~Palpatin~ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Ακριβως στον πρωτο λογο που αναφερεις εχω τους φοβους μου δυστηχως.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ~Palpatin~ είπε Μπορώ να ρωτήσω γιατί να προτιμήσω το EOS και όχι ένα άλλο "σωστό" νόμισμα; Πάντως απο ότι έχω διαβάσει περισσότερο για scam το βλέπω παρά για κάτι το οποίο θα κρατούσα δύο χρόνια με την ελπίδα. Φυσικά εάν μπορεί κάποιος να ρίξει περισσότερο φως και φυσικά να μην γράψει μόνο και μόνο γιατί έχει επενδύσει πάνω σε αυτό είναι καλοδεχούμενος. Πάντως η πραγματικότητα όπως και να έχει είναι ότι το συγκεκριμένο δεν είναι παρά ένα ακόμη ICO. Να προσθέσω μόνο πως μεγάλη βαρύτητα δίνω στον Dan Larimer, τον "ακολουθώ" απο την εποχή mining των protoshares και μπορώ να πω πως είναι ένα απο τα κορυφαία μυαλά στο χώρο, ξεκίνησε φτιάχνοντας το πρώτο DEX(BTS) χρόνια πριν γίνει "trendy και cool" o όρος, ακολούθησε το steem(ένα στα 1000 καλύτερα website στον κόσμο και πρώτο σε "χρήση" crypto http://www.blocktivity.info/) και τώρα δουλεύει στο EOS, στην μέχρι εδώ πορεία του τον βλέπω να γίνεται όλο και καλύτερος. Τα χρήματα που έχουν συγκεντρώσει εξασφαλίζουν ότι δεν θα μείνουν απο "καύσιμα" (όπως έγινε με τις BTS) και πως θα είναι σε θέση να υλοποιήσουν οτιδήποτε είναι απαραίτητο. Όσον αφορά τις περι scam κατηγορίες, ότι έδω διαβάσει μέχρι τώρα είναι κυριολεκτικά ανοησίες και έχουν απαντηθεί πάμπολλες φορές στο telegram απο τον καιρό που αριθμούσε 600 μόλις μέλη, πάντως αν έχεις κάτι συγκεκριμένο κατα νου που έχεις ακούσει ίσως να μπορέσω να το αντικρούσω αλλά γενικά καταλαβαίνω όμως όλο αυτό το "κλίμα" Χcoin is a scam! είναι γενικό και παντού. [edit] Αν βάλουμε στο παιχνίδι τα μηδενικά fees, την απίστευτη ταχύτητα και γενικά την όλη "τεχνολογία" του έχουμε κάτι το οποίο εγώ προσωπικά τουλάχιστον δεν μπορώ να το αγνοήσω. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από Επισκέπτης edit
vagpan1986 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, chryspano είπε Πολύ ησυχία.... Αν υποθέσουμε ότι είσαστε αναγκασμένοι να κρατήσετε ένα και μόνο ένα κρύπτο και ότι θα έπρεπε να το κρατήσετε για τουλάχιστον 2 χρόνια, πιο θα ήταν αυτό? Απορώ πως δεν αναφέρθηκε καθόλου το ICON, Οκ, έχω επενδύσει σε αυτό και είμαι λίγο bias αλλά το στηρίζω long term παραυτα. Φυσικά κι έχει ανταγωνιστες τύπου ETH, Neo, Eos , Aion,LSK, Cardano, Ark κλπ αλλά η ομάδα του είναι καλή με πολλές συνεργασίες στην Κορέα. Τελευταία αγορά μου ήταν στα 0,0002150 satoshi, και ήταν ότι καλύτερο έπραξα τους τελευταίους μήνες. Καθώς ασχολούμαι με το trading, είναι το μοναδίκο που με πληγώνει αν το στέλνω. Αυτη την στιγμή μπορώ να το διώξω και να διπλασιασω(x2) τα Ethereum που έριξα σε αυτο και όμως δεν θα το κάνω. Αυτη λοιπόν είναι η επιλογή μου. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από vagpan1986
smeiker Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 https://en.wikipedia.org/wiki/Abra_(company) To εχει δοκιμάσει κανείς; Λένε είναι το νέο Coinbase. Έβαλε 20 νομίσματα πριν λίγες μέρες.
jonkyr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδες, εχει ασχοληθεί κανείς με αυτό: www.coinpoker.com Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από jonkyr
Avatar_GR Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Ντρέπομαι που θα το πω αλλά μπήκα με 20δολάρια σε lending platform, συγκεκριμένα στην lendconnect... Το ξέρω ότι είναι μεγάλη απατεωνιά τα lending, αλλά αν πιάσει τις τρελές τιμές που έπιασε η bitconnect πριν σκάσει θα βγει πολύ καλό κέρδος. Τώρα το κάθε νόμισμα κοστίζει 1 δολαριο, ενώ στην Bitconnect πριν σκάσει είχε φτάσει ισοτιμία στα 270 δολάρια και με μεγαλύτερο total supply. Αν πάλι δεν.....(που είναι και το πιο πιθανό) χάνουμε τα λίγα που βάλαμε. Όποιος ενδιαφέρετε να μπει ας μου πει να του δώσω οδηγίες και να του στείλω Link. Προς θεού όμως βάλτε μικροποσά μόνο(π.χ 20-30δολάρια), γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τα χάσουμε.
yiannis_1 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, Avatar_GR είπε Ντρέπομαι που θα το πω αλλά μπήκα με 20δολάρια σε lending platform, συγκεκριμένα στην lendconnect... Το ξέρω ότι είναι μεγάλη απατεωνιά τα lending, αλλά αν πιάσει τις τρελές τιμές που έπιασε η bitconnect πριν σκάσει θα βγει πολύ καλό κέρδος. Τώρα το κάθε νόμισμα κοστίζει 1 δολαριο, ενώ στην Bitconnect πριν σκάσει είχε φτάσει ισοτιμία στα 270 δολάρια και με μεγαλύτερο total supply. Αν πάλι δεν.....(που είναι και το πιο πιθανό) χάνουμε τα λίγα που βάλαμε. Όποιος ενδιαφέρετε να μπει ας μου πει να του δώσω οδηγίες και να του στείλω Link. Προς θεού όμως βάλτε μικροποσά μόνο(π.χ 20-30δολάρια), γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τα χάσουμε. Να μην ντρέπεσαι. Τι ακριβώς κάνει το lendconnect? Δανείζεις τα cryptos σου με συντελεστή κέρδους το coin σου επί κάτι? Πως επιτυγχάνεται αυτό το κέρδος εξηγούνε? Με trading σε lendconnect ή με trading σε οποιοδήποτε crypto θέλουν? Κάτι πήρε το μάτι μου στου kryprok . Αν υπήρχε κάποια πλατφόρμα να δίνει εξασφαλισμένα ένα ποσοστό κέρδους κάνοντας διαχείριση τα cryptos που ήδη έχω και επιστρέφοντας τα ανά τακτά διαστήματα στο νόμισμα που θέλω ή ακόμα και σε $-€ δε θα με πείραζε. Ειδικά σε δύσκολες στιγμές, καθοδικούς μήνες 6μηνα κτλ. Από την άλλη να είμαι σε ένα νόμισμα που αγοράζεται και πωλείται μόνο απ την πλατφόρμα του για να μην του χαλάει κάποιο ξένο ανταλλακτήριο την σούπα και να δίνω τα cryptos μου για να μπορεί κάποιος διαχειριστής να συγκεντρώνει τον μεγαλύτερο αριθμό των κινήσεων και να κάνει manipulation τιμής μόνο προς τα πάνω στα σίγουρα δεν το θεωρώ και πολύ νόμιμο. Ή ότι θα σταθεί νομικά για πάντα... Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από yiannis_1 1
Avatar_GR Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, yiannis_1 είπε Να μην ντρέπεσαι. Τι ακριβώς κάνει το lendconnect? Δανείζεις τα cryptos σου με συντελεστή κέρδους το coin σου επί κάτι? Πως επιτυγχάνεται αυτό το κέρδος εξηγούνε? Με trading σε lendconnect ή με trading σε οποιοδήποτε crypto θέλουν? Κάτι πήρε το μάτι μου στου kryprok . Αν υπήρχε κάποια πλατφόρμα να δίνει εξασφαλισμένα ένα ποσοστό κέρδους κάνοντας διαχείριση τα cryptos που ήδη έχω και επιστρέφοντας τα ανά τακτά διαστήματα στο νόμισμα που θέλω ή ακόμα και σε $-€ δε θα με πείραζε. Ειδικά σε δύσκολες στιγμές, καθοδικούς μήνες 6μηνα κτλ. Από την άλλη να είμαι σε ένα νόμισμα που αγοράζεται και πωλείται μόνο απ την πλατφόρμα του για να μην του χαλάει κάποιο ξένο ανταλλακτήριο την σούπα και να δίνω τα cryptos μου για να μπορεί κάποιος διαχειριστής να συγκεντρώνει τον μεγαλύτερο αριθμό των κινήσεων και να κάνει manipulation τιμής μόνο προς τα πάνω στα σίγουρα δεν το θεωρώ και πολύ νόμιμο. Ή ότι θα σταθεί νομικά για πάντα... Δανείζεις τα lendconnect crypto σου και σου δίνουν επιτόκιο 1.5% την μέρα.... και μπορείς να τα βγάλεις σε 120 μέρες (αν όλα πάνε καλά και υπάρχουν ακόμα και έχουν αξία και δεν τους έχουν κλείσει όπως την Bitconnect) Το κέρδος λένε ότι το πετυχαίνουν με trading σε άλλα νομίσματα και καλά...όλοι ξέρουμε όμως ότι αυτό είναι μπαρούφα και το κέρδος γίνεται με μορφή πυραμίδας και με φούσκωμα της τιμής του δικού τους νομίσματος. Ότι είναι απατεωνιά(όπως όλα τα lending) και ότι κατά πάσα πιθανότητα θα τα χάσουμε τα λεφτά που βάζουμε μέσα, είναι το πιο πιθανό. Για αυτό το τόνισα ότι όποιος θέλει να ασχοληθεί ας βάλει λίγα μέσα (20δολάρια που είναι το ελάχιστο για lending). Εγώ ελπίζω να ανέβει η τιμή και να προλάβω να τα βγάλω, αν όχι έχασα 20 δολάρια. Παραπάνω δεν το έψαξα το τι κάνουν ακριβώς και ούτε πρόκειται, απλά αντί να βάλω 20 δολάρια σε ένα shitcoin και να ελπίζω στο θαύμα, τα έδωσα σε αυτούς και ελπίζω το θαύμα πριν την κατρακύλα... Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από Avatar_GR
Kadaz Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Γιατι να πετας ΕΤΗ σε centralized πυραμιδες που μπορουν ανα πασα στιγμη οι devs να εξαφανιστουν και να μεινεις με τσαντες, ενω μπορεις να κανεις το ιδιο σε open source smart contract με ολους τους μηχανισμους και τα μαθηματικα εμφανη σε ολους, χωρις ανθρωπους να μεταχειριζονται τα λεφτα σου? Θα εκανα πιο εκτεταμενο ποστ γιατι ειναι τερμα ενδιαφερον αλλα δε ξερω αν επιτρεπεται
ADHD Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, Kadaz είπε Γιατι να πετας ΕΤΗ σε centralized πυραμιδες που μπορουν ανα πασα στιγμη οι devs να εξαφανιστουν και να μεινεις με τσαντες, ενω μπορεις να κανεις το ιδιο σε open source smart contract με ολους τους μηχανισμους και τα μαθηματικα εμφανη σε ολους, χωρις ανθρωπους να μεταχειριζονται τα λεφτα σου? Θα εκανα πιο εκτεταμενο ποστ γιατι ειναι τερμα ενδιαφερον αλλα δε ξερω αν επιτρεπεται Δεν είμαι mod αλλά γιατί να μην επιτρέπεται?? Κανε και το πολύ πολύ τρως κάνα ban σιγά..
Kadaz Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, ADHD είπε Δεν είμαι mod αλλά γιατί να μην επιτρέπεται?? Κανε και το πολύ πολύ τρως κάνα ban σιγά.. λολ ουτε καν το θελω το account μου κ αν κανω περιγραφικο ποστ μπορει να εκλαβει ως προμο
Zaknafein Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Στείλε μου σε ΠΜ links και θα τα μοιραστώ εγώ αν δεν είναι τπτ shilling. 1
jdm_mst Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Είδε κανείς σήμερα το Storm στο +150%? Απο που ξεφύτρωσε;
ribo7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, vagpan1986 είπε Απορώ πως δεν αναφέρθηκε καθόλου το ICON, Οκ, έχω επενδύσει σε αυτό και είμαι λίγο bias αλλά το στηρίζω long term παραυτα. Φυσικά κι έχει ανταγωνιστες τύπου ETH, Neo, Eos , Aion,LSK, Cardano, Ark κλπ αλλά η ομάδα του είναι καλή με πολλές συνεργασίες στην Κορέα. Τελευταία αγορά μου ήταν στα 0,0002150 satoshi, και ήταν ότι καλύτερο έπραξα τους τελευταίους μήνες. Καθώς ασχολούμαι με το trading, είναι το μοναδίκο που με πληγώνει αν το στέλνω. Αυτη την στιγμή μπορώ να το διώξω και να διπλασιασω(x2) τα Ethereum που έριξα σε αυτο και όμως δεν θα το κάνω. Αυτη λοιπόν είναι η επιλογή μου. Το AION γιατί το θεωρείς ανταγωνιστή? Δεν έχουν φτιάξει alliance? https://medium.com/helloiconworld/blockchain-interoperability-alliance-icon-x-aion-x-wanchain-8aeaafb3ebdd Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από ribo7
Avatar_GR Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Kadaz είπε Γιατι να πετας ΕΤΗ σε centralized πυραμιδες που μπορουν ανα πασα στιγμη οι devs να εξαφανιστουν και να μεινεις με τσαντες, ενω μπορεις να κανεις το ιδιο σε open source smart contract με ολους τους μηχανισμους και τα μαθηματικα εμφανη σε ολους, χωρις ανθρωπους να μεταχειριζονται τα λεφτα σου? Θα εκανα πιο εκτεταμενο ποστ γιατι ειναι τερμα ενδιαφερον αλλα δε ξερω αν επιτρεπεται Εννοεις αυτο που εχω δει σε κατι open source ανταλλακτηρια που αγοραζεις το νομισμα τους,το κλεινεις για καποιο χρονο και σου δινουν ποσοστο απο τα κερδη της πλατφορμας; Τα κερδη αυτα ειναι πολυ μικρα για τα μικροποσα που παιζουμε σν μιλας για αυτο. Το lending οπως και να το δουμε ειναι λαμογια με τεραστιο ρισκο. Πες μας τι εννοεις φιλε να το δουμε και εμεις ολοι μαζι εδω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις