο 1,5 % αλλά δε θα δέσμευε τα crypto σου επί μακρόν χρόνο και δε θα σε εξανάγκαζε να τα γυρίσεις σε άλλο νόμισμα που σήμερα είναι και αύριο ... δεν ανοίγει η σελίδα τους... Η ξανθιά γαλανομάτα τι σχέση έχει? Αυτή την βρίσκεις αλλού. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από yiannis_1
DonLeKout Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 11 ώρες πριν, yiannis_1 είπε Εγώ περιέγραψα μια υπηρεσία που θεωρώ ότι θα άξιζε το ρίσκο. Σίγουρα κάποιος που θα πρόσφερε αυτή την υπηρεσία δεν θα είχε ημερήσιο επιτόκιο 1,5 % αλλά δε θα δέσμευε τα crypto σου επί μακρόν χρόνο και δε θα σε εξανάγκαζε να τα γυρίσεις σε άλλο νόμισμα που σήμερα είναι και αύριο ... δεν ανοίγει η σελίδα τους... Η ξανθιά γαλανομάτα τι σχέση έχει? Αυτή την βρίσκεις αλλού. Εχω ακούσει για διάφορες τέτοιες πυραμίδες. Είναι επικίνδυνες σίγουρα. Εχω και εναν απο το χωριό!!!!! ο οποίος δεν ξέρει καλα καλα να ανοίγει υπολογιστή και όμως με κάποιο τρόπο επένδυσε σε τέτοια πυραμίδα και κάθε μήνα τον αφήνουν να παιρνει κέρδος. Έχει ήδη βγάλει τα χρήματά του και βγάζει και αλλα... Τι έκανε λοιπον και κέρδισε: 1) Βάζεις μικρά ποσά και μπαίνεις απο τους πρώτους. Εαν δεν μπεις στην αρχή να θυμάσαι οτι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μπεις γιατι σε κάποια στιγμή οι πρώτοι θα τραβήξουν όλα τα κέρδη και εσυ θα χασεις και τα λίγα που έβαλες 2) Δεν γίνεσαι απληστος με αυτες τις ιστορίες. Εαν νομίζεις οτι κάποια στιγμή εαν βάλεις περισσότερα χρήματα μέσα ή απλώς αφήσεις τα κέρδη σου και θα πολλαπλασιαστούν τότε το έχασες το παιχνίδι. Εαν μπορείς να παιρνεις 300 ευρώ τον μήνα παρτα... Αυτά για όσους θα επενδύσουν οπωσδήποτε σε πυραμίδα. Παρόλα αυτά πρέπει να παρουμε και τα εξής υπόψη: δεν πρέπει να δίνουμε χρήματα και θάρρος σε τέτοιους απατεώνες. Με τα χρήματα μας γίνονται πρώτα απολα αυτοί πλούσιοι και μετα κάποιοι πρώτοι που θα μπούν... θεωρώ οτι ακόμα και να είσαι σίγουρος οτι μπορείς να βγάλεις λεφτα, να θυμάσαι οτι θα είναι τα λεφτα των τελευταίων που θα μπούν και θα τα χάσουν για πάντα.... ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει με τα κρύπτο. Μπορεί τα χρήματα που θα βγάλεις να ειναι κάποιων άλλων και σε αυτή την περίπτωση αλλα τα καλα project εχουν αξία και μπορεί να ανεβαίνουν και να κατεβαίνουν και θα υπάρχουν γενικα ευκαιρίες για κέρδη και για τους τελευταίους. 1
thomasG4 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 ‘We Got Too Excited’: Charlie Lee, Litecoin Foundation Apologize After LitePay Vanishes To πιο φιλόδοξο σχέδιο που είχαν μέχρι στιγμής, αποδείχθηκε απάτη. Γελοίοι χειρισμοί για ένα project όπως το Litecoin που υποτίθεται είναι από τα δυνατά crypto. Δεν είναι και η πρώτη μαλακία του Charlie Lee, πάντως. Το Δεκέμβρη είχε πουλήσει όλα τα Litecoin του και αυτό όπως ήταν λογικό δημιούργησε φόβο στους επενδυτές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις