Προς το περιεχόμενο

Cryptocurrencies - News, Exchanges, Trading etc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

0.018 για να είμαι ακριβής εκει τα εστειλα(ενταξει καλουτσικη τιμη αλλα οχι ATH), ενταξει ναι και εγω ειχα τις αμφιβολίες μου αλλα χρειαζόμουν και btc για κάποια άλλα mid/low caps που ηθελα. :P 

Δημοσ.

Hold γιατί μετά θα τραβάτε τα μαλλιά σας. Btc δεν έχει νόημα να κρατάτε ότι πήρε πήρε αντε να πάρει x2 x3 ακόμα πάει εκείνο το τραίνο. 

Δημοσ.

Για όποιον ενδιαφέρετε, kraken με νέο account και νέο email με προχώρησε κανονικά μέχρι το tier 3 και τα 2 πρώτα έγιναν verified μέσα σε 5 λεπτά.

Δημοσ.

@heybro Καλά κάτσε να λειτουργήσει το LN και τα Atomic swaps και εδώ θα είμαστε να δούμε που θα πάει το btc.

15 λεπτά πριν, ADHD είπε

0.018 για να είμαι ακριβής εκει τα εστειλα(ενταξει καλουτσικη τιμη αλλα οχι ATH), ενταξει ναι και εγω ειχα τις αμφιβολίες μου αλλα χρειαζόμουν και btc για κάποια άλλα mid/low caps που ηθελα. :P 

Ε ναι εντάξει, καλό trade ήταν... έκει στην περιοχή 0.018-0.020 πέφτει ξεφόρτωμα συνήθως οπότε μέχρι να σπάσει αυτή η αντίσταση είναι τεχνικά σωστή επιλογή πώλησης. Δεν μπορείς να κάνεις trading και να έχεις την απαίτηση να πιάνεις τις απόλυτες κορυφές για πωλήσεις/πάτους για αγορές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Heybro είπε

Hold γιατί μετά θα τραβάτε τα μαλλιά σας. Btc δεν έχει νόημα να κρατάτε ότι πήρε πήρε αντε να πάρει x2 x3 ακόμα πάει εκείνο το τραίνο. 

Το ποστ σου το κάνει κάποιος κάθε 3-4 μήνες όταν το BTC χτυπάει ATH.
To ΒΤC είναι ο βασιλιάς, και το προϊόν από πίσω είναι τεχνολογικά ακριβώς ότι θα έπρεπε να είναι κάθε cryptocurrency. Το BTC δεν μας έχει δείξει τίποτα ακόμα.

Οσοι κρατατε Tron βαστατε μια εβδομαδα ακομα ( αν μπορειτε φυσικα). 

Εγω κραταω 1600.

Δεν υπάρχει προϊόν και έχει αρρωστο marketcap. 330 δις tokens in circulation.
Κρατήστε TRΧ αν θέλετε να χάσετε τα λεφτά σας, το κοιν δεν έχει να δείξει τίποτα στο μέλλον.

Επεξ/σία από Agouri
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Zaknafein είπε

@heybro Καλά κάτσε να λειτουργήσει το LN και τα Atomic swaps και εδώ θα είμαστε να δούμε που θα πάει το btc.

Ε ναι εντάξει, καλό trade ήταν... έκει στην περιοχή 0.018-0.020 πέφτει ξεφόρτωμα συνήθως οπότε μέχρι να σπάσει αυτή η αντίσταση είναι τεχνικά σωστή επιλογή πώλησης. Δεν μπορείς να κάνεις trading και να έχεις την απαίτηση να πιάνεις τις απόλυτες κορυφές για πωλήσεις/πάτους για αγορές.

Και 100 να παει το κερδος ειναι χαμηλο για καποιον που θελει να επενδυσει κατω απο 1000 ευρω. Το τραινο χαθηκε για το btc οπως και για το ethereum/dash/ltc. Με x2 x3 κερδος δεν βγαινει εκτος αν βαλει καποιος 5 10 χιλιαρικα οποτε κατι γινεται ακομα και με x2.

Μόλις τώρα, Agouri είπε

Το ποστ σου το κάνει κάποιος κάθε 3-4 μήνες όταν το BTC χτυπάει ATH.
To ΒΤC είναι ο βασιλιάς, και το προϊόν από πίσω είναι τεχνολογικά ακριβώς ότι θα έπρεπε να είναι κάθε cryptocurrency. Το BTC δεν μας έχει δείξει τίποτα ακόμα.

Μπορει να κανει πανω απο x10 στην επομενη 5ετια το btc το πιστευεις αυτο?

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Zaknafein είπε

Τι εννοείς αν δουλεύει; Τις τελευταίες 2-3 μέρες δεν είχα θέμα με 520 errors κτλ και έδωσα εντολή + withdrawal μια χαρά. Και ισχύει για το Equihash, ειδικά για non-modded Polaris. Οι μονταρισμένες είναι νομίζω λίγο καλύτερες ακόμα σε ETH λόγω dual mining.

Το site πεφτει συνεχεια και εκει που λεει get verified δειχνει οτι ειναι disabled. Οσο για τις 580, συμφερουν γιατι εχουν καλυτερο roi, αλλα ειναι λιγο δυσκολο να τις βρεις.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Heybro είπε

Και 100 να παει το κερδος ειναι χαμηλο για καποιον που θελει να επενδυσει κατω απο 1000 ευρω. Το τραινο χαθηκε για το btc οπως και για το ethereum/dash/ltc. Με x2 x3 κερδος δεν βγαινει εκτος αν βαλει καποιος 5 10 χιλιαρικα οποτε κατι γινεται ακομα και με x2.

Λολ. X10? Αν και δεν με ενδιαφέρει η αξία σε $, το μπιτκόν έχει ΠΟΛΥ παραπάνω να δώσει από ένα απλό 170,000$ περ κοιν, τρελέ μου.
Είναι το υγρό όνειρο κάθε προγραμματιστή, δες πως δουλεύουν, πως λαμβάνουν τις αποφάσεις τους, και πόσο ακαδημαϊκό είναι το υπόβαθρό του. Διάβασε το source.
Δεν είμαι shill, αλλά για το θεό. To ΒΤC ΕΙΝΑΙ το μάρκετ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Agouri είπε

Λολ. X10? Αν και δεν με ενδιαφέρει η αξία σε $, το μπιτκόν έχει ΠΟΛΥ παραπάνω να δώσει από ένα απλό 170,000$ περ κοιν, τρελέ μου.
Είναι το υγρό όνειρο κάθε προγραμματιστή, δες πως δουλεύουν, πως λαμβάνουν τις αποφάσεις τους, και πόσο ακαδημαϊκό είναι το υπόβαθρό του. Διάβασε το source.
Δεν είμαι shill, αλλά για το θεό. To ΒΤC ΕΙΝΑΙ το μάρκετ.

Θα δειξουν τα επομενα χρονια. Το btc εχει απο τα μεγαλυτερα fees σε transactions και ο χρονος μεταφορας ειναι πολυ μεγαλος. Πιστευω οτι αλλα coins πιο προηγμενα θα το ξεπερασουν τα επομενα χρονια. Τo ripple ειναι ενα απο αυτα. Το btc εδειξε το δρομο και ηδη εχει κανει pumb χιλιαδες φορες αλλα δεν ξερω για ποσο θα το στηριζει ο κοσμος ακομα. Αποψη μου φυσικα αλλος μπορει να πιστευει οτι το 2025 θα εχει κανα 2 εκατομμυρια καθε btc.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, xray2201 είπε

Καλησπέρα ξεκίνησα και γω πριν 10 μέρες κάποια € που δε θα μου λείψουν. Δε με ενδιαφέρει το daily trading. Είχα πάρει XRP , WAVES ,λίγο ETH και 2 μικρά (προς το παρόν). Έβαλα στο kraken και από κει τα έκανα ETH και τα μετέφερα. Μήπως κάνω βλακεία και υπάρχει πιο οικονομικός τρόπος;

Έκανα και λίγο CPU mining και έβγαλα ~1000 CREPCOIN που θα βγει σε λίγο. Αξίζει να συνεχίσω ή να κάνω bibble;

Για μένα είναι λίγο περίεργη η φάση με το συγκεκριμένο νόμισμα. Έχει μόνο web miner αλλά το χειρότερο είναι ότι έχει μόνο online wallet. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Bourdoulas είπε

Για μένα είναι λίγο περίεργη η φάση με το συγκεκριμένο νόμισμα. Έχει μόνο web miner αλλά το χειρότερο είναι ότι έχει μόνο online wallet. 

Λένε ότι είναι mining για monero με ότι αυτό συνεπάγεται. Τώρα αν είναι scam θα δείξει σε 1 2 μήνες 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Heybro είπε

Για εμενα δεν χαθηκε κανενα τραίνο ακομα, ενταξει καλα αυτα τα x10/20 shitcoins και trippy τα τεραστια πρασινα κερια αλλα ο ρολος τους ειναι να σου αποφερουν περισσοτερο btc στην τελικη. Γνωμη μου παντα.

Δημοσ.

Όταν συγκρίνετε BTC με altcoins είναι σαν να συγκρίνετε τον Πλατανιά με την Ρεάλ! Απλά το κάθε coin κάνει για άλλη δουλειά. Μπορείς πχ να έχεις και Ripple και Btc ... το ένα για σταθερότητα και μικρό κέρδος και το άλλο για τρελά κέρδη. Τα fees θα πέσουν πιστεύω σύντομα , όταν όλοι πάνε σε segwit επιτέλους!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...